Son dakika haberi: Brezilya-Arjantin maçında görülmemiş olay! Messi ve arkadaşları şoka girdi, sınır dışı istediler
Son dakika haberi: Brezilya-Arjantin maçında görülmemiş olay! Messi ve arkadaşları şoka girdi, sınır dışı istediler Brezilya ile Arjantin arasında oynanan maç normal şekilde başlamışken, tarihi bir olay yaşandı. Maçın 6. dakikasında ulusal sağlık kurulu yetkilileri, İngiltere'den gelen Arjantinli oyuncular Emiliano Martinez, Lo Celso, Romero ve Buendia'yı sınır dışı etme işlemini yapmak için sahaya girdi, Arjantin tarafı karşı çıktı ve soyunma odasına gitti. Dev karşılaşma askıya alınırken Arjantin'in dünyaca ünlü yıldızı Lionel Messi, sahadan çekilme kararının ardından çok sert açıklamalarda bulundu.
6.09.2021 Dünya Kupası
Brezilya-Arjantin maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Copa America'da final heyecanı...
Brezilya-Arjantin maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Copa America'da final heyecanı... Copa America'da final heyecanı için geri sayım sürüyor. Kolombiya'yı penaltı atışları sonucunda eleyen Tangocular adını finale yazdırdı. Birçok dünya yıldızını bünyesinde barından Brezilya-Arjantin Copa America final maçı için futbolsverlerin heyecanlı bekleyişi devam ediyor. Peki Brezilya-Arjantin Copa America final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
10.07.2021 Futbol
Brezilya-Arjantin Copa America final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?
Brezilya-Arjantin Copa America final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? 2021 Copa America'da finalin adı Brezilya-Arjantin oldu. Yarı final maçında normal süresi 1-1 biten Kolombiya Arjantin maçında penaltı atışları sonunda adını finale yazdıran takım 3-2'lik skorla Arjantin oldu. Birçok dünya yıldızını bünyesinde barındıran Brezilya Arjantin Copa America final maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Peki Brezilya-Arjantin Copa America final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
7.07.2021 Futbol
Brezilya Arjantin maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Copa America 2019
Brezilya Arjantin maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Copa America 2019 Copa America 2019'da yarı final heyecanı bu gece başlıyor. Brezilya ile Arjantin bu akşam final bileti için karşı karşıya geliyor. Peki büyük heyecana sahne olması beklenen Brezilya Arjantin maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Futbol
Brezilya-Arjantin Copa America yarı final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Brezilya-Arjantin Copa America yarı final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Brezilya-Arjantin Copa America yarı final maçında karşı karşıya gelecek. Erken final olarak adlandırılan mücadelede turnuvanın ev sahibi Brezilya favori olarak gösterilse de Arjantin'de Venezuela'ya karşı oynadığı futbolla turnuvaki iddiasını ortaya koydu. Messi, Dybala, Di Maria ve Aguero'lu Arjantin, yıldızlar karması Brezilya karşısında final için sahaya çıkacak. Peki Brezilya-Arjantin maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?
1.07.2020 Futbol
Dunga'dan olay hareket!
Dunga'dan olay hareket! Güney Amerika düellosunda Brezilya Teknik Direktörü Dunga'nın yaptığı bir hareket maç sırasında gergin anlar yaşanmasına neden oldu.
12.10.2014 Futbol
Messi kaçırdı Arjantin yıkıldı!
Messi kaçırdı Arjantin yıkıldı! Brezilya'nın Arjantin'i 2-0 mağlup ettiği hazırlık maçında Lionel Messi kaçırdığı penaltı ile taraftarını üzdü.
11.10.2014 Futbol
Brezilya, Arjantin'i Tardelli ile yıktı | İşte goller
Brezilya, Arjantin'i Tardelli ile yıktı | İşte goller Dünya devleri Brezilya ile Arjantin hazırlık mücadelesinde kozlarını paylaştı. Çin'in başkenti Pekin'de oynanan karşılaşma 2-0 Brezilya'nın üstünlüğüyle sona erdi. Sambacılar'a galibiyeti getiren goller 28. ve 64. dakikalarda Diego Tardelli'den geldi.
11.10.2014 Futbol
Dev maçta ilk gol geldi
Dev maçta ilk gol geldi Çin'de Brezilya ile Arjantin arasında oynanan hazırlık maçında ilk gol Diego Tardelli'den geldi.
11.10.2014 Futbol
Gençlerin Brezilya-Arjantin kavgası!
Gençlerin Brezilya-Arjantin kavgası! Valencia'da düzenlenen 20 yaş altı milli takımlar turnuvasında Brezilya, Arjantin'i 2-1 mağlup ederken maçtaki sertlik dikkat çekti.
22.08.2014 Futbol