Caddebostan Plajı

Caddebostan Plajı

Son dakika caddebostan plajı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan caddebostan plajı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan caddebostan plajı haber sayfamızda...

Caddebostan Plajı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 95 caddebostan plajı haberi bulunmuştur.
İstanbul’da hangi ilçelerde denize girilebilir? Riva kirli Silivri temiz
İstanbul’da hangi ilçelerde denize girilebilir? Riva kirli Silivri temiz İstanbul’da günübirlik tatil imkânı sunan plajlarda yaz sezonu başladı. Sarıyer’de çoğu plajda deniz suyu yüzmek için uygun değil. Kısırkaya, Gümüşdere, Demirciköy Dalya, Beykoz ve Riva’da deniz suyu temiz çıkmadı. En temiz deniz suyuna sahip bölgeler ise Silivri, Arnavutköy ve Çatalca’da.
30.06.2023 Gündem
En temiz plajlar Adalar ve Silivri’de
En temiz plajlar Adalar ve Silivri’de Halk Sağlığı Yüzme Genel Müdürlüğü, bunaltıcı sıcaklarda denize girmek isteyen İstanbullular için deniz suyu en temiz plajları açıkladı: Adalar, Silivri, Büyükçekmece ve Çatalca...
16.08.2022 Gündem
İstanbul’da termometreler 30 dereceyi gördü, Caddebostan plajı doldu taştı
İstanbul’da termometreler 30 dereceyi gördü, Caddebostan plajı doldu taştı İstanbul’da sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar plajlara akın etti. Termometreler 30 dereceyi gösterirken, dolup taşan Caddebostan plajı drone ile görüntülendi.
16.07.2022 Haberler
İstanbul’da termometreler 30 dereceyi gördü, Caddebostan plajı doldu taştı
İstanbul’da termometreler 30 dereceyi gördü, Caddebostan plajı doldu taştı İstanbul’da sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar plajlara akın etti. Termometreler 30 dereceyi gösterirken, dolup taşan Caddebostan plajı drone ile görüntülendi.
16.07.2022 Gündem
Taşlar kırıldı kum serildi
Taşlar kırıldı kum serildi İstanbul’da yaz aylarında denize girmek isteyen vatandaşların en çok tercih ettiği bölgelerden Caddebostan Plajı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), temizlik çalışması başlattı.
5.05.2021 Gündem
Dünyanın en ilginç yarışmaları
Dünyanın en ilginç yarışmaları Yarışlar ve taşıdıkları yüksek dozdaki heyecan insanları bu etkinliklere büyük bir merakla bağlanmasını sağlıyor. Olimpiyatların çıkışı da bu haz duygusundan gelir. Dünyanın çeşitli noktalarında bu haz duygusunu besleyen ve aslında kültürlerin geleneklerini ve o kültüre ait insanların duygularını, özelliklerini yansıtan çok ilginç yarışmalar da asırlardır varlığını sürdürüyor. İşte onlardan birkaçı…
18.02.2021 Tatil
Reusters dünyaya servis etti! Yılın son günü İstanbul
Reusters dünyaya servis etti! Yılın son günü İstanbul Kış aylarına girilmesine rağmen hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyir etmesini fırsat bilen vatandaşlar, 80 saatlik kısıtlama öncesi kendilerini sokağa atarak son yılların en sıcak yılbaşı gününde güneşli havanın tadını çıkardı. İstanbul Caddebostan Plajı'na gelen vatandaşlar denize girdi. Uluslararası Haber Ajansı Reuters İstanbul'dan bu fotoğrafları dünyaya geçti.
31.12.2020 Gündem
Plajlarda salgın unutuldu!
Plajlarda salgın unutuldu! İstanbul’da hafta sonunda sıcaklığın 30 derecenin üstüne çıkmasıyla binlerce kişi plajlara akın etti. Ama plajlarda sanki Kovid salgını yokmuş gibi ne sosyal mesafeye uyuldu ne de maske takma kuralına!
13.07.2020 Gündem
Caddebostan ve Menekşe plajlarında yosunlar kirlilik sinyali
Caddebostan ve Menekşe plajlarında yosunlar kirlilik sinyali Küçükçekmece'de  Menekşe ve Kadıköy'de Caddebostan plajlarında kirlilik ve yosunlar sağlığı tehdit ediyor. Halk sağlığı uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, yosunlar konusunda uyararak, “Bu bir kirlilik sinyali, çevre kirliliği sinyali” diyor. Denizlerdeki kirlilik, yosun ve denizdeki renk değişimi hava görüntüleriyle çok daha görülüyor.  
18.06.2020 Gündem
İstanbullular Caddebostan'a akın etti
İstanbullular Caddebostan'a akın etti Havaların ısınmasıyla birlikte İstanbullular serinlemek için plajlara akın etti. Caddebostan Plajı'na gelen vatandaşlar, serinlemek için denize girdi.
17.06.2020 Tatil
Caddebostan Sahili havadan böyle görüntülendi
Caddebostan Sahili havadan böyle görüntülendi Havaların ısınmasıyla beraber, İstanbullular serinlemek için sahillere koştu. Caddebostan Plajı'na gelen vatandaşlar, serinlemek için denize girdi. Sahilin bazı kısımlarında ise insanların arkalarında bıraktıkları atıklar dikkat çekti. Sahilde denize giren vatandaşlar havadan da görüntülendi.
16.06.2020 Haberler
Burası İstanbul! Akın ettiler: Havadan böyle görüntülendi
Burası İstanbul! Akın ettiler: Havadan böyle görüntülendi Havaların ısınmasıyla beraber, İstanbullular serinlemek için sahillere koştu. Caddebostan Plajı'na gelen vatandaşlar, serinlemek için denize girdi. Sahilin bazı kısımlarında ise insanların arkalarında bıraktıkları atıklar dikkat çekti. Sahilde denize giren vatandaşlar havadan da görüntülendi.
16.06.2020 Gündem
Red Bull kanatlandırdı!
Red Bull kanatlandırdı! Dördüncü kez düzenlenen Uçuş Günü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliği ile Caddebostan Plajı’nda yaklaşık 200 bin seyirciye muhteşem bir görsel şölen sundu. Organizasyonda 35 takım sahne alırken, Coffee Lovers birinciliği kazandı
1.07.2020 Diğer
Red Bull Uçuş Günü unutulmaz görsel şölen sundu
Red Bull Uçuş Günü unutulmaz görsel şölen sundu Tüm dünyada büyük ilgi gören Red Bull Uçuş Günü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliği ile 4 Ağustos Pazar günü Caddebostan Plajı'nda yaklaşık 200 bin seyirciye muhteşem bir görsel şölen sundu. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı etkinlikte; yaratıcı kostümler, el yapımı uçuş araçları ve eğlenceli sahne şovları ile 35 cesur takım kanatlandı. Seyredenlere unutulmaz bir hafta sonu yaşatan Red Bull Uçuş Günü’nde Coffee Lovers takımı birinciliği kazandı.
1.07.2020 Diğer
Caddebostan’da   Red Bull rüzgârı
Caddebostan’da Red Bull rüzgârı İstanbul’u kanatlar altına almaya hazırlanan Red Bull Uçuş Günü, uçuş tutkunlarını pazar günü 11.00’de Caddebostan Plajı’nda buluşturacak.
1.07.2020 Diğer
Red Bull Uçuş Günü 4 Ağustos'ta
Red Bull Uçuş Günü 4 Ağustos'ta   Red Bull Uçuş Günü, uçuş tutkunlarını 4 Ağustos Pazar günü Caddebostan Plajı'nda buluşturacak. Üretici kostümleri, el yapımı uçuş araçları ve eğlenceli sahne şovları ile 35 cesur takımın görsel bir şölene çevireceği etkinliği isteyen herkes ücretsiz olarak yerinden seyredebilecek.
1.07.2020 Diğer
İstanbul kanatlar altında olacak
İstanbul kanatlar altında olacak İlk Türk yolcu uçağının, İstanbul-Ankara seferini gerçekleştirmesinin 75. yılı kapsamında Caddebostan Plajı’nda düzenlenecek 4. Red Bull Uçuş Günü’nde 40 takım el yapımı uçuş araçlarıyla İstanbul’u kanatlar altına alacak
27.07.2019 Cumartesi
Red Bull Uçuş Günü için geri sayım başladı
Red Bull Uçuş Günü için geri sayım başladı Red Bull Uçuş Günü’nü geri sayım başladı. Organizasyon, 4 Ağustos Pazar günü saat 11.00’da Caddebostan Plajı’nda yüzbinlerce izleyiciyle gerçekleştirilecek.
1.07.2020 Diğer
Esmersoy’la uçuş günü
Esmersoy’la uçuş günü Red Bull Uçuş Günü, uçuş tutkunlarını 4 Ağustos Pazar günü saat 11.00’de Caddebostan Plajı’nda buluşturacak.
25.07.2019 Cadde
Birinciyi ünlüler belirleyecek
Birinciyi ünlüler belirleyecek Red Bull Uçuş Günü, uçuş tutkunlarını 4 Ağustos pazar günü saat 11.00’de Caddebostan Plajı’nda bir araya getirecek.
11.07.2019 Cadde
Red Bull Uçuş Günü Fransa ve Sırbistan’ın ardından Türkiye’de
Red Bull Uçuş Günü Fransa ve Sırbistan’ın ardından Türkiye’de Tüm dünyada büyük ilgi gören Red Bull Uçuş Günü Avrupa’daki uçuş tutkunlarını bir araya getirdi. Etkinlik, Fransa ve Sırbistan’da izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Belgrad ve Lyon’da el yapımı uçuş araçları ile seyircilere görsel şölen sunan Red Bull Uçuş Günü’nde sıradaki durak Türkiye. Üretken ve cesur uçuş tutkunları, 4 Ağustos Pazar günü saat 11.00’da Caddebostan Plajı’nda, 6 yıl aradan sonra İstanbul’u kanatlar altına alacak.
1.07.2020 Diğer
İstanbullular plajlara akın etti
İstanbullular plajlara akın etti İstanbul'da hava sıcaklığının artmasıyla çok sayıda kişi plajlara akın etti. Kadıköy'de bulunan Caddebostan plajı da bu kalabalıktan nasibini aldı. Halk plajı sabahın erken saatlerinden itibaren doldu.  İstanbul'da geçtiğimiz haftaki yağmurun ardından güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte çok sayıda kişi plajlara akın etti. Caddebostan'da bulunan halk plajı da doldu taştı. İstanbullular gün boyu denize girip güneşlenerek vakit geçirdiler. Cankurtaranlar da gün boyu mesai yaparak herhangi bir boğulma olayının meydana gelmesini engellemeye çalıştı
11.09.2019 Yaşam
İstanbullular plajlara akın etti!
İstanbullular plajlara akın etti! İstanbul'da hava sıcaklığının artmasıyla çok sayıda kişi plajlara akın etti. Kadıköy'de bulunan Caddebostan plajı da bu kalabalıktan nasibini aldı. Halk plajı sabahın erken saatlerinden itibaren doldu.
22.06.2019 Gündem
İstanbullular plajlara akın etti!
İstanbullular plajlara akın etti! İstanbul'da hava sıcaklığının artmasıyla çok sayıda kişi plajlara akın etti. Kadıköy'de bulunan Caddebostan plajı da bu kalabalıktan nasibini aldı. Halk plajı sabahın erken saatlerinden itibaren doldu.
22.06.2019 Gündem
Uçuş günü için geri sayım
Uçuş günü için geri sayım Red Bull Uçuş Günü, uçuş heyecanını amatör olarak yaşamak isteyenleri aynı tutkuyla, aynı coşkuyla, 6 yıl aradan sonra yine Caddebostan Plajı’nda bir araya getirecek.
1.07.2020 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Caddebostan Plajı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.