Boris

Boris

Son dakika boris haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan boris gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan boris haber sayfamızda...

Boris

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.478 boris haberi bulunmuştur.
Belaruslu turist güneşlenirken öldü
Belaruslu turist güneşlenirken öldü Antalya'nın Alanya ilçesinde Belaruslu Boris Raboisgi (76) sahilde ölü bulundu.
24.04.2024 Gündem
Antalya'da sahilde güneşlenen turistin öldüğü belirlendi
Antalya'da sahilde güneşlenen turistin öldüğü belirlendi Antalya Alanya'da Belarus uyruklu bir turist güneşlenirken hayatını kaybetti. Hareketsiz yatan turist yetkililere ihbar edildi ve kontrol sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.
23.04.2024 Gündem
İngiltere'den yeni karar: 2009’dan sonra doğanlara sigara satışı yasak
İngiltere'den yeni karar: 2009’dan sonra doğanlara sigara satışı yasak İngiltere’deki yasa tasarıyla 2009’dan sonra doğanların ömür boyu sigara satın almasının yasaklanması öngörülüyor. Tasarı, temiz akciğerli nesiller hedefliyor.
18.04.2024 Dünya
Almanya duyurdu! Ukrayna’ya ilave Patriot yardımı
Almanya duyurdu! Ukrayna’ya ilave Patriot yardımı Almanya Savunma Bakanı Boris Pistorius, artan Rus saldırılarını engellemeye yardımcı olmak amacıyla Ukrayna’ya ek Patriot hava savunma sistemi gönderileceğini açıkladı.
13.04.2024 Dünya
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Yolu Play-Off finalinde Gürcistan ile Yunanistan karşı karşıya geldi. A Milli Takım'ın EURO 2024'teki son rakibi penaltı atışları sonucunda belli oldu.
27.03.2024 EURO 2024
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
21.03.2024 Diğer
Almanya'dan bir ilk: Gazze’ye havadan yardım bırakıldı
Almanya'dan bir ilk: Gazze’ye havadan yardım bırakıldı Alman Hava Kuvvetleri, Gazze’ye ilk kez havadan yardım bırakıldığını, dört tonluk yardımın bin metre yükseklikten bölgeye indirildiğini duyurdu.
16.03.2024 Dünya
Rusya'da başkanlık seçimleri: Putin neden seçime gitme zahmetine katlanıyor?
Rusya'da başkanlık seçimleri: Putin neden seçime gitme zahmetine katlanıyor? Rusya'da 15- 17 Mart'ta üç günlük bir seçim sürecine girilecek. Bir çok kişi Vladimir Putin'in zaferini ilan edip, beşinci kez Rusya lideri olacağına inanıyor. Peki Kremlin neden seçim yapma zahmetine katlanıyor ve oylama Putin'in Rus halkı nezdindeki popülerliği hakkında fikir verecek mi?
15.03.2024 Dünya
Komşu, Türk iş dünyasına Avrupa kapısını aralayacak
Komşu, Türk iş dünyasına Avrupa kapısını aralayacak Birbirine “komşu” diye hitap eden Türkiye ve Bulgaristan, ticaret ve yatırımda işbirliği konusunu masaya yatırdı. Bulgaristan hükümet yetkilileri, bu ay sonu Schengen Bölgesi’ne dahil olacaklarını belirterek Türk iş dünyasını yatırıma davet etti.
15.03.2024 Ekonomi
Rusya seçime gidiyor: 'Rakipsiz' Putin'in 6 yıl daha görevde kalması bekleniyor
Rusya seçime gidiyor: 'Rakipsiz' Putin'in 6 yıl daha görevde kalması bekleniyor Rusya'da cuma gününden pazar gününe kadar sürecek olan devlet başkanlığı seçimlerinde Vladimir Putin'in 6 yıllık dönem için seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
12.03.2024 Dünya
Tofaş, Cholet Basket engeline takıldı!
Tofaş, Cholet Basket engeline takıldı! FIBA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu I Grubu 4'üncü haftasında Tofaş, Cholet Basket deplasmaından 77-74 mağlup ayrıldı.
Almanya Savunma Bakanlığı'nın şifresi patladı: 1234! Devlet sırları herkese açık hale geldi
Almanya Savunma Bakanlığı'nın şifresi patladı: 1234! Devlet sırları herkese açık hale geldi Rus istihbaratı geçtiğimiz günlerde Almanya'nın askeri planlarına dair bilgileri dinledi, kayda aldı ve dünyaya duyurdu. Bu gelişmeden kısa bir süre sonra ise Berlin'de yankı uyandıracak bir başka skandal daha yaşandı.
6.03.2024 Dünya
Macron NATO'da yine kriz çıkardı: Almanya ve Fransa arasında 'korkak' kavgası!
Macron NATO'da yine kriz çıkardı: Almanya ve Fransa arasında 'korkak' kavgası! Almanya Savunma Bakanı Pistorius, Fransa lideri Macron'un Ukrayna'yı destekleme konusunda 'korkak olmama' çağrısına tepki gösterdi.
6.03.2024 Dünya
Almanya ve Rusya arasında ses kayıtları gerilimi! Yeni açıklama geldi
Almanya ve Rusya arasında ses kayıtları gerilimi! Yeni açıklama geldi Almanya Savunma Bakanı Boris Pistorius, Rus basınında cuma günü yayınlanan Alman yetkililerin Ukrayna’ya silah gönderilmesine ilişkin yaptığı görüşmenin kayıtları ile ilgili olarak, “Bu kayıt bizi istikrarsızlaştırmak ve tedirgin etmek için kullanılıyor. Umuyorum ki Putin başarılı olamayacak” açıklamasında bulundu.
3.03.2024 Dünya
Ses kayıtları sızdırıldı, Rusya ayağa kalktı! Scholz'dan ilk açıklama...
Ses kayıtları sızdırıldı, Rusya ayağa kalktı! Scholz'dan ilk açıklama... Almanya Başbakanı Scholz, Almanya’nın üst düzey askeri yetkililerin Ukrayna’ya silah gönderilmesine ilişkin görüşmenin sızdırılmasına ilişkin “Bu konu artık çok dikkatli, çok yoğun ve çok hızlı bir şekilde aydınlatılıyor” ifadelerini kullandı.
2.03.2024 Dünya
Putin muhaliflerinin çözülemeyen şüpheli ölümleri
Putin muhaliflerinin çözülemeyen şüpheli ölümleri Rusya’da kaldığı cezaevinde hayatını kaybeden Aleksey Navalni, son yıllarda hayatını kaybeden Rus muhaliflerden yalnızca biri.
20.02.2024 Dünya
Feyzullah Aktürk: "3 yıldır yenilmemenin gururunu yaşıyorum"
Feyzullah Aktürk: "3 yıldır yenilmemenin gururunu yaşıyorum" Avrupa şampiyonu güreşçi Feyzullah Aktürk, Avrupa Şampiyonası'nda 3 yıldır yenilmemenin gururunu yaşadığını söyledi.
18.02.2024 Diğer Sporlar
Feyzullah Aktürk: Türk milletine teşekkürlerimi sunuyorum!
Feyzullah Aktürk: Türk milletine teşekkürlerimi sunuyorum! Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Feyzullah Aktürk, şampiyonluğunun ardından konuştu.
18.02.2024 Güreş
Feyzullah Aktürk, Avrupa şampiyonu oldu!
Feyzullah Aktürk, Avrupa şampiyonu oldu! Milli güreşçimiz Feyzullah Aktürk, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalyanin sahibi oldu.
18.02.2024 Güreş
Öfke büyük...
Öfke büyük... Rus muhalif Aleksey Navalni’nin tutuklu olduğu hapishanede 47 yaşında ölümü hem Rusya içinde hem de dünyada büyük öfke ve tepkiyle karşılandı. Navalni’nin naaşı ailesine teslim edilmedi, Rus kentlerinde eylemlere sert müdahale gerçekleşti.
18.02.2024 Dünya
Türkiye 'ESSI' projesine katıldı! Almanlar duyurdu: Patriot ve Eurofighter uçakları masada
Türkiye 'ESSI' projesine katıldı! Almanlar duyurdu: Patriot ve Eurofighter uçakları masada Almanya Savunma Bakanı Boris Pistorious, Türkiye ve Yunanistan’ın Avrupa Gökyüzü Kalkanı Girişimi’ne (ESSI) katılacaklarını duyurdu. ABD’nin F-16’lara yeşil ışık yakması sonrasında Türkiye’nin şimdi de ESSI’ye katılacak olması, NATO müttefikleriyle bağları güçlendirecek önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
15.02.2024 Dünya
Erdoğan'dan AYM ve Danıştay açıklaması: Bu kararları hazmedemiyorum
Erdoğan'dan AYM ve Danıştay açıklaması: Bu kararları hazmedemiyorum BAE ve Mısır ziyareti dönüşü konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AYM ve Danıştay kararları, Irak'a yapılan ziyaretler, Erzincan'daki toprak kayması, F-16 alım süreci, yerel seçim ve gündemdeki diğer konularla ilgili açıklamalarda bulundu.
15.02.2024 Haberler
Erdoğan'dan AYM ve Danıştay açıklaması: Bu kararları hazmedemiyorum
Erdoğan'dan AYM ve Danıştay açıklaması: Bu kararları hazmedemiyorum BAE ve Mısır ziyareti dönüşü konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AYM ve Danıştay kararları, Irak'a yapılan ziyaretler, Erzincan'daki toprak kayması, F-16 alım süreci, yerel seçim ve gündemdeki diğer konularla ilgili açıklamalarda bulundu.
15.02.2024 Gündem
Ukrayna büyükelçisi: Türkiye'den KAAN alacağız
Ukrayna büyükelçisi: Türkiye'den KAAN alacağız CNN Türk'e konuşan Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, Ukrayna'nın Türkiye'nin milli savaş uçağı KAAN'dan almayı planladığını söyledi.
15.02.2024 Gündem
Özgür Bella, Frankenstein’a karşı
Özgür Bella, Frankenstein’a karşı 11 dalda Oscar adayı “Poor Things/Zavallılar” Frankenstein mitini feministleştirirken Emma Stone, rolünün fiziksel ve duygusal zorluklarının üstesinden başarıyla geliyor.
11.02.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Boris ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.