Fransa Lig 1

Fransa Lig 1

Son dakika Fransa Lig 1 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fransa Lig 1 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fransa Lig 1 haber sayfamızda...

Fransa Lig 1

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.850 fransa lig 1 haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'tan orta sahaya sürpriz aday! Fernando Santos yakından tanıyor
Beşiktaş'tan orta sahaya sürpriz aday! Fernando Santos yakından tanıyor Beşiktaş, ara transfere damga vuracak hamlelere hazırlanıyor. Teknik direktör Fernando Santos'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş, Portekizli hocanın yakından tanıdığı yeni bir ismi daha listesine ekledi.
17.01.2024 Beşiktaş
Süper Lig devinden Yusuf Sarı ısrarı! Pazarlıklar sürüyor
Süper Lig devinden Yusuf Sarı ısrarı! Pazarlıklar sürüyor Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Yusuf Sarı, Süper Lig devinin radarına girdi.
18.12.2023 Beşiktaş
Francesco Farioli durdurulamıyor! Namağlup lider
Francesco Farioli durdurulamıyor! Namağlup lider Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'dan ayrılmasının ardından Nice'in başına geçen teknik direktör Francesco Farioli, Fransa'ya damgasını vurmaya devam ediyor.
23.09.2023 Fransa Ligue 1
Fransa'da Francesco Farioli fırtınası! PSG'ye de şans tanımadı
Fransa'da Francesco Farioli fırtınası! PSG'ye de şans tanımadı Alanyaspor'dan ayrılmasının ardından Fransa temsilcisi Nice'in başına geçen Francesco Farioli, Ligue 1'de adeta fırtınalar estiriyor. Farioli yönetimindeki Nice son olarak PSG'yi de devirmeyi başardı.
16.09.2023 Fransa Ligue 1
Beşiktaş'ın transferde hedefi Burak Yılmaz'ın eski takım arkadaşı! Bonservisi elinde
Beşiktaş'ın transferde hedefi Burak Yılmaz'ın eski takım arkadaşı! Bonservisi elinde Süper Lig'de yaz transfer penceresi 15 Eylül Cuma günü kapanacak. Transferin bitimine saatler kala Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekip Burak Yılmaz'ın eski takım arkadaşını gündemine aldı.
14.09.2023 Beşiktaş
Al Hilal'e transfer olan Neymar: Tarih yazmak istiyorum
Al Hilal'e transfer olan Neymar: Tarih yazmak istiyorum Fransa Lig 1 devi Paris Saint-Germain'den Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'e transfer olan Neymar, yeni takımında açıklamalarda bulundu. Brezilyalı yıldız, "Tarih yazmak istiyorum" ifadelerini kullandı.
17.08.2023 Dünyadan Futbol
Galatasaray'dan transfer bombası! Dünyaca ünlü yıldıza kanca
Galatasaray'dan transfer bombası! Dünyaca ünlü yıldıza kanca Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Brezilyalı yıldız futbolcu Tete'yi kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken sarı-kırmızılı ekip, şimdi de dünyaca ünlü orta saha oyuncusuna transfer kancasını attı.
13.08.2023 Galatasaray
Neymar için harekete geçtiler! İşte yıldız futbolcuyu isteyen takımlar
Neymar için harekete geçtiler! İşte yıldız futbolcuyu isteyen takımlar Paris Saint Germain'de kriz devam ediyor. Fransa temsilcisinde Mbappe belirsizliği devam ederken, diğer yandan da Neymar'ın geleceği merak konusu oldu. Ünlü gazeteci Fabrizio Romano, Brezilyalı futbolcuya talip olan takımları açıkladı.
11.08.2023 Fransa Ligue 1
ÖZEL - Fenerbahçe 2 transferi birden bitiriyor! Prensip anlaşmasına varıldı
ÖZEL - Fenerbahçe 2 transferi birden bitiriyor! Prensip anlaşmasına varıldı Sağ kanat rotasyonuna takviyede bulunmayı hedefleyen Fenerbahçe, aradığı yıldızla el sıkıştı. Sarı-lacivertlilerin oyuncunun kulübüyle son detayları görüştüğü ve transferi kısa süre içerisinde bitireceği öğrenildi. Öte yandan orta saha kurgusuna dahil edilecek isim de ortaya çıktı.
5.08.2023 Fenerbahçe
Lamine Diack'ın yeni adresi Nantes oldu!
Lamine Diack'ın yeni adresi Nantes oldu! Fransa Lig 1 ekiplerinden Nantes, MKE Ankaragücü'nden Lamine Diack'ın zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralandığını açıkladı.
31.07.2023 Fransa Ligue 1
Cengiz Ünder'de geri sayım! Fenerbahçe anlaşma sağladı
Cengiz Ünder'de geri sayım! Fenerbahçe anlaşma sağladı Gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bir bomba daha patlattı. Edin Dzeko, Dusan Tadic gibi yıldız futbolcuları kadrosuna katan sarı-lacivertliler şimdi de milli futbolcu Cengiz Ünder ile prensipte anlaşma sağladı.
29.07.2023 Fenerbahçe
Mbappe’yi milyarlık teklif bile ikna edemedi! Real korkusundan dudak uçuklatan bedele
Mbappe’yi milyarlık teklif bile ikna edemedi! Real korkusundan dudak uçuklatan bedele Paris Saint Germain, sözleşmesini uzatmaya yanaşmayan ve Real Madrid’e bedelsiz gidebileceği değerlendirilen Mbappe’yi kadro dışı bıraktı. Teklifler için beklemeye geçilirken, Al Hilal’in inanılmaz miktarı gözden çıkardığı iddiası gündeme düştü.
23.07.2023 Fransa Ligue 1
Paris Saint Germain'den Kylian Mbappe'ye akıl almaz teklif! Kabul ederse tarihe geçecek
Paris Saint Germain'den Kylian Mbappe'ye akıl almaz teklif! Kabul ederse tarihe geçecek Fransız yıldız Kylian Mbappe'nin PSG ile henüz geleceği netlik kazanmadı. Mbappe'yi takımda tutmak için her yolu deneyen Fransa temsilcisi, son olarak yıldız futbolcuya akıl almaz bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Öte yandan 24 yaşındaki futbolcu, bu teklifi kabul ettiği takdirde tarihe geçecek.
21.07.2023 Fransa Ligue 1
Galatasaray, PSG ile anlaştı! İşte Leandro Paredes için ödenecek rakam
Galatasaray, PSG ile anlaştı! İşte Leandro Paredes için ödenecek rakam Gelecek sezon çalışmalarına hız kazandıran Galatasaray, bir transferi daha bitirdi. Sarı-kırmızılı ekip, yıldız futbolcu Leandro Paredes'in transferi için kulübü PSG ile anlaştığı öğrenildi. Öte yandan Galatasaray'ın Arjantinli futbolcu için ödeyeceği rakam belli oldu.
17.07.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'ye Fransa'dan sürpriz sol kanat! Yıldız futbolcu transfer listesine eklendi
Fenerbahçe'ye Fransa'dan sürpriz sol kanat! Yıldız futbolcu transfer listesine eklendi Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmayı planlayan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Sarı-lacivertli ekibin kurmayları, Fransa temsilcisinde forma giyen yıldız futbolcuyu takibe aldığı öğrenildi.
11.07.2023 Fenerbahçe
Lee Kang-In, Paris Saint-Germain'e transfer oldu!
Lee Kang-In, Paris Saint-Germain'e transfer oldu! Fransa Lig 1 ekiplerinden PSG, Güney Koreli Lee Kang-In ile 2028 yılına kadar anlaştığını duyurdu.
8.07.2023 Fransa Ligue 1
Paris Saint-Germain'in yeni teknik direktörü Luis Enrique oldu!
Paris Saint-Germain'in yeni teknik direktörü Luis Enrique oldu! PSG, geçtiğimiz günlerde teknik direktör Christophe Galtier ile yollarını ayırmıştı. Fransa Lig 1 ekibinin yeni hocası Luis Enrique oldu.
5.07.2023 Fransa Ligue 1
Süper Lig'in UEFA sıralamasındaki yeri belli oldu! Liste güncellendi
Süper Lig'in UEFA sıralamasındaki yeri belli oldu! Liste güncellendi Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), liglerin sıralamasını güncelledi. İşte Süper Lig'in listedeki konumu...
3.07.2023 Süper Lig
Mostafa Mohamed, Fransa’dan ayrılıyor! Galatasaray’dan bonservisini aldılar, İngiltere yolcusu
Mostafa Mohamed, Fransa’dan ayrılıyor! Galatasaray’dan bonservisini aldılar, İngiltere yolcusu Fransa Lig 1 ekiplerinden Nantes, geride kalan sezonun başında Galatasaray'dan Mostafa Mohamed'i kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Fransa temsilcisi, geçtiğimiz günlerde bonservisini aldığı Mohamed için Premier Lig'den sürpriz bir talip çıktı.
25.06.2023 Fransa Ligue 1
Galatasaray'a Fransa'dan müjdeli haber! Listedeki isim için yeni gelişme
Galatasaray'a Fransa'dan müjdeli haber! Listedeki isim için yeni gelişme Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Fransa Lig 1 ekibinde forma giyen yıldız futbolcu için yeni bir gelişme yaşandığı kayda geçti.
24.06.2023 Galatasaray
Neymar, hamile sevgilisini aldattı! Sosyal medyadan itiraf etti
Neymar, hamile sevgilisini aldattı! Sosyal medyadan itiraf etti Fransa Lig 1 ekiplerinden PSG'nin dünya yıldızı futbolcusu Neymar, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi gündeme adeta damga vurdu.
22.06.2023 Fransa Ligue 1
Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Kondogbia'nın bonservis bedeli belli oldu!
Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Kondogbia'nın bonservis bedeli belli oldu! Birçok mevkisi için farklı oyuncularla ilgilenen Beşiktaş'ta önemli isimler gündeme gelirken ön libero için de çalışmalara başlanmıştı. Siyah - beyazlıların defansif orta saha olarak transfer listesinin ilk sırasında yer alan Geoffrey Kondogbia'nın bonservis bedeli de belli oldu.
20.06.2023 Beşiktaş
Beşiktaş, Galatasaray'ın da gündeminde olan Renato Sanches için girişimlere başladı!
Beşiktaş, Galatasaray'ın da gündeminde olan Renato Sanches için girişimlere başladı! Beşiktaş, transfer çalışmalarında son olarak dünyaca ünlü bir yıldızı gündemine aldı. Siyah - beyazlılar, ezeli rakip Galatasaray'ın transfer listesinin başında yer alan Renato Sanches için girişimlere başladı.
14.06.2023 Beşiktaş
Suudi Arabistan'dan Neymar'a transfer kancası! Dudak uçuklatan maaş
Suudi Arabistan'dan Neymar'a transfer kancası! Dudak uçuklatan maaş Fransa Lig 1 ekiplerinden PSG'de forma giyen Neymar, bu sezon yaşadığı talihsiz sakatlıklar ile istenilen süreyi alamadı. Suudi Arabistan ekibi, Brezilyalı yıldız futbolcuyu transfer etmek için girişimlere başladığı öğrenildi.
12.06.2023 Fransa Ligue 1
Paris Saint-Germain, Lionel Messi ile yolların ayrıldığını açıkladı
Paris Saint-Germain, Lionel Messi ile yolların ayrıldığını açıkladı Fransa Lig 1 ekiplerinden PSG, yıldız futbolcu Lionel Messi ile yollarını ayırdığını açıkladı.
3.06.2023 Fransa Ligue 1

Benzer Haber Etiketleri

Fransa Lig 1 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.