Dinazor

Dinazor

Son dakika dinazor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dinazor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dinazor haber sayfamızda...

Dinazor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 166 dinazor haberi bulunmuştur.
Yaşanabilir bir dünya için: “Eko Öyküler”
Yaşanabilir bir dünya için: “Eko Öyküler” AİHM geçtiğimiz hafta iklim eylemsizliği nedeniyle insan haklarının ihlal edildiğini açıklayarak oldukça önemli bir karar verdi. Biz de bu önemli kararla birlikte 19 Nisan Global İklim Grevi öncesi “Eko Öyküler” kitabının sayfalarını karıştırdık ve Greta’dan Hayrettin Karaca’ya dünyanın her yerinden iklim aktivistlerine baktık.
13.04.2024 Pazar
Heyecanlandıran iddia! Dinazor mu? Valilikten açıklama geldi
Heyecanlandıran iddia! Dinazor mu? Valilikten açıklama geldi Niğde'de heyecanlandıran bir buluş yaşandı. Bir vatandaş dinazor kemikleri bulduğunu iddia ederek inceleme yapılmasını talep etti. İşte detaylar...
23.02.2024 Gündem
20 metreyi bulan kemikler merak konusu oldu! Kentte dinazor iskeleti heyecanı
20 metreyi bulan kemikler merak konusu oldu! Kentte dinazor iskeleti heyecanı Niğde’de bir vatandaş, dinozor fosili bulduklarını ileri sürerek, fosillerin incelenmesini talep etti.
23.02.2024 Haberler
20 metreyi bulan kemikler merak konusu oldu! Kentte dinazor heyecanı
20 metreyi bulan kemikler merak konusu oldu! Kentte dinazor heyecanı Niğde Ulukışla ilçesi Başmakçı köyü yakınlarında yol kenarında çalışma yapan elektrik işçisi Dursun Tekeli, yaklaşık 20 metre uzunluğunda kalıntılar buldu. Tekeli, kalıntıları dinazor fosili olduğunu düşünerek, durumu Niğde Müze Müdürlüğü'ne bildirdi.
23.02.2024 Gündem
Türk bilim insanları duyurdu: Dinozorlar tozutmuş!
Türk bilim insanları duyurdu: Dinozorlar tozutmuş! Milyonlarca yıl önce dinozorların, dünyaya bir göktaşını çarpması sebebiyle yok olduğu tezi, Türk bilim insanlarının yeni keşfettiği bilgilerle sarsıldı. İşte detaylar...
1.11.2023 Dünya
Dünyanın en ağır hayvanının fosilleri bulundu
Dünyanın en ağır hayvanının fosilleri bulundu Bilim insanları, Güney Amerika ülkesi Peru’da bulunan bir balina fosilinin, Dünya’da şimdiye kadar keşfedilen en ağır hayvan olabileceğini söyledi.
3.08.2023 Dünya
Vectipelta baretti: Yeni bir dinozor türü keşfedildi
Vectipelta baretti: Yeni bir dinozor türü keşfedildi Britanya’daki Wight Adası’nda yeni bir dinozor türü keşfedildi.
17.06.2023 Dünya
Kendi kendine üremeyi başardı! Bilim dünyası şaşkın, yavru annesinin ikizi
Kendi kendine üremeyi başardı! Bilim dünyası şaşkın, yavru annesinin ikizi Kendi kendine hamile kalan ilk timsah örneği Kosta Rika'daki bir hayvanat bahçesinde tespit edildi.
7.06.2023 Dünya
Akşener: Bir şeyi değiştirdiniz, Türkiye'de her şeyi değiştirdik
Akşener: Bir şeyi değiştirdiniz, Türkiye'de her şeyi değiştirdik İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Hayal edin, gözünüzü kapatın. Bu ülkede İYİ Parti kurulmamış olsaydı bugün 14 Mayıs seçimlerine giderken neyi konuşuyor, neyi hayal ediyor, neyi umut ediyor olacaktık? Yani bir şeyi değiştirdiniz, Türkiye'de her şeyi değiştirdik" dedi.
26.04.2023 Gündem
'Var olan en muhteşem T-Rex iskeletlerinden biri' 6,2 milyon dolara alıcı buldu!
'Var olan en muhteşem T-Rex iskeletlerinden biri' 6,2 milyon dolara alıcı buldu! İsviçre’de açık artırmaya çıkarılan T-Rex cinsi dinazor iskeleti 6,2 milyon dolara alıcı buldu. Avrupa’da ilk kez T-Rex cinsi dinazor iskeleti açık artırmaya çıkarılmış oldu.
18.04.2023 Dünya
İsviçre'de dev dinozor iskeleti açık artırmaya çıkarılacak
İsviçre'de dev dinozor iskeleti açık artırmaya çıkarılacak İsviçre’nin Zürih kentinde 18 Nisan’da açık artırmaya çıkarılacak dev bir T-Rex (Tyrannosaurus-Rex) dinozor iskeletinin 5 ila 8 milyon İsviçre frangı arasında alıcı bulması bekleniyor.
30.03.2023 Dünya
Bu müzede 250 bin bitki ve hayvan örneği bulunuyor
Bu müzede 250 bin bitki ve hayvan örneği bulunuyor Erzurum Atatürk Üniversitesi'nin vizyon projeleri kapsamında yer alan 'Biyoçeşitlilik Bilim Müzesi' kuruluyor. 65 milyon yıl önce yaşamış dinozor replika koleksiyonların yanı sıra milimetrenin 4'te 1'inden küçük, sadece mikroskopla görülebilen türlerin de yer aldığı müzede araştırmacılar için hazırlanan binlerce bitki ve hayvan örneklerinin özenle korunduğu laboratuvarlara şifre ile giriliyor.
26.11.2022 Gündem
İLKER AYRIK KİMDİR? İlker Ayrık kaç yaşında, evli mi? TV dizileri ve sinema filmleri...
İLKER AYRIK KİMDİR? İlker Ayrık kaç yaşında, evli mi? TV dizileri ve sinema filmleri... İlker Ayrık, bu akşam Şarkılar Bizi Söyler'in konukları arasında yer alıyor. Son yıllarda birçok programın sunuculuğunu üstlenen İlker Ayrık, oyuncu olarak birçok film ve dizide rol aldı. İşte İlker Ayrık hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
19.11.2022 Bilgi Rehberi
Alişan, Burak ve Eliz'i paylaştı: Düet kıvamına getirene kadar devam!
Alişan, Burak ve Eliz'i paylaştı: Düet kıvamına getirene kadar devam! Oyuncu Buse Varol ile mutlu bir evliliği olan Alişan, oğlu Burak ile kızı Eliz'in evde şarkı söylediği anları sosyal medya hesabından yayınladı. Vaktinin çoğunu çocuklarıyla geçiren 46 yaşındaki ünlü şarkıcı, paylaşımına; "Burak ve Eliz'den 90'lar şarkıları... Düet kıvamına getirene kadar devam" ifadelerini not düştü.
12.10.2022 Magazin
Alişan, Burak ve Eliz'i paylaştı: Düet kıvamına getirene kadar devam!
Alişan, Burak ve Eliz'i paylaştı: Düet kıvamına getirene kadar devam! Oyuncu Buse Varol ile mutlu bir evliliği olan Alişan, oğlu Burak ile kızı Eliz'in evde şarkı söylediği anları sosyal medya hesabından yayınladı. Vaktinin çoğunu çocuklarıyla geçiren 46 yaşındaki ünlü şarkıcı, paylaşımına; "Burak ve Eliz'den 90'lar şarkıları... Düet kıvamına getirene kadar devam" ifadelerini not düştü.
13.10.2022 Cadde
Buse Varol'dan Alişan paylaşımı
Buse Varol'dan Alişan paylaşımı Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan oyuncu Buse Varol, eşi Alişan ve çocuklarıyla geçirdiği keyifli anları sık sık takipçileriyle paylaşıyor. Bir süredir herhangi bir projede yer almayan 32 yaşındaki ünlü isim, son olarak Alişan'la bahçede verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.
3.10.2022 Cadde
Alişan'dan çocuklarıyla yeni poz! 'Dosta güven, düşmana korku salıyoruz'
Alişan'dan çocuklarıyla yeni poz! 'Dosta güven, düşmana korku salıyoruz' Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan şarkıcı Alişan, ailesiyle keyifli anlarını sık sık takipçileriyle paylaşıyor. Vaktinin çoğunu eşi ve iki çocuğuyla geçiren ünlü isim, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Örümcek Adam kostümü giyen oğlu Burak ve kızı Eliz ile poz veren Alişan da kafasına dinazor kostümü geçirdi. Ünlü şarkıcı ve çocuklarına binlerce beğeni ve yorum geldi.
23.09.2022 Cadde
Jeolojik Zamanlar Nedir, Kaça Ayrılır? Kısaca Özellikleri Ve Konu Anlatımı
Jeolojik Zamanlar Nedir, Kaça Ayrılır? Kısaca Özellikleri Ve Konu Anlatımı Dünyanın oluşumu eski zamanlardan bu yana değişerek devam etmiştir. Bundan dolayı jeolojik zamanlar ortaya çıkmıştır. Her jeolojik zamanın kendine göre özellikleri bulunmaktadır. Çünkü insanlığın gelişimi ilkel hayattan bugüne gelmiştir. Jeolojik zamanlar nedir, kaça ayrılır? Kısaca özellikleri ve konu anlatımı nedir detayları ile derledik.
21.03.2022 Eğitim
Pelin Akil: Çocuklarla birlikte eğlenmeye çıktık
Pelin Akil: Çocuklarla birlikte eğlenmeye çıktık Oyuncu Pelin Akil, eşi Anıl Altan ve yakın arkadaşları Müge Boz ile birlikte Metropol İstanbul'da görüntülendi. Çocuklarıyla birlikte eğlenen ünlü isimler, boş günlerinin tadını çıkardı.
11.02.2022 Cadde
TRT 1 yayın akışı! Gönül Dağı 46. bölüm bu akşam var mı? Gönül Dağı yeni bölüm TRT 1 yayın akışında yer alıyor mu?
TRT 1 yayın akışı! Gönül Dağı 46. bölüm bu akşam var mı? Gönül Dağı yeni bölüm TRT 1 yayın akışında yer alıyor mu? Gönül Dağı dizisi yeni bölüm bu hafta ekrana gelecek mi sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Cumartesi akşamları TRT 1 ekranında yayımlanan sevilen dizi Gönül Dağı bu hafta yeni bölüm ile ekrana gelecek mi? İşte o sorunun yanıtı...
8.01.2022 Cadde
Öğle yemeğinde 'Ejderha' buldu! Bir kanadı 7 metre...
Öğle yemeğinde 'Ejderha' buldu! Bir kanadı 7 metre... Avusturalya’da ilginç gerçek gün yüzüne çıkarıldı. Dinozordan çok ejderhaya benzeyen bu varlık, tarihe ışık tutabilecek cinsten. İşte tek bir kanadı 7 metre büyüklüğünde olan bu canlının ardındaki sır...
20.03.2022 Dünya
Yaşayan efsane Attenborough
Yaşayan efsane Attenborough Glasgow’da düzenlenen iklim zirvesinde yaptığı konuşmayla dikkatleri üzerine çeken İngiliz belgeselci natüralist David Attenborough, 95 yıllık, yaşamında 7 kıtada 39 ülkeyi gezerek gezegenimizin sırlarını ve güzelliklerini ekranlara taşıdı
7.11.2021 Dünya
Bilinen en büyük boynuzlu dinozor rekor fiyata satıldı
Bilinen en büyük boynuzlu dinozor rekor fiyata satıldı Paleontologlar tarafından şimdiye kadar keşfedilen en büyük otçul boynuzlu dinozor cinsi olan ve "Big John" adı verilen triceratops kalıntıları, bugün Paris'te yapılan bir müzayedede 7,74 milyon dolara satıldı.
21.10.2021 Dünya
Mehmet Ali Erbil kaç yaşında, kimdir? Mehmet Ali Erbil evlilikleri hayatı ve kariyeri...
Mehmet Ali Erbil kaç yaşında, kimdir? Mehmet Ali Erbil evlilikleri hayatı ve kariyeri... Mehmet Ali Erbil kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Evinin banyosunda düştükten sonra eski hastalığı nükseden ve uzun süre hastanede tedavi altında kalan ünlü oyuncu ve şovmen yeniden sağlığına kavuştu. Şarkılar Bizi Söyler 18 Eylül programına konuk olacak olan Mehmet Ali Erbil hayatı kariyeri, evlilikleri ve hastalığı hakkında merak edilen tüm detaylar...
18.09.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Dinazor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.