Camila Cabello

Camila Cabello

Son dakika Camila Cabello haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Camila Cabello gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Camila Cabello haber sayfamızda...

Camila Cabello

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 97 camila cabello haberi bulunmuştur.
Aşk yeniden mi? Eski sevgililer dudak dudağa görüntülendi!
Aşk yeniden mi? Eski sevgililer dudak dudağa görüntülendi! Bir dönemin en çok konuşulan çiftlerinden Shawn Mendes ile Camila Cabello, 2021 yılında yollarını ayırma kararı almıştı. Sürpriz ayrılığın üzerinden bir seneden fazla zaman geçmişken Coachella'da bir araya gelen eski sevgililer, kimseye aldırış etmeden öpüşmeleriyle kafa karıştırdı.
18.04.2023 Cadde
65'inci Grammy Ödülleri sahiplerini buldu!
65'inci Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! Koronavirüs pandemisi nedeniyle 2020'de online bağlantıyla, 2021'de ise minimum katılım ve çok sıkı güvenlik önlemleriyle düzenlenen Grammy Ödülleri, geçtiğimiz yıl eski pırıltısına kavuşmuştu. Birbirinden ünlü isimlerin kırmızı halıda boy gösterdiği tören, bu yıl da gösterişli bir şekilde gerçekleşti. İşte, bu yıl 65'incisi verilen 2023 Grammy Ödülleri'ni kazananlar...
6.02.2023 Cadde
Açılışta şok
Açılışta şok UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde sahne alan Camila Cabello, marş söyleyen taraftarlara tepki gösterdi
31.05.2022 Cadde
Terapi almış
Terapi almış Camila Cabello, People dergisine samimi açıklamalarda bulundu.
30.04.2022 Cadde
Camila Cabello isyan etti: İçine çekmekten karnım acıdı!
Camila Cabello isyan etti: İçine çekmekten karnım acıdı! Fiziksel görünümü nedeniyle zaman zaman eleştiri oklarının hedefi olan şarkıcı Camila Cabello, Miami’de denizden çıkarken bikinili fotoğraflarıyla gündem oldu. Sosyal medyada fazla kiloları nedeniyle ağır eleştirilere maruz kalan genç isim, bu duruma isyan etti.
5.04.2022 Cadde
Yazı başlattı
Yazı başlattı Camila Cabello, sosyal medya hesaplarından verdiği pozlarla yaz mevsimini başlattı.
16.03.2022 Cadde
Shawn Mendes zor günler geçiriyor: Dijital bunalımdayım!
Shawn Mendes zor günler geçiriyor: Dijital bunalımdayım! Dünyaca ünlü şarkıcı Shawn Mendes, Camila Cabello ile ilişkisini sonlandırdıktan sonra çıkardığı yeni şarkısı "It'll Be Okay"i tanıtırken dijital bunalımda olduğunu itiraf etti.
4.01.2022 Cadde
Yılın kırık kalpleri
Yılın kırık kalpleri Hollywood dünyasının ünlü çiftlerinden bazılarına 2021 yaramadı. Yollarını ayıran yıldızlar kimi zaman bu durumu sessiz sedasız karşılarken kimi zaman da çeşitli skandallara imza attı. 2021’in kırık kalplerini sizler için derledik...
30.12.2021 Cadde
Molatik Fiskos: Camila Cabello, Jamie Dornan ve diğerleri...
Molatik Fiskos: Camila Cabello, Jamie Dornan ve diğerleri... Hepiniz 'Molatik Fiskos' köşemize hoş geldiniz. Her hafta burada üzerimize vazife olmayan ne kadar konu varsa masaya yatırıyor, enine boyuna tartışıyoruz. Bu hafta da bol malzemeli bir fiskos bölümü ile karşınızdayız. Hazırsanız dünyaca ünlü yıldızlarımıza Molatik oluyoruz.
22.11.2021 Ünlüler
Senorita artık yalnız!
Senorita artık yalnız! İki yıldır birlikte olan Camila Cabello ile Shawn Mendes, ayrıldıklarını duyurdu.
19.11.2021 Cadde
İki yıldır aşk yaşayan Camila Cabello ile Shawn Mendes yollarını ayırdı
İki yıldır aşk yaşayan Camila Cabello ile Shawn Mendes yollarını ayırdı Geçtiğimiz hafta ilişkileri hakkındaki eleştirilerin etkilerini terapiye giderek aştıklarını açıklayan ve "Aşkımız trollere yenilmedi" ifadelerini kullanan Camila Cabello-Shawn Mendes çiftinden kötü haber geldi. İkili, ayrılık kararı aldıklarını, takipçileriyle paylaştı.
19.11.2021 Cadde
Camila Cabello Hollywood'daki evini satıyor
Camila Cabello Hollywood'daki evini satıyor Dünyaca ünlü şarkıcı Camila Cabello, üç yıl önce satın aldığı Los Angeles'taki evini 600 bin dolar kâr ederek satışa çıkardı. Cabello'nun evinin; tuzlu su havuzu, müzik stüdyosu, gurme mutfağı ve daha pek çok özelliği var.
9.11.2021 Cadde
Camilla Cabello: Aşkımız trollere yenilmedi
Camilla Cabello: Aşkımız trollere yenilmedi Son dönemde bedeniyle ilgili eleştirilere yanıt vermeye devam eden Kübalı şarkıcı Camilla Cabello ile sevgilisi Shawn Mendes, ilişkileri hakkındaki eleştirileri ve etkilerini terapiye giderek aştıklarını açıkladı.
5.11.2021 Cadde
Molatik Fiskos: The Weeknd, Britney Spears ve diğerleri...
Molatik Fiskos: The Weeknd, Britney Spears ve diğerleri... Yepyeni ve fiskos dolu bir haftaya daha hoş geldiniz... Bu hafta yeni aşklara yelken açanlar, özgürlüğüne kavuşanlar ve yeni albüm heyecanı yaşayanlar olmak üzere dünyaca ünlü yıldızlarımızın cephesinde bir sürü güzel gelişmeler yaşandı. Peki kimler neler yaşadı? Neler oluyor? Molatik Fiskos zamanı, hazırsanız başlıyoruz!
4.10.2021 Ünlüler
New York’ta görkemli gece!
New York’ta görkemli gece! Modanın gecesi olarak anılan MET Gala 2021’e ünlüler akın etti. Yıldızlar, ilginç kostümleriyle geceye damga vurmak için birbirleriyle yarıştı
15.09.2021 Cadde
Molatik Fiskos: Cardi B, Britney Spears ve diğerleri...
Molatik Fiskos: Cardi B, Britney Spears ve diğerleri... Molatik Fiskos'a hoş geldiniz. Her hafta burada üzerimize vazife olmayan ne kadar konu varsa masaya yatırıyor, enine boyuna tartışıyoruz. Bu hafta da bol malzemeli bir Fiskos ile karşınızdayız. Hazırsanız dünyaca ünlü yıldızlarımıza Molatik oluyoruz...
7.09.2021 Ünlüler
MTV'de sahne alacak isimler belli oldu
MTV'de sahne alacak isimler belli oldu MTV Video Müzik Ödülleri gecesinde sahneye çıkacak yıldız isimler belli olmaya başladı...
23.08.2021 Cadde
Molatik Fiskos: Britney Spears, Jennifer Aniston ve diğerleri...
Molatik Fiskos: Britney Spears, Jennifer Aniston ve diğerleri... Bu haftaki Fiskos köşemize hoş geldiniz sevgili Fiskos severler. Dünyaca ünlü yıldızlarımız son günlerde neler yapıyor, nerelere gidiyor, fobilerini yenenler, doğum gününü kutlayanlar... Neler neler... Hazırsanııız Fiskos zamanı!
17.08.2021 Ünlüler
Işıldayan güzellik
Işıldayan güzellik Camila Cabello’nun başrolü oynadığı Amazon Prime’ın yeni ‘Cinderella’sında Bee Goddess ürünleri kullanıldı...
14.08.2021 Cadde
Camila Cabello karnını gösterdi: Kadınların desteğini hissediyorum
Camila Cabello karnını gösterdi: Kadınların desteğini hissediyorum Son dönemde bedeniyle ilgili eleştirilere yanıt vermeye devam eden Kübalı şarkıcı Camilla Cabello, gösteri dünyasının ölçülerinin üzerinde olan karın bölgesini Instagram'dan gözler önüne serdi. Genç isim, bu paylaşımı yapmasının ardından özgürleştiğini ifade etti.
5.08.2021 Cadde
Camilla Cabello veryansın etti!
Camilla Cabello veryansın etti! Kübalı şarkıcı Camilla Cabello, bedeniyle ilgili eleştirilere, “Biz gerçek kadınlarız” sözleriyle isyan etti.
2.08.2021 Cadde
Molatik Fiskos: Mila Kunis, Angelina Jolie ve diğerleri...
Molatik Fiskos: Mila Kunis, Angelina Jolie ve diğerleri... Fiskos dolu bir haftaya daha hoş geldiniz... Bu hafta takip ettiğimiz kadarıyla hızlı bir haftaydı. Kimler nerelerde kimlerle neler yapmış? Nerelere gitmişler? Hepsini sizin için derledik. Hazırsanız Fiskos zamanı!
27.07.2021 Ünlüler
Cabello’nun şarkısı
Cabello’nun şarkısı Camila Cabello yeni şarkısı “Don’t Go Yet” için çektiği videoyla geri döndü.
25.07.2021 Kültür Sanat
Molatik Fiskos: Bella Hadid, Halsey ve diğerleri...
Molatik Fiskos: Bella Hadid, Halsey ve diğerleri... 'Molatik Fiskos'a hoş geldiniz... Her hafta burada üzerimize vazife olmayan ne kadar konu varsa masaya yatırıyor, enine boyuna tartışıyoruz. Bu hafta da bol malzemeli bir fiskos bölümü ile karşınızdayız. Hazırsanız dünyaca ünlü yıldızlarımıza Molatik oluyoruz...
20.07.2021 Ünlüler
Camila Cabello yürüyüşte! Kendini spora verdi
Camila Cabello yürüyüşte! Kendini spora verdi Kendisi gibi şarkıcı ve söz yazarı olan Shawn Mendes ile aşk yaşayan Camila Cabello, kendini spora verdi. Los Angeles sıcağına aldırış etmeyen Cabello, önceki gün tempolu bir şekilde yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı.
9.07.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Camila Cabello ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.