Fatih Arda İpçioğlu

Fatih Arda İpçioğlu

Son dakika fatih arda ipçioğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fatih arda ipçioğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fatih arda ipçioğlu haber sayfamızda...

Fatih Arda İpçioğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 37 fatih arda ipçioğlu haberi bulunmuştur.
Milliyet'in gurur gecesi! Sporun 'Oscar'ları sahiplerini buldu
Milliyet'in gurur gecesi! Sporun 'Oscar'ları sahiplerini buldu Volkswagen Arena’da düzenlenen gecede Dünya Şampiyonu cimnastikçimiz Adem Asil, Yılın Sporcusu kategorisinde birincilik kürsüsüne oturdu. 2022’nin en iyisi olan milli sporcumuz ödülünü Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan aldı.
5.05.2023 Skorer
Gillette Milliyet Spor Ödülü Kazananlar 2023✨69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödüllerini kim kazandı?
Gillette Milliyet Spor Ödülü Kazananlar 2023✨69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödüllerini kim kazandı? Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu. Bu sene 69.'su düzenlenen ödül töreni yaklaşık 8 yıldır Gillette iş birliği ile düzenleniyor. 2023 Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni adayları ve ödül kazananları listesi spor severler tarafından araştırılıyor. İşte, 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülü kazananlar...
4.05.2023 Bilgi Rehberi
MİLKA YILIN KAYAK SPORCUSU ÖDÜLÜ: FATİH ARDA İPÇİOĞLU
MİLKA YILIN KAYAK SPORCUSU ÖDÜLÜ: FATİH ARDA İPÇİOĞLU Milka Yılın Kayak Sporcusu Ödülü'nü Fatih Arda İpçioğlu kazandı. Başarılı sporcu ödülünü Mondelez International Genel Müdürü İhsan Karagöz'ün elinden aldı. İpçioğlu, Bize Avrupa'da uçan Türkler diyorlar. Bu ödülü geleceğin uçan Türkleri için alıyorum" dedi.
3.05.2023 Programlar
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri ödüllerini aldı.
3.05.2023 Skorer
Kayakla atlamanın zirvesinde
Kayakla atlamanın zirvesinde Kayakla atlama branşında dünya kupası için yarışan Fatih Arda İpcioğlu, “Şu ana kadar çalıştığım bütün antrenörlerim bana şunu söyledi: Gerek fiziksel gerek mental olarak sen kayakla atlama için yaratılmışsın ve potansiyelin düşündüğünden daha fazla” diyor.
5.02.2023 Pazar
'Uçan Türk' Fatih Arda İpcioğlu tarih yazmaya devam ediyor!
'Uçan Türk' Fatih Arda İpcioğlu tarih yazmaya devam ediyor! Kayaklı Atlama sporunda Türkiye adına ilklere imza atan Fatih Arda İpcioğlu, 4 Tepe Turnuvası’ndaki mücadelesine hız kesmeden devam ediyor.
1.01.2023 Diğer
İklim hedefleri için İklimpiyat Oyunları
İklim hedefleri için İklimpiyat Oyunları Türkiye’nin iklim hedefi konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan Avrupa İklim Eylem Ağı, olimpik sporcuların da desteğiyle İklimpiyat Oyunları adlı mobil oyun projesini başlattı.
9.10.2022 Pazar
Fatih Arda İpcioğlu, Türkiye rekoru kırarak finale yükseldi
Fatih Arda İpcioğlu, Türkiye rekoru kırarak finale yükseldi Türkiye Kayak Federasyonu Kayakla Atlama Milli takımı sporcusu Fatih Arda İpcioğlu, bir ilki daha başardı.
10.03.2022 Diğer
Fatih Arda İpcioğlu: Zorluklara rağmen başardık
Fatih Arda İpcioğlu: Zorluklara rağmen başardık Pekin Kış Oyunları’nda kayakla atlama branşında mücadele eden ve elemeleri geçerek bir ilki başaran Fatih Arda İpcioğlu, “Kovid-19’un ilk döneminde 9 ay idman yapamadık. Buna rağmen pes etmedik, bu seviyelere geldik. Artık hedeflerimizi büyütme zamanı” dedi.
27.02.2022 Diğer
Uçan Türk Arda, Palandöken'de Olimpiyatın stresini attı
Uçan Türk Arda, Palandöken'de Olimpiyatın stresini attı ÇİN'in başkenti Pekin'de düzenlenen 2022 Kış Olimpiyat Oyunları'nda kayakla atlamada 40'ıncı olan 'Uçan Türk' lakaplı Fatih Arda İpcioğlu (22), memleketi Erzurum'daki Palandöken Kayak Merkezi'nde kayak yaparak stres attı. Olimpiyatta elinden geleni fazlası ile yaptığını söyleyen Arda İpcioğlu, "Olimpiyat serüveni bitti. Şimdiki hedefimizde 150 ve 200 metre üzeri atlanabilen uçuş rampaları bulunuyor" dedi.
22.02.2022 Diğer
Murat Ağca yazdı: Valieva kurban mı suçlu mu?
Murat Ağca yazdı: Valieva kurban mı suçlu mu? Pekin 2022 Kış Olimpiyat Oyunları’na 15 yaşındaki Rus patenci Kamila Valieva damga vurdu. Dopingli çıktı, yasaklı maddenin dedesinin kalp ilacından bulaştığını öne sürdü, CAS kararıyla yarıştı, ortalık karıştı ama madalya alamadı. Geriye unutulmayacak bir hikaye kaldı.
20.02.2022 Diğer
2022 Pekin'de tarihi başarı yakalandı
2022 Pekin'de tarihi başarı yakalandı 2022 Pekin’de Türkiye Kış Olimpiyatları’ndaki madalya hasretini dindiremese de, katılan yedi sporcunun dereceleriyle tarihin en başarılı oyunlarından birini geride bıraktı .
17.02.2022 Diğer
Fatih Arda İpcioğlu, memleketi Erzurum'da coşkuyla karşılandı
Fatih Arda İpcioğlu, memleketi Erzurum'da coşkuyla karşılandı Çin'in başkenti Pekin'de düzenlenen 2022 Kış Olimpiyat Oyunları'nda kayakla atlamada 40'ıncı olan 'Uçan Türk' lakaplı Fatih Arda İpcioğlu, memleketi Erzurum'da coşkuyla karşılandı. İpcioğlu, havalimanında karşılamaya gelen ailesi ve sevenlerine sarılıp, duygulu anlar yaşadı.
15.02.2022 Diğer
Mert Aydın yazdı: Doping çıkarsa hesap vermeliler
Mert Aydın yazdı: Doping çıkarsa hesap vermeliler Çin’in Pekin kentinde devam eden Kış Olimpiyatları’na Kamila Valieva skandalı damgasını vuruyor. Açıkçası 15 yaşındaki harika çocuğun aralık ayı sonundaki doping testinden gelen haberler herkesi yıktı.
13.02.2022 Diğer
‘Tanrının Eli’ snowboardda: Max Parrot, Maradona'yı hatırlattı
‘Tanrının Eli’ snowboardda: Max Parrot, Maradona'yı hatırlattı Kanseri yenerek geldiği Pekin’deki Kış Olimpiyatları’nda altın madalya kazanan Kanadalı snowboardcu Max Parrot’un, kural dışı hareketi sayesinde şampiyonluğa ulaştığı ortaya çıktı. Müsabaka hakemi gözden kaçırdıkları bu hareketi, Maradona’nın 1986’daki meşhur golüne benzetti.
13.02.2022 Diğer
Fatih Arda İpcioğlu, final şansını kaybetti
Fatih Arda İpcioğlu, final şansını kaybetti Çin'in başkenti Pekin'de düzenlenen 24'üncü Kış Olimpiyat Oyunları Kayakla Atlama branşında Fatih Arda İpcioğlu, erkekler bireysel büyük tepede 40'ıncı sırada yer alarak finale yükselemedi.
12.02.2022 Diğer
Fatih Arda İpcioğlu, Kış Olimpiyatları'nda piste çıktı
Fatih Arda İpcioğlu, Kış Olimpiyatları'nda piste çıktı Fatih Arda İpcioğlu, erkekler bireysel büyük tepe elemelerinde 116.0 metrelik atlayış ve 94.6 puanla elemeleri geçerek birinci tur atlayışına hak kazandı
12.02.2022 Diğer
Kayakla atlama milli sporcusu Fatih Arda İpçioğlu olimpiyat 36'ncısı
Kayakla atlama milli sporcusu Fatih Arda İpçioğlu olimpiyat 36'ncısı Türkiye Kayak Federasyonu Kayakla Atlama Milli sporcusu Fatih Arda İpcioğlu, Pekin Kış Olimpiyat Oyunları'nda tarihi bir atlayış gerçekleştirdi.
6.02.2022 Diğer
2022 Pekin Kış Olimpiyatları'nda Fatih Arda İpcioğlu ilki başardı!
2022 Pekin Kış Olimpiyatları'nda Fatih Arda İpcioğlu ilki başardı! Fatih Arda İpcioğlu, 2022 Pekin Kış Olimpiyatları'nda kayakla atlamada 74.5 metrelik atlayışla elemeleri geçti ve olimpiyatlarda bunu başaran ilk sporcumuz oldu.
5.02.2022 Diğer
Pekin 2022 Kış Olimpiyatları'nda görkemli açılış
Pekin 2022 Kış Olimpiyatları'nda görkemli açılış Pekin 2022 Kış Olimpiyatları, gerçekleştirilen görkemli açılış töreniyle başladı. Türkiye kafilesinde bayrağı kayaklı koşu sporcusu Ayşenur Duman ile sürat patencisi Furkan Akar taşıdı.
5.02.2022 Diğer
Olimpiyat Oyunları Pekin 2022 doodle oldu! (Winter Games 2022) Kış Olimpiyat Oyunları branşları neler, hangi kanalda?
Olimpiyat Oyunları Pekin 2022 doodle oldu! (Winter Games 2022) Kış Olimpiyat Oyunları branşları neler, hangi kanalda? 2022 Kış Olimpiyat Oyunları başladı! Google, uzun süredir beklenen oyunların açılışını eğlenceli bir doodle ile kutladı. Peki 2022 Kış Olimpiyat Oyunları branşları neler, Türkiye'den hangi sporcular var?
4.02.2022 Gündem
'Uçan Türk' Arda, Çin'e uğurlandı
'Uçan Türk' Arda, Çin'e uğurlandı Çin'in başkenti Pekin'de düzenlenecek 2022 Pekin Kış Olimpiyat Oyunları'nda kayakla atlama branşında Türkiye'yi temsil edecek olan Fatih Arda İpçioğlu, Erzurum'dan uğurlandı. Başarılı bir sezon yaşadığını belirten İpçioğlu, Kış Olimpiyat Oyunları'nda elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.
29.01.2022 Yaz Olimpiyatları
Fatih Arda İpçioğlu 9'uncu kez finale yükseldi
Fatih Arda İpçioğlu 9'uncu kez finale yükseldi Kayakla Atlama Milli Takım sporcusu Fatih Arda İpçioğlu, dünya kupasında 9'uncu kez finale yükselme başarısı gösterdi.
21.01.2022 Diğer
Fatih Arda İpçioğlu, 2022 Kış Olimpiyatları için kota aldı!
Fatih Arda İpçioğlu, 2022 Kış Olimpiyatları için kota aldı! Pekin'de yapılacak 2022 Kış Olimpiyatları için Milli sporcu Fatih Arda İpçioğlu, kotayı aldığını sosyal medyadan duyurdu.
18.01.2022 Diğer
Murat Ağca yazdı: Altı ayda ikinci olimpiyat!
Murat Ağca yazdı: Altı ayda ikinci olimpiyat! Pandemi nedeniyle bir yıl geç yapılan Tokyo 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları’nın üzerinden henüz 6 ay geçmişken, şimdi de Kış Olimpiyat Oyunları heyecanını yaşayacağız. Peki 4-20 Şubat’ta düzenlenecek Pekin 2022’de bizleri neler bekliyor? İşte bu kışı ısıtacak o detaylar…
16.01.2022 Yaz Olimpiyatları

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Arda İpçioğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.