Devlet Memuru

Devlet Memuru

Son dakika Devlet memuru haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Devlet memuru gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Devlet memuru haber sayfamızda...

Devlet Memuru

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.622 devlet memuru haberi bulunmuştur.
Çalışan annelere destekte 2. evre! 325 euroluk yardım...
Çalışan annelere destekte 2. evre! 325 euroluk yardım... AB’nin finansman desteği sağladığı Çalışan anneye bakıcı desteği projesinin ikinci fazı başlıyor. İlk etapta Ankara, İstanbul ve İzmir’de 12 ay boyunca 0-3 yaş arası çocuğu olan çalışan annelere 325 euro bakıcı desteği verilecek.
26.04.2024 Ekonomi
Bekçi ve boksör arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim
Bekçi ve boksör arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bekçi ile pitbull cinsi köpeği ağızlıksız çocuk parkında dolaştırdığını iddia ettiği boksör arasında kavga çıktı. Bekçi sağ elini ısıran köpeğe yerden aldığı sopayı savurdu. Bunun üzerine boksör eline geçirdiği o sopayla bekçi ve arkadaşının kafasına vurdu.
23.04.2024 Haberler
Milli boksör ve bekçi arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim
Milli boksör ve bekçi arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bekçi ile pitbull cinsi köpeği ağızlıksız çocuk parkında dolaştırdığını iddia ettiği boksör arasında kavga çıktı. Bekçi sağ elini ısıran köpeğe yerden aldığı sopayı savurdu. Bunun üzerine boksör eline geçirdiği o sopayla bekçi ve arkadaşının kafasına vurdu.
23.04.2024 Gündem
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
DEM Parti adayının mazbatasının iptalini isteyen CHP’li isme kesin ihraç talebi
DEM Parti adayının mazbatasının iptalini isteyen CHP’li isme kesin ihraç talebi Van'ın Saray ilçesinde, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisinden (DEM Parti) belediye başkanı seçilen Davut Acar'ın "mazbatasının iptal edilmesi" için başvuru yapan CHP İlçe Başkan Vekili Yasin Arslan, "kesin ihraç talebi" ile partisinin İl Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
4.04.2024 Gündem
Yedi aylık hamile Gonca Vuslateri bebeğinin babasıyla evlendi!
Yedi aylık hamile Gonca Vuslateri bebeğinin babasıyla evlendi! Anne olmak için gün sayan Gonca Vuslateri, sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu. Yedi aylık hamile olan oyuncu, adı dışında tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle dünyaevine girdi. Evlilik duyurusunda yaklaşık bir yıllık ilişkisinin ilk günlerinden de bahseden Vuslateri, "İyi ki sohbete doyum olmadı ve başım omuzuna düştü Levent" ifadelerini kullandı.
20.03.2024 Cadde
Özel hastanede şoke eden olay! 7 günlükken sünnet edilen bebeğin hayatı karardı
Özel hastanede şoke eden olay! 7 günlükken sünnet edilen bebeğin hayatı karardı Adana'da yanlış sünnet edildiği için ameliyat edilen ve yine hatalı ameliyat yapılan minik çocuğun hayatı karardı. Doktor ise aileye, "Ben elimden geleni yaptım" savunmasında bulunduğu iddia edildi.
5.03.2024 Gündem
İlk kez anne olmak için gün sayıyor! 'Evlilik düşüncemiz vardı, süreç hızlanmak zorunda kaldı'
İlk kez anne olmak için gün sayıyor! 'Evlilik düşüncemiz vardı, süreç hızlanmak zorunda kaldı' Önceki aylarda gizemli sevgilisi ile olan ilişkisinden bebek beklediğini duyuran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, katıldığı bir etkinlikte gazetecilerle bir araya gelerek hamilelik sürecinden ve evlilik düşüncelerinden bahsetti.
2.03.2024 Cadde
Gonca Vuslateri bebeğinin babasıyla ilgili konuştu: Sevgilim ile hiçbir ortak yanımız yok!
Gonca Vuslateri bebeğinin babasıyla ilgili konuştu: Sevgilim ile hiçbir ortak yanımız yok! Önceki aylarda duyuran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, katıldığı bir programda gözlerden uzak tuttuğu sevgilisiyle ilgili konuşarak dikkat çeken ifadeler kullandı. Vuslateri, kızına vereceği ismi de açıkladı.
20.02.2024 Cadde
Fatih Erbakan: Maden kazasının sonuna kadar araştırılması gerekir
Fatih Erbakan: Maden kazasının sonuna kadar araştırılması gerekir Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Erzincan'ın İliç ilçesinde toprak kayması sonucu yaşanan maden kazasına ilişkin, "İhmal iddialarının mutlaka sonuna kadar araştırılması ve varsa sorumluların ortaya çıkarılması gerekir" dedi.
15.02.2024 Gündem
Dilber dansının gerçek yüzü
Dilber dansının gerçek yüzü Dans eğitmeni Metin Han, ‘İnci Taneleri’ dizisinin fragmanında Hazar Ergüçlü’nün pavyonda yaptığı dansın fenomen olmasının gerçek yüzünü anlattı. Han, 15 yıldır oyun havalarının özgün bir sentezini konsomatrislere öğretiyor.
22.01.2024 Cadde
Memurlara ödenecek yemek ücretleri belli oldu
Memurlara ödenecek yemek ücretleri belli oldu Devlet memurlarına yiyecek yardımı yönetmeliği uygulama tebliği Resmi Gazete'de yer aldı.
9.01.2024 Ekonomi
K ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
K ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adayları bebeğin cinsiyetini öğrendikten sonra isim konusunda karar verme sürecine giriyor. Kız bebeklerine verecekleri isimlerin güzel ve anlamlı olmasını istiyorlar. Bu konuda araştırmalara giren çiftler duyulmamış, nadir bulunan, keşfedilmemiş ve güzel anlamları isimleri tercih ediyor. Anne ve baba adaylarının en çok dikkat ettiği konulardan birisi de kızlarına verecekleri ismin modern çağa uyması ve popüler olması. K harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “K ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Hollanda Dışişleri Bakanlığı çalışanlarından Gazze çağrısı
Hollanda Dışişleri Bakanlığı çalışanlarından Gazze çağrısı Hollanda Dışişleri Bakanlığında çalışan yaklaşık 150 kişi, bakanlık binası önünde oturma eylemi düzenleyerek, Gazze Şeridi’nde ateşkes çağrısında bulundu.
22.12.2023 Dünya
Bakan Işıkhan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! Meclis'te duyurdu...
Bakan Işıkhan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! Meclis'te duyurdu... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bütçe görüşmelerinde açıklamalarda bulundu. Asgari ücret görüşmelerine değinen Bakan Işıkhan, "Çıkacak sonucun herkesin mutabık kaldığı bir ücret olmasını temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.
22.12.2023 Haberler
Bakan Işıkhan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! Meclis'te duyurdu...
Bakan Işıkhan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! Meclis'te duyurdu... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bütçe görüşmelerinde açıklamalarda bulundu. Asgari ücret görüşmelerine değinen Bakan Işıkhan, "Çıkacak sonucun herkesin mutabık kaldığı bir ücret olmasını temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.
22.12.2023 Ekonomi
Enkazdan çıkıp kitaplarını sorunca başladı! 'Kısır yerken bile herkesin yanında'
Enkazdan çıkıp kitaplarını sorunca başladı! 'Kısır yerken bile herkesin yanında' Tüm Türkiye onu, Hatay’da depremin 69'uncu saatinde sağ kurtarılan Gürkan Öztürk ile yaptığı kitap sohbetiyle tanıdı. 5 ay sonra gireceği YKS sınavına çalıştığı kitaplarının bulunmasını isteyen genç, bir iyilik hareketinin fitilini de ateşledi. Hastanedeki doktorun kitap önerisiyle hayatı değişen 112 sağlık görevlisi Havva Aydanur Ertuğrul, şimdi tüm deprem bölgesinin umudu.
15.12.2023 Yaşam
‘Atatürk taklidi’ne ADD’den soruşturma
‘Atatürk taklidi’ne ADD’den soruşturma Muğla’nın Milas ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği’nin (ADD) düzenlediği Cumhuriyet Balosu’nda, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e benzemeye çalışan ve mareşal üniformasıyla masaları teker teker gezen bir kişinin görüntüleri kamouyonda büyük tepkiye neden oldu. ADD Genel Merkezi, Milas Şubesi’ne soruşturma açtığını duyurdu..
15.11.2023 Gündem
Sabah tıp öğrencisi, akşam temizlik işçisi! 'Hayaldi, gerçek oldu'
Sabah tıp öğrencisi, akşam temizlik işçisi! 'Hayaldi, gerçek oldu' Diyarbakırlı olan Ahmet Selçuk Maral ve Mehmet Caner Bahçivancı’nın yolları üniversiteyi kazanmak için kayıt yaptırdıkları dershanede kesişti. Hem Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanan hem de KPSS’de iyi bir puan alarak aynı fakültenin hastanesinde temizlik personeli olarak işe başlayan gençlere başarılarının sırrını sorduk.
8.11.2023 Yaşam
Kahvehanede Erdoğan ve seçmene hareket ettiği iddia edilen öğretmene suç duyurusu
Kahvehanede Erdoğan ve seçmene hareket ettiği iddia edilen öğretmene suç duyurusu Gebze ilçesinde bir vatandaş, kahvehanede Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve seçmenine hakaret ettiği iddia edilen öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu.
2.11.2023 Gündem
Özel güvenlik nedir, nasıl olunur?
Özel güvenlik nedir, nasıl olunur? Belirlenen görev alanlarında ait zilyetlik hakkı, yaşam hakkı, mülkiyet hakkı gibi hak ve hürriyetlerin saldırıya uğramaması amacıyla gerçek ve tüzel kişileri koruma hizmetine...
25.09.2023 Advertorial
‘En düşük memur maaşı 33 bin TL olur’
‘En düşük memur maaşı 33 bin TL olur’ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, enflasyon hedeflemelerine göre memur ve memur emeklilerinin maaşlarında yılbaşında yapılacak artışın yüzde 50’ye yaklaşacağını belirterek, “En düşük devlet memuru maaşı 22 bin 17 liradan yaklaşık olarak 33 bin lira seviyelerine çıkacaktır” dedi.
20.09.2023 Ekonomi
Bakan Işıkhan memur zammı için oran verdi!
Bakan Işıkhan memur zammı için oran verdi! EYT kapsamında 1 milyon 899 bin kişinin emeklilik işleminin yapıldığını söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, maaşı henüz bağlanmayan EYT'lilerin yıl sonuna kalmadan haklarına kavuşacağını açıkladı. Işıkhan memur maaşlarına yapılacak zam oranıyla ilgili ise oran verdi.
19.09.2023 Ekonomi
'Bunlara gerekli ders verilecek'
'Bunlara gerekli ders verilecek' Kaymakam kura töreninde TSK’ya yönelik sözleri üzerinden CHP Milletvekili Tanrıkulu’nu hedef alan Erdoğan, “Sözde milletvekili ama terörist müsveddesi. Bunlara gerekli dersi verme mükellefiyetimiz var” ifadelerini kullandı.
15.09.2023 Gündem
Erdoğan'dan Sezgin Tanrıkulu'na sert tepki: Terörist müsveddesi
Erdoğan'dan Sezgin Tanrıkulu'na sert tepki: Terörist müsveddesi CHP'li vekil Sezgin Tanrıkulu'nun geçtiğimiz günlerde TSK ile ilgili yaptığı açıklamalara bir tepki de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Katıldığı törende konuşan Erdoğan, Tanrıkulu için 'Sözde milletvekili ama terörist müsveddesi' ifadelerini kullandı.
14.09.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Devlet Memuru ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.