Pandeminin ardından bizi daha parlak bir gelecek bekliyor
Pandeminin ardından bizi daha parlak bir gelecek bekliyor Dell Technologies Türkiye Genel Müdürü Işıl Hasdemir önemli açıklamalarda bulundu. Hasdemir teknolojinin ekonomik tıkanmanın önünü açma konusunda altın bir anahtar olduğunu söyledi.
4.01.2022 Vitrin
Dell EMC PowerStore tanıtıldı! İşte özellikleri...
Dell EMC PowerStore tanıtıldı! İşte özellikleri... Veri merkezine uygun tasarım, akıllı otomasyon ve uyarlanabilir mimari ile tasarlanan modern depolama platformu Dell EMC PowerStore tanıtıldı. Dell Technologies, veri çağının zorluklarını aşmak için baştan sona üstün teknoloji ve uzmanlıkla inşa edilmiş modern altyapı platformu Dell EMC PowerStore’u duyurdu.
8.05.2020 Teknoloji
Bilişim Zirvesi'18 başladı
Bilişim Zirvesi'18 başladı Bilişim Zirvesi'18 "Beyond The Wall" mottosu ve "Akıllı Şeyler - Bilen Teknolojiler" ana temasıyla başladı. Etkinlikte iki gün boyunca uluslararası fikir liderlerinin katılacağı oturumlarda yarının teknolojilerinin topluma ve insan yaşamına etkileri konuşulacak.
21.11.2018 Teknoloji
‘Dijital dönüşümde hızlı olmak şart’
‘Dijital dönüşümde hızlı olmak şart’ Türkiye’nin de dahil olduğu 42 ülkede 4 bin 600 işletme üzerinde gerçekleştirilen Dell Technologies Dijital Dönüşüm Endeksi  sonuçları Dell Technologies Forum 2018’de açıklandı.
4.10.2018 Ekonomi
Tekno şov zamanı
Tekno şov zamanı Tüketici elektroniği fuarı CES 2018, Las Vegas’ta ‘yeniliklerle’ kapılarını açmaya hazırlanıyor. 9 Ocak’ta başlayacak fuara bu yıl robotlar, akıllı evler, sürücüsüz araç teknolojilerinin damga vurması bekleniyor. Fuarda öne çıkacak trendlere göz attık
6.01.2018 Ekonomi
Gece kota yok  gündüze dikkat
Gece kota yok gündüze dikkat 1 Mayıs tarihinden itibaren internette hızı düşüren kota uygulaması kısmen kaldırılıyor. Yeni dönemde tamamen serbest bırakılmasa da ciddi iyileştirmeler geliyor. Gece kullanımında ise hiçbir sınırlama olmayacak
29.04.2017 Ekonomi
Sentim, Dell / MC’ye teknik destek verecek
Sentim, Dell / MC’ye teknik destek verecek Sentim, Dell / MC’ye teknik destek verecek
14.12.2002 The Others
IBM'den 'Kırmızı Şapka'ya tam '34 milyar $'
IBM'den 'Kırmızı Şapka'ya tam '34 milyar $' ABD’li IBM, açık kaynak yazılım şirketi Red Hat’ı (Kırmızı Şapka) 34 milyar dolara alıyor.
29.10.2018 Ekonomi
Bilgisayar devi satıldı
Bilgisayar devi satıldı ABD’li bilgisayar üreticisi Dell, veri toplama ve analiz etme (güvenlik) şirketi EMC’yi satın aldı.
13.10.2015 Ekonomi
EMC, 67 milyar $’a ‘DELL’lendi!
EMC, 67 milyar $’a ‘DELL’lendi! ABD’li iki teknoloji devi, sektördeki en büyük satın almalardan birine imza atıyor.
12.10.2015 Ekonomi
Dell’den rekor satın alma
Dell’den rekor satın alma Teknoloji devi Dell Inc.,veri depolama araçlarını genişletmek amacıyla EMC Corp.’u rekor bir ücret olan 67 milyar dolara satın alıyor.
12.10.2015 Ekonomi
Dünyanın en etkili şirketi: Microsoft
Dünyanın en etkili şirketi: Microsoft Teknoloji sektöründe donanım, yazılım ve hizmet alanlarında faaliyet gösteren kuruluşların sıralandığı listede birinciliği Microsoft aldı. Microsoft’u Oracle ve SAP izledi.
9.06.2008 Teknoloji
Cep hırsızlığına karşı geniş teknolojik önlemler
Cep hırsızlığına karşı geniş teknolojik önlemler Cep telefonu hırsızlıklarına karşı caydırıcı önlemler arayışındaki teknoloji dünyası, yeni birtakım uygulamaları devreye almış durumda. Son olarak 'çığlık atan’ ya da 'sahibinin sesini tanıyarak çalışan’ telefonların kullanımına başlandı
20.01.2007 Teknoloji Haberleri
Teknolojide devler ligi
Teknolojide devler ligi Bilgi teknolojileri üretimi baz alınarak yapılan değerlendirmede Microsoft, Cisco ve IBM ilk üçü paylaşıyor. 2005 yılı gelirlerindeki artış ve yatırımcısına sağladığı kazanç artışı listesinde ise EMC ilk sırada yer alıyor

Benzer Haber Etiketleri