Frida Kahlo

Frida Kahlo

Son dakika Frida Kahlo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Frida Kahlo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Frida Kahlo haber sayfamızda...

Frida Kahlo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 224 frida kahlo haberi bulunmuştur.
Festivalin yolu uzuyor! Şehirlere göre tarihler
Festivalin yolu uzuyor! Şehirlere göre tarihler Türkiye Kültür Yolu Festivali’yle sanatın ve kültürün renkli yolculuğu 16 şehre yayılıyor!  Festival bu yıl altı bin etkinlik ve 40 bin sanatçıyı sanatseverlerle buluşturuyor.
26.03.2024 Kültür Sanat
‘Frida’ kendini anlatıyor
‘Frida’ kendini anlatıyor Frida Kahlo’nun hikâyesi, “Frida” belgeseliyle hayat buldu.
18.03.2024 Kültür Sanat
Frida Kahlo Vakfı’ndan dava
Frida Kahlo Vakfı’ndan dava  Frida Kahlo Corporation (FKC), sanatçının imajının izinsiz metalaştırılmasına karşı yeniden harekete geçti. Şirket geçen pazartesi günü, bir grup çevrimiçi satıcının Frida Kahlo ürünlerini satmak için ticari markaların sahtesini yaptığını iddia ederek Illinois bölge mahkemesine iki dava açtı.
8.03.2024 Kültür Sanat
Meksika Hakkında Bilgiler; Meksika Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Meksika Hakkında Bilgiler; Meksika Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Büyük Okyanus'a kıyısı bulunan Meksika, Amerika kıtasında yer almaktadır. Resmi adı Meksika Birleşik Devletleridir. Uzun yıllar boyunca İspanya'nın kolonisi olan ülke, 16 Eylül 1810 tarihinde bağımsızlığını ilan etti. Meksika bayrağının anlamı ne, başkenti neresi? Sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
Jisbar’ın eğlenceli dünyası
Jisbar’ın eğlenceli dünyası  Fransız Pop Art sanatçısı Jisbar, İstanbul’dan ilham aldığı eserlerini Nişantaşı’ndaki Kalyon Kültür Taş Konak’ta sanatseverlerle buluşturuyor. Jisbar, ikonik figürlere farklı mesajlar yükleyerek yeniden yaratıyor.
15.11.2023 Gündem
Boşanma aşamasındaki güzel oyuncu küvette poz verdi! Kaşları olay oldu
Boşanma aşamasındaki güzel oyuncu küvette poz verdi! Kaşları olay oldu Sofia Vergara ile Joe Manganiello, geçtiğimiz aylarda yedi yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıklarını açıklamıştı. Boşanma aşamasında olan çiftten güzel oyuncu, küvette çektiği makyajsız bir pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Vergara'nın paylaşımında en çok dikkat çeken şey ise kaşları oldu.
5.10.2023 Cadde
‘Ayna Ayna’, Meksika’dan yansıyor
‘Ayna Ayna’, Meksika’dan yansıyor Bu sene İstanbul Film Festivali’nde Belmin Söylemez’e En İyi Yönetmen, üç oyuncusuna (Manolya Maya, Laçin Ceylan ve Şenay Aydın) En İyi Kadın Oyuncu Ödülü getiren “Ayna Ayna”, Meksika’da üç hafta boyunca gösteriliyor.
3.10.2023 Kültür Sanat
Salma Hayek: Soyadımı kabullenmiştim, herkes reddetti
Salma Hayek: Soyadımı kabullenmiştim, herkes reddetti Hollywood'un geçip giden zamana en iyi direnen yıldızlarından biri olan Latin Amerikalı oyuncu ve film yapımcısı Salma Hayek, son dönemde eşi François-Henri Pinault’nun soyadını kullanmasıyla ilgili konuştu. 2009 yılında evlenen ikiliden aktris, yer aldığı projelerde Hayek’in olmasıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
2.02.2023 Cadde
Tatil başlasın
Tatil başlasın Öğrenciler sömestirde birbirinden renkli program ve eğlenceli aktivitelerle tatilin keyfini doyasıya çıkaracak.
22.01.2023 Pazar
Frida Kahlo çöpe atmıştı! Gizlice rekor fiyata satıldı
Frida Kahlo çöpe atmıştı! Gizlice rekor fiyata satıldı Dünyaca ünlü Meksikalı ressam Frida Kahlo’nun beğenmeyerek çöpe attığı otoportresi açık artırmada 8,63 milyon dolara satıldı.
19.11.2022 Dünya
Harvey Weinstein'ın tacizleri beyazperdede! Ashley Judd kendini oynayacak
Harvey Weinstein'ın tacizleri beyazperdede! Ashley Judd kendini oynayacak Dünyaca ünlü yapımcı Harvey Weinstein'ın, taciz ettiği kadınların konuşması ile yıllarca süren skandal ortaya çıkmış ve #MeToo akımı başlamıştı. Bu akım, bir Hollywood filmine dönüştü. Weinstein'ın tacizine uğrayan ünlülerden olan Ashley Judd, yapımda kendini oynayacak. 54 yaşındaki oyuncu, "Her şeyden önce kız kardeşlerimi bilgilendirmek ve onlara cesaretlerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum" açıklamasında bulundu.
16.10.2022 Cadde
NFT tanıtımında Frida Kahlo'nun yaptığı çizimi yakan iş insanına soruşturma
NFT tanıtımında Frida Kahlo'nun yaptığı çizimi yakan iş insanına soruşturma Meksika, Frida Kahlo'nun milyonlarca dolar değerindeki bir çizimini yakan milyoner hakkında soruşturma başlattı.
28.09.2022 Dünya
Kısa kısa Cadde
Kısa kısa Cadde Marka yüzü oldu Pelin Karahan, Osende Collagen’in marka yüzü oldu...
11.08.2022 Cadde
Frida bugün yaşasaydı...
Frida bugün yaşasaydı... Günümüzde Frida Kahlo olsaydı 21. yüzyıl ona ve sanatına ne yapardı bilemiyoruz. Ama farklı disiplinlerden sanatçılar bu sorunun yanıtını “Free’da Sergisi” üretimleriyle vermeye çalıştı ve ortaya görülmeye değer eserler çıktı.
9.08.2022 Kültür Sanat
Kahlo hayat bulacak
Kahlo hayat bulacak Frida Medya Ajansı, birçok farklı sanatçının eserleriyle Meksikalı Ressam Frida Kahlo’ya yeniden hayat veriyor.
8.07.2022 Cadde
Salma Hayek'ten eşine özel dans gösterisi
Salma Hayek'ten eşine özel dans gösterisi Latin Amerikalı oyuncu ve film yapımcısı Salma Hayek, eşi Francois-Henri Pinault ve kızı Valentina ile birlikte tatile çıktı. Tekne turu yapan Hayek, bikinisiyle masanın üzerine çıkıp, eşine özel dans gösterisi sergilediği anları takipçileriyle paylaştı.
9.06.2022 Cadde
Frida aslında nasıl yaşadı?
Frida aslında nasıl yaşadı? Meksikalı ressam Frida Kahlo’nun hayatı dizi oluyor.
18.05.2022 Kültür Sanat
Gençler en ünlü isimleri bile bilmiyor!
Gençler en ünlü isimleri bile bilmiyor!  İngiltere’de yapılan araştırma, 18 ila 30 yaş arasındaki kişilerin çoğunun tarihi sembollerin yanı sıra Marlon Brando, Marilyn Monroe, Pablo Picasso ve Andy Warhol gibi modern çağın ikonlarını da ‘tanımadığını’ ortaya koydu.
7.05.2022 Dünya
‘Onlar’, tüm tuhaflıklarıyla Artweeks’te
‘Onlar’, tüm tuhaflıklarıyla Artweeks’te Milliyet Sanat’ın 50. yıl etkinlikleri kapsamında açılan Tülay Palaz’ın “Onlar” sergisi Artweeks’te görülebilir.
31.03.2022 Kültür Sanat
Merakla beklenen Robotlar Şehri Müzesi ilk defa İstanbul’a geliyor!
Merakla beklenen Robotlar Şehri Müzesi ilk defa İstanbul’a geliyor! Dünya’nın farklı ülkelerinde ilgi ile takip edilen "Robotlar Şehri" müzesi şimdi İstanbul‘da açılıyor. Yeni nesil müze olarak da adlandırılan Robotlar Şehri’nde başta Las Vegas, Pekin, Berlin, Milano ve Tokyo'daki sergilerden en son robot modelleri olmak üzere dünyanın her yerinden 85 farklı robot yer alıyor. Robotlar izleyicilere 30 dakikada bir, 4 teknik performans gösteriyor ve sanal gerçeklik teknolojisini test ediyor.
22.03.2022 Yaşam
Tüm ışıklar Ukrayna için
Tüm ışıklar Ukrayna için  “Sürükleyici Van Gogh” ve “Sürükleyici Frida Kahlo” ile dünya çapında ilgi çeken Lighthouse, görsel ve işitsel şölenini bu sefer Ukrayna için gerçekleştiriyor.
11.03.2022 Kültür Sanat
İlham veren kadınlar
İlham veren kadınlar Barbie firması, dünya çapında önemli işlere imza atarak kendilerinden söz ettiren kadınların oyuncaklarını da üretiyor. Marka daha önce güzellik anlayışını dayattığı gerekçesiyle eleştirilmişti.
8.03.2022 Dünya
Frida keşke görseydi
Frida keşke görseydi Meksikalı sanatçı Frida Kahlo’nun hayatını ve eserlerini içeren sanat enstalasyonu “Sürükleyici Frida Kahlo”, ziyaretçilere görsel ve işitsel bir şölen sunuyor.
20.02.2022 Kültür Sanat
Biyografi Nedir, Nasıl Yazılır? Biyografinin Özellikleri Nelerdir?
Biyografi Nedir, Nasıl Yazılır? Biyografinin Özellikleri Nelerdir? Düz yazı türündeki eserler, bildirme, olay ve düşünce yazısı olmak üzere üçe ayrılır. Masal, öykü, destan ve roman, olay yazıları arasında yer alır. Makale ve fıkra düşünce yazılarına örnek olarak gösterilebilir. Bildirme yazıları ise şu şekilde sıralanabilir: Biyografi, otobiyografi, röportaj, haber. Biyografi nasıl yazılır, özellikleri nelerdir sizler için derledik.
13.02.2022 Eğitim
Patron
Patron Yaşamak bir uyum savaşıysa zorlanma da yaşamanın bedelidir...
13.12.2021 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Frida Kahlo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.