Fethullahçı Terör Örgütü

Fethullahçı Terör Örgütü

Son dakika Fethullahçı Terör Örgütü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fethullahçı Terör Örgütü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fethullahçı Terör Örgütü haber sayfamızda...

Fethullahçı Terör Örgütü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.170 fethullahçı terör örgütü haberi bulunmuştur.
FETÖ'ye yeni operasyon
FETÖ'ye yeni operasyon İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ'ye yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası bir araya gelerek birbirlerine destek olan ve örgütlenmeye devam eden 6 şüpheli hakkında yakalama kararı verdi.
13.02.2024 Gündem
FETÖ'nün hücre evlerine operasyon: Çok sayıda şüpheli gözaltına alındı
FETÖ'nün hücre evlerine operasyon: Çok sayıda şüpheli gözaltına alındı İstanbul’da Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ/PDY) hücre evlerine yapılan operasyonlarda, aralarında kamudan ihraç doçent, TSK’dan ihraç astsubay ile 1 KOSGEB kurum çalışanının da bulunduğu 13 şüphelinin yakalandığı bildirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin kriptolu haberleşme programı ByLock'u aktif kullandığı ve iletişimde oldukları kişilerin FETÖ'den yargılandığı bilgilerine ulaşıldı.
21.12.2023 Haberler
FETÖ'nün hücre evlerine operasyon: Çok sayıda şüpheli gözaltına alındı
FETÖ'nün hücre evlerine operasyon: Çok sayıda şüpheli gözaltına alındı İstanbul’da Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ/PDY) hücre evlerine yapılan operasyonlarda, aralarında kamudan ihraç doçent, TSK’dan ihraç astsubay ile 1 KOSGEB kurum çalışanının da bulunduğu 13 şüphelinin yakalandığı bildirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin kriptolu haberleşme programı ByLock'u aktif kullandığı ve iletişimde oldukları kişilerin FETÖ'den yargılandığı bilgilerine ulaşıldı.
21.12.2023 Gündem
İstanbul merkezli 8 ilde FETÖ operasyonu: 22 gözaltı
İstanbul merkezli 8 ilde FETÖ operasyonu: 22 gözaltı İstanbul merkezli 8 ilde FETÖ’nün emniyet mahrem yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda hakkında gözaltı kararı bulunan 24 şüpheliden 22’si gözaltına alındı.
6.12.2022 Haberler
İstanbul merkezli 8 ilde FETÖ operasyonu: 22 gözaltı
İstanbul merkezli 8 ilde FETÖ operasyonu: 22 gözaltı İstanbul merkezli 8 ilde FETÖ’nün emniyet mahrem yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda hakkında gözaltı kararı bulunan 24 şüpheliden 22’si gözaltına alındı.
6.12.2022 Gündem
FETÖ'nün sözde 'Ankara Bölge Sorumlusu'na 3 yıl 6 ay hapis
FETÖ'nün sözde 'Ankara Bölge Sorumlusu'na 3 yıl 6 ay hapis Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sözde 'Ankara bölge sorumlusu' olduğu iddiasıyla 'Silahlı terör örgütü yöneticiliği' suçundan yargılanan Şükrü Yıldırır, 3 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
21.09.2022 Siyaset
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçen: Ölümle tehdit ediliyorum
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçen: Ölümle tehdit ediliyorum CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, sosyal medya hesabından FETÖ’cülere yönelik yaptığı paylaşımın ardından bir süredir ölümle tehdit edildiğini ve açık saldırı altında olduğunu, hukuki süreci başlatmasına karşın yargı ve kamu güçlerinin görevlerini yapmadığını savundu. 
30.07.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu: FETÖ'cülerden temizlenen devletimiz artık daha güçlü
Bakan Çavuşoğlu: FETÖ'cülerden temizlenen devletimiz artık daha güçlü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için Alanya’ya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kamu kurumlarındaki FETÖ üyelerinin çıkarılmasıyla personel sayısının azaldığını ancak içeride ve yurt dışında güç kazanıldığını söyledi.
15.07.2022 Gündem
Vatandaşlar 15 Temmuz'da meydanlara akın etti! Uluslararası ajanslar fotoğrafları peş peşe servis etti...
Vatandaşlar 15 Temmuz'da meydanlara akın etti! Uluslararası ajanslar fotoğrafları peş peşe servis etti... 15 Temmuz darbe girişiminin 6'ncı yıl dönümünde tüm Türkiye'de vatandaşlar meydanlara akın etti. Şehirlerin meydanları Türk Bayrakları ile donatıldı. Anma etkinliklerine yabancı basın da ilgi gösterdi. ABD merkezli haber ajansı Associated Press peş peşe fotoğraflar servis etti.
16.07.2022 Gündem
Antalya’da FETÖ'den kalan 3 katlı, 2 bloklu metruk yurt isyanı
Antalya’da FETÖ'den kalan 3 katlı, 2 bloklu metruk yurt isyanı 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kapatılan Antalya’daki FETÖ’ye ait 3 katlı yurt binası, bimekan şahısların yuvası haline geldi. İki bloktan oluşan yurdun tüm pencere ve kapıları hırsızlar tarafından çalındı, içindeki eşyalar tahrip edildi. Mahalleli ise harabeye dönen binaya sahip çıkılmasını istedi.
26.01.2022 Gündem
FETÖ'nün Zirve Yayınevi kumpası davasında karar
FETÖ'nün Zirve Yayınevi kumpası davasında karar Malatya’da 14 yıl önce biri Alman olmak üzere 3 kişinin öldürüldüğü Zirve Yayınevi Cinayeti ile ilgili FETÖ’nün iftira, hürriyetten yoksun kılma ve örgüt adına suç işleme suçlarından yargılanan 4 sanık hakkında hapis cezası kararı çıktı.
7.01.2022 Gündem
Kayseri'de FETÖ hükümlüsü ihraç memuru yakalandı
Kayseri'de FETÖ hükümlüsü ihraç memuru yakalandı Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla, Fethullahçı Terör Örgütü’ne üye olmak suçundan memurluktan ihraç olan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı.
9.12.2021 Gündem
FETÖ'nün Orta Asya yapılanmasında yer aldığı iddiasıyla aranan şüpheli yakalandı
FETÖ'nün Orta Asya yapılanmasında yer aldığı iddiasıyla aranan şüpheli yakalandı Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ / PDY) Orta Asya yapılanmasında yer aldığı iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan şüpheli T.N.B., Kırgızistan'dan aktarmalı uçakla indiği İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı. Şüphelinin yakalanma anları havalimanı güvenlik kameralarına yansıdı.
6.10.2021 Gündem
MGK’da yangınlar masaya yatırıldı
MGK’da yangınlar masaya yatırıldı MGK bildirisinde “Orman yangınlarına karşı yürütülen mücadele gözden geçirilmiş, hadisenin tabii seyri yanında ülkemiz içindeki ve dışındaki dezenformasyon kampanyaları dahil olmak üzere güvenlik boyutu da değerlendirilmiştir” denildi.
6.08.2021 Siyaset
Fenerbahçe: Ahmet Ağaoğlu’nun açıklamalarını şaşkınlıkla takip ettik
Fenerbahçe: Ahmet Ağaoğlu’nun açıklamalarını şaşkınlıkla takip ettik Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun dün divan kurulunda yaptığı açıklamaları, büyük bir şaşkınlıkla takip ettiklerini açıkladı.
15.06.2021 Fenerbahçe
Son dakika - ‘Kumpas’ dünyada yankılandı!
Son dakika - ‘Kumpas’ dünyada yankılandı! Futbolda şike kumpası davasının sonuçları ve çıkan hapis cezaları dünyanın ünlü medya organlarında geniş yer buldu. Reuters, L’Equipe ve Der Spiegel gibi ünlü haber kanalları dava sonuçlarını okuyucularına son dakika olarak duyurdu
6.06.2021 Fenerbahçe
Son dakika: AK Parti'den müzisyenlere destek açıklaması: Daha fazlası için gayret ediyoruz
Son dakika: AK Parti'den müzisyenlere destek açıklaması: Daha fazlası için gayret ediyoruz Son dakika haberine göre, AK Parti MKYK toplantısına ilişkin Sözcü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Sözcü Çelik, "Müzisyen arkadaşlarımıza seslerini duyduğumuzu söylemek isterim. Müzik susmasın sloganı ile destekler müzisyen arkadaşlarımıza ulaştırılıyor. Daha fazlası için gayret ediyoruz" ifadelerini kullandı. Çelik Marmara'yı etkisi altına alan 'deniz salyası'na ilişkin de bilgiler paylaştı. İşte detaylar...
3.06.2021 Siyaset
Yurt dışına kaçma hazırlığında olan 2 FETÖ şüphelisi yakalandı
Yurt dışına kaçma hazırlığında olan 2 FETÖ şüphelisi yakalandı  Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelisi olduğu öğrenilen 2 kişi yurt dışına kaçma hazırlığında olduğu sırada yakalandı. Şüphelilerin üzerlerinden yapılan aramada, yüklü miktarda para ele geçirildi.
16.04.2021 Gündem
FETÖ'nün iş adamları davasında İsmail Hakkı Kısacık'a 15 yıla kadar hapis istendi
FETÖ'nün iş adamları davasında İsmail Hakkı Kısacık'a 15 yıla kadar hapis istendi Kapatılan Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) davasında dosyası ayrılan İsmail Hakkı Kısacık hakkında savcılıkça 'Silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapsini talep edildi.
9.04.2021 Gündem
İstanbul merkezli 21 ildeki FETÖ operasyonu kamerada; 48 gözaltı
İstanbul merkezli 21 ildeki FETÖ operasyonu kamerada; 48 gözaltı İstanbul başta olmak üzere 21 ilde 70 şüphelinin yakalanmasına yönelik yapılan FETÖ/PDY operasyonunda 48 şüpheli gözaltına alındı. 
10.11.2020 Gündem
FETÖ üyesi sanıklarına 6'şar yıl 3'er ay ceza!
FETÖ üyesi sanıklarına 6'şar yıl 3'er ay ceza! Kayseri'de Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi oldukları gerekçesiyle yargılanan 2 sanığa 6'şar yıl 3'er ay hapis cezası verildi.
20.10.2020 Gündem
FETÖ'nün 5 yıldır aranan 'mahrem imam'ı yakalandı
FETÖ'nün 5 yıldır aranan 'mahrem imam'ı yakalandı Trabzon'da polisin düzenlediği operasyonda, FETÖ soruşturması kapsamında 5 yıldır aranan örgütün sözde 'Gümüşhane mahrem imamı' ve örgütün şifreli haberleşme programı 'ByLock' kullanıcısı N.Ç., yakalanarak gözaltına alındı.
10.09.2020 Gündem
İfadeleri ortaya çıktı! "Jet ski ile gezmeyi çok seviyoruz"
İfadeleri ortaya çıktı! "Jet ski ile gezmeyi çok seviyoruz" İzmir'in Çeşme ilçesinde, satın aldıkları jet ski ile Yunanistan'ın Sakız Adası'na kaçmaya çalıştıkları sırada yakalanan Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelisi 3 eski askerin, ifadeleri ortaya çıktı.
2.09.2020 Haberler
Son dakika... Yakalanan FETÖ'cülerin ifadeleri ortaya çıktı! Jet ski ile gezmeyi çok seviyoruz
Son dakika... Yakalanan FETÖ'cülerin ifadeleri ortaya çıktı! Jet ski ile gezmeyi çok seviyoruz İzmir'in Çeşme ilçesinde, satın aldıkları jet ski ile Yunanistan'ın Sakız Adası'na kaçmaya çalıştıkları sırada yakalanan Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelisi 3 eski askerin, ifadeleri ortaya çıktı.
2.09.2020 Gündem
15 Temmuz törenlerinde 50'şer kişilik gruplar halinde nöbet tutulacak
15 Temmuz törenlerinde 50'şer kişilik gruplar halinde nöbet tutulacak Gaziantep Valisi Davut Gül, yaklaşan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde 50'şer kişilik gruplar halinde sabah namazına kadar nöbet tutulacağını açıkladı.
8.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fethullahçı Terör Örgütü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.