Elvan

Elvan

Son dakika elvan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan elvan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan elvan haber sayfamızda...

Elvan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.791 elvan haberi bulunmuştur.
Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni
Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni Kalyon Holding'in yapımını üstlendiği Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türkiye müteahhitlik hizmetlerinde kendisini ispatlamış bir ülke. Dünyada, Çin'den sonra ikinci konumdayız. İlk 250 firmadan 40'ı Türk şirketi. Romanya'da da son dönemlerde özellikle bunun bir ivme kazandığını görüyoruz. Şu anda 11 bir milyar dolar civarında bir müteahhitlik hacmine ulaşmış durumdayız. Bunun artarak devam etmesini diliyoruz." dedi.
26.04.2024 Ekonomi
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
'Siyasi rüşvet' mektubu! Uğur Dündar'ın sözleri gündemde: Buna susamam
'Siyasi rüşvet' mektubu! Uğur Dündar'ın sözleri gündemde: Buna susamam Gazeteci Uğur Dündar, bir televizyon programında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 'siyasi rüşvet' iddiasında bulunmuştu. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Uğur Dündar'a ağır eleştirilerde bulunarak yanıt verdi.
9.04.2024 Gündem
Diyarbakır'da feci kaza! Kafa kafaya çarpıştılar: 1 ölü, 2 yaralı
Diyarbakır'da feci kaza! Kafa kafaya çarpıştılar: 1 ölü, 2 yaralı Diyarbakır Bismil'de feci bir kaza meydana geldi. Kazada 2 araç kafa kafaya çarpıştı ve 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
23.03.2024 Gündem
Bilim Sincan açıldı
Bilim Sincan açıldı “Teknoloji geliştiren bir Türkiye” hedefiyle Türkiye’nin dört bir yanına bilim ve teknoloji yaymayı amaçlayan “Bilim Türkiye Ailesine” son olarak “Bilim Sincan” katıldı.
14.03.2024 Teknoloji
Kalyon Holding’de görev devir teslimleri ve yeni atamalar
Kalyon Holding’de görev devir teslimleri ve yeni atamalar Kalyon Holding’in bünyesinde görev devir teslimleri ile yeni atamalar gerçekleşti.
13.03.2024 Kariyer
Arka Sokaklar 666'ncı bölümü gördü! Özgür Ozan'dan değişimine yanıt
Arka Sokaklar 666'ncı bölümü gördü! Özgür Ozan'dan değişimine yanıt Kanal D’nin; Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan 'Arka Sokaklar', kısa bir finalin ardından yeniden ekranlara dönmüştü. Arka Sokaklar 666'ncı bölümü görünce dizinin Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan değişimin yer aldığı fotoğrafa yorum yapmadan edemedi.
5.03.2024 Cadde
Kurtulmuş'tan Bakü'de işbirliği vurgusu
Kurtulmuş'tan Bakü'de işbirliği vurgusu  Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov ile bir araya geldi.
23.02.2024 Gündem
Numan Kurtulmuş, Azerbaycan Milli Meclisi Başkanı ile görüştü
Numan Kurtulmuş, Azerbaycan Milli Meclisi Başkanı ile görüştü Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Azerbaycan Milli Meclisi Başkanı Sahibe Gafarova ile bir araya geldi.
22.02.2024 Gündem
Meclis Başkanı Kurtulmuş Azerbaycan'da
Meclis Başkanı Kurtulmuş Azerbaycan'da Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Asya Parlamenter Asamblesi (APA) 14’üncü Genel Kuruluna katılmak üzere Azerbaycan’a gitti.
21.02.2024 Gündem
İlk Türk astronot Gezeravcı yurda döndü! ‘Her türlü göreve hazırım’
İlk Türk astronot Gezeravcı yurda döndü! ‘Her türlü göreve hazırım’ Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Türkiye’ye döndü. Ailesiyle birlikte Esenboğa Havalimanı’nda gelen Gezeravcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi. Erdoğan, kabulde Gezeravcı’ya saat hediye etti. Gezeravcı ise Uluslararası Uzay İstasyonu’nda geçirdiği 18 gün boyunca yanında bulunan Türk bayrağını ve “Türkiye’nin insanlı ilk uzay misyonu” yazan peçi Erdoğan’a takdim etti.
13.02.2024 Gündem
Alper Gezeravcı'ya yeni görev! Resmi Gazete'de yayımlandı
Alper Gezeravcı'ya yeni görev! Resmi Gazete'de yayımlandı Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre İlk Türk Astronot Alper Gezeravcı Türkiye Uzay Ajansı Yönetim Kurulu üyeliğine atandı.
12.02.2024 Gündem
‘Yanlış mı belledim, insan sorumluluktur’
‘Yanlış mı belledim, insan sorumluluktur’ Türk şiirinin büyük ustalarından, 2015’te yitirdiğimiz Gülten Akın adını ölümsüz dizelerinden alan “Ben Nergisten Sorumluydum” adlı etkinlikle anılıyor.
7.02.2024 Kültür Sanat
Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi Açıldı
Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi Açıldı Türkiye’nin ulaşım, endüstri ve iletişim tarihindeki gelişmeleri yansıtan ilk ve tek sanayi müzesi olan Rahmi M. Koç Müzesi, kültür sanat dünyasına yeni bir müze daha kazandırdı.
28.01.2024 Mimarlık
Sömestirde termal turizme yoğun ilgi
Sömestirde termal turizme yoğun ilgi Kış aylarında 42 derece sıcak suyun bulunduğu kaplıcada yüzerek sömestir tatilinin keyfini çıkarmak isteyenlerin yoğun ilgi gösterdiği Afyonkarahisar'daki tesislerde, doluluk yüzde 100'e yaklaştı.
25.01.2024 Ekonomi
Kira vergisi için 'kritik detaylar' Kirada sıkı takip var! İşte beyanname sürecinin işleyişi...
Kira vergisi için 'kritik detaylar' Kirada sıkı takip var! İşte beyanname sürecinin işleyişi... 2024’te yıllık 33 bin lira üzerinde kira geliri olanlar vergi ödemekle yükümlü. Devlet kayıtdışı için denetimleri derinleştirdi. İşte kira beyannamesi sürecine yönelik merak edilen sorulara yanıtlar...
24.01.2024 Ekonomi
Piyade Uzman Çavuş Köroğlu'nun cenazesi törenle Ordu'ya getirildi
Piyade Uzman Çavuş Köroğlu'nun cenazesi törenle Ordu'ya getirildi Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde, üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu'nun (30) cenazesi, Şırnak’ta 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığı’nda düzenlenen törenin ardından memleketi Giresun'a gönderilmek üzere askeri uçakla Ordu- Giresun Havalimanı'na getirildi.
13.01.2024 Gündem
Sitelerde aidat krizi! 120 bin TL'ye ulaştı...
Sitelerde aidat krizi! 120 bin TL'ye ulaştı... Asgari ücret artışının ardından sitelerde yönetim kurulları toplanmaya başladı. Yüzde 40 ila yüzde 150 arasında aidat zammı yapılıyor. Kiralarla yarışan aidat nedeniyle bazı konut sahipleri ve kiracılar sitelerden uzaklaşıyor.
10.01.2024 Ekonomi
Kadın Hakları Günü mesajları 2024 - Atatürk'ün Kadın Hakları sözleri, resimleri | 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü nedir, nasıl ortaya çıktı?
Kadın Hakları Günü mesajları 2024 - Atatürk'ün Kadın Hakları sözleri, resimleri | 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü nedir, nasıl ortaya çıktı? Bugün Dünya Kadın Hakları Günü...Her yıl 5 Aralık tarihinde yaşanan Dünya Kadın Hakları Günü için tüm yurdu heyecan sardı. Birbirinden anlamlı ve güzel mesajlarla bu günü idrak etmek isteyen vatandaşlar Kadın Hakları Günü mesajları, sözleri arayışına girdi. Peki 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü nedir, nasıl ortaya çıktı? İşte Dünya Kadın Hakları Günü ile ilgili birbirinden güzel mesajlar ve Atatürk'ün Kadın Hakları Günü ile ilgili sözleri...
5.01.2024 Gündem
E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Aileye yeni katılacak bireyin heyecanını yaşan aileler bebeklerine verecekleri isim için ayrı bir tatlı telaşın içerisine giriyor. Erkek bebek bekleyen anne ve baba adayları çocuklarının hayat boyu taşıyacağı ismi seçerken kararsız kalabiliyor. Bunun için uzun süre isim bulma arayışına giriyorlar. Çiftler çocuklarına en güzel ve en anlamlı isim vermek istiyor. Keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan ve değişik isimler genellikle ailelerin seçenekleri arasında yer alıyor. İsmin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları da dikkat edilen faktörler arasında yer alıyor. E harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
E ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
E ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen anne ve baba adayları heyecanlarının yanı sıra isim konusunda da büyük heyecan yaşıyorlar. Kız bebeklerine verecek isimleri seçerken aileler konu üzerine derin bir araştırma sürecine giriyor. Bebeklerine verecekleri isim konusunda kulağa hoş gelen ve anlamlarına dikkat eden aileler duyulmamış, nadir bulunan ve değişik isimleri tercih ediyorlar. Hayat boyu taşıyacakları isimlerinin en güzel olması için aileler kararsız kalabiliyor. Kız bebekler için Kur’an’da geçen birbirinden güzel isimler bulunuyor. E harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “E ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
İzmir’den 30 ülkeye ihracat
İzmir’den 30 ülkeye ihracat İzmir merkezli hazır giyim üreticisi Jimmy Key, ihracatta büyüme adımlarını artırdı. 2023 yılında yeni başlayan organizasyonlarıyla birlikte cirolarının yüzde 3’lük payını yurtdışından gerçekleştirdiklerinin altını çizen Jimmy Key Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Ünlütürk, şunları söyledi:
30.12.2023 Ekonomi
Elvan Gruda'ya veda! 'Ünlü bir anne babanın çocuğu olmak çok zor'
Elvan Gruda'ya veda! 'Ünlü bir anne babanın çocuğu olmak çok zor' Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ayşen ve Yılmaz Gruda'nın kızı Elvan Gruda, son yolculuğuna uğurlandı. 55 yaşında hayatını kaybeden Gruda'nın cenazesi Şişli Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.
27.12.2023 Cadde
Turiste yumruk atan sanığa 3 yıl hapis istemi! 'Bayıldım, gözlerimi hastanede açtım'
Turiste yumruk atan sanığa 3 yıl hapis istemi! 'Bayıldım, gözlerimi hastanede açtım' Trabzon’da, polislere mukavemette bulunduğunu sandığı Kuveyt uyruklu turist Mohammad Ram Alajmi'ye (46) yumruk atan T.H. (23) hakkında, 'Kasten yaralama'dan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
26.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elvan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.