Cam Silme

Cam Silme

Son dakika cam silme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cam silme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cam silme haber sayfamızda...

Cam Silme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 75 cam silme haberi bulunmuştur.
Akaryakıtta kart komisyon alarmı
Akaryakıtta kart komisyon alarmı Akaryakıt sektöründe, kredi kartı komisyonları yüzde 3’e kadar çıkarken, bayilerin kar marjı da düştü.
1.10.2023 Ekonomi
Cam silerken düşen kadın feci şekilde can verdi
Cam silerken düşen kadın feci şekilde can verdi Nevşehir’de evinin camını sildiği esnada dengesini kaybederek düşen kadın hayatını kaybetti.
16.06.2023 Gündem
Cam silerken balkondan düşen 2 çocuk annesi kadın öldü
Cam silerken balkondan düşen 2 çocuk annesi kadın öldü Denizli’de balkonda cam sildiği esnada dengesini kaybeden 2 çocuk annesi kadın, apartmanın 3. katından beton zemine düşüp olay yerinde hayatını kaybetti. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
6.03.2023 Gündem
Sürücülerin trafik ışığı çilesi! Zorla para istiyorlar
Sürücülerin trafik ışığı çilesi! Zorla para istiyorlar Adana'da işlek caddelerdeki trafik ışıklarında 'cam silme' bahanesiyle sürücülerden zorla para alan çocuklar, vatandaşların tepkisine neden oldu. Para vermeyen sürücülerin araçlarını çizmekle tehdit eden çocuklardan korktuğunu belirten Abdullah Yener, "Rezil bir durum. Önümüze atlıyorlar. Taciz ediyor. Zorla para istiyorlar. Önlem alınmalı" dedi.
30.05.2022 Haberler
Camdan düşen kadın feci şekilde can verdi
Camdan düşen kadın feci şekilde can verdi Bursa’da dördüncü kattaki evinin camlarını silerken dengesini kaybeden kadın, aşağı düştü. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
21.02.2022 Gündem
Kırmızı ışıkta cam silme kavgası! 3 kişi yaralandı
Kırmızı ışıkta cam silme kavgası! 3 kişi yaralandı Adana’da kırmızı ışıkta duran lüks otomobilin camını zorla silip daha sonra para isteyen 3 kişi sürücüyü darp etti, yanındaki kardeşi ise 2 kişiyi tabancayla vurup bir kişiyi de darp ederek yaraladı.
26.11.2021 Gündem
Mercedes-Benz Sprinter, Türkiye’deki 25. yılını kutluyor
Mercedes-Benz Sprinter, Türkiye’deki 25. yılını kutluyor 1996 yılında Türkiye pazarında ilk olarak satışına başlanan Mercedes-Benz Sprinter, 2021 yılı itibarıyla 25 yıldır Türkiye yollarında oluşunu kutluyor.
16.09.2021 Otomobil
Son dakika! Stajyer avukat Berrin'in feci sonu! Cam silmek isterken...
Son dakika! Stajyer avukat Berrin'in feci sonu! Cam silmek isterken... Şanlıurfa'da, 4’üncü kattaki evlerinin pencere camını silerken dengesini kaybedip düşen stajyer avukat Berrin Akça (23), yaşamını yitirdi.
31.05.2021 Gündem
Madde bağımlıları, ışıkta bekleyen otomobillerin camını silmek için yumruk yumruğa kavga etti
Madde bağımlıları, ışıkta bekleyen otomobillerin camını silmek için yumruk yumruğa kavga etti Adana'da kırmızı ışıkta bekleyen otomobillerin camını silmek için birbiriyle yarışan madde bağımlısı 2 genç aralarında anlaşamayınca yumruk yumruğa kavga etti. Bir otomobil sürücüsünün cep telefonuyla kaydettiği görüntülerde ayakta durmakta zorlanan madde bağımlısının, diğer gencin başına elindeki cam silme aparatıyla vurması ve zaman zaman yere düşmeleri dikkat çekti.
19.02.2021 Haberler
3. kattan düştü mucize eseri kurtuldu
3. kattan düştü mucize eseri kurtuldu İstanbul Kağıthane’de kayınpederine misafirliğe gelen 30 yaşındaki bir kadın, pencerenin camlarını sildiği esnada 3. kattan aşağıya düştü. İş yerinin tabelasına çarptıktan sonra süngerlerin üstünden sekip yere savrulan kadın ağır şekilde yaralandı. Dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
13.11.2020 Gündem
Pencere silerken düşen kadın öldü
Pencere silerken düşen kadın öldü Adana’da 11. kattaki evinin penceresini silmek isteyen kadın dengesini kaybedince düşerek hayatını kaybetti.
19.09.2020 Gündem
Cam silerken 11'inci kattan düşen kadın öldü
Cam silerken 11'inci kattan düşen kadın öldü Kayseri'de, Ayşe Eraslan (39) annesinin 11'inci katta yeni taşınacağı evin camlarını silerken dengesini kaybedip yere düşünce öldü.
13.11.2019 Haberler
Cam silerken 6'ncı kattan düşen Fatma öldü!
Cam silerken 6'ncı kattan düşen Fatma öldü! Erzurum’da, üniversite mezunu Fatma Özgün (22), cam silmek için çıktığı 6'ncı kattaki evlerinin penceresinden düşerek, hayatını kaybetti.
17.10.2019 Gündem
5 kez sildiği camın temizliğini beğenmeyen ev sahibi ile karakolluk oldu
5 kez sildiği camın temizliğini beğenmeyen ev sahibi ile karakolluk oldu Antalya’da, 5 kez sildiği camın temizliğini beğenmeyen ev sahibi tarafından kovulan temizlik işçisi Sevda Karakuş, onurunun kırıldığını belirterek, polise şikayette bulundu. Ev sahibi Rusalina B. de Sevda Karakuş'tan şikayetçi oldu.
21.08.2019 Gündem
Yeni trend cam silme şakası!
Yeni trend cam silme şakası! Sosyal medyada her geçen gün yeni bir şaka türü karşımıza çıkıyor. Son trend ise işte bu cam silme şakası.
11.09.2019 Nevidyo
Cam temizliği, 'Dadaş mucit' sayesinde 'çocuk oyuncağı' oldu
Cam temizliği, 'Dadaş mucit' sayesinde 'çocuk oyuncağı' oldu Erzurum'da 'Dadaş mucit' lakaplı elektrik teknisyeni Ebubekir Taşbaşı, cam silme korkusu yaşayan kadınlar için cam silen uzaktan kumandalı oyuncak araba geliştirdi. Taşbaşı, "Kadınlar artık oturduğu yerden camlarını silebilecek. Hatta bu işi çocuklarına bile yaptırabilirler" dedi.
28.05.2018 Ekonomi
Cam temizliği, 'Dadaş mucit' sayesinde 'çocuk oyuncağı' oldu
Cam temizliği, 'Dadaş mucit' sayesinde 'çocuk oyuncağı' oldu Erzurum'da 'Dadaş mucit' lakaplı elektrik teknisyeni Ebubekir Taşbaşı, cam silme korkusu yaşayan kadınlar için cam silen uzaktan kumandalı oyuncak araba geliştirdi. Taşbaşı, "Kadınlar artık oturduğu yerden camlarını silebilecek. Hatta bu işi çocuklarına bile yaptırabilirler" dedi.
28.05.2018 Ekonomi
Zorla araç camı silmeye hapis istemi
Zorla araç camı silmeye hapis istemi Adana'da kırmızı  ışıkta duran aracın zorla camını silmeye çalışıp para isteyen sanık, 4 yıl 2 ay  hapisle cezalandırıldı.
29.03.2018 Gündem
Kedinin, cam silme görevlisiyle imtihanı
Kedinin, cam silme görevlisiyle imtihanı Kedinin, cam silme görevlisiyle imtihanı
11.09.2019 Nevidyo
2 kişinin yaşamını yitirdiği sahte içki operasyonunda dikkat çeken malzeme
2 kişinin yaşamını yitirdiği sahte içki operasyonunda dikkat çeken malzeme Manisa'nın Soma ilçesinde 2 kişinin hayatını kaybettiği 2 kişinin de yoğun bakımda tedavi altında olduğu sahte içki olayında Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği operasyonda ele geçirilen malzemeler arasında oto cam suyunun bulunması dikkat çekti. Olayla ilgili 2 kişinin de gözaltına alındığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, Soma'da bir büfeden satın alan 4 kişiden 2'si yaşamını yitirirken 2 kişinin de yoğun bakımdaki tedavileri sürüyor. Büfedeki sahte içkilerden ne kadar satıldığı henüz tespit edilemezken Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri büfe sahibini gözaltına aldı. Büfe sahibi sorgusunda alkolü kendisinin değil bir başka arkadaşının ürettiğini ifade etti. Söz konusu şahsı da yakalayan ekipler evde yapılan aramada 24 litre hazırlanmış rakı, 13 adet doluma hazır 100’lük rakı şişesi, 6 litre anason aroması, 1 litre votka aroması, içkiyi damıtmak için kullanılan iki adet pet 10 litrelik pet şişelerden yapılmış araç, çok sayıda doluma hazır pet şişe ele geçirdi. Ele geçirilen malzemeler arasında oto cam suyunun da olması dikkat çekti.Oto cam suyunun içki yapımında kullanılıp kullanılmadığı bilinmiyor. Olayla ilgili büfe sahibi ve sahte içkileri üreten kişinin emniyetteki sorgusunun devam ettiği öğrenildi. Sahte içki vakasında Ö.Ö. (46) isimli şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken İ.G. ise sevk edildiği Manisa Celal Bayar Hastanesi yolunda yaşamını yitirdi. K.P. ile C.G.'nin ise tedavilerinin devam ettiği bildirildi. Polis büfeden satılan içkilerin peşine düşerken vatandaşların da bu şekilde ev yapımı alkolleri tüketmemelerini, ikametlerinde var ise emniyet görevlilerine teslim etmeleri gerektiği konusunda uyarıda bulundu.
11.09.2019 Yaşam
Metrobüste köşe bucak temizlik
Metrobüste köşe bucak temizlik Her gün bir milyon kişinin kullandığı metrobüsler, gün sonunda garajlara çekiliyor ve hummalı bir temizlik sürecine giriyor. Biz de Edirnekapı Metrobüs Garajı’nı ziyaret ettik, adım adım metrobüs temizliğini izledik
14.01.2018 Pazar
25 metre yükseklikte tehlikeli temizlik
25 metre yükseklikte tehlikeli temizlik GAZİANTEP'te altında 7 katlı iş merkezinin 6'ncı katında cam silen kadın, görenlerin adeta yüreğini ağzına getirdi. Valilik ve Emniyet Müdürlüğü hizmet binalarının da bulunduğu Muammer Aksoy Bulvarı üzerindeki 7 katlı bir iş merkezinin 6'ncı katındaki bir kadın pencere camını temizlemek için pervaza çıkarak dakikalarca uğraştı. Bir eliyle tutunup, diğer eliyle de camın dış yüzeyini silen kadın yaklaşık 25 metre yükseklikte yaptığı temizlikle akrobatlara adeta meydan okudu. Pervazda tek ayağının üzerinde durup camı silen kadını görenler ise, korkulu bakışlarla onu izledi. 15 dakika boyunca cam silen kadın, temizliği bittikten sonra ofise girerken, önlem almadan yapılan temizlik görenlerin tepkisine yol açtı.
11.09.2019 Yaşam
Akıllı Klozet Spinx İle Klozet Temizliği Artık Sorun Olmayacak!
Akıllı Klozet Spinx İle Klozet Temizliği Artık Sorun Olmayacak! Zamanın çok değerli olduğu son yıllarda, teknoloji de hayatı kolaylaştırmak için günden güne gelişim kaydediyor...
11.12.2017 Püf Noktaları
Zonguldak’ta cam silerken apartmanın dördüncü katından düşen kadın yaralandı
Zonguldak’ta cam silerken apartmanın dördüncü katından düşen kadın yaralandı Saat 16.30 sıralarında 467 Evler mevkiinde bulunan bir apartmanın dördüncü katında meydana geldi. İddialara göre, temizlik için apartman dairesine gelen 44 yaşındaki Zehra Y., bir süre sonra temizliğe başladı. Dairenin balkon bölümündeki plastik doğramayı ve camlarını silen Zehra Y., bilinmeyen bir sebeple dördüncü kattan aşağıya düştü. Gürültüye koşan çevredekiler durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan talihsiz kadın, ambulansla yaralıyı Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Zehra Y.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Öte yandan Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de olayın yaşandığı apartman dairesinde inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Haberler
Temizlik görevlisi pencere silerken düşüp öldü
Temizlik görevlisi pencere silerken düşüp öldü Antalya'da özel bir okulda temizlik görevlisi olarak çalışan 34 yaşındaki Osman Gökşin, cam silerken düşüp öldü. Olay, öğle saatlerinde Muratpaşa İlçesi, Çaybaşı Mahallesi 1349 Sokak'ta meydana geldi. Özel bir okulda temizlik görevlisi olarak çalışan Osman Gökşin, temizlik yapmak için birinci katta bulunan pencereye çıktı. Dengesini kaybeden Gökşin, yaklaşık 5 metreden düştü. Önce tel çitlere çarpan Gökşin, ardından beton zemine düştü. Durumun bildirilmesi üzerine kısa sürede belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri, Gökşin'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Oğlunun ölüm haberini alıp gelen Ahmet Gökşin, sinir krizi geçirdi. Ahmet Gökşin, "Oğlum keşke sen ölmeseydin de her gün kavga etseydik" diye gözyaşı döktü. Baba Gökşin, olay yerinde bulunanlar tarafından sakinleştirildi. Osman Gökşin'in cansız bedeni, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Cam Silme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.