Değil

Değil

Son dakika değil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan değil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan değil haber sayfamızda...

Değil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 390.727 değil haberi bulunmuştur.
Futbol Gelişim Projesi bilgilendirme toplantısına yoğun katılım
Futbol Gelişim Projesi bilgilendirme toplantısına yoğun katılım Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TFF arasında imzalanan Futbol Gelişim Projesi'nin bilgilendirme toplantısı yapıldı.
26.04.2024 Süper Lig
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.
26.04.2024 Haberler
YENİ MÜFREDAT 2024 SON DAKİKA | MEB Yeni müfredat açıklandı! Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Müfredat değişikliği nasıl olacak?
YENİ MÜFREDAT 2024 SON DAKİKA | MEB Yeni müfredat açıklandı! Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Müfredat değişikliği nasıl olacak? Yeni müfredat için beklenen gün. Derslerin sadeleştirilmesinin planlandığı 2024-2025 müfredat değişikliği kademeli olarak uygulanacak. İlk olarak okul öncesi, ilkokul 1, ortaokul 5 ve lise 9. sınıflarda okutulmaya başlanacak yeni müfredat açıklandı.
26.04.2024 Bilgi Rehberi
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.
26.04.2024 Eğitim
Fenerbahçe Divan Kurulu başkan adayı Şekip Mosturoğlu'ndan Ali Koç itirafı! 'Aziz Yıldırım'la görüştüm'
Fenerbahçe Divan Kurulu başkan adayı Şekip Mosturoğlu'ndan Ali Koç itirafı! 'Aziz Yıldırım'la görüştüm' Fenerbahçe’nin Seçimli Yüksek Divan Kurulu’nda adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım döneminin etkili isimlerinden olan Şekip Mosturoğlu, Fanatik'ten Caner Kolağasıgil'e konuştu.
26.04.2024 Fenerbahçe
Vahşice öldürülen 9 yaşındaki çocuğun davasında mütalaa açıklandı
Vahşice öldürülen 9 yaşındaki çocuğun davasında mütalaa açıklandı Kilis'te 9 yaşındaki Gina Mercimek'in cinsel istismara maruz bırakıldıktan sonra öldürülmesiyle ilgili davada yeni gelişmeler yaşandı.
26.04.2024 Gündem
Beşinci kez baba olmak için gün sayıyor! Tolga Karel'den aşk pozu
Beşinci kez baba olmak için gün sayıyor! Tolga Karel'den aşk pozu Yayınlandığı dönem izleyicileri ekran başına kilitleyen 'Yaprak Dökümü' dizisiyle şöhreti yakalayan Tolga Karel, oyunculuğu bırakıp, Amerika'da TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı. Sekiz yıldır Sarah Scott ile evli olan ve beşinci çocuğunu kucağına almak için gün sayan Karel, sosyal medya hesabından eşinin doğum gününü kutladığı paylaşımı yayınladı.
26.04.2024 Cadde
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili, "Harcama kontrolü devreye girecek." dedi.
26.04.2024 Haberler
'ABD ekonomisi güçlü'
'ABD ekonomisi güçlü' ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, ABD'nin ekonomik büyümesinin beklenenden daha zayıf gelen ilk çeyrek üretim verilerinin işaret ettiğinden daha güçlü olduğunu söyledi.
26.04.2024 Uzmanpara
Mario Gomez'den olay Mesut Özil sözleri: Benim tarzım değil
Mario Gomez'den olay Mesut Özil sözleri: Benim tarzım değil Bir dönem Beşiktaş forması giyen yıldız futbolcu Mario Gomez, futbolu bıraktıktan sonra vücudunda yaşadığı değişimle gündem olan Mesut Özil hakkında açıklamalarda bulundu.
26.04.2024 Dünyadan Futbol
Karavana yoğun talep
Karavana yoğun talep Deprem, pandemi ve yüksek kiralar gibi nedenlerle alternatif yaşam şekilleri araştıran vatandaşların bir kısmı karavanlara yöneldi. İzmir Kamp ve Karavan Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Mustafa Yokuş, tatil için karavanı tercih edenlerin yanı sıra karavan sahiplerinin yüzde 20'sinin yılın 12 ayı karavanda yaşadığını söyledi.
26.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili, "Harcama kontrolü devreye girecek." dedi.
26.04.2024 Ekonomi
Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri
Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri Futbol kamuoyunun gündemindeki isim Mehmet Büyükekşi sessizliğini bozdu ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, 'Riyad'da oynanamayan Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Kupa finalinde neler yaşandı, Ali Koç ne istedi, ve yeniden başkan adayı olacak mı?' sorularına net cevaplar verdi.
26.04.2024 Süper Lig
ÖZEL | Ali Güneş, şampiyonluk favorisi için net konuştu! Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi çarpıcı tahmin
ÖZEL | Ali Güneş, şampiyonluk favorisi için net konuştu! Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi çarpıcı tahmin Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen eski futbolcu Ali Güneş, dev derbi öncesi Skorer'den Nergis Aşkın'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ali Güneş, Süper Lig'deki çekişmeli geçen şampiyonluk yarışını da yorumlarken, favorisini açıkladı.
26.04.2024 Fenerbahçe
Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar'dan İstanbul trafiğine motosikletli çözüm!
Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar'dan İstanbul trafiğine motosikletli çözüm! Son olarak 'Çöp Adam' adlı yapımla ekranlara gelen ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, önceki gün eşi Neslişah Alkoçlar ile Bebek'te kameralara yansıdı. Motosiklet üzerinde görüntülenen çift, İstanbul trafiğine çözüm bulduklarını söyledi.
26.04.2024 Cadde
Amerika'da yaşayan Ayça Varlıer Türkiye'ye döndü! 'Tek rakibim kendimim'
Amerika'da yaşayan Ayça Varlıer Türkiye'ye döndü! 'Tek rakibim kendimim' Üç yıldır yaşadığı Amerika'dan 1.5 ay önce Türkiye'ye dönen Ayça Varlıer, Nişantaşı City's'de görüntülendi. Sevgilisi Serhan Aydemir ile döndüğünü belirten oyuncu, muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları yanıtsız bırakmadı. Ünlü isim hayallerini gerçekleştirdiğini ve Türkiye'ye dönme vaktinin geldiğini söyledi.
26.04.2024 Cadde
Olumlu yaklaşım bekliyoruz
Olumlu yaklaşım bekliyoruz Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Almanya’ya Türkiye’nin satın almak için başvuruda bulunduğu 40 Eurofighter savaş uçağı alımına onay vermesi çağrısında bulundu.
26.04.2024 Gündem
Siyasette gündem anayasa
Siyasette gündem anayasa Yerel seçimin ardından beklendiği gibi yeni anayasa tartışmaları yine siyasetin sıcak başlıkları arasına girdi. Hafta bu çerçevede Ankara’da kritik görüşmeler gerçekleşecek.
26.04.2024 Gündem
109 yıl sonra 57. Alay’ın izinde
109 yıl sonra 57. Alay’ın izinde Türkiye’nin 81 ilinden gelen 1200’ü aşkın genç, Gelibolu Yarımadası’na çıkarma yapan düşman kuvvetlerine karşı Yarbay Mustafa Kemal’in emriyle Conkbayırı’na giden 57. Alay’ın yürüyüşünü canlandırdı... Etkinlikte konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, “Şehitletimiz en güçlü donanmaları, orduları burada yendiler. Herkese, tüm dünyaya ‘Çanakkale geçilmez’ efsanesini anlattılar” dedi...
26.04.2024 Gündem
Kaygı çocukları esir aldı
Kaygı çocukları esir aldı Dünya sorunları, akıllı telefonlar, sosyal medya ve sınavlar nedeniyle çocuklar, adeta kaygının esiri oldular. Korku, endişe, saç dökülmesi, egzema, depresyon bu durumun belirtileri arasında.
26.04.2024 Eğitim
Efsane geri mi dönüyor!
Efsane geri mi dönüyor! Şevket Çoruh’un 16 yıl yer aldığı ‘Arka Sokaklar’ dizisine döneceğine ilişkin haberler sosyal medyada gündem oldu.
26.04.2024 Cadde
Yeni müfredat taslağı bugün askıya çıkıyor
Yeni müfredat taslağı bugün askıya çıkıyor Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının bugün öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi.
26.04.2024 Eğitim
Ukrayna uzun menzille vuracak
Ukrayna uzun menzille vuracak ABD’nin uzun menzilli ATACMS’ları gizlice Ukrayna’ya gönderdiği ve etkin biçimde kullanıldığı ortaya çıktı. 300 kilometre menzilli füzelerin sahada durumu nasıl değiştireceği merak konusu
26.04.2024 Dünya
‘Hayat risksiz çekilmez’
‘Hayat risksiz çekilmez’ Amerika’dan 1.5 ay önce Türkiye’ye dönen Ayça Varlıer, önceki gün Nişantaşı City’s’de görüntülendi.
26.04.2024 Cadde
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti Beyoğlu'nda bir apartman... Şimdilerde eskisi kadar olmasa da hâlâ ihtişamlı. Onu 'gösterişli' yapan da mimari görüntüsünden ziyade hikâyesi. Frej Ailesi'nin kızlarına bıraktığı miras, bir karı-koca için sonun başlangıcı oldu. Peki, çoğumuzun belki de her gün önünden gelip geçtiği o binada neler yaşandı?
26.04.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Değil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.