Çeyiz

Çeyiz

Son dakika Çeyiz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çeyiz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çeyiz haber sayfamızda...

Çeyiz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 886 çeyiz haberi bulunmuştur.
Takılan altınlar gelini şaşkına çevirdi! Düğünde büyük sürpriz, haberi bile yoktu
Takılan altınlar gelini şaşkına çevirdi! Düğünde büyük sürpriz, haberi bile yoktu Yıllarca ilişki yaşadığı sevgili ve ailesinin maddi durumunu ancak düğünlerinde öğrendi. Damadın ailesi, gösterişli düğün sırasında çiçeği burnunda geline çeyiz olarak külçelerce altın ve arsa tapusu hediye etti. Genç kadın pahalı hediyeler karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.
15.04.2024 Dünya
İzmir’de otomobilin iş yeri çalışanları ile müşterilerin arasına daldığı anlar kamerada
İzmir’de otomobilin iş yeri çalışanları ile müşterilerin arasına daldığı anlar kamerada İzmir'de bir aracın otomobile ve kamyonete çarpıp iş yeri önünde duran 7 kişinin arasına daldığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada 1 kişinin bacağı kırılırken, sürücü baygınlık geçirdi.
6.04.2024 Haberler
Aşk gider toprak kalır
Aşk gider toprak kalır Nobel Ödüllü romandan uyarlanan “The Peasants/Köylüler”, taşradaki ataerkil düzenin kadın üzerindeki baskısını anlatan sıra dışı bir animasyon.
24.03.2024 Kültür Sanat
1 dikiş makinesiyle atölye kurdu! 'Yurt dışından talep yağıyor, bu işin geleceği çok parlak'
1 dikiş makinesiyle atölye kurdu! 'Yurt dışından talep yağıyor, bu işin geleceği çok parlak' El becerilerine olan yatkınlığını çocukken fark etti. Yaşının ilerlemesiyle birlikte yeteneği dikiş nakışa evrildi. Meslek lisesini başarıyla bitiren Nuray Şahin ardından hemen evlense de mesleğinden kopmadı. Usta öğreticilik yaptığı 30 yıllık çalışma hayatından sonra ise evine aldığı 1 dikiş makinesiyle adeta atölye kuran girişimci kadına, şimdi yurt dışından bile talep yağıyor.
17.03.2024 Yaşam
Hamza Dağ: Öncelikli hedefimiz kronik sorunları çözmek
Hamza Dağ: Öncelikli hedefimiz kronik sorunları çözmek AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkanı adayı Hamza Dağ, Balkan göçmenlerine seslenerek “İnşallah sizlerin bize vereceğiniz destek; trafik çilesinden kurtulmuş bir şehre, masmavi, tertemiz, güzel kokan bir körfeze, tüm ilçelerinde yeni bir vizyonu yaşayan, ışıldayan Eşsiz İzmir'e verilecek bir destek olacaktır." dedi.
14.03.2024 Gündem
AK Parti İzmir Adayı Hamza Dağ projelerini anlattı
AK Parti İzmir Adayı Hamza Dağ projelerini anlattı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Menemen'de 100. Yıl Köprülü Kavşağı'nın açılışında yaptığı konuşmada, "1 Nisan sabahı Menemen'de gerçek belediyeciliğe devam etmek istiyoruz. İlçemize daha nice projeler kazandırmak istiyoruz. Aydın Bey'e önümüzdeki dönem için desteklerinizi beklerken büyükşehirde de İzmir'in çehresini değiştirmek, şehrimizin kronik hale gelen sorunlarını bir an evvel ortadan kaldırmak için de oylarınıza talibiz" dedi.
13.03.2024 Gündem
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 'Eşsiz İzmir Kadın ve Aile Lansmanı'nı gerçekleştirdi. Lansmana AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı da katılım gösterdi.
8.03.2024 Gündem
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel 37 projesinin detaylarını anlattı
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel 37 projesinin detaylarını anlattı AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel basın toplantısında projelerini tek tek anlattı.
6.03.2024 Gündem
AK Parti'nin Şişli adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı
AK Parti'nin Şişli adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, düzenlediği basın toplantısıyla Şişli için gerçekleştireceği 37 projenin detaylarını anlattı.
6.03.2024 Gündem
Hamza Dağ gençlerle buluştu! İlk bine giren öğrencilere 50 bin lira başarı ödülü
Hamza Dağ gençlerle buluştu! İlk bine giren öğrencilere 50 bin lira başarı ödülü Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, bir araya geldi. Dağ, projelerini ‘gençler için eğitim ve istihdam altyapısı, kampüs, gençler için sosyal altyapı ve gençler için sosyal imkânlar’ olmak üzere 4 başlık altında topladıklarını belirtti.
3.03.2024 Gündem
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak'
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak' AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, 11 başlıktan oluşan projelerini tek tek açıkladı.
13.02.2024 Gündem
Damada yapmadıklarını bırakmadılar
Damada yapmadıklarını bırakmadılar Bursa'da dünyaevine girmek için zor bir sınavdan geçen damada arkadaşları yapmadıklarını bırakmadı.
15.01.2024 Haberler
Nefes borusu tıkanan öğrenciyi öğretmeni kurtardı! O anlar kamerada
Nefes borusu tıkanan öğrenciyi öğretmeni kurtardı! O anlar kamerada Gaziantep’te soluk borusuna yemek kaçan öğrenci, okul müdürünün yaptığı Heimlich manevrasıyla hayata tutundu. O anlar ise okulun güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
6.01.2024 Gündem
Antalya'da ATV kazası! 15 metreden uçtu, 1 kişi öldü
Antalya'da ATV kazası! 15 metreden uçtu, 1 kişi öldü Antalya’da ATV’nin 15 metre aşağıya uçması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirirken 1 kişi de yaralandı.
6.01.2024 Gündem
Çeyiz parasını biriktirmek için oradaydı! Merve'nın acı sonu
Çeyiz parasını biriktirmek için oradaydı! Merve'nın acı sonu Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Yusuf Söylemez'in (26) tartışıp, kovaladığı amcasının oğlu Hasan Söylemez'in (25) kaçarak sığındığı markette kasiyer olarak çalışan Merve Acar'ın (28) pompalı tüfekle vurularak öldürülmesiyle ilgili iddianame hazırlandı.
6.01.2024 Haberler
Arkadaşlarıyla Çeşme'ye eğlenmeye giden Veli Eren 174 gündür kayıp!
Arkadaşlarıyla Çeşme'ye eğlenmeye giden Veli Eren 174 gündür kayıp! Arkadaşlarıyla eğlenmek için Çeşme'ye giden Veli Eren Atay'dan (19) 174 gündür haber alınamıyor.
6.01.2024 Gündem
Çeyiz parasını biriktirmek için oradaydı! Merve'nın acı sonu
Çeyiz parasını biriktirmek için oradaydı! Merve'nın acı sonu Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Yusuf Söylemez'in (26) tartışıp, kovaladığı amcasının oğlu Hasan Söylemez'in (25) kaçarak sığındığı markette kasiyer olarak çalışan Merve Acar'ın (28) pompalı tüfekle vurularak öldürülmesiyle ilgili iddianame hazırlandı.
6.01.2024 Gündem
Çeyiz Listesi 2024: Gelin-Damat Çeyizinde Olması Gerekenler
Çeyiz Listesi 2024: Gelin-Damat Çeyizinde Olması Gerekenler Her çift evlenmeden önce çeyiz hazırlığında bulunur. Hayatlarını birlikte idame ettirecek çiftlerin evinde bulunması gereken eşyalardır. Çeyiz listesindeki eşyalar erkek veya kadınlar için eski dönemlerde her ne ayrı olsa da günümüzde gelin ve damat tarafından ortak olarak alınır. Her evde bulunması gereken bu listede salondan mutfağa, banyodan yatak odasına kadar pek çok eşya bulunmaktadır. Pek çok çiftin evlenmeden önce almaya çalıştığı bu eşya listesi oldukça kabarık olduğundan dolayı eksik kalanlar da olabiliyor. 2024 detaylı mutfak, banyo, salon erkek ve kız eksiksiz çeyiz listesi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Yaşam
Ç ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ç Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ç ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ç Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyanın en güzel duygularından birisi de hiç şüphesiz evlat sahibi olmak. Ancak bebek bekleyen çiftlerin sorumluluk duygusu da artıyor. Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra verecekleri isim konusunda seçici oluyorlar. Kız bebekleri için kulağa hoş gelen, anlamları güzel olan ve modern isimleri tercih ediyorlar. Kız bebek isimleri ve anlamları konusunda detaylı bir incelemeye giren çiftler duyulmamış, nadir bulunan ve keşfedilmemiş isimleri vermek istiyorlar. Ç harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “Ç ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
Tabletlerın ışığında Kültepe’de hukuk
Tabletlerın ışığında Kültepe’de hukuk  Anadolu’da çeşitli yerlerde yapılan arkeolojik kazılarda ortaya çıkarılan buluntuların en önemlileri ve güvenilir olanlarının yazılı belgeler olduğunu söyleyebiliriz. Kültepe’deki kazılarda bulunan M.Ö. 2000 yıllara ait kil tabletler de bu buluntulardan.
18.12.2023 Arkeoloji
Kan donduran gelenek! Kemik satıp ölüyle evlendiler
Kan donduran gelenek! Kemik satıp ölüyle evlendiler Dünyada ağaçla, kediyle hatta pizzayla bile evlenen kişiler görmek mümkün. Ancak Çin'de görülen ölüleri evlendirme geleneğinin benzeri pek de yok. Günümüzde kadın cinayetlerine ve mezar soygunculuğuna kadar uzanan 'hayalet evlilik'in detayları ise tüyler ürpertecek türden.
29.11.2023 Yaşam
7 aylık Bayram Mert'i hayattan koparan maganda tutuklandı
7 aylık Bayram Mert'i hayattan koparan maganda tutuklandı Kilis'te 'çeyiz alma' eğlencesinde pompalı tüfekle havaya ateş açıp 7 aylık Bayram Mert Filik'in ölümüyle 3 kişinin yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişiden R.A. (16) adlı erkek şüpheli tutuklandı.
18.09.2023 Haberler
7 aylık Bayram Mert'i hayattan koparan maganda tutuklandı
7 aylık Bayram Mert'i hayattan koparan maganda tutuklandı Kilis'te 'çeyiz alma' eğlencesinde pompalı tüfekle havaya ateş açıp 7 aylık Bayram Mert Filik'in ölümüyle 3 kişinin yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişiden R.A. (16) adlı erkek şüpheli tutuklandı.
18.09.2023 Gündem
Maganda kurşunu 7 aylık Bayram Mert'i hayattan kopardı
Maganda kurşunu 7 aylık Bayram Mert'i hayattan kopardı Kilis’te, çeyiz töreni sırasında pompalı tüfekle ateş açılması sonucu yaralanan 7 aylık Bayram Mert Filik, hayatını kaybetti. Bebeğin annesinin de aralarında olduğu yaralı 3 kişi yaralandı.
17.09.2023 Haberler
Maganda kurşunu 7 aylık Bayram Mert'i hayattan kopardı
Maganda kurşunu 7 aylık Bayram Mert'i hayattan kopardı Kilis’te, çeyiz töreni sırasında pompalı tüfekle ateş açılması sonucu yaralanan 7 aylık Bayram Mert Filik, hayatını kaybetti. Bebeğin annesinin de aralarında olduğu yaralı 3 kişi yaralandı.
17.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çeyiz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.