Frekans

Frekans

Son dakika frekans haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan frekans gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan frekans haber sayfamızda...

Frekans

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.797 frekans haberi bulunmuştur.
AJet ilk uçuşunu yaptı
AJet ilk uçuşunu yaptı Türk Hava Yolları'nın yeni markası olan ve 104 uçakla kurulan AJet özel bir uçuşla Ankara'dan İstanbul'a ilk seferini yaptı.
29.03.2024 Ekonomi
Oruçluyken botoks orucu bozar mı? Dolgu yaptırmak orucu etkiler mi?
Oruçluyken botoks orucu bozar mı? Dolgu yaptırmak orucu etkiler mi? Ramazan ayına sayılı günler kala botoks ve dolgu gibi enjeksiyonlu medikal estetik uygulamaların orucu bozup bozmadığı merak konusu oldu. Peki oruçluyken botoks yaptırılır mı, dolgu yaptırmak orucu bozar mı? İşte ayrıntılar...
11.03.2024 Ramazan Haberleri
‘Kablosuz internetin annesi’ Hollywood yıldızı aktris ve bilim insanı!
‘Kablosuz internetin annesi’ Hollywood yıldızı aktris ve bilim insanı! ABD Siber Komutanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar günü sebebiyle paylaştığı mesajında ‘Wi-Fi'nin ve GPS ve diğer kablosuz iletişimlerin annesi’ olarak anılan Hedy Lamarr’ı andı. Hedy Lamarr aynı zamanda 1930'lu ve 40'lı yıllarda Hollywood'da çok sayıda sinema filminde rol almıştı.
9.03.2024 Dünya
Dikkat çekici araştırma ortaya koydu:  Balinaların su altında nasıl 'şarkı' söylediği belirlendi
Dikkat çekici araştırma ortaya koydu:  Balinaların su altında nasıl 'şarkı' söylediği belirlendi Güney Danimarka Üniversitesi’nde yapılan araştırmada, balenli balinaların gırtlaklarında yeni yapılar geliştirerek su altında nasıl ses ürettikleri gözlemlendi. Makalede ayrıca balinaların 100 metrelik frekans aralığının, insanlar tarafından deniz trafiği kapsamında üretilen frekans aralığıyla tamamen örtüştüğü, bu durumun balinaların ‘iletişim mesafesini’ kısıtladığı kaydedildi.
22.02.2024 Dünya
CHP'de Hatay krizi! Özgür Özel ile Lütfü Savaş görüşmesi sona erdi
CHP'de Hatay krizi! Özgür Özel ile Lütfü Savaş görüşmesi sona erdi CHP'de Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş çıkmazı devam ederken Özgür Özel’den açıklama geldi. Lütfü Savaş ile görüşen Özel, "Doğru alternatifi Lütfü Savaş ile bulacağız" demişti. CNN TÜRK Muhabiri Melike Görür ise CHP'deki sıcak gelişmeleri aktardı.
19.02.2024 Gündem
Yapay zekâ ile anket
Yapay zekâ ile anket CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Milliyet’in de aralarında bulunduğu bir grup gazeteciyle sohbetinde kamuoyunun nabzını yakından takip etmek için bir önceki döneme göre 25 kat fazla anket yaptırdıklarını anlattı.
16.02.2024 Gündem
Ankara Türkiye ve Macaristan arasında iş birliği
Ankara Türkiye ve Macaristan arasında iş birliği Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Peter Szıjjarto, Türkiye ve Macaristan arasında, ticaret ve sanayi başta olmak üzere birçok alanda iş birliğini amaçlayan Ekonomik ve Ticari Ortaklık Komitesi (JETCO) mutabakat zaptını imzaladı.
15.02.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı! Tüm İHA'ları Türksat kontrol edecek
Bakan Uraloğlu açıkladı! Tüm İHA'ları Türksat kontrol edecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin millî insansız hava araçları (İHA) başta olmak üzere, tüm İHA’ların Türksat uyduları üzerinden kontrol edilebileceğini bildirdi.
12.02.2024 Ekonomi
2024'e bakış: Türkiye'nin dijitalleşmesi için çalışmaya devam
2024'e bakış: Türkiye'nin dijitalleşmesi için çalışmaya devam "Türkiye'nin dijitalleşmesi için çalışırken, bir yandan da bu alanda gelişim fırsatlarını inceleyen, kamu politikası için önemli veriler sağlayan analizlerin üretilmesine liderlik ediyoruz."
12.02.2024 Milliyet Executive
'İlk Türk astronot ile yemek keyfi' Bakan Kacır'dan 'afiyet olsun' paylaşımı
'İlk Türk astronot ile yemek keyfi' Bakan Kacır'dan 'afiyet olsun' paylaşımı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ilk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın da yer aldığı 4 kişilik ekibin komutanı Michael Lopez-Alegria'nın paylaşımına 'Afiyet olsun' yorumunda bulundu.
25.01.2024 Gündem
Son dakika: Erdoğan'dan İran'la 'iş birliği' vurgusu: Yeni sınır kapıları gündemimizde
Son dakika: Erdoğan'dan İran'la 'iş birliği' vurgusu: Yeni sınır kapıları gündemimizde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki Türkiye-İran İş Forumu’nda "İran'la yeni sınır kapıları açılması gündemimizdedir. Sınır illerimizin ekonomik kalkınmasını artırmaya matuf sınır ticaret merkezleri çalışmaları sürüyor." açıklamasında bulundu.
24.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: 2023'te Türkiye semalarından 15 saniyede bir uçak geçti
Bakan Uraloğlu: 2023'te Türkiye semalarından 15 saniyede bir uçak geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Havalimanlarını sadece Yeşilçam filmlerinde gören Türkiye, şimdi Anadolu’nun her noktasına uçuyor, 2023 yılında Türkiye semalarından yaklaşık her 15 saniyede bir uçak geçti” dedi.
19.01.2024 Ekonomi
Stratejik sektörde ‘yatırım’ için çağrı
Stratejik sektörde ‘yatırım’ için çağrı Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy, “Sektörün stratejik sektör olarak kabul edilmesi gerekiyor. Öngörülebilir bir yatırım ortamı oluşturarak sektör gelirlerinin sürdürülebilir olması sağlanmalı” dedi.
23.12.2023 Ekonomi
TRT 1 FREKANS AYARLARI | 2023 TRT 1 frekans ayarı nasıl yapılır? TRT güncel frekans nasıl ayarlanır? İşte güncel TRT frekans uydu bilgisi
TRT 1 FREKANS AYARLARI | 2023 TRT 1 frekans ayarı nasıl yapılır? TRT güncel frekans nasıl ayarlanır? İşte güncel TRT frekans uydu bilgisi TRT 1 frekans ayarı nasıl yapılır? sorusu futbolseverler tarafından sorgulanıyor. Birçok maçı ekranlarına taşıyan TRT 1, frekans ayarlarıyla yeniden gündeme geldi. EURO 2024 Elemeleri D Grubu son haftasında bu akşam deplasmanda Galler ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, tarihinde ilk kez bir grup aşamasını ilk sırada bitirmek ve bir turnuvaya ilk kez grup lideri olarak katılmak için sahaya çıkacak. Bu tarihi maç ise TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Maç a saatler kala bu anı kaçırmak istemeyenler TRT 1 kanal frekans ayarlarını ayarlamaya başladı. Peki, TRT 1 frekans ayarı nasıl yapılır? TRT 1 hangi platformda kaçıncı kanal? İşte güncel TRT frekans uydu bilgisi…
22.11.2023 Bilgi Rehberi
Bakan Uraloğlu ‘hayırlı olsun’ diyerek açıkladı! Türksat'ın yeni merkezi hizmete alındı
Bakan Uraloğlu ‘hayırlı olsun’ diyerek açıkladı! Türksat'ın yeni merkezi hizmete alındı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Uydu Yer Sistemleri Yedeklilik Merkezi ile ilgili olarak “Hizmete açtığımız merkezle televizyon yayıncılığındaki güvenliği daha üst seviyeye çıkartmış oluyoruz TÜRKSAT bünyesinde yürütülen hizmetlerin olağanüstü durumlar veya sistem kaynaklı acil durumlarda yayıncılık hizmetlerinin kesintiye uğramaması açısından büyük öneme haizdir” dedi.
13.11.2023 Ekonomi
Duvar caydırıyor İHA’lar görüyor
Duvar caydırıyor İHA’lar görüyor Türk ordusu, “caydırma-görme-bulma” temelinde; beton duvar, hendek, İHA, gelişmiş kamera sistemleri, tel çit, gözetleme kulesi, radyo frekans dalgası, fiber optik kablo ve devriye sistemi ile sınırları koruyor
2.11.2023 Gündem
CBC SPORT NASIL CANLI İZLENİR? CBC Sport frekans bilgileri! Hangi maçlar ücretsiz yayınlanacak?
CBC SPORT NASIL CANLI İZLENİR? CBC Sport frekans bilgileri! Hangi maçlar ücretsiz yayınlanacak? CBC Sport frekans bilgileri futbolseverler tarafından arama motoru üzerinden sorgulanıyor. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını şifresiz olarak yayınlayan Azerbaycan spor kanalı nasıl izlenir? CBC Sport frekans bilgileri nedir, bu hafta hangi maçlar şifresiz yayınlanacak?
26.10.2023 Bilgi Rehberi
Singapur'dan Türkiye'ye yoğun talep
Singapur'dan Türkiye'ye yoğun talep Singapur Havayolları, Türkiye uçuşlarında yüzde 100 doluluk oranına ulaşarak büyük başarı yakaladı. Singapur Havayolları Türkiye Müdürü Hong Yao Hu, haftalık 4 frekans olan İstanbul uçuşlarını artırmak istediklerini belirterek, "Büyük havalimanları, rahatlıkla kapasiteyi artırmak ya da bir uçuş planlamak için avantaj. O açıdan İstanbul Havalimanı da çok büyük avantaj sağlıyor" dedi.
12.10.2023 Ekonomi
THY'den China Eastern Havayolları'yla iş birliği anlaşması! 'Kapasitesinin ötesini hedefleyecek'
THY'den China Eastern Havayolları'yla iş birliği anlaşması! 'Kapasitesinin ötesini hedefleyecek' Türk Hava Yolları ile Çin'in en büyük hava yolu şirketlerinden biri olan China Eastern Havayolları arasında North Bund Forum 2023 çerçevesinde bir mutabakat anlaşması imzalandı.
28.09.2023 Ekonomi
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
249 Nerenin Telefon Kodu? +249 Hangi Ülkeye Ait?
249 Nerenin Telefon Kodu? +249 Hangi Ülkeye Ait? Telefon en etkili içelim aracı olarak kullanılmaktadır. Telefon hatlar üzerinden frekans oluşturarak ses gönderimi yapmaktadır. Telefon görüşmesi yapabilmek için hat numaralarını çevirmek gerekmektedir. Hat numaralarında alan ve ülke kodları ise oldukça önemlidir. Özellikle hattın kullanıldığı ülke ya da alan dışında bir görüşme yapabilmek için etkili olmaktadır. 249 numarası da ülke telefon kodları arasında yer almaktadır. İşte 249 alan koduna ait hazırladığımız tüm detaylar.
25.09.2023 Telefon Kodu
Cep telefonu radyasyonu ne kadar zararlı?
Cep telefonu radyasyonu ne kadar zararlı? Fransa’da radyo frekanslarını denetleyen ajansın, belirlenen sınırların üzerinde radyasyon yaydığı gerekçesiyle iPhone 12’nin satışını durdurması üzerine, cep telefonlarından yayılan radyasyonun riskleri yeniden gündeme geldi.
23.09.2023 Pazar
EN YENİ CBC SPORT FREKANS BİLGİLERİ: CBC Sport nasıl izlenir?
EN YENİ CBC SPORT FREKANS BİLGİLERİ: CBC Sport nasıl izlenir? Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçları başladı. Azeri Kanalı CBC Sport da maçları verirken futbolseverler kanal frekansı hakkında bilgi almak istiyor ve "CBC Sport nasıl izlenir?" diye soruyor. İşte detaylar...
21.09.2023 Bilgi Rehberi
Fransa'da iPhone 12 yasağı: Apple bu ülkeye özel yazılım güncellemesi yapacak
Fransa'da iPhone 12 yasağı: Apple bu ülkeye özel yazılım güncellemesi yapacak Fransa’da iPhone 12'nin satışının durdurulmanın ardından Apple bu ülkeye özel bir yazılım güncellemesi ile sorunu çözmeyi umuyor.
16.09.2023 Dünya
Hobi olarak başladığı işini şimdi dünyaya pazarlıyor
Hobi olarak başladığı işini şimdi dünyaya pazarlıyor Yıllar önce hobi olarak başladığı taş toplama ve işleme sanatını ticarete döken Mustafa Kemal Koca, hobisini ve sevdasını ticarete dönüştürüp, değerli taşları dünyanın farklı ülkelerine pazarlıyor.
14.09.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Frekans ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.