Davetiye

Davetiye

Son dakika davetiye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan davetiye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan davetiye haber sayfamızda...

Davetiye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.120 davetiye haberi bulunmuştur.
Ölene kadar emekli olması yasak! 16 eski dili biliyordu, elde kalan tek bir fotoğrafı var
Ölene kadar emekli olması yasak! 16 eski dili biliyordu, elde kalan tek bir fotoğrafı var İsmini binlerce kişinin ilk kez duyacağı Naci Tanrısever’in Osmanlı’nın son 20 yılından 2000’lerin başına kadar olan süreçte Türkiye için yaptığı işler bugünlerin temel taşlarını oluşturuyor. Atatürk sevgisiyle çıktığı 104 yıllık hayat yolculuğunda 'emekli olması yasak olan' Tanrısever’in hikâyesi ise hayranlık uyandırıcı.
14.05.2024 Yaşam
Kaldırımlar işgal altında
Kaldırımlar işgal altında İstanbul’da kaldırım ve yol işgali sorunu giderek büyüyor. Kaldırımda yürümesi gereken yayalar, fotoğrafta gördüğünüz anne ve çocuğu gibi yolun ortasından yürüyor. Pek çok tehlikeye davetiye çıkaran bu durum engelli yayaların da özgürce seyahat etmesini engelliyor.
13.05.2024 Gündem
Trafikte kuralları altüst etti! Sürücüye ceza yağdı
Trafikte kuralları altüst etti! Sürücüye ceza yağdı Aksaray’da otomobilin üzerine koli bandıyla yapıştırdığı dolap ile trafikte tehlike saçan ve hem kırmızı ışıkta geçen hem de kilometrelerce seyir hainde telefonla konuşarak kuralları alt üst eden sürücüye 4 ayrı maddeden toplamda 5 bin 250 TL para cezası kesildi.
11.05.2024 Haberler
Trafikte kuralları altüst etti! Sürücüye ceza yağdı
Trafikte kuralları altüst etti! Sürücüye ceza yağdı Aksaray’da otomobilin üzerine koli bandıyla yapıştırdığı dolap ile trafikte tehlike saçan ve hem kırmızı ışıkta geçen hem de kilometrelerce seyir hainde telefonla konuşarak kuralları alt üst eden sürücüye 4 ayrı maddeden toplamda 5 bin 250 TL para cezası kesildi.
11.05.2024 Gündem
Gelin son dakikada damadı değiştirdi! Lise aşkını terk etti, davetliler şok geçirdi
Gelin son dakikada damadı değiştirdi! Lise aşkını terk etti, davetliler şok geçirdi Çok sevdiği arkadaşının düğünü için gün sayan nedimenin dikkatini çeken tuhaflıklar vardı. Davetiye basılmıyordu ve 'kafası karışık' gelin düğün için üst üste değişiklik kararları alıyordu. Ancak hiç kimse damadın da bunlardan biri olacağını tahmin dahi edemezdi...
11.05.2024 Dünya
Belediye otobüsüne tutunan patenli çocukların tehlikeli yolculuğu kamerada
Belediye otobüsüne tutunan patenli çocukların tehlikeli yolculuğu kamerada Ankara’da paten kayan 2 çocuk, arkadan tutundukları belediye otobüsüyle metrelerce ilerledi. Uyarıları dikkate almayan çocukların tehlikeli oyunu cep telefonu kamerasına yansıdı.
10.05.2024 Haberler
Sivilce deyip geçmeyin! Eşeledikçe kansere davetiye çıkarıyor
Sivilce deyip geçmeyin! Eşeledikçe kansere davetiye çıkarıyor Birbirinden farklı çeşidiyle vücudun çeşitli bölgelerinde beliren sivilceler kimi zaman oldukça sinir bozucu olabiliyor. Bu sivilcelerin bazıları oldukça zararlıyken bazıları da bir o kadar masum. Dermatolog Dr. Fatima Fahs, instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini kansere çeviren sivilceler konusunda uyardı.
8.05.2024 Cilt Bakımı
Attila Gökçe'den Serdar Topraktepe’ye Cenk Tosun tepkisi! 'Maçı çevirebilecek fırsatı harcamadın mı?'
Attila Gökçe'den Serdar Topraktepe’ye Cenk Tosun tepkisi! 'Maçı çevirebilecek fırsatı harcamadın mı?' Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup oldu. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarları derbiyi değerlendirdi.
28.04.2024 Beşiktaş
Türkiye’den AB’ye misilleme
Türkiye’den AB’ye misilleme Avrupa Birliği Devlet ve Hükümet Başkanları Özel Zirvesi’nde Türkiye’ye yönelik alınan kararların ardından Ankara’dan misilleme adımı geldi.
26.04.2024 Gündem
Antalya’daki teleferik kazası korkuttu, Rize’de ‘varagel’e ilgi azaldı
Antalya’daki teleferik kazası korkuttu, Rize’de ‘varagel’e ilgi azaldı Rize'de yük taşımanın yanında sarp arazide yolu olmayan evlere ulaşımda kullanılan, ölümlü ve yaralamalı çok sayıda kazaya neden olan, bölgede 'varangel' olarak bilinen ilkel teleferiklere, Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı kaza sonrası ilgi azaldı. Yük ve eşya taşıma dışında teleferiğin kullanılmaması konusunda komşularını uyaran Hüseyin Kazdal, Malum kazanın korkusu yetti; Antalya'daki kazayı görenler bunu kullanmazlar dedi.
23.04.2024 Haberler
Rizelileri korku sardı: Binerseler bence ‘harakiri’ yapar
Rizelileri korku sardı: Binerseler bence ‘harakiri’ yapar Rize'de yük taşımanın yanında sarp arazide yolu olmayan evlere ulaşımda kullanılan, ölümlü ve yaralamalı çok sayıda kazaya neden olan, bölgede 'varangel' olarak bilinen ilkel teleferiklere, Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı kaza sonrası ilgi azaldı.
23.04.2024 Gündem
Murat Cemcir'den Ahmet Kural ve küslük açıklaması! 'Tatlı bir yerde bitirdik'
Murat Cemcir'den Ahmet Kural ve küslük açıklaması! 'Tatlı bir yerde bitirdik' Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisinin arası açılmıştı. Youtube'da yayınlanan bir programa katılan Murat Cemcir küs olduğu Ahmet Kural hakkında konuştu.
20.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Davetiye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.