Son dakika... ABD Türkiye'yi de saydı! Rumlara soğuk duş
Son dakika... ABD Türkiye'yi de saydı! Rumlara soğuk duş Anastasiades'le görüşen ABD Dışişleri Bakanlığı müsteşarı Victoria Nuland, İsrail, Yunanistan ve Güney Kıbrıs'ın planladığı EastMed boru hattı için zaman ve para olmadığını söyledi. ABD'li diplomat, yeni dönemde doğalgazın pazara ulaştırılması için alternatif yollar aranacak müttefikleri de saydı: Türkiye, İsrail, Yunanistan ve Güney Kıbrıs.
7.04.2022 Dünya
Yunanistan, İsrail ve GKRY arasında imzalanan Eastmed 'özel prosedür' içeriyor
Yunanistan, İsrail ve GKRY arasında imzalanan Eastmed 'özel prosedür' içeriyor Yunanistan, İsrail ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) arasında imzalanan "Doğu Akdeniz Doğal Gaz Boru Hattı" (Eastmed) projesinin inşasına yönelik anlaşma, "özel prosedür" ve vergilendirme sistemi oluşturulmasına ilişkin maddeler de içeriyor.
2.01.2020 Ekonomi
KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı'dan sert tepki! Tamamen politik kaygılar
KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı'dan sert tepki! Tamamen politik kaygılar Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Doğu Akdeniz (Eastmed) doğal gaz boru hattı anlaşmasının, "coğrafi gerçeklere aykırı, ekonomik akla uygun olmayan ve tamamen politik kaygılarla" verilmiş bir karar olduğunu belirtti.
2.01.2020 Siyaset
Güney Kıbrıs, Yunanistan ve İsrail Türkiye karşıtı anlaşma imzalıyor
Güney Kıbrıs, Yunanistan ve İsrail Türkiye karşıtı anlaşma imzalıyor Ankara'nın Doğu Akdeniz hamleleriyle paniğe kapılan üç ülke, yeni yılın ikinci gününde Eastmed'de imza atacak. Projeyle, Doğu Akdeniz'den çıkarılan gazın Kıbrıs üzerinden Yunanistan'a, oradan da İtalya'ya ulaştırılması hedefleniyor.
23.12.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri