Gazeteci

Gazeteci

Son dakika Gazeteci haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gazeteci gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gazeteci haber sayfamızda...

Gazeteci

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 31.151 gazeteci haberi bulunmuştur.
Sumudica: Beşiktaş onu transfer etmek için deli oluyor
Sumudica: Beşiktaş onu transfer etmek için deli oluyor Son olarak Trendyol Süper Lig ekibi Gaziantep FK'yı çalıştıran Rumen teknik adamdan transfer itirafı geldi.
27.03.2024 Beşiktaş
Akşener'den Özel' yanıt: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık olmamıştır
Akşener'den Özel' yanıt: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık olmamıştır Geçtiğimiz günlerde Özgür Özel, İYİ Parti'nin Balıkesir, Edirne ve Ordu adaylarını çekilmesini istemişti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Özgür Özel'in bu sözlerine çok sert tepki geldi: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık, bir ayıp asla olmamıştır. Bu kaçıncı.
27.03.2024 Haberler
Özel'in 'adaylarınızı çekin' çağrısına Akşener'den yanıt: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık olmamıştır
Özel'in 'adaylarınızı çekin' çağrısına Akşener'den yanıt: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık olmamıştır Geçtiğimiz günlerde Özgür Özel, İYİ Parti'nin Balıkesir, Edirne ve Ordu adaylarını çekilmesini istemişti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Özgür Özel'in bu sözlerine çok sert tepki geldi: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık, bir ayıp asla olmamıştır. Bu kaçıncı.
27.03.2024 Galeri
Akşener'den Özel'e: Bunun adına 'Yan gel Osman' denir
Akşener'den Özel'e: Bunun adına 'Yan gel Osman' denir İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi'nin CHP lehine çekilmesini isteyen Özgür Özel'e tepki gösterdi.
26.03.2024 Gündem
Mehmet Cibara: Galatasaray 4 milli oyuncu ile anlaştı
Mehmet Cibara: Galatasaray 4 milli oyuncu ile anlaştı Sultanlar Ligi'nde play-offf maçlarına çıkacak Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray Yöneticisi Mehmet Cibara, milli takım havuzunda bulunan 4 isimle anlaştıklarını du
26.03.2024 Voleybol
Mustafa Destici: BBP'nin gül ve hilali Türkiye semalarında dalgalanacaktır
Mustafa Destici: BBP'nin gül ve hilali Türkiye semalarında dalgalanacaktır Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşı olmaktan, onunla yol yürümüş olmaktan ve şu anda da onun emanetini taşıyor olmaktan büyük bir gurur duyuyorum" dedi.
25.03.2024 Gündem
Gazze’de can kaybı 32 bini aştı
Gazze’de can kaybı 32 bini aştı İsrail’in 7 Ekim’den bu yana saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı en az 32 bin 142’ye, yaralananların sayısı ise 74 bin 412’ye yükseldi.
23.03.2024 Dünya
Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı!
Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rami Kütüphanesi’ndeki Türkiye Gençlik STK’ları Platformu programında gençlerin sorularını yanıtladı.
23.03.2024 Haberler
Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı!
Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rami Kütüphanesi’ndeki Türkiye Gençlik STK’ları Platformu programında gençlerin sorularını yanıtladı.
23.03.2024 Gündem
Perdeyi cinler bastı
Perdeyi cinler bastı Gazeteci-yazar Alper Kaya ile yazar ve film eleştirmeni Dr. Gizem Şimşek Kaya, “Yine mi Cin Filmi?” adlı kitapta ilk örneklerinden son örneklerine kadar yerli korku ve gerilim sinemasını irdeliyorlar.
23.03.2024 Kültür Sanat
Bakan Ersoy Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin iftar programına katıldı!
Bakan Ersoy Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin iftar programına katıldı! Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) 40'ıncı yıl gecesi ve iftar programına katıldı. Törende konuşan Bakan Ersoy, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin 40'ıncı yaşını kutladı.
22.03.2024 Gündem
Son hali olay olmuştu! Cenk Eren'in estetik faturası ortaya çıktı
Son hali olay olmuştu! Cenk Eren'in estetik faturası ortaya çıktı Estetikli ünlüler kervanına katılan son isim Cenk Eren olmuştu. Geniş bir hayran kitlesine sahip şarkıcının, geçtiğimiz günlerde basına yansıyan görüntüleri çok konuşulmuştu. Değişimiyle dikkat çeken Cenk Eren'in, yüz gerdirme operasyonuna ödediği fiyat dudak uçuklattı.
23.03.2024 Cadde
200 yıl önce gömdü, geride 3 şifre bıraktı! Hazinenin değeri 3 milyar lira
200 yıl önce gömdü, geride 3 şifre bıraktı! Hazinenin değeri 3 milyar lira Tesadüfen buldukları milyonlarca dolar değerindeki altın ve gümüşü, demir çömleklerin içine koyup yerin yaklaşık bir buçuk metre altına gömdüler. Thomas Beale hem hazinenin eşit dağılımını sağlamak hem de yerini sadece kendileri tespit edebilsin diye konumu, içeriği ve mirasçıların isimleri hakkında bilgi içeren 3 şifre oluşturdu. Peki gizemiyle günümüzde bile hazine avcılarını hâlâ cezbeden şifreleri neden kimse çözemiyor?
22.03.2024 Yaşam
AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok CNN Türk'te projelerini açıklıyor
AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok CNN Türk'te projelerini açıklıyor AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, CNN TÜRK'te Gece Görüşü programında Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin'in sorularını yanıtlıyor.
21.03.2024 Haberler
ABB Başkan Adayı Altınok CNN Türk'te projelerini anlattı: Emeklilere ulaşım ücretsiz olacak
ABB Başkan Adayı Altınok CNN Türk'te projelerini anlattı: Emeklilere ulaşım ücretsiz olacak AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, CNN TÜRK'te Gece Görüşü programında Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin'in sorularını yanıtladı, projelerini anlattı. Altınok emekliler için ücretsiz ulaşım ve destek vaatlerini açıkladı.
22.03.2024 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kurultay iddiasına yanıt
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kurultay iddiasına yanıt Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kendisine yakın isimlerin, CHP’nin yerel seçimlerde başarılı olamaması ve kurultaya gitmesi için çalıştığı iddiasına yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, o iddialar için ‘asparagas’ dedi.
21.03.2024 Haberler
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kurultay iddiasına yanıt
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kurultay iddiasına yanıt Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kendisine yakın isimlerin, CHP’nin yerel seçimlerde başarılı olamaması ve kurultaya gitmesi için çalıştığı iddiasına yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, o iddialar için ‘asparagas’ dedi.
21.03.2024 Gündem
Ali Tombaş, ilk kez oy kullanacak gençlerle buluştu
Ali Tombaş, ilk kez oy kullanacak gençlerle buluştu Sultanbeyli’de ilk kez oy kullanacak gençlerle program düzenlendi. Gençlerin ilgiyle takip ettiği programa Cumhur İttifakı AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş, Başarılı Gazeteci Fulya Öztürk ve TV Programcısı, Yazar Türker Akıncı katıldı.
21.03.2024 Gündem
Hollywood yıldızı Will Smith, Kur'an-ı Kerim açıklamalarıyla gündemde!
Hollywood yıldızı Will Smith, Kur'an-ı Kerim açıklamalarıyla gündemde! Dünyaca ünlü oyuncu Will Smith, İslamiyet hakkında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. 55 yaşındaki ABD'li aktör, geçtiğimiz Ramazan ayında Müslümanların kutsal kitabı olan Kur'an-ı Kerim'i baştan sona okuduğunu söyledi.
21.03.2024 Cadde
Son dakika | Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti! Kulüplerden başsağlığı mesajları
Son dakika | Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti! Kulüplerden başsağlığı mesajları Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti. 44 yaşında vefat eden merhum için kulüplerden başsağlığı mesajları geldi.
19.03.2024 Futbol
İspanya'dan Arda Turan'a hapis ve para cezası iddiası!
İspanya'dan Arda Turan'a hapis ve para cezası iddiası! İspanya'da Barcelona ve Atletico Madrid formaları giyen Arda Turan'ın vergi kaçaklığı sebebiyle hapis ve para cezası aldığı iddia edildi.
19.03.2024 Futbol
Palermo: Galatasaray Morutan için onay vermişti
Palermo: Galatasaray Morutan için onay vermişti Ankaragücü'ne transfer olan Olimpiu Morutan için İtalyan kulübü Palermo cephesinden açıklama geldi.
19.03.2024 Galatasaray
Ali Sirmen son yolculuğuna uğurlandı
Ali Sirmen son yolculuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede 84 yaşında hayatını kaybeden gazeteci Ali Sirmen, Zincirlikuyu Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.
19.03.2024 Gündem
Can Ataklı hakim karşısında: Bunları hak etmiyorum
Can Ataklı hakim karşısında: Bunları hak etmiyorum Şehit babasına yönelik olduğu iddia edilen sözleri gerekçesiyle ilk kez hakim karşısına çıkan gazeteci Can Ataklı, "Devletin terörle mücadelesine yönelik en ufak kötü bir söz söylemedim. Kesip biçilen bir videonun sonucunda bir suçlama olmuştur. Ben bunları hak etmiyorum" dedi.
19.03.2024 Gündem
VakıfBank başantrenörü Guidetti, 'Yarının Sultanları' için Kırklareli'ye gitti!
VakıfBank başantrenörü Guidetti, 'Yarının Sultanları' için Kırklareli'ye gitti! VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti’nin kız çocuklarının geleceğe umutla bakabilmeleri için hayata geçirdiği ve VakıfBank’ın sponsorluğunda yapılan Yarının Sultanları projesinin bu yılki ikinci ayağı Kırklareli’nde gerçekleşti.
19.03.2024 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Gazeteci ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.