Değirmen

Değirmen

Son dakika değirmen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan değirmen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan değirmen haber sayfamızda...

Değirmen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 893 değirmen haberi bulunmuştur.
'Babamı tabutunda görünce kontrolsüzce gülmeye başladım!'
'Babamı tabutunda görünce kontrolsüzce gülmeye başladım!' 'Gözü Tamamen Kapalı', 'Kırmızı Değirmen' ve 'Diğerleri' gibi yapımlarla tüm dünyada tanınan bir oyuncu haline gelen Nicole Kidman, 10 sene önce babası Antony Kidman'ı beklenmedik bir şekilde kaybetmişti. Babasının cenazesini görmeye gittiğinde yaşadıklarını anlatan ünlü isim, o anda 'kontrolsüz' bir şekilde gülmeye başladığını itiraf etti.
20.03.2024 Cadde
İftar sofralarının vazgeçilmez içeceği için yoğun mesai
İftar sofralarının vazgeçilmez içeceği için yoğun mesai Gaziantep'te, Ramazan ayının vazgeçilmez içeceği meyan kökü şerbetinin iftar ve sahur sofralarına yetiştirilmesi için işletmelerde yoğun mesai başladı. Kentte, 6. kuşak meyan şerbeti üreticisi Halil Gezer şerbetin 1,5 litresini 25 liraya sattıklarını ve pek çok faydası olduğunu söyledi.
13.03.2024 Gündem
Erzincan'da tonlarca toprak 9 işçiyi yuttu! Haziranda kapatıldı, Eylülde açıldı
Erzincan'da tonlarca toprak 9 işçiyi yuttu! Haziranda kapatıldı, Eylülde açıldı Erzincan İliç’te Anagold Madencilik’in işlettiği Çöpler Altın Madeni’nde toprak kayması meydana geldi. Siyanürlü toprak altında 9 işçi kaldı. Öte yandan altın madeniyle ilgili de bilgiler ortaya çıktı.
14.02.2024 Gündem
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Göçük altında işçiler var
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Göçük altında işçiler var Erzincan'da altın madeninde toprak kayması meydana geldi. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, toprak altında kalan işçilerin olduğunu söyledi. Bölgeye giden ekiplerin çalışmaları sürüyor.
13.02.2024 Haberler
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması!
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Erzincan'da altın madeninde toprak kayması meydana geldi. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, toprak altında kalan işçilerin olduğunu söyledi. Bölgeye giden ekiplerin çalışmaları sürüyor.
13.02.2024 Haberler
Erzincan'da toprak kayması! Ekipler bölgede
Erzincan'da toprak kayması! Ekipler bölgede Erzincan'da altın madeninde toprak kayması meydana geldi. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, toprak altında kalan işçilerin olduğunu söyledi. Bölgeye giden ekiplerin çalışmaları sürüyor.
13.02.2024 Haberler
Bahçeli: Sınıf arkadaşım Kılıçdaroğlu'nun ahı tutacak
Bahçeli: Sınıf arkadaşım Kılıçdaroğlu'nun ahı tutacak Partisinin grup toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'DEM’lenmiş CHP Türkiye'den kopmuştur. Görevdeyken muhalefet etmiş olsak da, sınıf arkadaşım Sayın Kılıçdaroğlu'nun ahı tutacak, adam edip siyasete taşıdıklarının vefasızlığı bumerang gibi bir gün ters dönecektir.' dedi.
13.02.2024 Gündem
Şehrin uzağında kültürün merkezinde
Şehrin uzağında kültürün merkezinde İstanbul’un en doğusundaki ilçesi olan Tuzla, şehrin keşmekeşinden arınmış bir hayatın içinde, müzelerden kütüphanelere zengin kültürel ve sanatsal olanaklar sunuyor.
19.12.2023 Kültür Sanat
Kayseri’nin Kültür vadisi
Kayseri’nin Kültür vadisi UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi’nde yer alan Koramaz Vadisi, doğal güzelliğinin yanı sıra Roma’dan günümüze kesintisiz bir tarihin mirasını da taşıyor.
18.12.2023 Arkeoloji
Ölen 12, öldüren 13 yaşında! Hürkan Samet Durmaz'a acı veda
Ölen 12, öldüren 13 yaşında! Hürkan Samet Durmaz'a acı veda Kayseri'de tartıştığı ortaokul arkadaşı T.Ş. (13) tarafından bıçakla öldürülen Hürkan Samet Durmaz (12), kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Olayla ilgili gözaltına alına T.Ş. ve yanında bulunan Ş.K. de (13) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
13.12.2023 Haberler
Ölen 12, öldüren 13 yaşında! Hürkan Samet Durmaz'a acı veda
Ölen 12, öldüren 13 yaşında! Hürkan Samet Durmaz'a acı veda Kayseri'de tartıştığı ortaokul arkadaşı T.Ş. (13) tarafından bıçakla öldürülen Hürkan Samet Durmaz (12), kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Olayla ilgili  gözaltına alına T.Ş. ve  yanında bulunan Ş.K. de (13) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
13.12.2023 Gündem
Kentte susuzluk isyanı: Banyo yapamıyoruz
Kentte susuzluk isyanı: Banyo yapamıyoruz Edirne'de iddiaya göre bazı bölgelerde 10, bazı bölgelerde ise 5 gündür suların kesik olması nedeniyle vatandaşlar soluğu mahalle çeşmelerinde ve camilerde alıyor. Şükrüpaşa, Barutluk, Yancıkçışahin, Abdurrahman, Medresealibey gibi birçok mahallede günlerdir evlere su verilemiyor.
6.12.2023 Gündem
Karşılığında milyonları teklif ediyorlar, vazgeçmiyor: Paradan daha değerli
Karşılığında milyonları teklif ediyorlar, vazgeçmiyor: Paradan daha değerli Adana'nın Kozan ilçesinde 70 yaşındaki emekli öğretmen Mehmet Yalçıntaş, tarım yapabilmek için milyonlar verilen arazisini satmıyor.
6.12.2023 Haberler
Karşılığında milyonları teklif ediyorlar, vazgeçmiyor: Paradan daha değerli
Karşılığında milyonları teklif ediyorlar, vazgeçmiyor: Paradan daha değerli Adana'nın Kozan ilçesinde 70 yaşındaki emekli öğretmen Mehmet Yalçıntaş, tarım yapabilmek için milyonlar verilen arazisini satmıyor.
6.12.2023 Gündem
Yer: Aksaray! Dünyanın ilk beyin ameliyatında şaşırtan detay
Yer: Aksaray! Dünyanın ilk beyin ameliyatında şaşırtan detay Aksaray'da 10 bin 500 yıl önce genç bir kadına yönelik yapılan ilk beyin ameliyatındaki kafatası, müzede sergilenirken, ziyaretçilerini şaşırtıyor.
2.12.2023 Gündem
Yılmaz Vural'dan TFF'ye Vincenzo Montella tepkisi
Yılmaz Vural'dan TFF'ye Vincenzo Montella tepkisi Menemen FK Teknik Direktörü Yılmaz Vural, A Milli Futbol Takımı'nın başında yabancı teknik direktör olmasını eleştirdi, ilginç benzetmeler yaptı.
27.11.2023 Milli Takım
Son dakika: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna sert cevap: Bizi bununla tehdit etmeyin
Son dakika: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna sert cevap: Bizi bununla tehdit etmeyin Almanya’ya ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Scholz ile ortak basın toplantısı düzenledi. "İsrail'e borcu olanlar rahat konuşamıyor" diyen Erdoğan, Alman gazetecinin Eurofighter savaş uçaklarının Türkiye'ye satışıyla ilgili sorusuna ise tarihi nitelikte bir cevap verdi.
18.11.2023 Gündem
Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini hatırlattı ve ekledi: Gecikmiş bir itiraf
Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini hatırlattı ve ekledi: Gecikmiş bir itiraf Geçtiğimiz gün gerçekleşen CHP kurultayıyla ilgili MHP lideri Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sarf ettiği sözlerini hatırlatarak bunların gecikmiş bir itiraf olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu ve Özel'in kurultayda Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya selam göndermelerine de tepki gösteren Bahçeli, 'Biliniz ki bu tiplerden millete hayır gelmez, gelmeyecektir.' dedi.
7.11.2023 Haberler
Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini hatırlattı ve ekledi: Gecikmiş bir itiraf
Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini hatırlattı ve ekledi: Gecikmiş bir itiraf Geçtiğimiz gün gerçekleşen CHP kurultayıyla ilgili MHP lideri Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sarf ettiği sözlerini hatırlatarak bunların gecikmiş bir itiraf olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu ve Özel'in kurultayda Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya selam göndermelerine de tepki gösteren Bahçeli, 'Biliniz ki bu tiplerden millete hayır gelmez, gelmeyecektir.' dedi.
7.11.2023 Gündem
Atatürk’ün ilk ve son başvekilleri
Atatürk’ün ilk ve son başvekilleri İki Kurtuluş Savaşı kahramanı... Biri Batı Cephesi Komutanı İsmet Paşa, diğeri Ege Bölgesi’nde örgütlenme çalışmaları yürüten Galip Hoca... Biri Atatürk’ün ilk başvekili İnönü, diğeri son başvekili Bayar...
29.10.2023 Gündem
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi gelişmesi! Yeniden aday olacak mı?
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi gelişmesi! Yeniden aday olacak mı? Beşiktaş'ta 17 Aralık'ta yapılacak olağanüstü seçimli kongrede başkanlığa aday olacak isimler netlik kazanmaya başladı. Milliyet'in usta kalemlerinden Bilal Meşe, Ahmet Nur Çebi'nin son yönetim kurulu toplantısındaki talebini köşesine taşıdı.
26.10.2023 Beşiktaş
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Sel kâbusu Trakya’da!
Sel kâbusu Trakya’da! Kırklareli’nin Demirköy ilçesinde etkili olan kuvvetli yağış sonucu Değirmen Deresi taştı, çöken karayolu ulaşıma kapandı. İğneada Sisli Vadisi’nde bulunan bungalov otelleri su bastı, mahsur kalan 1’i çocuk altı kişiyi kurtaran ekipler 2 kişinin cansız bedenine ulaştı...
6.09.2023 Gündem
Doğu Anadolu’nun en kapsamlı arkeolojik kazısı: Harput’un kartal yuvası
Doğu Anadolu’nun en kapsamlı arkeolojik kazısı: Harput’un kartal yuvası Elazığ’a Urartuların armağanı olan Harput Kalesi’ndeki kazılarda, binlerce yıla yayılan farklı uygarlıkların izleri sürülüyor. Tarihte iktidar mücadelelerine sahne olan kale, şimdi kültür turizminin gözde mekânlarından olmaya aday.
23.08.2023 Arkeoloji

Benzer Haber Etiketleri

Değirmen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.