Duygusal

Duygusal

Son dakika duygusal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan duygusal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan duygusal haber sayfamızda...

Duygusal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 24.137 duygusal haberi bulunmuştur.
6 Nisan 2024 Pazartesi burç yorumu - Günlük burç yorumları
6 Nisan 2024 Pazartesi burç yorumu - Günlük burç yorumları Sıkışıklık hissedebiliriz ! 6 Nisan 2024 Pazartesi burç yorumu
5.05.2024 Astroloji
Yıkılmış okulda hüzünlü mezuniyet hatırası! 'Duygu doluyuz'
Yıkılmış okulda hüzünlü mezuniyet hatırası! 'Duygu doluyuz' Hatay’ın Antakya ilçesinde 6 Şubat depremlerinde ağır hasar aldığı için kullanılamaz hale gelen 62 yıllık okulun öğrencileri, mezuniyet fotoğraflarının çekimi için geldikleri, bir kısmı yıkılmış okul binasında duygusal anlar yaşadı.
5.05.2024 Eğitim
Anne olmak için gün sayıyor! Burcu Biricik doğacak kızının adını ilk kez açıkladı!
Anne olmak için gün sayıyor! Burcu Biricik doğacak kızının adını ilk kez açıkladı! Emre Yetkin ile 2016 yılında nikah masasına oturan ve ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayan oyuncu Burcu Biricik, 35. yaşına karnı burnunda girdi. Hem güzelliğiyle hem de başarılı oyunculuk kariyeriyle adından söz ettiren ünlü isim, kızının adını ilk kez açıkladı.
5.05.2024 Magazin
Anne olmak için gün sayıyor! Burcu Biricik doğacak kızının adını ilk kez açıkladı!
Anne olmak için gün sayıyor! Burcu Biricik doğacak kızının adını ilk kez açıkladı! Emre Yetkin ile 2016 yılında nikah masasına oturan ve ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayan oyuncu Burcu Biricik, 35. yaşına karnı burnunda girdi. Hem güzelliğiyle hem de başarılı oyunculuk kariyeriyle adından söz ettiren ünlü isim, kızının adını ilk kez açıkladı.
5.05.2024 Cadde
Merve Tektaş'ın 'Alişan'ın gelini olarak anılmak istemiyorum' sözlerine cevap!
Merve Tektaş'ın 'Alişan'ın gelini olarak anılmak istemiyorum' sözlerine cevap! Alişan, Temmuz 2021'de kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Önceki gün bir AVM'de görüntülenen ünlü şarkıcı, kardeşinin eşinin "Alişan'ın gelini değil, Merve Tektaş olarak anılmak istiyorum" sözlerini değerlendirdi.
5.05.2024 Cadde
Erman Öner yazdı: Duygulara hitap eden tur!
Erman Öner yazdı: Duygulara hitap eden tur! Bana sorarsanız; mücadele seviyesi yüksek, keyifli bir yarışın en büyük işaretidir, duygulara hitap eden anların sayıca fazla oluşu. Birçok hikayeye sahip TUR 2024, işte o yarışlardan bir tanesiydi. Ve bence durumun böyle olmasında Mutlu Erçevik’in parkurlara yaptığı dokunuşların da etkisi yadsınamazdı.
5.05.2024 Diğer
Şiir ne yerdedir ne göktedir
Şiir ne yerdedir ne göktedir Usta şairlerin dizelerini önemli isimlerin sesiyle müzik eşliğinde sunan İş Sanat Dinletileri, Melih Cevdet Anday’la devam ediyor.
5.05.2024 Kültür Sanat
Galası duygulandırdı
Galası duygulandırdı Başrollerinde Bülent Emrah Parlak, Erkan Çelik, Erkan Petekkaya’nın yanı sıra geçtiğimiz yıl vefat eden usta oyuncu ve tiyatrocu Yılmaz Gruda’nın yer aldığı ‘Üç Günlük Dünya’ filminin galası duygusal anlara sahne oldu.
5.05.2024 Cadde
5 Mayıs 2024 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları
5 Mayıs 2024 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları Özellikle yükselen burcunuzu okumalısınız ! 5 Mayıs 2024 Pazar burç yorumu
4.05.2024 Astroloji
Eski VakıfBanklı Gabi Guimaraes'ten sakatlık cevabı! 'Acıdan kurtuldum'
Eski VakıfBanklı Gabi Guimaraes'ten sakatlık cevabı! 'Acıdan kurtuldum' VakıfBank kariyeri sona eren ve şu anda herhangi bir takıma resmi olarak imza atmayan Gabi Guimaraes suskunluğunu bozdu. 30 yaşındaki voleybolcu tedavi sürecine dair konuştu.
4.05.2024 Voleybol
İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Sara hacca gitti! Oğlu Ahmet Tatlıses paylaştı
İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Sara hacca gitti! Oğlu Ahmet Tatlıses paylaştı Uzun süredir babası İbrahim Tatlıses'le küs olan Ahmet Tatlıses, annesi Adalet Sara'nın hacca gittiğini duyurdu. Havaalanında annesini uğurlarken çekilen fotoğraflara sosyal medyada yer veren Tatlıses, duygusal bir de mesaj yayınladı.
4.05.2024 Cadde
Galatasaray şampiyonluk için sahaya çıkıyor! Bir ilk olacak
Galatasaray şampiyonluk için sahaya çıkıyor! Bir ilk olacak Sarı-kırmızılı takım, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin son haftasında yarın ALG Spor'u yenerse mutlu sona ulaşacak.
4.05.2024 Futbol
Galatasaraylı Aurier'den mahkemeye duygusal mektup: Ailesi parçalanmış bir adamım
Galatasaraylı Aurier'den mahkemeye duygusal mektup: Ailesi parçalanmış bir adamım Sarı-kırmızılı kulübün Nottingham Forest'tan kiraladığı Fildişi Sahilli oyuncunun kardeşi Christopher 2020'de öldürülmüştü. Mahkemede nihai karar verilirken, Aurier'in mektubu okundu.
4.05.2024 Galatasaray
İsyan etti, taşınmaya karar verdi! 'Bu insanlar öküz mü?'
İsyan etti, taşınmaya karar verdi! 'Bu insanlar öküz mü?' İrem Derici, oturduğu sitede tadilat yaptıran komşularının çok gürültü çıkardığını, apartman hayatının kendisine göre olmadığını belirtti. Müstakil bir eve taşınma kararı alan popçu, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
4.05.2024 Cadde
Sasa Obradovic: İçimizde büyük bir takım ruhu var!
Sasa Obradovic: İçimizde büyük bir takım ruhu var! Monaco Başantrenörü Sasa Obradovic, Fenerbahçe Beko maçından sonra konuştu.
'Arka Sokaklar'da baba ve oğul kavuşması! Gözyaşları sel olacak
'Arka Sokaklar'da baba ve oğul kavuşması! Gözyaşları sel olacak 18 yıldır ekranda olan, Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar', yeni bölümüyle ekrana geliyor. İzleyicinin haftalardır büyük bir merakla beklediği bölümde, 'Mesut Komiser' uzun bir aranın ardından tekrardan seyirci karşısına çıkacak.
3.05.2024 Cadde
Perşembenin galibi değişmedi! 'İnci Taneleri'nde Nehir ilk kez izleyici karşısına çıktı
Perşembenin galibi değişmedi! 'İnci Taneleri'nde Nehir ilk kez izleyici karşısına çıktı Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem başrolünde yer aldığı 'İnci Taneleri', yeni bölümü ile ekrana geldi. Seyircilerin ilk bölümden itibaren merak ettiği "Nehir (Sera Kutlubey) nerede?" sorusu da bu bölümde cevap buldu. Gecenin bir başka çok konuşulan gelişmesi ise Doktor Elif’in (İrem Çıray) üvey babasının Reyyaz (Selim Erdoğan) olduğunun ortada çıkmasıydı.
3.05.2024 Cadde
3 Mayıs 2024 Cuma burç yorumu - Günlük burç yorumları
3 Mayıs 2024 Cuma burç yorumu - Günlük burç yorumları Daha verici olabiliriz ! 3 Mayıs 2024 Cuma burç yorumu
2.05.2024 Astroloji
SON DAKİKA: Fatih Terim sessizliğini bozdu: Panathinaikos'ta tarih yazacağız!
SON DAKİKA: Fatih Terim sessizliğini bozdu: Panathinaikos'ta tarih yazacağız! Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Yunan basınına özel röportaj verdi. Son günlerde hakkında ayrılık iddiaları ortaya atılan Terim, "Panathinaikos'ta tarih yazacağız" ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Dünyadan Futbol
Erkekleri kandırmanın el kitabı! ‘Şeker bebek Riri’den bir milyon dolarlık tuzak
Erkekleri kandırmanın el kitabı! ‘Şeker bebek Riri’den bir milyon dolarlık tuzak Yaşça kendisinden büyük erkeklerle ilişki yaşayıp, onlara yürek burkan sahte hikayeler anlatarak duygusal bağlar kurdu. Hayali hikayelerle kandırdığı adamları bir milyon dolara yakın değerde dolandıran genç kadın, eline geçen parayı, gerçekte aşık olduğu adam için harcayıp 'dolandırıcılığın kitabını' yazdı.
2.05.2024 Dünya
Mine Tugay'dan iddialı hareket! Eksi 15 derecede göle girdi
Mine Tugay'dan iddialı hareket! Eksi 15 derecede göle girdi Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Mine Tugay tatil için Avusturya'ya gitti. Sosyal medya hesabından seyahatiyle ilgili keyifli paylaşımlar yapan güzel isim, eksi 15 derecede göle girdiği anları, sevenleriyle paylaştı.
2.05.2024 Cadde
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Olay yaratan ifşa ve 'Evlilik' itirafı!
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Olay yaratan ifşa ve 'Evlilik' itirafı! Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yasin Obuz, ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
2.05.2024 Cadde
Yargı dizisinin Canberk’i Çağrı Atakan: Survivor’da gönlüm onlardan yana
Yargı dizisinin Canberk’i Çağrı Atakan: Survivor’da gönlüm onlardan yana İlk olarak Çukur dizisinde izledik onu… Sonrasında 2021 yılında Survivor yarışmasında ünlüler takımında yarıştı. Ancak yarışmadan sakatlığı nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı. 
1.05.2024 Gündem
Taro Emir Tekin: Kız tavlamak için piyano çaldım!
Taro Emir Tekin: Kız tavlamak için piyano çaldım! Kanal D ekranlarına 2020-2022 yıllarında damga vuran 'Sadakatsiz' dizisinde 'Selçuk' karakteriyle hafızalara kazınan Tarık Emir Tekin, oyunculuğun dışında müzikle ilgilendiğini açıkladı.
1.05.2024 Cadde
Gül Sunal, Kemal Sunal ile evlilik yıl dönümlerini kutladı: İyi ki evlenmişiz, değil mi?
Gül Sunal, Kemal Sunal ile evlilik yıl dönümlerini kutladı: İyi ki evlenmişiz, değil mi? Türk Sineması'nın efsane isimlerinden Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, usta oyuncu ile evlilik yıl dönümlerini kutladı. Sosyal medya sayfasından nikah fotoğraflarını paylaşan Sunal, gönderisine duygusal bir mesaj yazdı.
1.05.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Duygusal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.