Ergin Atman

Ergin Atman

Son dakika Ergin Atman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ergin Atman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ergin Atman haber sayfamızda...

Ergin Atman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23 ergin atman haberi bulunmuştur.
Ergin Ataman ve Sloukas için olay sözler: Fenerbahçe'ye gideceğini düşünüyordum
Ergin Ataman ve Sloukas için olay sözler: Fenerbahçe'ye gideceğini düşünüyordum Takımın başına Ergin Ataman'ı getiren ve Kostas Sloukas başta olmak üzere transfer bombalarını art arda açıklayan Panathinaikos, EuroLeague'de zirveyi hedeflerken, Yunan ekibinin eski oyuncusundan olay açıklamalar geldi. İşte detaylar...
Shane Larkin'in ameliyat geçirdi! Anadolu Efes açıkladı
Shane Larkin'in ameliyat geçirdi! Anadolu Efes açıkladı Anadolu Efes oyuncusu olan milli basketbolcu Shane Larkin ameliyat geçirdi. EuroBasket'te Milli Takım formasıyla sakatlık geçiren Larkin, ameliyatının başarılı bir şekilde tamamlandığını duyurdu.
Ne yaptın Shane Larkin! Damga vuran hata sonrası Ergin Ataman sakatlığı açıkladı
Ne yaptın Shane Larkin! Damga vuran hata sonrası Ergin Ataman sakatlığı açıkladı EuroBasket 2022 A Grubu son maçında A Milli Basketbol Takımımız liderlik için İspanya ile karşı karşıya geldi. 12 Dev Adam sahadan 72-69 mağlup ayrılırken Larkin'in yaptığı hata damga vurdu. Öte yandan Ergin Atman, Larkin için ' Parmaklarında ciddi bir problemi var. Mental durumu da iyi değil' dedi.
8.09.2022 Milli Takım
Ergin Atman: "Çok kötü bir basketbol oynadık"
Ergin Atman: "Çok kötü bir basketbol oynadık" Basketbol THY Avrupa Ligi 2. hafta maçında Fenerbahçe Beko'ya 80-71 yenilen Anadolu Efes'te başantrenör Ergin Ataman açıklamalarda bulundu.
Ergin Ataman: "Buradaki terbiyesizlere teessüf ederim"
Ergin Ataman: "Buradaki terbiyesizlere teessüf ederim" THY Avrupa Ligi'nde CSKA Moskova'ya mağlup olarak sezonu ikinci tamamlayan Anadolu Efes'te başantrenör Ergin Atman açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Basketbol
Ataman: "Hayal kırıklığı"
Ataman: "Hayal kırıklığı" Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, THY Avrupa Ligi'nde Yunanistan'ın Olympiakos ekibi karşısında önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.
1.07.2020 Basketbol
Ataman'dan 'yorgunluk' vurgusu
Ataman'dan 'yorgunluk' vurgusu Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 5. haftasında konuk ettiği Trabzonspor Medical Park'ı 90-84 yenen Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ergin Ataman, zorlu bir deplasmandan geldiklerini ve bunun yorgunluğunu hissettikleri için maçı erken koparamadıklarını söyledi.
1.07.2020 Basketbol
Ataman: "Theodore'u durdurmayı başaramadık"
Ataman: "Theodore'u durdurmayı başaramadık" Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında 83-74 kaybettikleri Banvit maçında, 34 sayı üreten rakip oyun kurucu Jordan Theodore'u durduramadıklarını söyledi.
1.07.2020 Basketbol
Ataman: "Dramatik şekilde kaybettik"
Ataman: "Dramatik şekilde kaybettik" THY Avrupa Ligi ikinci hafta karşılaşmasında Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız MTS'ye 85-83 kaybeden Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ergin Ataman, yaptıkları hataların neticesinde yenildiklerini söyledi.
Ataman'dan taraftara Fenerbahçe uyarısı
Ataman'dan taraftara Fenerbahçe uyarısı Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, THY Avrupa Ligi'nde yarın oynayacakları Kızılyıldız maçını kazanmaları gerektiğini söyledi.
1.07.2020 Basketbol
Koltuk düşkünü!
Koltuk düşkünü! Galatasaray Medical Park, şut yağmuru şeklinde geçen mücadelede Beşiktaş Milangaz’ı devirmeyi başardı. Rakibinden ilk yarıdaki yenilginin rövanşını alırken, liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı
2.04.2012 Skorer
Enis Destan: Uzun aradan sonra gol attığım için çok mutluyum
Enis Destan: Uzun aradan sonra gol attığım için çok mutluyum Milli oyuncu Enis Destan, Ümit Milli Futbol Takımı’nın dostluk maçında 1-0 mağlup ettiği Azerbaycan U21 mücadelesi sonrası yaptığı açıklamada, “Uzun aradan sonra gol attığım için çok mutluyum” dedi.
17.06.2023 Milli Takım
Ergin Ataman karar değiştirdi iddiası! Vasilije Micic vetosu
Ergin Ataman karar değiştirdi iddiası! Vasilije Micic vetosu Bir yandan Euroleague bir yandan ligler devam ederken FIBA Dünya Şampiyonası Elemeleri'nin takvimi işleri karıştırdı. 12 Dev Adam'ın ve Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, Vasilije Micic hakkındaki kararını değiştirdiği iddia edildi. Atman konuyla ilgili açıklama yaptı.
13.11.2022 Milli Takım
Ergin Ataman çılgına döndü! Sahanın içine girdi, diskalifiye edildi
Ergin Ataman çılgına döndü! Sahanın içine girdi, diskalifiye edildi Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes, Darüşşafaka'yı mağlup ederek 3'te 3 yaptı. Müsabakada öne çıkan durum ise başantrenör Ergin Ataman'ın diskalifiye edilmesi oldu. Kararlara oldukça kızan Ataman'ın söyledikleri canlı yayına yansıdı.
NBA yıldızı Antetokounmpo'dan Ergin Ataman'a itiraf! 'Gelmek istiyorum'
NBA yıldızı Antetokounmpo'dan Ergin Ataman'a itiraf! 'Gelmek istiyorum' Anadolu Efes ile iki kez üst üste THY Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan başantrenör Ergin Ataman, NBA yıldızı Giannis Antetokounmpo ile yaşadığı diyaloğu anlattı. Atman, Yunanlı yıldızın teklifine yanıt verdi.
7.10.2022 Basketbol
Balyoz ve Ergenekon sanığı komutanlar terfi sırasında
Balyoz ve Ergenekon sanığı komutanlar terfi sırasında YAŞ toplantısında 192 general ve amiralin durumu değerlendirilecek. Balyoz, Ergenekon ve Askeri casusluk davalarında yargılanan komutanları terfi terfi ettirilmeleri beklenmiyor. Jandarma Genel Komutanı Yörük'ün görev süresinin bir yıl uzatılacağı konuşuluyor. Direğinden Türk bayrağı indirilen komutanlık lağvediliyor
4.08.2014 Siyaset
2025’e kadar cezaevindeler
2025’e kadar cezaevindeler Yargıtay’ın aldığı Balyoz kararı uyarınca 20 yıl hapis cezası alan Çetin Doğan, Halil İbrahim Fırtına ve Özden Örnek bu cezalarının dörtte üçünü çekecek. Üç isim af çıkmadığı takdirde 2025’te tahliye olabilecek
9.10.2013 Gündem
Balyoz'da son karar verildi
Balyoz'da son karar verildi Balyoz Davası'nda 33 kişinin beraati onandı. Yargıtay, 24 sanığa mahkumiyet hükümlerini bozdu. Yargıtay 9. Ceza Dairesi, Balyoz Planı davasında 24 sanık hakkında verilen mahkumiyet kararını, beraatlarına karar verilmesi istemiyle bozdu,tutuklu sanıkların tahliyesine karar verdi. Yargıtay 9. Ceza Dairesi, Balyoz Planı davasında, Çetin Doğan, Halil İbrahim Fırtına, Bilgin Balanlı, Engin Alan, Ergin Saygun, Nejat Bek, Süha Tanyeri, Şükrü Sarıışık, Özden Örnek hakkında verilen mahkumiyet kararlarını düzelterek onadı. Yargıtay 9. Ceza Dairesi, Balyoz Planı davasında, hakkında mahkumiyet kararı verilen 63 sanığın eylemlerinin "suç için anlaşma suçu" kapsamında kalması nedeniyle bu kişiler hakkındaki kararı bozdu, tutuklu sanıkların tahliyesine karar verdi.
9.10.2013 Gündem
İŞTE VERİLEN BALYOZ CEZALARI
İŞTE VERİLEN BALYOZ CEZALARI 18 yıl hapis cezası alanlar
21.09.2012 Gündem
Gazete haberiyle başladı
Gazete haberiyle başladı Taraf gazetesinde yayımlanan bir haberle başlayan soruşturma 2 yıl sonunda 3 iddianame ve 250’si tutuklu 365 sanıklı bir davaya dönüştü
20.09.2012 Gündem
Balyoz asıl deniz kuvvetlerini vurdu
Balyoz asıl deniz kuvvetlerini vurdu Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral Mehmet Otuzbiroğlu ile Güney Deniz Saha Komutanı Koramiral Kadir Sağdıç hakkında Balyoz nedeniyle yakalama emri bulunması, gelecek yıl Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Eşref Uğur Yiğit’ten sonrası için etkili olacak
5.08.2010 Gündem
İşte YAŞ'tan çıkan terfilerin tam listesi
İşte YAŞ'tan çıkan terfilerin tam listesi Genelkurmay Başkanlığı Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atila Işık'ın yerine 2'nci Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel getirildi...
5.08.2010 Siyaset
Askere, Balyoz ve internet andıcı darbesi
Askere, Balyoz ve internet andıcı darbesi Cumhurbaşkanı Gül, YAŞ kararlarını onayladı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na atama yapılmadı, Balyoz sanığı generaller terfi edemedi.
4.08.2010 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ergin Atman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.