Eğitim Bilimleri

Eğitim Bilimleri

Son dakika Eğitim bilimleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Eğitim bilimleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Eğitim bilimleri haber sayfamızda...

Eğitim Bilimleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.604 eğitim bilimleri haberi bulunmuştur.
Sivas'ta BBP'nin adayı Adem Uzun kazandı
Sivas'ta BBP'nin adayı Adem Uzun kazandı Sivas'ta 31 Mart yerel seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre BBP adayı Adem Uzun başkan seçildi.
1.04.2024 Gündem
SON DAKİKA | VAR'dan sorumlu MHK Vekili Tolga Özkalfa istifa etti! İşte yerine atanan isim
SON DAKİKA | VAR'dan sorumlu MHK Vekili Tolga Özkalfa istifa etti! İşte yerine atanan isim VAR'dan sorumlu Merkez Hakem Kurulu Vekili, Profesyonel Müsabaka İcra Kurulu Üyesi Tolga Özkalfa görevinden istifa etti.
28.02.2024 Süper Lig
KPSS ÖABT 2024 ne zaman? İşte KPSS ÖABT sınav ve başvuru tarihleri
KPSS ÖABT 2024 ne zaman? İşte KPSS ÖABT sınav ve başvuru tarihleri 2024 KPSS ÖABT sınav ve başvuru tarihleri merak ediliyor. Binlerce adayın katılım sağlayacağı KPSS için geri sayım başlamışken başvurular henüz açılmadı. Öğretmen kadrolarına atanmak isteyenler, ayrıca Eğitim Bilimleri sınavına ve alanlarına bağlı olarak da ÖABT'ye katılacaklar. Peki, 2024 KPSS ÖABT ne zaman? İşte KPSS ÖABT sınav ve başvuru tarihleri...
21.02.2024 Bilgi Rehberi
'Ülkemiz 208 üniversite, 185 bin akademisyen ve 4 milyon öğrenci ile büyük bir kapasiteye sahiptir'
'Ülkemiz 208 üniversite, 185 bin akademisyen ve 4 milyon öğrenci ile büyük bir kapasiteye sahiptir' Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Ülkemiz sahip olduğu 208 üniversitesi yaklaşık 185 bin akademisyeni ve örgün eğitime devam eden yaklaşık 4 milyon öğrencisiyle son derece büyük bir kapasiteye sahiptir.”
22.01.2024 Eğitim
KPSS 2024 Tarihleri: KPSS Ne Zaman Yapılacak? KPSS Sınav ve Başvuru Tarihleri Hangi Gün?
KPSS 2024 Tarihleri: KPSS Ne Zaman Yapılacak? KPSS Sınav ve Başvuru Tarihleri Hangi Gün? Kamu kurum ve kuruluşlarının personel ihtiyaçlarını karşılamak için gerçekleştirilen KPSS lisans hey yıl, ön lisans ve ortaöğretim KPSS ise çift yıllarda olmak üzere 2 yılda bir yapılmaktadır. ÖSYM tarafından düzenlene sınav adayların eğitim öğretim düzeyi dikkate alınarak hazırlanır. Her yıl binlerce kişinin girdiği KPSS’de puan türleri ve sınav türleri alanlara göre değişiklik gösterir. Sınav hazırlığında olan kişilerin merak ettiği başlıklardan birisi de KPSS başvuru tarihleridir. 2024 KPSS ile ilgili detaylı bilgi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Eğitim
KPSS Konuları 2024... KPSS Lisans, Ön Lisans ve Ortaöğretim Konuları ve Soru Dağılımı
KPSS Konuları 2024... KPSS Lisans, Ön Lisans ve Ortaöğretim Konuları ve Soru Dağılımı ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS devlet kadrolarına alınacak olan personellerin seçilmesi için yapılan sınavdır. Her yıl milyonlarca insanın girdiği bu sınav eğitim düzeyine göre düzenlenmektedir. Sınav girecek olan kişilerin sorumlu olması gereken bazı konular bulunur. Bu nedenle sınav öncesi adayların aklına takılan konulardan birisi de KPSS konuları olmaktadır. KPSS lisans, ön lisans ve ortaöğretim konuları ve soru dağılımı hakkında detaylı bilgi almak için sizin için hazırladığımız ‘KPSS Konuları 2024’ başlıklı içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Eğitim
İlköğretim ve Ortaöğretim öğrencileri için bursluluk sınavı (İOKBS) tarihi belli oldu
İlköğretim ve Ortaöğretim öğrencileri için bursluluk sınavı (İOKBS) tarihi belli oldu Millî Eğitim Bakanlığınca yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) tarihi açıklandı.
20.11.2023 Eğitim
ÖSYM sınav tarihinleri açıkladı! İşte YKS'nin yapılacağı tarih
ÖSYM sınav tarihinleri açıkladı! İşte YKS'nin yapılacağı tarih ÖSYM Başkanı Ersoy, sınav takvimine göre Yükseköğretim Kurumları Sınavının (YKS) 8-9 Haziran 2024'te yapılacağını açıkladı.
6.11.2023 Gündem
Bu yıl KPSS Ortaöğretim sınavı var mı, ne zaman yapılacak?
Bu yıl KPSS Ortaöğretim sınavı var mı, ne zaman yapılacak? KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi ve ÖABT oturumları tamamlanırken KPSS ortaöğretim sınavlarının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. İşte konuya dair bilgiler...
21.09.2023 Bilgi Rehberi
Merakla beklenen KPSS sonuçları açıklandı! Cevap kağıtları erişime açıldı
Merakla beklenen KPSS sonuçları açıklandı! Cevap kağıtları erişime açıldı 23 Temmuz tarihinde düzenlenen 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı sonuçları http://osym.gov.tr internet adresinden açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...
25.08.2023 Gündem
KPSS SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: sonuc.osym.gov.tr KPSS sonuçları açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
KPSS SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: sonuc.osym.gov.tr KPSS sonuçları açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak? KPSS sonuçları ile ilgili araştırmalar tüm hızıyla devam ediyor. ÖSYM'nin yayımladığı sınav takvimindeki tarihe göre KPSS sonuçlarına geri sayım başladı. Günden güne heyecan artarken, adaylar KPSS ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Peki KPSS sonuçları ne zaman açıklanır? 2023 KPSS Lisans Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT sınav sonuçları bugün mü, yarın mı açıklanacak, saat kaçta? İşte ÖSYM'nin duyurduğu sonuç tarihi...
25.08.2023 Bilgi Rehberi
KPSS SONUÇLARI erişime açıldı mı? 2023 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte tarih
KPSS SONUÇLARI erişime açıldı mı? 2023 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte tarih KPSS sınavları tamamlandı. 2023 Yılının KPSS Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT oturumları ardından adaylar, KPSS sonuçları araştırmasına başladı. ÖSYM, KPSS sonuç tarihini yayımladı. Peki KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS sonuçları erken açıklanır mı?
15.08.2023 Bilgi Rehberi
KPSS SONUÇ TARİHİ 2023 || KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM takviminden KPSS sonuç günü
KPSS SONUÇ TARİHİ 2023 || KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM takviminden KPSS sonuç günü 2023 Yılının KPSS oturumları tamamlandı. KPSS Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT sınavları uygulandı. Tüm oturumlar sona erdikten sonra adaylar, KPSS sonuçları araştırmasına geçti. Peki KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS başarı puanları ve sıralamalar belli oldu mu? İşte ÖSYM'nin sınav takviminde yer alan tarih...
14.08.2023 Bilgi Rehberi
İstanbul’un yeni Milli Eğitim Müdürü Yentür
İstanbul’un yeni Milli Eğitim Müdürü Yentür Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, iki yıldır İzmir’de görev yürüten Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür getirildi.
5.08.2023 Ege
KPSS SINAV SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? 2023 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik alan bilgisi sınav sonuçları tarihi belli mi?
KPSS SINAV SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? 2023 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik alan bilgisi sınav sonuçları tarihi belli mi? KPSS sınavları devam ediyor. KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri sınavlarının ardından bu hafta sonu KPSS Alan bilgisi sınavları yapılacak. İki günde üç oturumda gerçekleşecek KPSS'nin sonuçlarının ise ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. KPSS sonuçları ne zaman açıklanır?
29.07.2023 Bilgi Rehberi
KPSS alan sınavları ne zaman, saat kaçta? 2023 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Alan Bilgisi) sınav tarihi: KPSS SINAV GİRİŞ YERİ SORGULAMA
KPSS alan sınavları ne zaman, saat kaçta? 2023 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Alan Bilgisi) sınav tarihi: KPSS SINAV GİRİŞ YERİ SORGULAMA KPSS için geri sayım başladı. Geçtiğimiz hafta Genel Yetenek-Genel Kültür Eğitim Bilimleri sınavı gerçekleşmişti. Bu hafta KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi sınavları yapılacak. Sınavlar iki günde yapılacak. Peki, KPSS ne zaman, saat kaçta başlayacak? İşte KPSS sınav giriş yeri sorgulama ekranı.
28.07.2023 Bilgi Rehberi
KPSS NE ZAMAN 2023? KPSS Ortaöğretim ve Önlisans tarihi ve KPSS sınav takvimi belli oldu mu?
KPSS NE ZAMAN 2023? KPSS Ortaöğretim ve Önlisans tarihi ve KPSS sınav takvimi belli oldu mu? KPSS sınavları uygulanıyor! ÖSYM tarafından gerçekleştirilen KPSS ortaöğretim, önlisans ve lisans sınav tarihleri araştırılıyor. 2023 yılında Kamu Personeli Seçme Sınavı lisans uygulaması yapıldı. Bu sene içerisinde KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi ve ÖABT sınavı düzenleniyor. Peki, KPSS önlisans ve ortaöğretim ne zaman?
27.07.2023 Bilgi Rehberi
KPSS SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARLARI; KPSS soruları ve cevapları ÖSYM tarafından yayımlandı!
KPSS SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARLARI; KPSS soruları ve cevapları ÖSYM tarafından yayımlandı! ÖSYM tarafından Pazar günü gerçekleştirilen KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek, ve Eğitim Bilimleri sınavının ardından sınava katılım sağlayan adaylar soru ve cevap anahtarını merak ediyordu. ÖSYM tarafından sınavın ardından dün akşam saatlerinde soru kitapçıkları ve cevap anahtarları erişime açıldı.
24.07.2023 Bilgi Rehberi
2023 KPSS SORULARI... ÖSYM tarafından KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri soruları ve cevapları AÇIKLANDI!
2023 KPSS SORULARI... ÖSYM tarafından KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri soruları ve cevapları AÇIKLANDI! KPSS soruları, sınava giren adayların gündeminde! Adaylar sınavdan çıkar çıkmaz KPSS 2023 Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri sorularını incelemek istedi... ÖSYM 2023 KPSS lisans soru ve cevaplarını yayımladı! İşte, KPSS soru kitapçığı ve cevap anahtarı...
24.07.2023 Bilgi Rehberi
KPSS koşusu! Kimi son anda yetişti, kimi saniyelerle kaçırdı
KPSS koşusu! Kimi son anda yetişti, kimi saniyelerle kaçırdı KPSS oturumu bugün saat 10.15'te başladı. '15 dakika' kuralından dolayı saat 10.00'dan sonra adaylar, sınav binasına alınmadı. Geç kaldığı için okul önünde ellerinde nüfus cüzdanları ve sınav belgeleriyle kalan öğrenciler üzüntü yaşadı. Bazı adaylar da okulun yanlış olduğunu son dakika fark edince KPSS'ye giremedi.
23.07.2023 Gündem
KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür oturumları sona erdi
KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür oturumları sona erdi Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Genel Yetenek ve Genel Kültür oturumları sona erdi. Sınav sonuçlarının 25 Ağustos'ta açıklanması bekleniyor.
23.07.2023 Gündem
2023 KPSS SINAVLARI NE ZAMAN, KPSS saat kaçta başlıyor-bitiyor? KPSS lisans Genel Yetenek ve Genel Kültür, Eğitim Bilimleri ve ÖABT sınavları ne zaman, sınav süresi kaç dakika?
2023 KPSS SINAVLARI NE ZAMAN, KPSS saat kaçta başlıyor-bitiyor? KPSS lisans Genel Yetenek ve Genel Kültür, Eğitim Bilimleri ve ÖABT sınavları ne zaman, sınav süresi kaç dakika? KPSS sınavları için geri sayılıyor. 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları bu hafta sonu gerçekleştirilecek. Gözler KPSS sınav saati ve sürelerine çevrildi. Peki KPSS sınavı ne zaman, saat kaçta başlıyor ve bitiyor 2023?
23.07.2023 App Sayfaları
KPSS başvuru sayıları belli oldu! ÖSYM Başkanı açıkladı
KPSS başvuru sayıları belli oldu! ÖSYM Başkanı açıkladı ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 2023-Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Sınavı'nın başvuru sayılarını açıkladı.
19.07.2023 Gündem
KPSS sınav giriş belgesi nasıl alınır, renkli mi olmalı? KPSS saat kaçta başlayacak, kaçta bitecek? 2023 KPSS sınav takvimi
KPSS sınav giriş belgesi nasıl alınır, renkli mi olmalı? KPSS saat kaçta başlayacak, kaçta bitecek? 2023 KPSS sınav takvimi KPSS giriş yerleri belli oldu. ÖSYM tarafından uygulanacak olan KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri sınavı için geri sayım sürerken geçtiğimiz günlerde sınav yerleri erişime açılmıştı. Sınava girecek adaylar sınav yeri sorgulaması yaparken KPSS ne zaman, saat kaçta uygulanacak sorularının yanıtını da merak ediyor.
17.07.2023 Bilgi Rehberi
Okulu çocuğunuzla birlikte seçin
Okulu çocuğunuzla birlikte seçin Okul seçerken, eğitim kalitesinden öğretmen kadrosuna kadar incelenmesi gereken pek çok kriter var. Çocuğun ilgi ve yeteneğine uygun okulların tercih edilmesini öneren uzmanlar, “Okul seçimi çocukla birlikte yapılmalı” diyor.
14.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eğitim Bilimleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.