Can dostlar için yeni yatırım geldi
Can dostlar için yeni yatırım geldi Koç Healthcare (Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları) yeni bir yatırıma imza atarak VetAmerikan Hayvan Hastanesi’ni hayata geçirdi. Hastanenin açılış törenine Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç da katıldı.
26.10.2023 Ekonomi
Hayvanat bahçesi can dostlara otel oldu
Hayvanat bahçesi can dostlara otel oldu Depremin vurduğu illerde enkazdan kurtarılan can dostların tedavileri ve kalacakları yer bulununa kadar bakımları için Gaziantep, Kahramanmaraş ve Adıyaman’da özel merkezler oluşturuldu. Rehabilitasyon merkezlerinde koruma altına alınan hayvanlar için resmi ve gönüllü kuruluşlar çalışma yapıyor.
28.02.2023 Gündem
1915 Çanakkale Köprüsü'ne can dostlar için barınak
1915 Çanakkale Köprüsü'ne can dostlar için barınak 1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaat sürecinde çevreye ve canlılara, büyük duyarlılık gösterildi. Köprü ayaklarının bulunduğu bölgede, deniz dibinde belirlenen koruma altındaki pinalar (dev midye), dalgıçlar tarafından toplanıp güvenli alanlara nakledildi. Çelik kazıklar çakılırken de 'ürkmesin' diye gözetlenen yunuslar görüldüğünde de mola verildi. Avrupa ankraj ve viyadük şantiyesindeki görevlilerin birkaç sokak köpeğini sahiplenmesiyle başlayan süreçte, köprünün açılışına günler kala yaklaşık 30 can dostun tüm ihtiyaçlarının karşılandığı modern barınağa dönüştü.
12.02.2022 Gündem
Onsuz asla diyenlere
Onsuz asla diyenlere Dışarı çıktığınızda ardınızda hüzünle bakan bir çift göze kapıyı kapatmak her zaman zordur. Bunu yapmak istemeyenler için hayvanlarıyla birlikte gidebilecekleri mekânlara göz attık.
3.08.2019 Cumartesi
2019'un ilk 5 ayında en çok izlenen 10 film
2019'un ilk 5 ayında en çok izlenen 10 film Henüz yılın ortasındayız ama inkar edemeyeceğimiz bazı veriler de elimizde. Yılın ilk 5 ayında 25 milyona yakın kişinin sinemaya gittiğini, vizyona giren filmlerden ise sadece 5 yapımın 1 milyon izleyici sınırını aşabildiğini biliyoruz. Peki neler izledik? Sinema anlayışımızı yansıtan listeye buyurun:
10.06.2019 Sanat