Carrie Underwood

Carrie Underwood

Son dakika Carrie Underwood haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Carrie Underwood gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Carrie Underwood haber sayfamızda...

Carrie Underwood

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 42 carrie underwood haberi bulunmuştur.
Düğünde sadakatsiz sevgiliden böyle intikam aldı! Milyonlar izledi...
Düğünde sadakatsiz sevgiliden böyle intikam aldı! Milyonlar izledi... Bu düğün şarkıcısının intikam hikayesi tek kelimeyle mükemmel... Genç şarkıcı, kendisini aldatan eski sevgilisinden intikam almak için beklenmedik ve harika bir şans yakaladığında, bunu değerlendirmek için tereddüt bile etmedi.
20.09.2022 Dünya
Country müziğin en iyileri
Country müziğin en iyileri Amerikan country müziğin en iyileri, ödüllendirildi. Eğlenceli geçen geceden renkli anlar, objektiflere takıldı...
15.11.2019 Cadde
Billboard Müzik Ödülleri gecesinde neler oldu?
Billboard Müzik Ödülleri gecesinde neler oldu? Müzik sektöründe en prestijli ödüller arasında sayılan Billboard Müzik Ödülleri, Los Angeles'ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yıla damgasını vuran isim ise, geceden 27 ödül alarak ayrılan Drake oldu. Peki başka başka? İşte detaylar...
2.05.2019 Müzik
2. kez anne oldu
2. kez anne oldu Carrie Underwood, ikinci kez anne oldu.
25.01.2019 Cadde
En iyiler seçildi!
En iyiler seçildi! Country Müzik Ödülleri, Los Angeles’ta dağıtıldı. Gecede Chris Stapleton üç ödül alarak rekor kırdı
16.11.2018 Cadde
Carrie Underwood bebeğinin cinsiyetini açıkladı
Carrie Underwood bebeğinin cinsiyetini açıkladı 2018 Country Müzik Ödülleri'nde 'Yılın Kadın Şarkıcısı' seçilen hamile şarkıcı Carrie Underwood bebeğinin cinsiyetini ilk kez açıkladı.
15.11.2018 Cadde
Carrie Underwood bebeğinin cinsiyetini açıkladı
Carrie Underwood bebeğinin cinsiyetini açıkladı 2018 Country Müzik Ödülleri'nde 'Yılın Kadın Şarkıcısı' seçilen hamile şarkıcı Carrie Underwood bebeğinin cinsiyetini ilk kez açıkladı.
15.11.2018 Cadde
Et yiyen de çakal beyinli mi oluyor?
Et yiyen de çakal beyinli mi oluyor? ‘Vegan demek tahıl beyinli demek. Veganlar kısa ömürlüdür” diyen Prof. Dr. Karatay tıp çevrelerini ve veganları kızdırdı. Karatay’ın sözlerinin bilimsel temele dayanmadığını belirten meslektaşları, ‘O zaman et yiyen de çakal, kurt beyinli mi oluyor?’ diye tepki gösterdi...
25.10.2018 Gündem
Vejetaryen olmayı seçen 18 ünlü isim
Vejetaryen olmayı seçen 18 ünlü isim Hayvansal gıdaları, giyecekleri ve diğer tüm yan ürünleri kullanmayı reddederek veganlığı seçen ya da yalnızca et tüketmeyen ünlüler kimler?
27.03.2019 Ünlüler
Carrie Underwood'dan ikinci bebek müjdesi
Carrie Underwood'dan ikinci bebek müjdesi ABD'li şarkıcı Carrie Underwood (35), ikinci bebeğine hamile olduğunu açıkladı.
10.08.2018 Cadde
Carrie Underwood: Size yalan söyledim
Carrie Underwood: Size yalan söyledim Geçtiğimiz ekim ayında Nashville’de bulunan evinden çıktığı sırada düşerek bileğini kıran şarkıcı Carrie Underwood, daha sonra durumunun gayet iyi olduğunu açıklamıştı.
3.01.2018 Cadde
ABD’nin en iyileri
ABD’nin en iyileri 2017 Amerikan Müzik Ödülleri, Los Angeles’ta dağıtıldı. Geceye, yedi ödül alan Bruno Mars ve üç ödül kazanan Keith Urban damga vurdu
20.11.2017 Cadde
İyi olacağım!
İyi olacağım! ABD’li şarkıcı Carrie Underwood (34) geçtiğimiz günlerde evinin önündeki merdivenlerden düşmüş ve ayak bileğini kırmıştı.
14.11.2017 Cadde
Evde tatsız kaza!
Evde tatsız kaza! ABD’li country müzik şarkıcısı Carrie Underwood geçtiğimiz hafta Nashville’de bulunan evinden çıktığı sırada düşerek bileğini kırdı.
13.11.2017 Cadde
Keith Urban'ın gurur gecesi
Keith Urban'ın gurur gecesi Nicole Kidman'ın eşi Keith Urban, Country Müzik Ödülleri'nde ‘Yılın Klibi’ ve ‘Yılın Erkek Sanatçı Klibi’ ödüllerinin yanı sıra ‘Yılın Klip İşbirliği’ ödüllerini kazandı.
9.06.2017 Cadde
2016'nın en güzel kadını: Jennifer Aniston
2016'nın en güzel kadını: Jennifer Aniston Dünyaca ünlü sinema ve dizi oyuncusu Jennifer Aniston, People dergisi tarafından '2016'nın en güzel kadını' seçildi.
21.04.2016 Cadde
Bu Konseri Siz Yöneteceksiniz
Bu Konseri Siz Yöneteceksiniz Guitar Hero efsanesi Guitar Hero Live ile yaşamaya devam ediyor. Hem de gerçek seyirciler eşliğinde. Guitar Hero sayesinde kavuştuğumuz ilginç aksesuarlar, epik müziklerle bir araya gelmiş ve oyun dünyasını gerçek anlamda tatmin etmeyi başarmıştı. Ekranlarda takip ettiiimiz renkli notalar, parmaklarımızdan kayıp gittiğinde seyircinin yuhalanmasıyla ortalık darmaduman oluyordu.
16.04.2015 Oyun Dunyasi
Grammy ödülleri sahiplerini buldu
Grammy ödülleri sahiplerini buldu Bu yıl 57'incisi düzenlenen müzik dünyasının en saygın ödüllerinden Grammy sahiplerini buldu.
10.02.2015 Kültür Sanat
Grammy kazanları belli oldu. İşte 2015 Grammy ödüllerinin sahipleri
Grammy kazanları belli oldu. İşte 2015 Grammy ödüllerinin sahipleri Grammy ödülleri sahiplerini buldu. 57.Grammy ödülleri harika bir gece sonunda sahiplerini buldu. Gece sahne performansları damga vurdu. Grammy 2015 sahipleri ve gece hakkında tüm detaylar haberimizde...
9.02.2015 Cadde
Grammy ödülleri sahiplerini buldu.. İşte ödül kazananlar
Grammy ödülleri sahiplerini buldu.. İşte ödül kazananlar BU yıl 57’ncisi düzenlenen müzik dünyasının en saygın ödüllerinden Grammy sahiplerini buldu. Bu yılki ödül gecesine 4 dalda ödül alan ingiliz sanatçı Sam Smith damga vurdu.
9.02.2015 Cadde
Amerikan Müzik Ödülleri sahiplerini buldu
Amerikan Müzik Ödülleri sahiplerini buldu 42. Amerikan Müzik Ödüllerine üç dalda ödüle layık görülen Katy Perry ve One Direction grubu damga vurdu.
25.11.2014 Kültür Sanat
Amerikan Müzik Ödülleri Töreni 2012
Amerikan Müzik Ödülleri Töreni 2012 Dünyanın en önemli müzik ödülleri arasında yer alan Amerikan Müzik Ödülleri, Los Angeles'te düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Genç şarkıcı Bieber, "Yılın Sanatçısı Ödülü"ne layık görüldü.
23.03.2013 Stil
EDEPLi GRAMMY!
EDEPLi GRAMMY! BU yıl 55’incisi verilen Grammy Ödülleri, Los Angeles’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
11.02.2013 Cadde
Bütün erkekleri kıskandırdı!
Bütün erkekleri kıskandırdı! Cesareti ve girişkenliği ile, Carrie Underwood'un dikkatini geçen 12 yaşındaki genç adam, tüm erkekleri kıskandırarak...
26.09.2012 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Carrie Underwood ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.