Ç.Rizespor

Ç.Rizespor

Son dakika Ç.Rizespor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ç.Rizespor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ç.Rizespor haber sayfamızda...

Ç.Rizespor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.505 ç.rizespor haberi bulunmuştur.
Trabzonspor'dan ikinci devreye kabus gibi başlangıç!
Trabzonspor'dan ikinci devreye kabus gibi başlangıç! Süper Lig’de ilk yarıyı 36 puanla üçüncü sırada tamamlayan Trabzonspor 2. devrede umduğunu bulamadı. Bordo-mavililer üç haftada sadece Antalyaspor’dan bir puan alırken, Galatasaray ve Ç.Rizespor’a kaybetti.
27.01.2024 Trabzonspor
Kulüpler, Halil Umut Meler'e yönelik gerçekleştirilen saldırıyı kınadı!
Kulüpler, Halil Umut Meler'e yönelik gerçekleştirilen saldırıyı kınadı! Süper Lig'in 15'inci haftasında Ankaragücü ile Rizespor arasında oynanan maçın ardından hakem Halil Umut Meler'e yönelik gerçekleştirilen saldırıyla ilgili art arda kınama mesajları geldi.
11.12.2023 Süper Lig
Antalyaspor - Rizespor maçında gol sesi çıkmadı
Antalyaspor - Rizespor maçında gol sesi çıkmadı Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 13'üncü haftasında Rizespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada gol sesi çıkmadı.
26.11.2023 Antalyaspor
İlhan Palut: Değişik bir penaltı, çok görmediğimiz
İlhan Palut: Değişik bir penaltı, çok görmediğimiz Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Gaziantep FK'ya 2-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.
6.11.2023 Rizespor
Gabriel Margarit: Önemli bir 3 puan aldık!
Gabriel Margarit: Önemli bir 3 puan aldık! Gaziantep FK Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit, Rizespor'u 2-0 mağlup ettikleri maçı yorumladı.
6.11.2023 Gaziantep FK
Kubilay Kanatsızkuş, resmen Göztepe’de
Kubilay Kanatsızkuş, resmen Göztepe’de Göztepe, Çaykur Rizespor’dan 26 yaşındaki golcü oyuncu Kubilay Kanatsızkuş’u kadrosuna kattığını açıkladı.
14.07.2023 1.Lig
Beşiktaş'ta transfer krizi! Onur Bulut, Oğulcan Çağlayan'ı hatırlattı
Beşiktaş'ta transfer krizi! Onur Bulut, Oğulcan Çağlayan'ı hatırlattı Kayserispor, Beşiktaş’la 3,5 yıllık sözleşme imzalayan Onur Bulut’un 2026’ya uzatılan kontratını haksız feshettiği gerekçesiyle TFF’ye başvurdu. İki kulüp arasında yaşanan ihtilaf, G.Saray ile Ç. Rizespor’u karşı karşıya getiren Oğulcan Çağlayan davasını hatırlattı.
19.02.2023 Beşiktaş
Gençlerbirliği'nden savunma ve orta sahaya takviye
Gençlerbirliği'nden savunma ve orta sahaya takviye Sezonun ikinci yarısı için transfer çalışmalarına devam eden Gençlerbirliği, Thomas Fontaine ve Abdullah Durak ile anlaştı.
10.01.2023 1.Lig
İzmir'de sessiz maç! Altınordu ve Rizespor puanları paylaştı
İzmir'de sessiz maç! Altınordu ve Rizespor puanları paylaştı Spor Toto 1. Lig’in 19. haftasında Çaykur Rizespor’u konuk eden Altınordu, rakibiyle golsüz berabere kaldı.
26.12.2022 1.Lig
Ç. Rizespor, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına başladı
Ç. Rizespor, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına başladı Ç. Rizespor, deplasmanda karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıkların başladı.
28.08.2022 1.Lig
Ç. Rizespor, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına başladı
Ç. Rizespor, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına başladı Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Ç. Rizespor, deplasmanda karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıkların başladı.
25.08.2022 1.Lig
Ç. Rizespor, Denizlispor hazırlıklarını sürdürdü
Ç. Rizespor, Denizlispor hazırlıklarını sürdürdü Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, deplasmanda karşılaşacağı Denizlispor hazırlıklarını sürdürüyor.
19.08.2022 1.Lig
Ç. Rizespor, Anthony Van Den Hurk transferini duyurdu
Ç. Rizespor, Anthony Van Den Hurk transferini duyurdu Çaykur Rizespor, Anthony Van Den Hurk ile 2 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu.
18.08.2022 1.Lig
Antalyaspor, Bahadır Öztürk'ü Rizespor'a kiraladı
Antalyaspor, Bahadır Öztürk'ü Rizespor'a kiraladı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, alt yapısından yetişen 26 yaşındaki defans oyuncusu Bahadır Öztürk'ü Çaykur Rizespor'a 1 seneliğine kiraladı.
8.07.2022 Antalyaspor
Galatasaray'da Domenec Torrent takımdan memnun! 'Seviyemiz iyiye gidiyor'
Galatasaray'da Domenec Torrent takımdan memnun! 'Seviyemiz iyiye gidiyor' Galatasaray’da Teknik Direktör Torrent, Florya’da yöneticilerle buluştu. Fiziksel olarak geliştiklerini belirten İspanyol çalıştırıcının, “Son dönemde iyi sonuçlar gelmeye başladı. Her geçen gün takımın seviyesi iyiye gidiyor” dediği öğrenildi.
5.03.2022 Galatasaray
Son dakika - Hamza Hamzaoğlu: Karşılıklı bir karar verdik ve yolları ayırdık
Son dakika - Hamza Hamzaoğlu: Karşılıklı bir karar verdik ve yolları ayırdık Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Çaykur Rizespor ile yolların ayrıldığını doğruladı. Hamzaoğlu, "Beraber oturup konuştuk. Karşılıklı bir karar verdik ve yolları ayırdık" dedi. Daha sonra Rizespor da bir açıklama yaparak ayrılığı resmen duyurdu.
19.02.2022 Rizespor
Süper Lig'de 4 haftalık fikstür açıklandı! Fenerbahçe - Trabzonspor ve Galatasaray - Beşiktaş maçlarının tarihleri belli oldu...
Süper Lig'de 4 haftalık fikstür açıklandı! Fenerbahçe - Trabzonspor ve Galatasaray - Beşiktaş maçlarının tarihleri belli oldu... Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 27, 28, 29 ve 30'uncu hafta fikstürlerini açıkladı...
16.02.2022 Süper Lig
Beşiktaş'ta Gedson Fernandes bayramı
Beşiktaş'ta Gedson Fernandes bayramı Benfica’dan transfer edilen Portekizli yıldızın Çaykur Rizespor formasıyla Altay deplasmanında ortaya koyduğu performans büyük sevinçle karşılandı. Siyah-beyazlılar, Gedson Fernandes’in uzun yıllar Beşiktaş forması giyebilecek kalitede olduğunu bir kez daha kanıtladığını aktardı.
13.02.2022 Beşiktaş
Süper Lig'de yerli oyuncunun süresi yükseldi
Süper Lig'de yerli oyuncunun süresi yükseldi  TFF'nin "8+3" kuralının uygulanmaya başlandığı sezonun ilk yarısında yerli oyuncuların sayısal oynama oranları geçtiğimiz sezona göre azalırken oynama süreleri artış gösterdi. Tam Saha'nın yaptığı araştırmaya göre; geçtiğimiz sezon yüzde 45.25 olan yerli oyuncu oranı yüzde 41.3'e inse de bu oyuncuların toplam süre içindeki forma giyme oranları yüzde 34.53'ten yüzde 38.20'ye çıktı. 1000 dakikanın üzerinde oynama şansı bulan yerli oyuncuların sayısı da takım maç sayısı azalmasına rağmen 56'dan 64'e yükseldi. Yerli oyuncuların en fazla süre aldığı ilk iki kulüp Göztepe ve Vavacars Fatih Karagümrük oldu.
1.02.2022 Süper Lig
Antalyaspor cephesi 1 puana sevindi! Gaziantep FK memnun kalmadı
Antalyaspor cephesi 1 puana sevindi! Gaziantep FK memnun kalmadı Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 23'üncü haftasında, Fraport TAV Antalyaspor, Gaziantep FK maçı sonunda açıklama yapan Fraport TAV Antalyaspor Kaleci Antrenörü Murat Öztürk, kritik zamanlarda alınan 1 puanın değerli olduğunu söylerken, Gaziantep FK Yardımcı Antrenörü Mehmet Yozgatlı, iyi oynadıklarını ve iyi mücadele ettiklerini kaydetti.
23.01.2022 Antalyaspor
Çaykur Rizespor'dan Semih Kaya hamlesi
Çaykur Rizespor'dan Semih Kaya hamlesi Süper Lig'de Çaykur Rizespor, Yeni Malatyaspor'da forma giyen Semih Kaya'ya transfer teklifi yaptı.
6.01.2022 Rizespor
Göztepe deplasmanda golü atıyor galibiyeti alamıyor
Göztepe deplasmanda golü atıyor galibiyeti alamıyor Göztepe, Süper Lig’de oynadığı 9 deplasman maçının tamamında gol atmayı başarırken, bu müsabakaların yalnızca 1’inden galibiyetle ayrılabildi.
24.12.2021 Göztepe
Sivasspor’da Rize maçı Kerem şoku
Sivasspor’da Rize maçı Kerem şoku DG Sivasspor, genç futbolcu Kerem Atakan Kesgin’in sakatlandığını açıkladı.
21.12.2021 Sivasspor
Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın sistem karmaşası
Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın sistem karmaşası Süper Lig’de kritik Gaziantep deplasmanına çıkacak Fenerbahçe’de sistem belirsizliği sürüyor. Vitor Pereira’nın 3’lü mü yoksa 4’lü sistem mi uygulayacağı merak ediliyor.
12.12.2021 Fenerbahçe
Son dakika haberi - Vitor Pereira'nın orta saha galibiyeti
Son dakika haberi - Vitor Pereira'nın orta saha galibiyeti Kırılgan bir süreçten geçen Fenerbahçe’de Vitor Pereira’nın orta saha planları işe yaradı. Ç.Rizespor önünde Crespo-Gustavo düzeni ve ikinci yarıda Sosa hamlesi farklı galibiyeti sağladı.
8.12.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Ç.Rizespor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.