Erdinç Şehit: 'Yusuf Galatasaray forması giyince...'
Erdinç Şehit: 'Yusuf Galatasaray forması giyince...' Menajer Erdinç Şehit Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Tecrübeli menajer, Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı...
27.10.2020 Futbol
Son dakika | Erdinç Şehit: 'Galatasaray'la anlaşmıştık, her şey tamamdı...'
Son dakika | Erdinç Şehit: 'Galatasaray'la anlaşmıştık, her şey tamamdı...' Menajer Erdinç Şehit Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Tecrübeli menajer, arkadaşımız Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı...
27.10.2020 Süper Lig
Erdinç Şehit: "Volkan Demirel kaleci antrenörlüğü yapmayacak"
Erdinç Şehit: "Volkan Demirel kaleci antrenörlüğü yapmayacak" Tuncay Şanlı, Volkan Demirel, Egemen Korkmaz gibi yıldızların menajeri Erdinç Şehit çok önemli açıklamalarda bulundu. Volkan Demirel'in kariyer planlaması hakkında konuşan Şehit, Kasımpaşalı genç isim Çağtay Kurukalıp'ın Galatasaray'a transferi hakkında konuştu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Erdinç Şehit'ten Volkan Demirel paylaşımı
Erdinç Şehit'ten Volkan Demirel paylaşımı Fenerbahçe'de aktif futbol hayatını bırakıp teknik ekibe dahil olan Volkan Demirel'in menajeri Erdinç Şehit sosyal medyadan bir mesaj yayınladı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Volkan Demirel'in menajerinden transfer yanıtı!
Volkan Demirel'in menajerinden transfer yanıtı! Volkan Demirel'in menajerliğini yapan Erdinç Şehit,açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe