Bronx

Bronx

Son dakika Bronx haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bronx gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bronx haber sayfamızda...

Bronx

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 427 bronx haberi bulunmuştur.
New York metrosunda silahlı saldırı: En az 1 ölü, 5 yaralı
New York metrosunda silahlı saldırı: En az 1 ölü, 5 yaralı ABD’nin New York kentindeki bir metroda gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu en az 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralandı.
13.02.2024 Dünya
New York'ta bıçaklı saldırı: Aynı aileden ikisi çocuk 4 can kaybı
New York'ta bıçaklı saldırı: Aynı aileden ikisi çocuk 4 can kaybı Kurbanların akrabası olan erkek şüpheli iki polis memurunu bıçakladıktan sonra yaralı polis memurlarından biri tarafından vuruldu.
4.12.2023 Dünya
Getir ABD’de online market şirketi alıyor
Getir ABD’de online market şirketi alıyor Market ürünlerini dakikalar içinde kullanıcılarla buluşturan Getir, yıllık cirosu 650 milyon dolar olan ABD merkezli online market şirketi FreshDirect’in tamamını satın almak üzere anlaşmaya vardığını duyurdu.
9.11.2023 Ekonomi
Kreşteki fentanil ölümüyle ilgili 3. gözaltı
Kreşteki fentanil ölümüyle ilgili 3. gözaltı ABD'nin New York kentinde kreşte bir çocuğun ölümüne neden olan fentanil olayıyla ilgili olarak üçüncü kişi gözaltına alındı.
26.09.2023 Dünya
Banyodaki vahşeti polis bile fark edemedi! 'Çocuklarını şeytan olarak görüyordu'
Banyodaki vahşeti polis bile fark edemedi! 'Çocuklarını şeytan olarak görüyordu' 22 yaşında olmasına rağmen dünyayla bağlarını tamamen kopartmış bir haldeydi. Boş bakışlarla çevresine bakan ve sürekli aynı şeyleri mırıldanan genç kadının davranışları herkesi dehşete düşürmüştü. Ancak asıl büyük dehşet saatler sonra fark edildi. Polisin yaptığı büyük hatayı baba ortaya çıkardı.
2.12.2022 Dünya
Breakdans dünya finali için geri sayım! Türkiye'den 2 isim
Breakdans dünya finali için geri sayım! Türkiye'den 2 isim Dünyanın en prestijli breakdans (breaking) yarışması Red Bull BC One, en başarılı B-Boy ve B-Girl’lerin başa baş mücadelesine sahne olacak.
1.11.2022 Galatasaray
Bir anda koşup raylara itti! Metro istasyonunda dehşet
Bir anda koşup raylara itti! Metro istasyonunda dehşet ABD’nin New York kentinde metro istasyonundaki bir adam, platformda yürüyen adamı raylara itti. Durağa yaklaşan tren olmamasıyla facianın eşiğinden dönüldü.
23.10.2022 Haberler
Bir anda koşup raylara itti! Metro istasyonunda dehşet
Bir anda koşup raylara itti! Metro istasyonunda dehşet ABD’nin New York kentinde metro istasyonundaki bir adam, platformda yürüyen adamı raylara itti. Durağa yaklaşan tren olmamasıyla facianın eşiğinden dönüldü.
23.10.2022 Dünya
ABD’deki göçmenler gemide yaşayacak
ABD’deki göçmenler gemide yaşayacak ABD’nin New York kenti yöneticileri, ülkenin güney sınırından gelen göçmenleri cruise gemilerine yerleştirmeyi planlıyor.
2.10.2022 Dünya
ABD'de araçla çarptıkları adamı soydular
ABD'de araçla çarptıkları adamı soydular ABD'nin New York kentinde, yolda yürüyen adama araçla çarpan şahıslar daha sonra yaralı adamı soydu.
26.07.2022 Haberler
Sözleri gündeme bomba gibi düşmüştü! Jill Biden'dan özür geldi
Sözleri gündeme bomba gibi düşmüştü! Jill Biden'dan özür geldi ABD Başkanı Joe Biden’ın eşi Jill Biden, dün katıldığı bir konferansta yaptığı konuşmada Latin Amerikalıları meşhur yemekleri "tako"ya benzettiği için sözcüsü Michael LaRosa aracılığıyla sosyal medya üzerinden özür diledi.
12.07.2022 Dünya
Zıplayarak dehşet saçıyor! 'Taş duvarları bile devirdiler'
Zıplayarak dehşet saçıyor! 'Taş duvarları bile devirdiler' Kabus 74 yıl önce başladı. Yaşadığı yerde ot bitmeyen, onu yiyen kuşları öldüren, tehlike hissettiğinde 30 santim sıçrayabilen ve bitmek bilmeyen iştahıyla her yeri talan eden solucanlar büyük endişe yaratmış durumda. Sayıları giderek artan bu canavarları yok etmenin bir yolu ise henüz bulunamadı.
15.06.2022 Dünya
Metro istasyonundaki kadını raylara itti
Metro istasyonundaki kadını raylara itti ABD'nin New York kentinde metro istasyonundaki bir adam, önündeki kadını raylara itti.
7.06.2022 Haberler
Ateş, su, toprak ve…
Ateş, su, toprak ve… Sinemaseverler “Toy Story/Oyuncak Hikâyesi”ndeki Buzz’a ilham veren kahraman astronotu anlatan “Lightyear/Işıkyılı”nı dört gözle beklerken Pixar, 27. uzun metraj animasyonunun ismini, detaylarını ve ilk görselini paylaştı.
20.05.2022 Kültür Sanat
New York’ta moda şov
New York’ta moda şov Ünlü markalar, New York Moda Haftası’nda Kovid-19 kurallarına uyarak canlı defileler gerçekleştirdi.
15.02.2022 Cadde
ABD'de yangın felaketi
ABD'de yangın felaketi ABD’nin New York kentinde 19 katlı bir apartmanda çıkan yangında ilk belirlemelere göre 9’u çocuk 19 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
9.01.2022 Haberler
ABD'de felaket! Can kaybının artmasından endişe ediliyor
ABD'de felaket! Can kaybının artmasından endişe ediliyor ABD’nin New York kentinde 19 katlı bir apartmanda çıkan yangında ilk belirlemelere göre 9’u çocuk 19 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
9.01.2022 Dünya
ABD’de 19 katlı apartmanda yangın: 54 yaralı
ABD’de 19 katlı apartmanda yangın: 54 yaralı ABD’nin New York kentinde 19 katlı bir apartmanın 3’üncü katında çıkan yangında 54 kişinin yaralandığı bildirildi.
9.01.2022 Haberler
Aslanların yanında 100 dolarlık banknotları havaya saçıp dans etti
Aslanların yanında 100 dolarlık banknotları havaya saçıp dans etti New York'taki Bronx Hayvanat Bahçesi'ni ziyaret eden bir kadın, aslan kafesini çevreleyen bariyeri aştı ve hayvanlara duyduğu sevgisini ilan ederken havaya 100 dolarlık (yaklaşık 1000 TL) banknotlar fırlatmaya başladı.
13.11.2021 Dünya
Göçmen olarak geldi, ABD'nin taksi kralı oldu!
Göçmen olarak geldi, ABD'nin taksi kralı oldu! Lakabı "Taksi Kralı" olan Gene Freidman, kısa hayatında zirveyi de dibi de gördü. İşte plakaların efendisinin filmleri aratmayan yaşam serüveni...
10.11.2021 Dünya
Camille Saviola hayatını kaybetti
Camille Saviola hayatını kaybetti 'Star Trek' dahil birçok popüler dizinin yıldızı ve Broadway oyuncusu Camille Saviola, 71 yaşında hayatını kaybetti.
30.10.2021 Cadde
Trump'tan medyaya, ölümünün ardından Powell'a "iyi davrandıkları"  eleştirisi
Trump'tan medyaya, ölümünün ardından Powell'a "iyi davrandıkları"  eleştirisi Eski ABD Başkanı Donald Trump, yaşamını yitiren eski  ABD Dışişleri Bakanı ve Genelkurmay Başkanı Colin Powell için yayımladığı taziye  mesajında medyayı, Powell'a öldükten sonra "çok iyi" davrandığı için eleştirdi.
19.10.2021 Dünya
Kapıyı kapatıp kıl payı kurtuldu!
Kapıyı kapatıp kıl payı kurtuldu! Bir korku filmi sahnesi gerçek hayatta yaşandı. Koridorda hızla koşarak kendisini takip eden kişiden kaçan kadın, dairesinin kapı kilidini açmak için anahtarlarıyla uğraştı ve takip eden kişi gelmeden saniyeler önce evinin kapısını kapadı.
8.10.2021 Dünya
Kapıyı kapatıp kıl payı kurtuldu!
Kapıyı kapatıp kıl payı kurtuldu! Bir korku filmi sahnesi gerçek hayatta yaşandı. Koridorda hızla koşarak kendisini takip eden kişiden kaçan kadın, dairesinin kapı kilidini açmak için anahtarlarıyla uğraştı ve takip eden kişi gelmeden saniyeler önce evinin kapısını kapadı.
8.10.2021 Haberler
Bu fotoğraf gerçek! Apartman dairesinde bulundu, 11 aylık...
Bu fotoğraf gerçek! Apartman dairesinde bulundu, 11 aylık... ABD'de bir apartmanda beslenen pumayı yetkililer koruma altına aldı.
1.09.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bronx ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.