Cris

Cris

Son dakika Cris haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cris gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cris haber sayfamızda...

Cris

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 420 cris haberi bulunmuştur.
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Arda Güler ile ilgili konuştu. Acun Ilıcalı, Slovenya'dan bir takım satın almak istediğini dile getirdi. Türk iş insanı, Mesut Özil ile ilgili Survivor iddialarını cevapladı.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye’nin önde gelen şirketleri mayıs ve haziranda stratejik birimleri için yönetici atamalarını sürdürdü.
9.06.2023 Milliyet Executive
Cristiano Ronaldo'nun sevgilisinin duygusal hayat hikayesi! Gözyaşlarını tutamadı
Cristiano Ronaldo'nun sevgilisinin duygusal hayat hikayesi! Gözyaşlarını tutamadı Cristiano Ronaldo'nun 29 yaşındaki Arjantinli model sevgilisi açıklamalarda bulundu. Ronaldo ile ilişkisi ve yaşadıkları zor zamanlar hakkında konuşan Rodriguez gözyaşlarını tutamadı.
17.03.2023 Magazin
Kendisiyle evlenen model Cris Galera boşandı
Kendisiyle evlenen model Cris Galera boşandı Erkeklere artık güvenmediğini söyleyerek kendisiyle evlendiğini duyuran Brezilyalı model Cris Galera, başkasına aşık olduğu için 90 gün sonra boşandı. Galera, başka birine aşık olduğunu açıkladı.
24.11.2021 Cadde
Beşiktaş'ın yıldızı Pjanic'ten Koeman itirafı
Beşiktaş'ın yıldızı Pjanic'ten Koeman itirafı Beşiktaş’ın yeni transferi Pjanic, "Onlar beni transfer döneminin son günlerinde çok güçlü şekilde istedi ve Koemanlı Barcelona’da kalamazdım" açıklamasını yaptı.
11.09.2021 Beşiktaş
Bennifer aşkının anatomisi
Bennifer aşkının anatomisi ABD’li şarkıcı Jennifer Lopez ile aktör Ben Affleck, 17 yıl önce büyük bir aşk yaşarken aniden ayrılıp başkalarıyla evlendi. Çoluk çocuğa karışan ikili yıllar sonra tekrar ve çok daha tutkulu bir aşk yaşamaya başladı.
1.08.2021 Dünya
Jennifer Lopez'in sabah motivasyonu
Jennifer Lopez'in sabah motivasyonu Jennifer Lopez, sabah saatlerinde plajda çekilen bu videosunu sosyal medya sayfasından paylaştı. 137 milyon takipçisini kırmızı bir bikiniyle selamladığı bu videoya 16 milyona yakın beğeni geldi.
6.01.2021 Cadde
Kırmızı Bank 83. Bölüm (27 Nisan- 3 Mayıs 2020)
Kırmızı Bank 83. Bölüm (27 Nisan- 3 Mayıs 2020) Herkese merhabalar bugün günlerden Kırmızı Bank! Hadi bakalım geçmişte başımıza bu hafta neler gelmiş…
27.04.2020 Kırmızı Bank
Cruzeiro tarihinde ilk kez küme düştü
Cruzeiro tarihinde ilk kez küme düştü Brezilya'nın köklü ekibi Cruzeiro, kendi evinde Palmeiras'a 2-0 yenildi ve tarihinde ilk kez küme düştü.
1.07.2020 Futbol
Onyekuru, Galatasaray'ın 2. Nijeryalı futbolcusu
Onyekuru, Galatasaray'ın 2. Nijeryalı futbolcusu Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Henry Onyekuru’yu renklerine bağladı. Galatasaray'ın İngiliz ekibi Everton'dan bir yıllığına kiraladığı Henry Onyekuru, sarı-kırmızılı kadroya dahil edilen 2. Nijeryalı futbolcu oldu.
30.06.2020 Galatasaray
Cris Cyborg, Amanda Nunes'e göz dağı verdi!
Cris Cyborg, Amanda Nunes'e göz dağı verdi! UFC'de Cris Cyborg, Rus rakibi Yana Kunitskaya'yı daha ilk rauntta nakavt etmeyi başardı ve bir sonraki rakibi Amanda Nunes'i beklemeye başladı.
4.03.2018 Diğer Sporlar
Marcelo, resmen Olympique Lyon'da
Marcelo, resmen Olympique Lyon'da Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekibi Olympique Lyon, Beşiktaş'tan transfer ettiği savunma oyuncusu Marcelo Guedes ile sözleşme imzaladı.
30.06.2020 Beşiktaş
Vakko Couture İlkbahar-Yaz koleksiyonu
Vakko Couture İlkbahar-Yaz koleksiyonu Dünyaca ünlü markaların en özel tasarımlarını bir araya getiren Vakko Couture, ilkbahar-yaz sezonunda da stil sahibi ve göz alıcı bir görünüm vadediyor.
12.05.2017 Stil
Altyapı tesislerine en  büyük tehdit: Sincaplar
Altyapı tesislerine en büyük tehdit: Sincaplar 2013’ten beri hayvanlardan kaynaklanan elektrik kesintilerini inceleyen güvenlik uzmanlarına göre yaklaşık 5 milyon insanı etkileyen bin 700’den fazla elektrik kesintisinin başlıca sebebi sincap
19.01.2017 Dünya
Soruda ‘fosfat’ yerine  ‘fosfor’ kullanıldı
Soruda ‘fosfat’ yerine ‘fosfor’ kullanıldı TEOG-1 tamamlandı. Dünkü oturumdaki sınavlarda soruların müfredata uygun ve kolay olduğunu söyleyen uzmanlar, Fen Bilimleri’nde ‘fosfat’ yerine ‘fosfor’ ifadesinin kullanıldığı bir sorunun tartışmaya açık olduğunu ve iptal edilebileceğini kaydettiler. Öğrencilere göre T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, bilgi ve yorumlama becerisi gerektirdiği, şıklarda çeldiriciler olduğu için zordu
24.11.2016 Gündem
Hamzaoğlu'ndan Terim-Arda yorumu
Hamzaoğlu'ndan Terim-Arda yorumu Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Barcelona'da forma giyen Arda Turan'ın A Milli Takım kadrosuna alınmamasıyla başlayan ve haftalardır devam eden polemiğe ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Bu karara saygılı olmaktan başka insanların yapacağı başka bir şey yok. Orada bir otorite var. Birisi futbolcu, birisi antrenör. Antrenörün dediği benim için önemlidir" dedi.
9.10.2016 BursaSpor
DiCaprio nihayet Oscar’a uzandı
DiCaprio nihayet Oscar’a uzandı Sinema dünyasının en prestijli ödülleri Oscarlar, sahiplerini buldu. Leonardo DiCaprio 6. adaylığında "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazandı. ABD’nin Los Angeles eyaletindeki Dolby Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen 88. Akademi Ödülleri Törenini Cris Rock sundu. Leonardo DiCaprio "Diriliş" filmindeki rolüyle nihayet "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü aldı. “En İyi Kadın Oyuncu” ise Brie Larsson oldu. “En İyi Film” Spotlight, “En İyi Yönetmen” ise Alejandro Gonzalez İnnaritu seçildi. Mad Max: Fury Road da toplam 6 kategoride Oscar almayı başardı. Fransa adına yarışan Türk yönetmen Deniz Gamze Ergüven’in filmi Mastang ise ödüle layık görülmedi. İŞTE OSCAR’IN KAZANANLARI En iyi erkek oyuncu: Leonardo DiCaprio En iyi kadın oyuncu: Brie Larson En iyi özgün senaryo: Spotlight En iyi uyarlama senaryo: The Big Short En iyi yardımcı kadın oyuncu: Alicia Vikander En iyi kostüm tasarımı: Mad Max: Fury Road (Margaret Sixel) En iyi yapım tasarımı: Mad Max: Fury Road En iyi makyaj ve saç tasarımı: Mad Max: Fury Road En iyi görüntü yönetmeni: Emmanuel Lubezki (The Revenant /Diriliş) En iyi kurgu: Mad Max: Fury Road En iyi ses kurgusu: Mad Max: Fury Road En iyi ses miksajı: Mad Max: Fury Road En iyi görsel efekt: Ex Machina En iyi kısa animasyon filmi: Bear Story En iyi animasyon: Inside Out En iyi yardımcı aktör: Mark Rylance En iyi kısa belgesel: A Girl in the River En iyi belgesel: Amy En iyi kısa film: Stutter En iyi müzik: Ennio Morricone/ Hateful Eight En iyi şarkı: Sam Smith-Writing’s on the Wall / Spectre En iyi yönetmen: Alejandro G Inarritu - The Revenant En iyi film: Spotlight
11.09.2019 Nevidyo
Galatasaray böyle battı
Galatasaray böyle battı Galatasaray'a 2012'den bu yana 46 futbolcu bonservis ya da imza parasıyla transfer edildi, gelir gidere yetmedi.
30.06.2020 Galatasaray
Transferi başaramadılar
Transferi başaramadılar Galatasaray’ın mali açıdan sıkıntı yaşamasında transfer adımları başrolü oynadı, ciddi rakamlar ödendi ve kaçınılmaz son geldi.
30.06.2020 Galatasaray
Irkçı reklam tartışma yarattı
Irkçı reklam tartışma yarattı Tayland'da ten beyazlatıcı hapı, 'Beyaz olmak sizi kazanan yapar' sloganıyla satışa sunan firma, tepkiler üzerine reklamı yayından kaldırdı.
9.01.2016 Dünya
Cris polisti, hoca oldu
Cris polisti, hoca oldu Brezilyalı eski futbolcu Cris, Fransız devi Lyon'un genç takımının başında teknik direktörlüğe adım attı.
30.06.2020 Galatasaray
Defile gibi konser
Defile gibi konser Yeni albümü ‘No 6’nın ilk canlı performansını Açıkhava’da sergileyen Ziynet Sali, iki saatlik konserde yedi kostüm giydi
21.09.2015 Cadde
FIBA’dan Beşiktaş’a transfer yasağı
FIBA’dan Beşiktaş’a transfer yasağı FIBA’dan Beşiktaş’a transfer yasağı geldi.
1.07.2020 Basketbol
Eli sıkı Özbek!
Eli sıkı Özbek! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, taraftarın transfer baskısına rağmen, futboldaki savurganlığa son verdi.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'a son 5 yılda kimler geldi, kimler geçti...
Galatasaray'a son 5 yılda kimler geldi, kimler geçti... Galatasaray'ın mali yapısı UEFA kriterleri ile birlikte sürekli konu edilirken, Dursun Özbek yönetimi, taraftarlarının olağaünüstü transfer baskısına rağmen Florya'daki savurganlığa son verdi.
30.06.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Cris ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.