Erken

Erken

Son dakika Erken haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Erken gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Erken haber sayfamızda...

Erken

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 77.916 erken haberi bulunmuştur.
Hastanelerde randevu sistemi değişiyor! Bakan Koca'dan MHRS açıklaması
Hastanelerde randevu sistemi değişiyor! Bakan Koca'dan MHRS açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ulusal Sağlık Hizmetleri değerlendirme ve koordinasyon toplantısında hastanelerdeki randevu sistemine ilişkin pazartesi günü yeni bir dönemin başlayacağını duyurdu.
9.05.2024 Gündem
Çeşme’de tatil yapmanın bedeli yüzde 50 arttı
Çeşme’de tatil yapmanın bedeli yüzde 50 arttı İzmir’in Çeşme ilçesinde tatil için harcanan giderlerin geçen seneye göre artış gösterdiğini söyleyen Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, “Fiyatlar değişkenlik gösteriyor. Biz de buna göre hareket etmek zorundayız. Geçen seneye göre fiyatlar yüzde 25, 30 ve 50 aralıklarında zamlandı. Kira sorunu olmayan esnaf da zaten fiyatları artırmıyor” dedi.
9.05.2024 Ekonomi
Kadın çiftçiler üretmeye devam ediyor
Kadın çiftçiler üretmeye devam ediyor Antalya’nın örtü altı tarımda başı çeken ilçelerden Aksu’da, sebze üretimi devam ediyor. Yaklaşık 47 bin dekarda gerçekleştirilen örtü altı üretim de hasatlar, haziran ayı sonuna kadar devam edecek.
9.05.2024 Ekonomi
Gen tedavisi: 'Çığır açıcı' yöntemle bir çocuk ilk kez duymaya başladı
Gen tedavisi: 'Çığır açıcı' yöntemle bir çocuk ilk kez duymaya başladı İngiltere'de sağır doğan bir kız çocuğu, çığır açıcı nitelikte bir gen tedavisi ile işitme cihazı olmadan duymaya başladı.
9.05.2024 Dünya
ALES SONUÇLARI ÖSYM TARAFINDAN AÇIKLANDI! ALES/1 cevap kağıtları adayların erişimine açıldı! ALES sonuç sorgulama ekranı
ALES SONUÇLARI ÖSYM TARAFINDAN AÇIKLANDI! ALES/1 cevap kağıtları adayların erişimine açıldı! ALES sonuç sorgulama ekranı ALES/1 sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. 10 Mayıs tarihinde açıklanması beklenen Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı sonuçları ÖSYM tarafından daha erken adayların erişimine açıldı. Sonuçların açıklanmasının ardından sınav cevap kağıtları da adayların erişimine açıldı. Peki ALES/1 sonuçları nereden ve nasıl sorgulanır?
9.05.2024 Bilgi Rehberi
Yasmin Erbil'den yeni pozlar! Yiğit Poyraz kayıtsız kalamadı
Yasmin Erbil'den yeni pozlar! Yiğit Poyraz kayıtsız kalamadı 'Survivor 2021' finalisti Yiğit Poyraz, 'All Star 2024'e geçtiğimiz haftalarda veda etmişti. Sevgilisine kavuşan Yasmin Erbil, sosyal medyadan yeni pozunu yayınladı. Yiğit Poyraz, kız arkadaşının gönderilerine kayıtsız kalamadı.
9.05.2024 Cadde
Özel: Kimsenin adaylığını dayatmam
Özel: Kimsenin adaylığını dayatmam CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün akşam katıldığı canlı yayında soruları yanıtladı.
9.05.2024 Gündem
Hasat erken oldu beklenti iyi fiyat! Buğdayda kilograma 15 tl talebi var
Hasat erken oldu beklenti iyi fiyat! Buğdayda kilograma 15 tl talebi var Buğdayda hasat bu sezon erken başlıyor. Çiftçi hasat öncesi TMO’nun alım fiyatını beklerken, artan maliyetlere karşılık buğdayda kilograma 15 lira talebi var.
9.05.2024 Ekonomi
Dersimiz şiddet! Çocuklar öfkelerini yönetemiyor mu?
Dersimiz şiddet! Çocuklar öfkelerini yönetemiyor mu? Okullarda öğrencinin öğretmenini silahla vurarak öldürmesine kadar varan şiddet olaylarının önüne bir türlü geçilemiyor. Uzmanlara göre çocukların öfkesini yönetememesi, aileden yeterince sevgi görememeleri, dijital oyunlar ile filmler sorunun başlıca nedenleri.
9.05.2024 Gündem
Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde'den müjdeli haber
Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde'den müjdeli haber Fenerbahçe'nin Olympiakos ile oynadığı Konferans Ligi ilk maçında dizinden sakatlanan Jayden Oosterwolde'den Fenerbahçe'ye müjdeli haber geldi.
8.05.2024 Fenerbahçe
Okul müdürü kazada öldü; meslektaşları büyük üzüntü yaşadı
Okul müdürü kazada öldü; meslektaşları büyük üzüntü yaşadı Antalya'da motosikletiyle hafif ticari araca çarpan ilkokul müdürü Erkan Şahin (54), yaşamını yitirdi. Kaza yerinden geçerken motosikleti tanıyıp araçlarından inen Şahin'in meslektaşları, hayatını kaybettiğini görünce büyük üzüntü yaşadı. Bazı öğretmenler "Senin otomobilin vardı, ne işin vardı motosiklette" diyerek gözyaşı döktü. Erkan Şahin’in Akdeniz Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nde ikinci kez üniversite okuduğu, derse gitmek için okuldan erken çıkarak motosikletine bindiği öğrenildi.
8.05.2024 Haberler
'BoE ağustos ayında faiz indirebilir'
'BoE ağustos ayında faiz indirebilir' Bank of America (BofA), İngiltere Merkez Bankası'nın (BoE) faizi Ağustos ayında 25 baz puan indirmesini bekliyor.
8.05.2024 Uzmanpara
Okul müdürünün feci sonu! Yol ortasında acı tesadüf
Okul müdürünün feci sonu! Yol ortasında acı tesadüf Antalya’da motosikletiyle hafif ticari araca çarpan ilkokul müdürü Erkan Şahin (54), hayatını kaybetti. Kaza yerinden geçerken motosikleti tanıyıp araçlarından inen Şahin'in meslektaşları, olay yerinde büyük üzüntü yaşadı.
8.05.2024 Gündem
SON DAKİKA: Galatasaray'da Hakim Ziyech gelişmesi! 'Anlaşma onaylandı'
SON DAKİKA: Galatasaray'da Hakim Ziyech gelişmesi! 'Anlaşma onaylandı' Galatasaray'da son haftalarda performansıyla adından söz ettiren Hakim Ziyech'ın sarı-kırmızılılardaki geleceği netlik kazandı.
8.05.2024 Galatasaray
19 yeni sistem devrede! Kandilli paylaştı:7 dakikada haber verecek
19 yeni sistem devrede! Kandilli paylaştı:7 dakikada haber verecek Kandilli Rasathanesi Müdürü Haluk Özener, Tsunami Erken Uyarı Sistemi hakkında bilgi verdi.
8.05.2024 Haberler
19 yeni sistem devrede! Kandilli paylaştı:7 dakikada haber verecek
19 yeni sistem devrede! Kandilli paylaştı:7 dakikada haber verecek Kandilli Rasathanesi Müdürü Haluk Özener, Tsunami Erken Uyarı Sistemi hakkında bilgi verdi.
8.05.2024 Gündem
ÖZEL | Fenerbahçe'de fatura İsmail Kartal'a kesildi
ÖZEL | Fenerbahçe'de fatura İsmail Kartal'a kesildi Fenerbahçe lige adeta havlu atarken, yaşanan başarısızlıkta en büyük etken olarak Teknik Direktör İsmail Kartal gösterildi. Sarı-lacivertli teknik adamın yıldız futbolcularla olan diyaloğu koptu, uyum kayboldu. Hocanın sportif kararlarına saygı azaldı, panik havası hissedildi.
8.05.2024 Fenerbahçe
8 Mayıs 2024 Çarşamba burç yorumu - Günlük burç yorumları
8 Mayıs 2024 Çarşamba burç yorumu - Günlük burç yorumları Boğa’da yeniay gerçekleşiyor ! 8 Mayıs 2024 Çarşamba burç yorumu
8.05.2024 Astroloji
Bakan Kacır duyurdu! Teknoparklarımızın sayısını 2'den 102'ye çıkardık
Bakan Kacır duyurdu! Teknoparklarımızın sayısını 2'den 102'ye çıkardık Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Girişimcileri, üniversiteleri ve yatırımcıları buluşturarak iş birliği imkanları oluşturuyoruz. Geride bıraktığımız 22 yılda girişimcilik ekosistemimizin önemli yapı taşları Teknoparklarımızın sayısını 2'den 102'ye çıkardık" dedi.
7.05.2024 Gündem
Göz altı torbalarına etkili çözüm! 10 dakika bekletin, sonuç muhteşem
Göz altı torbalarına etkili çözüm! 10 dakika bekletin, sonuç muhteşem Göz altı torbalarının birçok nedeni olabilir. Bunun en önemli nedenlerinden biri erken yaşlanmadır. Yaşlandıkça, gözlerinizin altındaki yağ dokusunu tutan bağlar gevşemeye başlar ve göz torbalarının ortaya çıkmasına neden olur. Göz altı torbalarınızı nasıl düzelteceğiniz konusunda umudunuzu yitirdiyseniz işte işe yarayabilecek bazı çözümler.
8.05.2024 Cilt Bakımı
Penis kanseri yayılıyor! 10 yılda 6 bin 500 ampütasyon
Penis kanseri yayılıyor! 10 yılda 6 bin 500 ampütasyon Ölüme ve sayısız soruna yol açan penis kanserinin son yıllardaki oranında artış görüldüğü bildirildi.
7.05.2024 Dünya
Ece Erken'in bavulu elinde
Ece Erken'in bavulu elinde Sunucu Ece Erken, önceki gün Aqua Florya'da bulunan bir balıkçıdaydı. Yemek sonrası objektiflere poz vermeyi ihmal etmeyen Erken, bavuluyla dikkat çekti.
7.05.2024 Cadde
Çin ile Rusya’nın ticaret hacmi arttı
Çin ile Rusya’nın ticaret hacmi arttı Çin ve Rusya arasındaki ikili ticaret hacminin 2023 yılında 240 milyar 100 milyon dolara yükselerek, 200 milyar dolarlık ticaret hedefine öngörülenden erken ulaştığı bildirildi.
7.05.2024 Uzmanpara
Gelin erkek çıktı, damat yıkıldı! Düğün iptal, hastaneye koştular
Gelin erkek çıktı, damat yıkıldı! Düğün iptal, hastaneye koştular Çin devlet medyası ülkede evlilik hazırlığı yapan bir çiftin düğününün neden iptal edildiğini manşete taşıdı, olayın detayları uluslararası basında ses getirdi.
9.05.2024 Dünya
Bir göl daha kurudu:  Kaçınılmaz son adım adım yaklaşıyor
Bir göl daha kurudu: Kaçınılmaz son adım adım yaklaşıyor Antalya'nın Elmalı ilçesinde geçen yıl yaşanan ciddi kuraklığın ardından kış aylarındaki yağışlarla yeniden su tutan Avlan Gölü, yağışlardaki düşüşe bağlı olarak yeniden kurumaya başladı.
7.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erken ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.