Ege Üniversitesi

Ege Üniversitesi

Son dakika ege üniversitesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ege üniversitesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ege üniversitesi haber sayfamızda...

Ege Üniversitesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.952 ege üniversitesi haberi bulunmuştur.
Yoğun bakımdaki hastaya cinsel istismar! Hastane 600 bin TL ödeyecek
Yoğun bakımdaki hastaya cinsel istismar! Hastane 600 bin TL ödeyecek İzmir'de Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören ve erkek hemşirenin cinsel saldırısına uğrayan 4'üncü evre akciğer kanseri hastası N.C.'nin (63) yakınları, hastaneye 2 milyon TL'lik manevi tazminat davası açtı. Mahkeme, 600 bin TL tazminat ödenmesini hükmederken, aile istinafa başvurdu. İstinaf başvuruyu reddetti ancak hakimlerden 1'i karara şerh koyup, 1 milyon TL ödenmesini istedi. Aile, kararı Danıştay'a taşıdı.
18.03.2024 Gündem
Üniversite projesine TÜBİTAK’tan destek
Üniversite projesine TÜBİTAK’tan destek Ege Üniversitesi, yeni projelerle başarısını sürdürüyor.
16.03.2024 Ege
Dilara'nın kabusu! Kaza sonrası hayatı karardı, yatağa bağımlı hale geldi
Dilara'nın kabusu! Kaza sonrası hayatı karardı, yatağa bağımlı hale geldi Dilara Aldanoğlu'nun (25) yatağa bağımlı hale gelmesine neden olan İsa Eyice'ye (27) verilen ceza belli oldu.
15.03.2024 Gündem
İzmir'de dehşet! Baba 35 yaşındaki oğlunu öldürdü
İzmir'de dehşet! Baba 35 yaşındaki oğlunu öldürdü İzmir’de babası ile çıkan arbedede tabanca ile vurulan Harun Kıyak (35), hayatını kaybetti. Arbedede yaralandığını da ifade eden A.K., adliyeye sevk edildi.
13.03.2024 Gündem
İzmir'de sır cinayet!
İzmir'de sır cinayet! İzmir'de evinde bıçakla yaralanan 35 yaşındaki adam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
13.03.2024 Gündem
Balık imparatorluğu
Balık imparatorluğu Türkiye'de 18 tesisi bulunan, yurt dışında 3 farklı ülkede üretim tesisi işleten Group Sagun orkinostan çipuraya, levrekten somona Japonya'dan Amerika'ya kadar ihracat yapıyor. Şirketin kaptan köşkündeki Oğulcan Kemal Sagun ve Nazlıcan Sagun Çiftçi Türkiye'de balık tüketimini artırmayı hedefliyor.
11.03.2024 Milliyet Executive
3 aylık polis memurunun kahreden ölümü! Son yolculuğuna uğurlandı
3 aylık polis memurunun kahreden ölümü! Son yolculuğuna uğurlandı İzmir’de tabancasının kazara ateş almasıyla hayatını kaybeden 3 aylık polis memuru İlker Çulha'nın (27) cenazesi, memleketi Amasya'da toprağa verildi.
6.03.2024 Gündem
Uzayda tarımın geleceğine ışık tutacak
Uzayda tarımın geleceğine ışık tutacak Uzaya giden Alper Gezeravcı’nın gerçekleştirdiği 13 deneyden biri olan ‘Extremophyte’ deneyine ait materyaller, Ege Üniversitesi’ne ulaştırıldı.
6.03.2024 Eğitim
‘52 yıllık işim beni bile kandırırlar’
‘52 yıllık işim beni bile kandırırlar’ Zeytinyağı, tereyağı, bal derken şimdi de peynir, sucuk, sirkede sahtecilik yapıldı. Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birlik Başkanı Ziya Şahin ‘52 yıldır işin içindeyim beni bile kandırırlar’ diye uyarıyor.
4.03.2024 Gündem
‘Uzayda tarımı başlattık’
‘Uzayda tarımı başlattık’ İlk Türk astronot Alper Gezeravcı’nın uzayda gerçekleştirdiği 13 deneyden biri olan “Extremophyte” deneyine ait materyaller, Uluslararası Uzay İstasyonundan Ege Üniversitesi’ne ulaştırıldı.
2.03.2024 Ege
Yer: İzmir! Motosiklet kaldırımda yürüyenlerin arasına daldı
Yer: İzmir! Motosiklet kaldırımda yürüyenlerin arasına daldı İzmir’in Bornova ilçesinde, motosikletin kaldırımda yürüyen 5 yayanın arasına daldığı anlar çevredeki iş yerlerine ait güvenlik kameralarına yansıdı. Feci kazada 3 kişi yaralandı.
26.02.2024 Haberler
Yer: İzmir! Motosiklet kaldırımda yürüyenlerin arasına daldı
Yer: İzmir! Motosiklet kaldırımda yürüyenlerin arasına daldı İzmir’in Bornova ilçesinde, motosikletin kaldırımda yürüyen 5 yayanın arasına daldı. Feci kazada 3 kişi yaralanırken soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
26.02.2024 Gündem
İkinci el giysilere hayat
İkinci el giysilere hayat Ege Üniversitesi Moda ve Tasarım Yüksekokulu tarafından düzenlenen “İkinci El Giysilerin İleri Dönüşüm İlkesi Kapsamında Yeniden Hayat Bulması” isimli Öğrenci Proje Sergisi’nin açılışı yapıldı.
24.02.2024 Ege
Kariyer fuarına Ege Üniversitesi damgası
Kariyer fuarına Ege Üniversitesi damgası Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde, 14 üniversitenin paydaşlığı ile gerçekleştirilen Ege Kariyer Fuarı (EGEKAF) 24’e Ege Üniversitesi damgasını vurdu.
24.02.2024 Ege
İzmir'de tartıştığı dedesini bacağından vurdu! O anlar anbean kaydedildi
İzmir'de tartıştığı dedesini bacağından vurdu! O anlar anbean kaydedildi İzmir'in Bayraklı ilçesinde, tartıştığı dedesi Mehmet A.'yı (74) tabancayla bacağından vuran torunu Kadir Emre K. (17), tutuklandı.
22.02.2024 Haberler
İzmir'de tartıştığı dedesini bacağından vurdu! O anlar anbean kaydedildi
İzmir'de tartıştığı dedesini bacağından vurdu! O anlar anbean kaydedildi İzmir'in Bayraklı ilçesinde, tartıştığı dedesi Mehmet A.'yı (74) tabancayla bacağından vuran torunu Kadir Emre K. (17), tutuklandı.
22.02.2024 Gündem
Zile basıp saklandı, kapıyı açan dedesini vurdu
Zile basıp saklandı, kapıyı açan dedesini vurdu İzmir’in Bayraklı ilçesinde zile basıp saklanan torun, kapıyı açan 74 yaşındaki dedesini koşar adımlarla gelerek tabancayla bacağından vurdu. Olay anı anbean güvenlik kamerasına yansırken, şüpheli polis ekiplerince yakalandı.
22.02.2024 Haberler
Torundan korkunç tuzak! Zile basıp saklandı, kapıyı açan dedesini vurdu
Torundan korkunç tuzak! Zile basıp saklandı, kapıyı açan dedesini vurdu İzmir’in Bayraklı ilçesinde zile basıp saklanan torun, kapıyı açan 74 yaşındaki dedesini koşar adımlarla gelerek tabancayla bacağından vurdu. Olay anı anbean güvenlik kamerasına yansıdı.
22.02.2024 Gündem
Hamza Dağ'dan İZBAN vaadi! İki ilçeyi işaret etti
Hamza Dağ'dan İZBAN vaadi! İki ilçeyi işaret etti AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Tire ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.
20.02.2024 Gündem
İnme geçiren hastalara destek
İnme geçiren hastalara destek Ege Üniversitesi’nin inme geçiren hastalar için hazırladığı proje, destek almaya hak kazandı. Proje kapsamında, hastalara sanat temelli aktiviteler için uygulama modülü geliştirilecek.
17.02.2024 Ege
Kanser değil, minik Tuana kazandı
Kanser değil, minik Tuana kazandı İzmir'de, 16 aylıkken denge ve fazla kilo kaybı gibi şikayetleri ortaya çıkan ve 4 yaşında görme kabiliyetini tamamen kaybeden 12 yaşındaki Tuana Ülker'e beyin sapı tümörü teşhisi konuldu. Bu süreçte 6 operasyon geçiren Tuana, desteklerle mücadeleyi bırakmadı, moralle, etkinliklerle hayata tutundu.
16.02.2024 Haberler
Eşini öldürüp, intihara kalkışan katil tutuklandı
Eşini öldürüp, intihara kalkışan katil tutuklandı İzmir’de boşanma aşamasındaki eşi Gözde Karamus'u (29) öldürüp aynı silahla intihara kalkışan Serdar Karamus (31), taburcu edildikten sonra tutuklandı.
14.02.2024 Gündem
Cilt kanserlerine erken tanı geliştirdi
Cilt kanserlerine erken tanı geliştirdi Ege Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü öğretim üyesi Doç. Dr. Ayşe Caner’in yürütücülüğünü yaptığı “Melanomun Erken Tanısı, Displastik Nevüslerden Ayrımı İçin Deri ve Kan Örneklerinde Mikrobiyota ile Lipid Profillerinin Rolü” başlıklı proje, TÜBİTAK-ARDEB 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye uygun bulundu.
10.02.2024 Ege
İklim değişikliği denizleri vurdu! Akdeniz fokurduyor
İklim değişikliği denizleri vurdu! Akdeniz fokurduyor Beş sene üst üste yaşanan şiddetli deniz sıcaklık dalgalarını inceleyen bilim insanlarına göre, Akdeniz adeta fokurduyor.
31.01.2024 Gündem
CEMİL TUGAY kimdir, nereli? CHP İzmir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay kaç yaşında, ne iş yapıyor?
CEMİL TUGAY kimdir, nereli? CHP İzmir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay kaç yaşında, ne iş yapıyor? Cemil Tugay, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterildi. Tugay, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu ve 2009 yılına kadar hekim olarak görev yaptı. 2010 yılında CHP'ye katıldı. Peki, Cemil Tugay aslen nereli, kaç yaşında?
30.01.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Ege Üniversitesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.