Diziler

Diziler

Son dakika diziler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan diziler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan diziler haber sayfamızda...

Diziler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.460 diziler haberi bulunmuştur.
Oyuncu 🎭 Cem Davran kimdir, kaç yaşında? Cem Davran nereli? İşte oynadığı diziler, filmler, sunduğu programlar
Oyuncu 🎭 Cem Davran kimdir, kaç yaşında? Cem Davran nereli? İşte oynadığı diziler, filmler, sunduğu programlar Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programına konuk olan Cem Davran ile ilgili meraklı sorular gündeme geldi. İzleyiciler yıllara damga vuran Cem davran hakkında; Cem Davran kimdir, kaç yaşında? Cem Davran nereli? soruları araştırıyor. İşte Cem Davran'ın oynadığı diziler, filmler, sunduğu programlar
24.04.2024 Bilgi Rehberi
D-Smart Go’dan yüzde 23 indirim
D-Smart Go’dan yüzde 23 indirim D-Smart GO, ‘Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel sunduğu kampanya ile yıllık ‘Mega Paket’ üyeliğini yüzde 23 indirimle sunuyor. Yapılan açıklamaya göre, 23 Nisan’a özel hazırlanan bu kampanya ile D-Smart GO Mega Paket üyeliği yıllık 307.99 TL’ye alınabiliyor. Açıklamada şunlar kaydedildi:
24.04.2024 Ekonomi
TV DİZİSİ 📺 Bahar bu akşam yok mu, var mı? 🌸 Bahar 10. yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? SHOW TV yayın akışı 23 Nisan 2024
TV DİZİSİ 📺 Bahar bu akşam yok mu, var mı? 🌸 Bahar 10. yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? SHOW TV yayın akışı 23 Nisan 2024 Bahar dizisi ile ilgili araştırmalar başladı. Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olmasından dolayı diziler ile ilgili araştırma başladı. İzleyiciler Bahar bugün var mı, yok mu sorularına cevap arıyor. Aynı zamanda Bahar yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı merak konusu. İşte SHOW TV yayın akışı 23 Nisan 2024...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
'Benim gibi uluslararası aktörler düşük maaşlı diziler yapmaz!'
'Benim gibi uluslararası aktörler düşük maaşlı diziler yapmaz!' Kariyerini yurt dışında sürdürme kararı alan ve üç yıldır İtalya'da yaşayan oyuncu Can Yaman, sosyal medya hesabından bir hayranına verdiği yanıtla magazin gündemine geldi.
22.04.2024 Cadde
Fransız hayranı Hande Ataizi'nin bayramını kutladı! 'Çok gurur verici'
Fransız hayranı Hande Ataizi'nin bayramını kutladı! 'Çok gurur verici' Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda Savcı Süreyya karakterine hayat veren başarılı oyuncu Hande Ataizi, Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Kendisini fark edip bayramını kutlayan Fransız bir hayranının ilgisiyle mutlu olan Ataizi, diziler sayesinde Türk oyuncuların popülaritesinin arttığını anlattı.
13.04.2024 Cadde
‘Türk oyuncuların popülaritesi arttı’
‘Türk oyuncuların popülaritesi arttı’ Kanal D’de ekrana gelen ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ dizisinde yer alan Hande Ataizi, Nişantaşı’nda dolaştığı sırada bir Fransız hayranının ilgisiyle mutlu oldu.
13.04.2024 Cadde
Tuvana Türkay'dan samimi açıklamalar! ‘Dönüm noktam yok’
Tuvana Türkay'dan samimi açıklamalar! ‘Dönüm noktam yok’ Oyunculuk tutkusuyla hayatın içine dokunan Tuvana Türkay... Minimalist Zarafet” konsepti ile güzel oyuncu, Gardırop Magazine Nisan sayısına kapak oldu. “Kariyerimde, içinde yer aldığım tüm işlerimi de aynı gayretle yaptığıma inanıyorum” diyen Tuvana Türkay, “Dönüm noktam yok” ifadelerini kullandı.
10.04.2024 Cadde
‘Oynadığım rollerle kendimi keşfettim’
‘Oynadığım rollerle kendimi keşfettim’ 20 yıldır hayat verdiği karakterlerle oyunculukta yeni bir hikâye yazan Gökçe Bahadır ile oyunculuk üstüne konuştuk. Bahadır, “Oynadığım rollerle kendimi tanıdım, bu rollerle kendimi keşfettim. Yargısız bir yerde kalmanın önemi çok büyük” diyor.
7.04.2024 Kültür Sanat
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi'
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi' Türkiye’nin ciddi anlamda bir içerik fabrikasına dönüştüğünü söyleyen Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Türk dizileri de en az savunma sanayi ürünleri kadar stratejik bir yapıya sahip oldu. Devletimizin Türk dizileriyle ilgili bir strateji oluşturması gerekiyor,” diyor.
7.04.2024 Pazar
Bu haftaki diziler var mı? Bayramda diziler yayınlanacak mı? 8-12 Nisan haftasında hangi dizilerin yeni bölümleri var?
Bu haftaki diziler var mı? Bayramda diziler yayınlanacak mı? 8-12 Nisan haftasında hangi dizilerin yeni bölümleri var? Ramazan Bayramı haftasına girmeye ramak kala dizi severler araştırmaya geçti. Bu hafta diziler var mı, yok mu öğrenmek isteyenler, takip ettiği dizi hakkında bilgi almak istiyor. Peki 8-12 Nisan bayram haftasında dizilerin yeni bölümü ekrana gelecek mi?
6.04.2024 Bilgi Rehberi
Tarık Tarcan: O paranın çalınması hayatta kalmamı sağladı!
Tarık Tarcan: O paranın çalınması hayatta kalmamı sağladı! 80'li ve 90'lı yıllara damga vuran manken, sunucu ve oyuncu Tarık Tarcan, çocukluğundan ve şöhretin zirvesine çıktığı günlerden bahsetti. Yıllar önce İstanbul'u terk edip Muğla'da yaşamaya başlayan ünlü isim, mankenlik yaptığı dönemde yaşadığı ve hayatının kırılma noktalarından olan bir olayı da anlattı.
6.04.2024 Cadde
D-Smart GO ve Togg güçlerini birleştirdi
D-Smart GO ve Togg güçlerini birleştirdi Türkiye’nin küresel teknoloji markası Togg ile D-Smart GO, güçlerini birleştirdi. 100’ü aşkın canlı TV kanalı, Togg’un dijital deneyim platformu Trumore’un uygulama mağazası Tru.Store üzerinden T10X kullanıcılarıyla buluştu. Böylelikle, Türkiye’de ilk kez Togg T10X sınıfının en büyük bilgi&eğlence ekranından canlı TV kanalları izlenebilecek.
5.04.2024 Ekonomi
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg ile D-Smart GO, güçlerini birleştirdi. D-Smart GO, 100’ü aşkın canlı TV kanalı Togg’un dijital deneyim platformu Trumore’un uygulama mağazası Tru.Store üzerinden T10X kullanıcılarıyla buluştu. Böylelikle, Türkiye’de ilk kez Togg T10X’in sınıfının en büyük bilgi&eğlence ekranından D-Smart Go ile canlı TV kanalları izlenebilecek.
4.04.2024 Vitrin
AJet ilk uçuşunu yaptı
AJet ilk uçuşunu yaptı Türk Hava Yolları'nın yeni markası olan ve 104 uçakla kurulan AJet özel bir uçuşla Ankara'dan İstanbul'a ilk seferini yaptı.
29.03.2024 Ekonomi
Öykü Gürman: Bunu yapmazsam çok içimde kalır
Öykü Gürman: Bunu yapmazsam çok içimde kalır On parmağında on marifet desek yeridir… Şarkıcılık, oyunculuk, sunuculuk derken Öykü Gürman’ı son olarak bir türkü yarışmasında jüri üyesi olarak izledik. Yaptığı her işte başarıyı hedefleyen ve bunun için çok çalıştığını vurgulayan sanatçı ile hem iş hem özel hayatı hakkında konuştuk. Yeni şarkısı ''Ey halimi Soranım'' ile dinleyicilerinden yine tam not alan Öykü Gürman en büyük hayalini de Milliyet’ten Beste Sırapınar’a açıkladı.
15.03.2024 Gündem
Komedyen Özgür Turhan, İzmir'deki gösterisinde sahneden düştü!
Komedyen Özgür Turhan, İzmir'deki gösterisinde sahneden düştü! Stand-up gösterileriyle tanınan ünlü komedyen Özgür Turhan, sahneden düştü. Turhan'ın yaşadığı korkunç kaza sonrası sağlık durumuyla ilgili eşinden açıklama geldi.
2.03.2024 Cadde
Bakan Göktaş: Toplumu bütün kılan yapımların ekranlarda yer almasını istiyoruz
Bakan Göktaş: Toplumu bütün kılan yapımların ekranlarda yer almasını istiyoruz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Dördüncü Medya Buluşması’nda yaptığı konuşma açıklamalarda bulundu.
29.02.2024 Gündem
TV KANAL YAYIN AKIŞI LİSTESİ (27 ŞUBAT) 📍 Bu akşam TV'de hangi dizi ve filmler var? Kanal D, ATV, Star TV, Now TV, TRT 1, TV8, Show TV kanal yayın akışı listesi
TV KANAL YAYIN AKIŞI LİSTESİ (27 ŞUBAT) 📍 Bu akşam TV'de hangi dizi ve filmler var? Kanal D, ATV, Star TV, Now TV, TRT 1, TV8, Show TV kanal yayın akışı listesi TV kanal yayın akışı listesinde yer alan program ve diziler izleyicilerin araştırma listesinde yer almaya devam ediyor. Bu akşam TV'de hangi dizi ve programların yer aldığı merak ediliyor. Peki Kanal D, ATV, Show TV, TRT 1, TV8, Now TV, Star TV kanal yayın akışı listesinde bu akşam hangi program ve diziler var?
27.02.2024 Bilgi Rehberi
GÜNCEL TV YAYIN AKIŞI TÜM KANALLAR: Bu akşam TV'DE hangi dizi var? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, FOX TV, TV8, Show TV yayın akışı listesi 12 Şubat 2024
GÜNCEL TV YAYIN AKIŞI TÜM KANALLAR: Bu akşam TV'DE hangi dizi var? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, FOX TV, TV8, Show TV yayın akışı listesi 12 Şubat 2024 TV yayın akışı listesi güncel. Bu akşam TV'de ne var, hangi diziler yayınlanacak sorusuna yanıt arayan izleyici 12 Şubat 2024 TV yayın akışı listelerini kontrol ediyor. İşte Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, FOX TV, TV8, Show TV 12 Şubat 2024 TV yayın akışı listesi.
12.02.2024 Bilgi Rehberi
D-Smart’tan şubat hediyesi
D-Smart’tan şubat hediyesi D-Smart, 17’nci doğum gününü abonelerine hediye vererek kutluyor! D-Smart üyeleri, kullandıkları paket ne olursa olsun 10-29 Şubat tarihleri arasında tüm kanalları ücretsiz izleyebilecek.
11.02.2024 Cadde
'Acun Ilıcalı'nın yeri çok güzelmiş! Herkesi kapıştıracaksın, sonra seyredeceksin'
'Acun Ilıcalı'nın yeri çok güzelmiş! Herkesi kapıştıracaksın, sonra seyredeceksin' Komedyen ve şovmen Beyazıt Öztrük, 'O Ses Türkiye'nin yılbaşı programında Acun Ilıcalı ile yer değiştirerek yarışmanın sunuculuğunu üstlenmişti. Önceki gün Bebeköy'de görünen ünlü isim, Ilıcalı ve Beyaz Show hakkında konuşarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
10.02.2024 Cadde
'Oyuncular mutlu, yurt dışına gitmek isteyeni görmedim!'
'Oyuncular mutlu, yurt dışına gitmek isteyeni görmedim!' Babası Sönmez Atasoy ve annesi Emel Göksu gibi oyunculuğu seçen ve bir dönem mesleğini Amerika'da icra eden Fadik Sevin Atasoy, Türk oyuncuların ülkede mutlu olduğunu ve yurt dışına kariyer yapmak için giden kimseye rastlamadığını söyledi.
10.02.2024 Cadde
'Senden Önce'nin yayın tarihi belli oldu! Hakan, Merve ve Sahra ile tanışmaya hazır mısınız?
'Senden Önce'nin yayın tarihi belli oldu! Hakan, Merve ve Sahra ile tanışmaya hazır mısınız? Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı yeni dizi 'Senden Önce'nin yayın tarihi belli oldu. Ekrana gelen tanıtımları ve yayınlanan afişleri ile büyük merak uyandıran dizi, 13 Şubat Salı akşamı yayın hayatına başlıyor.
8.02.2024 Cadde
Senden Önce 1. Bölüm 2. Fragman
Senden Önce 1. Bölüm 2. Fragman Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı yeni dizi 'Senden Önce'nin yayın tarihi belli oldu. Ekrana gelen tanıtımları ve yayınlanan afişleri ile büyük merak uyandıran dizi, 13 Şubat Salı akşamı yayın hayatına başlıyor.
7.02.2024 Magazin
Gürgen Öz'den ikinci çocuk müjdesi!
Gürgen Öz'den ikinci çocuk müjdesi! Önceki gün galaya katılan Gürgen Öz, gazetecilerin sorularına yanıt verdi. 2018 yılında Emily Mahringer ile evlenen ve ardından İda Su adından bir kız çocuğuna sahip olan Gürgen Öz, ikinci çocuğun da müjdesini verdi.
6.02.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Diziler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.