Eyof

Eyof

Son dakika EYOF haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan EYOF gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan EYOF haber sayfamızda...

Eyof

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 108 eyof haberi bulunmuştur.
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için haydi görev başına!
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için haydi görev başına! Dile kolay; tam 69 yıldır dimdik ayakta sizlerle ortaklaşa kurduğumuz ve her sene üstüne yeni bir tuğla koyduğumuz geleneksel Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri bu yıl yine nefesleri kesecek. Elde ettikleri inanılmaz başarılarla Türk halkının göğsünü kabartan adaylar 2023’ün en iyisi olmak için sevenlerinden oy bekleyecek.
29.02.2024 Skorer
Zehra Güneş'te mutlu son! 2 yıllık anlaşma
Zehra Güneş'te mutlu son! 2 yıllık anlaşma CEV Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu VakıfBank'ta Zehra Güneş gelişmesi yaşandı. Güneş geleceği konusunda kararını verdi.
27.11.2023 Voleybol
Voleyboldaki gururlarımız! Filenin Sultanları'nı yakından tanıyalım
Voleyboldaki gururlarımız! Filenin Sultanları'nı yakından tanıyalım A Milli Voleybol Takımımız, Cumhuriyetimizin 100. yılında hem Milletler Ligi hem de Avrupa Şampiyonası’nda zirveye çıkan ülkemize ilkleri yaşattı. Bizlere büyük gurur yaşatan Filenin Sultanları’nı yakından tanıyalım...
27.10.2023 Voleybol
Emir Batur Albayrak'tan EYOF rekoru
Emir Batur Albayrak'tan EYOF rekoru Maribor 2023 Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali'nde milli yüzücü Emir Batur Albayrak, erkekler 400 metre serbest stilde altın madalya kazandı.
24.07.2023 Su Sporları
Bakan Bak'tan festival için gençlere mesaj!
Bakan Bak'tan festival için gençlere mesaj! Türkiye’nin 7 branşta 78 sporcuyla katılacağı Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali’nde sporculara başarı dileyen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Genç sporcularımızın bizlere gurur yaşatacak bir tablo ile döneceklerine inanıyorum” dedi.
22.07.2023 Diğer
Eczacıbaşı maçı sonrası Novara'da trajik ölüm! Julia Ituma İstanbul'da hayatını kaybetti
Eczacıbaşı maçı sonrası Novara'da trajik ölüm! Julia Ituma İstanbul'da hayatını kaybetti CEV Şampiyonlar Ligi'nde Eczacıbaşı'na yarı finalde kaybeden Novara’da maçın ardından trajik bir ölüm gerçekleşti. Ebrar'ın takım arkadaşı İtalyan Julia Ituma hayatını kaybetti
13.04.2023 Voleybol
Zehra Güneş ve Eren Dişli'den şaşırtan karar! Evlilik teklifi almıştı ama...
Zehra Güneş ve Eren Dişli'den şaşırtan karar! Evlilik teklifi almıştı ama... A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı Zehra Güneş, hem kariyeri hem de özel hayatıyla dillerden düşmüyor. 22 yaşındaki Zehra Güneş, 1 yıldan beri aşk yaşadığı voleybolcu sevgilisi Eren Dişli'den evlenme teklifi almıştı. Ancak ikiliden şaşırtan hamle geldi. İşte detaylar...
22.12.2022 Voleybol
Türkiye Tenis Ligi Finalleri Başladı
Türkiye Tenis Ligi Finalleri Başladı Türkiye’nin en iyi kulüplerinin belirleneceği Türkiye Tenis Ligi'nin final müsabakaları 12-18 Aralık 2022 tarihleri arasında 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'na da ev sahipliği yapan Trabzon Beşirli Tenis Kompleksi’nde gerçekleşecek.
13.12.2022 Tenis
Basketbol ailesi Taylan için seferber
Basketbol ailesi Taylan için seferber Pınar Karşıyaka’nın U16 Milli Takım’da forma giyen altyapı oyuncusu Taylan George Warren’ın ani rahatsızlığı yürekleri ağza getirdi...
2.08.2022 Ege
Son dakika - Tokyo Olimpiyatları'nda gözler Ramil Guliyev ve Copello Escobar'da!
Son dakika - Tokyo Olimpiyatları'nda gözler Ramil Guliyev ve Copello Escobar'da! 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda atletizmde 25 kişilik bir kafile ile madalya arayacağız. Tabii ki tecrübeleri ve ilkleri göz önüne alındığında 200 metrede Ramil Guliyev ile 400 metre engellide Yasmani Copello Escobar en büyük madalya umutlarımız.
4.07.2021 Diğer
Eczacıbaşı VitrA, Yasemin ile sözleşme yeniledi
Eczacıbaşı VitrA, Yasemin ile sözleşme yeniledi Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Eczacıbaşı Spor Kulübü, altyapısından yetişen orta oyuncu Yasemin Güveli ile sözleşme uzattı.
20.05.2021 Voleybol
Son dakika... Bakan müjdeyi verdi! Artık ücret ödemeyecekler
Son dakika... Bakan müjdeyi verdi! Artık ücret ödemeyecekler Son dakika gelen habere göre; Bakan Kasapoğlu, ilk ve ortaöğretim çağındaki başarılı sporcuların özel öğretim kurumlarında ücretsiz okuma imkanına sahip olabileceğini müjdeledi.
17.08.2020 Siyaset
Corona virüs salgınıyla ilgili dünyada son 24 saatte yaşanan gelişmeler
Corona virüs salgınıyla ilgili dünyada son 24 saatte yaşanan gelişmeler Dünya genelinde yeni tip corona virüs nedeniyle yaşanan can kaybı 256 bine ulaşırken, iyileşenlerin sayısı da 1 milyon 225 bini geçti.
5.05.2020 Dünya
50 Türk sporcu olimpiyat vizesi aldı
50 Türk sporcu olimpiyat vizesi aldı 2020 Tokyo Olimpiyatları'na, mücadele ettikleri turnuvalarda topladıkları puanlarla katılma hakkı kazanan Türk sporcu sayısı 50'ye ulaştı.
1.07.2020 Diğer
Bakan Kasapoğlu, Judo Ümit Milli Takımı'nı kabul etti
Bakan Kasapoğlu, Judo Ümit Milli Takımı'nı kabul etti Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Dünya Şampiyonası, Avrupa Şampiyonası ve Avrupa Gençlik Oyunları Festivalinde (EYOF) derece elde eden Ümit Milli Judo Takımını kabul etti.
1.07.2020 Diğer
Bakan Kasapoğlu'ndan EYOF 2019 tebriği
Bakan Kasapoğlu'ndan EYOF 2019 tebriği Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Azerbaycan'da düzenlenen organizasyonda 11 altın, 6 gümüş ve 10 bronz madalya kazanan milli sporcuları tebrik etti.  
27.07.2019 Skorer
Türk sporculardan EYOF'ta 6 madalya
Türk sporculardan EYOF'ta 6 madalya Türk sporcular, 2019 Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali'nin (EYOF) üçüncü gününde 3'ü altın, 6 madalya kazandı.
1.07.2020 Diğer
Milli güreşçi Emine Çakmak'tan altın madalya
Milli güreşçi Emine Çakmak'tan altın madalya 2019 Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali'nde (EYOF) mücadele eden milli güreşçi Emine Çakmak, Türkiye'ye Bakü'deki ilk altın madalyasını kazandırdı
22.07.2019 Diğer Sporlar
Milli güreşçi Emine Çakmak'tan altın madalya
Milli güreşçi Emine Çakmak'tan altın madalya  2019 Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali'nde (EYOF) mücadele eden milli güreşçi Emine Çakmak, Türkiye'ye Bakü'deki ilk altın madalyasını kazandırdı.
1.07.2020 Güreş
Karslı milli atletler, çalışmalarını bayramda da sürdürüyor
Karslı milli atletler, çalışmalarını bayramda da sürdürüyor 18-21 Temmuz 2019 tarihlerinde İsviçre'de yapılacak olan Avrupa Gençler Şampiyonası ve 20-28 Temmuz'da Azerbaycan'da yapılacak olan Yıldızlar Olimpiyat Festivali (EYOF) yarışmasına katılacak olan Karslı atletler, bayramda da hazırlıklarını sürdürüyor.
5.06.2019 Futbol
Palandöken'de nevruz bereketi
Palandöken'de nevruz bereketi İranlı turistlerin iki haftalık Nevruz tatili için Palandöken Kayak Merkezi'ne akın etmesi üzerine, otellerdeki doluluk oranı yüzde 75'lere ulaştı. Kayak Merkezindeki oteller de Nevruz turizmi nedeniyle İranlı turistler için özel eğlence programları ve etkinlikler hazırladı. Çoğunluğu gençlerden oluşan İranlı turistler, gündüz kayak yapıp, geceleri de discoda eğlenerek, bayramın keyfini çıkarıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Nevruz Bayramı tatili nedeniyle Palandöken'e gelen İranlı gençler, gönüllerince eğleniyor. Türkiye'ye karayolu ile otobüs veya özel otomobilleri ile gelen İranlı turistler, Palandöken'deki Dedeman, Sway, Polat ve Palan otelleri doldurdu. Kar kalındığını 80 santimi bulduğu Palandöken'de baharın gelişini kutlayan İranlı gençler, gündüz kayak ve snowboard yapıyor. Bazıları gece kayağı olanağından yararlanırken, bazıları da otellerin diskolarında sabahın ilk ışıklarına kadar eğleniyor. Türkiye'nin yaz ve kış turizm cenneti olduğunu belirten İranlı tur rehberi Mesut Mahmutpur, Her yıl olduğu gibi bu yılda buradayız. Çok güzel kar var. 21 Mart, bütün varlıklar için uyanış, diriliş ve yaradılış günü olarak kabul edilir. Nevruz Bayramı tatili nedeniyle ülkemize yakın olan Erzurum'u tercih etmemizin en büyük nedeni burada kendimizi ev sahibi gibi görüyoruz. Örfümüz, adetlerimiz bir olduğu için yabancılık çekmiyoruz. Muhteşem bir tatil yaşıyoruz diye konuştu. 2011 Universiad Kış Oyunları, Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali (EYOF 2017) ve birçok uluslararası organizasyona ev sahipliği yapan Palandöken'in büyük tanıtım yaptığını ifade eden Palan Oteli Genel Müdürü Ali Güney, Otelimizde 100'e yakın İranlı misafirimiz var. Ama otele girişleri devam ediyor. İranlılar Nevruz tatillerini Erzurum'da geçiriyor. Yaklaşık 80 santim karın bulunduğu pistler muhteşem. Hedefimiz Nisan'ın 15'ine kadar Palandöken'de kayak sezonunu sürdürmek dedi.
11.09.2019 Haberler
‘Drakula’ için yeniden harekete geçilecek
‘Drakula’ için yeniden harekete geçilecek Fındık dallarını kurutan ve anavatanı Uzakdoğu olan ‘Drakula’ lakaplı ’Turunçgil Uzun Antenli Böceği için fındık sezonunun sona ermesiyle birlikte yeniden harekete geçilmeye hazırlanılıyor.
24.10.2018 Ekonomi
‘Drakula’ için yeniden harekete geçilecek
‘Drakula’ için yeniden harekete geçilecek Fındık dallarını kurutan ve anavatanı Uzakdoğu olan ‘Drakula’ lakaplı ’Turunçgil Uzun Antenli Böceği için fındık sezonunun sona ermesiyle birlikte yeniden harekete geçilmeye hazırlanılıyor.
24.10.2018 Ekonomi
Mehmet Çelik'ten bronz madalya!
Mehmet Çelik'ten bronz madalya! Gençlik Olimpiyatları’nda Türkiye’nin atletizmdeki ikinci madalyası Mehmet Çelik’ten geldi.
1.07.2020 Diğer
VakıfBank A Takımı'na altyapıdan 3 yeni oyuncu
VakıfBank A Takımı'na altyapıdan 3 yeni oyuncu Yeni sezon kadro yapılanması çalışmalarına devam eden VakıfBank Spor Kulübü, altyapısından yetişen Ebrar Karakurt, Buket Gülübay ve Derya Cebecioğlu'yla profesyonel sözleşme imzaladı. Üç oyuncu da 2018-2019 sezonu itibarıyla VakıfBank A Takımı'nda yer alacak.
1.07.2020 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Eyof ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.