Ercüment Çözer

Ercüment Çözer

Son dakika ercüment çözer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ercüment çözer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ercüment çözer haber sayfamızda...

Ercüment Çözer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 42 ercüment çözer haberi bulunmuştur.
Güven Kıraç: Alın size haber!
Güven Kıraç: Alın size haber! Güven Kıraç, önceki akşam İzmir Alaçatı’da objektiflere yansıdı. Usta oyuncu, hızlı hızlı yürürken, "Çekin hadi bakalım" diyerek kendisini görüntüleyen basın mensuplarına poz verdi.
4.07.2022 Cadde
Erdal Beşikçioğlu’ndan 'Behzat Ç.' itirafı!
Erdal Beşikçioğlu’ndan 'Behzat Ç.' itirafı! Son olarak 'Hakim' adlı dizide rol alan Erdal Beşikçioğlu, Okan Bayülgen'in TV100 ekranlarında yayınlanan 'Uykusuzlar Kulübü' programına konuk oldu. Geçtiğimiz haftalarda Behzat Ç.'nin yeniden ekranlara döneceğini müjdeleyen usta oyuncu, dizi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
2.07.2022 Cadde
Nejat İşler'den 'Ercüment Çözer' açıklaması
Nejat İşler'den 'Ercüment Çözer' açıklaması Uzun süredir ekranlardan uzak olan Nejat İşler, Erdal Beşikçioğlu'nun 'Behzat Ç.'nin yeniden ekranlara döneceğini duyurmasının ardından, kendisinin de rol aldığı ve 'Ercüment Çözer' karakterine hayat verdiği diziye dair açıklamada bulundu.
20.06.2022 Cadde
Nejat İşler'in 'Aliço' taklidi kahkahaya boğdu
Nejat İşler'in 'Aliço' taklidi kahkahaya boğdu Son dönemlerde adı sıkça gece aleminde duyulmaya başlayan isim Nejat İşler, önceki gece oyuncu arkadaşları Kadir Çermik Aytaç ve Uşun Özel ile birlikte Cihangir'de buluştu. İşler, bir ara Çukur dizisinin oyuncusu Rıza Kocaoğlu'nun canlandırdığı 'Aliço' karakterinin taklidini yaptı. Taklit sonrası masada gülme krizi yaşandı.
25.05.2022 Cadde
Nejat İşler'den basın mensuplarına çirkin hareket!
Nejat İşler'den basın mensuplarına çirkin hareket! Nejat İşler alkolü fazla kaçırdı! Asmalımescit’de bir mekanda tanıştığı kız arkadaşı ile objektiflere yansıyan 50 yaşındaki oyuncu, ayakta durmakta güçlük çekti. "Zor yürüyorsunuz" sözlerine ise çok sinirlendi ve hakaretler yağdırdı. Arkadaşlarının müdahalesi ile taksiye bindirilen İşler, kameralara orta parmak işareti yaparken, otele giriş yaparken defalarca yere düştü.
16.04.2022 Cadde
Vestel & Milliyet Sanat Kahve Sohbetlerinde Bu Ay
Vestel & Milliyet Sanat Kahve Sohbetlerinde Bu Ay Nejat İşler, sekiz bölümü aşmayan konuk oyunculuklar, başı sonu belli dijital işlerle gönlündeki kariyeri inşa etmiş durumda. Bu işin sırrını da hayatını ufaltmak ve kendisine söylenenlere kulak asmamakla açıklıyor.
13.10.2021 Kültür Sanat
Nejat İşler: 'Ercüment' sevişken bir karakter!
Nejat İşler: 'Ercüment' sevişken bir karakter! Uzun süre önce Bodrum Gümüşlük'e yerleşen, İstanbul'a yalnızca dizi ve film çekimleri için giden oyuncu Nejat İşler, rol aldığı dizideki 'Ercüment Çözer' karakteri hakkında konuştu.
29.08.2021 Cadde
Nejat İşler: Aşı karşıtlığı saçma
Nejat İşler: Aşı karşıtlığı saçma Son olarak BluTV'de yayınlanan 'Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi'nde rol alan Nejat İşler, önceki gün koronavirüs aşısı yaptırdı. Bodrum’dan İstanbul’a gelen ünlü oyuncu, aşı karşıtlığını saçma bulduğunu söyledi.
11.06.2021 Cadde
Nejat İşler işinin başında
Nejat İşler işinin başında Son olarak BluTV’de yayınlanan ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nde rol alan Nejat İşler, uzun bir süredir Bodrum'da yaşıyor. 49 yaşındaki İşler, önceki gün Gümüşlük'teki kafesini incelerken görüntülendi.
19.05.2021 Cadde
Ahsen Eroğlu ve Boran Kuzum aşk mı yaşıyor?
Ahsen Eroğlu ve Boran Kuzum aşk mı yaşıyor? Son dönemin gözde oyuncuları Ahsen Eroğlu ile Boran Kuzum hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Magazin kulislerinde ikilinin aşk yaşadıkları konuşuluyor.
3.03.2021 Cadde
221B Polisiye Festivali başladı.
221B Polisiye Festivali başladı. 221B Polisiye Festivali’nde dünyadan ve Türkiye’den polisiye edebiyat, sinema ve dizi alanlarının en önemli isimleri bir araya geliyor, dünyanın polisiyesi Türkiye’de konuşuluyor.
24.02.2021 Kültür Sanat
Miray Daner ile Boran Kuzum gerçekten sevgili mi?
Miray Daner ile Boran Kuzum gerçekten sevgili mi? Geçtiğimiz günlerde Boran Kuzum'un yaptığı bir paylaşımın altına yazdığı cümleler ve Miray Daner'in ona verdiği cevap yeniden kafaları karıştırdı. Fakat kafalarımızın neden bu kadar karıştığını anlamadığımı belirtmek isterim. Gelin Miray Daner ile Boran Kuzum'un arasındaki 'bağ'a Molatik olalım...
14.10.2020 İlişkiler
Miray Daner yeni rolü hakkında konuştu
Miray Daner yeni rolü hakkında konuştu ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi' için bambaşka bir görüntüye kavuşan Miray Daner, canlandıracağı 'Helen' karakteri hakkında açıklama yaptı.
14.10.2020 Cadde
'Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’ setinde corona virüs şoku!
'Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’ setinde corona virüs şoku! Nejat İşler'in başrolünde yer aldığı 'Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi'nin setinde corona virüs çıktığı, bu nedenle dizinin çekimleri durdurulduğu iddia edildi.
21.08.2020 Cadde
'Saygı - Bir Ercüment Çözer Dizisi'nin ilk tanıtımı yayınlandı
'Saygı - Bir Ercüment Çözer Dizisi'nin ilk tanıtımı yayınlandı BluTV’nin özel yapımı, Behzat Ç.’nin acımasız iş insanı, ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’yle geri dönüyor. Dizide Nejat İşler’in canlandırdığı ‘Ercüment Çözer’ karakterinin toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletiyle sağlayacağını duyurduğu ilk tanıtımı yayınlandı.
29.07.2020 Cadde
‘Saygı-Bir Ercüment Çözer'in çekimleri başladı
‘Saygı-Bir Ercüment Çözer'in çekimleri başladı Kadrosunda Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner ve Erkan Can gibi usta ve genç isimleri buluşturan BluTV’nin yeni yapımı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer' dizisinin ekibi, hazırlıkları tamamlayarak sete çıktı.
3.07.2020 Cadde
Nejat İşler kimdir? Nejat İşler dizileri - yaşı - boyu...
Nejat İşler kimdir? Nejat İşler dizileri - yaşı - boyu... 29 Şubat 1972'de doğan Nejat İşler, oyuncu. İstanbul'un Eyüp semtinde doğan, dedesi Feshane işçilerinden sayacı bir usta, babası da işçi olan İşler, ilkokuldan sonra eğitimine Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde devam etti. İşler soyadını dedesinin işinden aldığını söylemiştir. Peki Nejat İşler kaç yaşında? Nejat İşler hangi dizilerde oynadı?
29.12.2019 Gündem
'Çukur'a bomba transfer
'Çukur'a bomba transfer Show TV ekranlarında yayınlanan 'Çukur' dizisinin oyuncu kadrosuna Nejat İşler dahil oldu. Başarılı oyuncu, dizinin yeni bölümlerinde 'Yamaç'ın baş düşmanı 'Çağatay' olarak izleyici karşısına çıkacak.
29.12.2019 Cadde
'Behzat Ç.' hayranlarına kötü haber
'Behzat Ç.' hayranlarına kötü haber Başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı fenomen polisiye TV dizilerinden 'Behzat Ç.'nin yeni bölümleri, 2020 yılında yayınlanmayacak.
17.12.2019 Cadde
Nejat İşler geri dönüyor
Nejat İşler geri dönüyor 'Behzat Ç.' dizisinde Nejat işler'in canlandırdığı 'Ercüment Çözer' karakteri dizi oluyor.
17.12.2019 Cadde
Nejat İşler kimdir, kaç yaşında? Nejat İşler biyografisi
Nejat İşler kimdir, kaç yaşında? Nejat İşler biyografisi Nejat İşler 29 Şubat 1972 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Beş yıl önce septik şok nedeniyle üç ay yoğun bakımda kalan ve ölümden dönen Nejat İşler, 9 Kasım gecesi İstanbul'da bir dönem başkanlığını yaptığı Gümüşlükspor'un forma tanıtım gecesinde yer aldı. Peki Nejat İşler kimdir?
10.11.2019 Gündem
Behzat Ç. Dizisi Nerede Çekildi?
Behzat Ç. Dizisi Nerede Çekildi? Bir dönemin efsane dizileri arasında yer alan Behzat Ç...
29.01.2018 Güncel
Behzat Ç dizisi yeniden mi başlayacak?
Behzat Ç dizisi yeniden mi başlayacak? Star TV ekranlarında yayınlanıp efsane olan Behzat Ç dizisi ekranlara geri mi dönecek. Dizinin senaristi Emrah Serbes canlı yayında açıkladı.
21.08.2015 Gündem
Emrah Serbes kimdir?
Emrah Serbes kimdir? Yazarlığıyla tanınan Emrah Serbes yaptığı bir açıklama ile gündeme bomba gibi düştü. Kalemiyle herkesi kendine hayran bırakan Emrah Serbes yazarlığı bıraktığını açıkladı. Peki Emrah Serbes kimdir? İşte kariyeri hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
20.08.2015 Gündem
Diren Nejat
Diren Nejat Çoklu organ yetmezliği nedeniyle hastanede uyutulan İşler, twitter’ın en çok konuşulan kişisi oldu. 300 bin tweet’in atıldığı twitter, “Diren Nejat” sloganıyla çalkalandı. Doktrolar, durumu kritik olan sanatçı için umut ışığı niteliğinde bir haber verdi: Tansiyonu ve kan değerleri normale dönmeye başladı.
20.01.2014 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ercüment Çözer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.