Gemiyle

Gemiyle

Son dakika gemiyle haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gemiyle gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gemiyle haber sayfamızda...

Gemiyle

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.882 gemiyle haberi bulunmuştur.
Boğaz’da milli gurur
Boğaz’da milli gurur Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Dizayn Proje Ofisi tarafından dizayn edilen ve İstanbul Tersanesi’nde üretilen MİLGEM (Milli Gemi) istif sınıfı TCG İSTANBUL Fırkateyni, İstanbul Boğaz’ında görücüye çıktı.
24.04.2024 Gündem
Titanik'te ölenler nereye gitti? Devasa enkaz alanında tek bir insan kalıntısı bile yok
Titanik'te ölenler nereye gitti? Devasa enkaz alanında tek bir insan kalıntısı bile yok Titanik enkazı, 112 yıldır Atlantik’in metrelerce derininde yok olmayı bekliyor. Enkaz alanında özenle inşa edilmiş gemiye ait eşyalar, yolcuların ayakkabıları ve gözlükleri yıllara meydan okurcasına kumlara saçılmış durumda. Ancak Titanik’te hayatını kaybedenlere dair hiç iz yok. Peki, bu insanların cesetleri nerede?
23.04.2024 Yaşam
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli?
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli? Seferihisar’dan kalkan İDO yolcu gemisinin ilk seferiyle Samos’a gittik. Yeşil ve gri pasaport ile Schengen vize sahibi yolcular adaya sorunsuz geçiş yaptı ancak bizim gibi bordo pasaport sahipleri ‘kapıda vize’ alabilmek için 2 saat bekledi.
12.04.2024 Gündem
Çanakkale'de bu kez feribot kuyruğu oluşmadı
Çanakkale'de bu kez feribot kuyruğu oluşmadı Çanakkale'de Kilitbahir Feribot İskelesi'nde her yıl yaşanan araç kuyruğu bu kez oluşmadı.
6.04.2024 Gündem
'Hem doğru projeyi hem cesareti Nevra Serezli sayesinde buldum'
'Hem doğru projeyi hem cesareti Nevra Serezli sayesinde buldum' 58 yıllık tiyatro duayeni Nevra Serezli ile birkaç aylık tiyatrocu Leyla Feray’ı aynı oyunda buluşturan Tiyatrokare’nin kurucusu Nedim Saban. Benim yaptığım ise iki oyuncuyu Nişantası F.M.V. Işık Okulu’nun tiyatro salonundaki oyunlarından önce bir araya getirip, keyifli bir sohbet.
30.03.2024 Pazar
ABD'de kargo gemisi köprüyü yıkmıştı... Biden'dan açıklama geldi
ABD'de kargo gemisi köprüyü yıkmıştı... Biden'dan açıklama geldi ABD Başkanı Joe Biden, kargo gemisinin Baltimore kentindeki Francis Scott Key Köprüsü'nü çarparak yıkmasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Francis Scott Key Köprüsü’nün çökmesinin kasıtlı bir eylemin sonucu olduğuna dair hiçbir belirti yok” dedi.
26.03.2024 Dünya
YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan seçim açıklaması! "Tüm bölgelerde kendi adaylarımızla seçime giriyoruz"
YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan seçim açıklaması! "Tüm bölgelerde kendi adaylarımızla seçime giriyoruz" Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ankara'da temaslarda bulundu. Erbakan "Bütün bölgelerde kendi adaylarımızla seçimlere giriyoruz" dedi.
26.03.2024 Gündem
Ağrı'da kar yağışı görenleri şaşırttı
Ağrı'da kar yağışı görenleri şaşırttı Ağrı'da Mart ayının sonunda kar yağması görenleri şaşırttı. Yoğun yağan kar hayatı da olumsuz etkiledi.
26.03.2024 Gündem
Görüntüler dünyanın gündemine oturmuştu! ABD'deki gemiyle ilgili gerçek ortaya çıktı
Görüntüler dünyanın gündemine oturmuştu! ABD'deki gemiyle ilgili gerçek ortaya çıktı ABD’nin Baltimore kentindeki Francis Scott Key Köprüsü'nü çarparak yıkan Dali isimli kargo gemisinin, 2016’da Belçika’daki Antwerp Limanı’nda da bir kazaya karıştığı ortaya çıktı.
27.03.2024 Dünya
Yeni Titanik’te Türk hamamı
Yeni Titanik’te Türk hamamı İngiltere’den 1912’de ABD’ye giderken Atlas Okyanusu’nda batan ve 1.514 kişiye mezar olan “Titanik” yolcu gemisinin yenisinin yapılacağı açıklandı.
15.03.2024 Gündem
Naci Görür 'İstanbul'da en fazla kayıp verilecek yerler'i göstererek tarih verdi: Deprem tam burada
Naci Görür 'İstanbul'da en fazla kayıp verilecek yerler'i göstererek tarih verdi: Deprem tam burada Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, “6 sene içinde artı-eksi olarak, 10 sene içinde deprem olması bekleniyor. Biz uzatmaları oynuyoruz. Çok fazla bekleyecek durum yok" diyerek, beklenen Marmara depremi için çarpıcı açıklamalarda bulundu.
14.03.2024 Gündem
‘İyilik gemisi’ Gazze için yolda! 5 bin kişiye yemek
‘İyilik gemisi’ Gazze için yolda! 5 bin kişiye yemek MÜSİAD’ın iş dünyasına yaptığı çağrıyla toplanan insani yardımlar, Filistinlilere ulaştırılmak üzere Kızılay’ın lojistiğiyle dün gemiyle Mersin’den yola çıktı.
8.03.2024 Gündem
Kruvaziyer turizminde yıllar sonra ilk: Yolcu sayısı 20 bin civarına ulaştı
Kruvaziyer turizminde yıllar sonra ilk: Yolcu sayısı 20 bin civarına ulaştı KRUVAZİYER turizminde 'cazibe merkezi' olarak gösterilen ve bu yıl 2 milyon turist hedefinin aşılması beklenen Türkiye'ye, ocak ayında 18 gemiyle 19 bin 986 yolcu geldi. 2011 Ocak ayında 20 bin 712 turistin geldiği Türkiye'de, 13 yıl aradan sonra ilk defa ocak ayı yolcu sayısı 20 bin civarına ulaştı.
1.03.2024 Ekonomi
Kutsal Kase'yi gazeteye sardı! Temizlikçinin yaptığı plan tıkır tıkır işlemiş
Kutsal Kase'yi gazeteye sardı! Temizlikçinin yaptığı plan tıkır tıkır işlemiş Hz. İsa'nın son akşam yemeğinde elinde tuttuğuna inanılan 'Kutsal Kase' en kıymet verilen emanetlerden biri. Öyle ki bu kutsal emanet yeri geldi gazeteye sarıldı, yeri geldi pencere pervazına saklandı. Naziler ve İngiliz ajanlarına bile meydan okudu. Peki uğruna verilmedik savaş kalmayan kasenin kurtarıcısı nasıl bir temizlikçi olmuştu?
29.02.2024 Yaşam
Yerli uçak gemisinin tasarımı ne anlatıyor? 'KAAN'dan sonraki en büyük proje olur'
Yerli uçak gemisinin tasarımı ne anlatıyor? 'KAAN'dan sonraki en büyük proje olur' Geçtiğimiz günlerde Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamanın ardından gözler yerli imkanlarla tasarlanıp inşa edilmesi planlanan uçak gemisine döndü. Savunma ve Denizcilik Araştırmacısı Kozan Selçuk Erkan, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Dizayn Proje Ofisi tarafından paylaşılan fotoğraflar üzerinden uçak gemisi tasarımına ilişkin olası senaryoları Milliyet.com.tr'ye anlattı.
28.02.2024 Gündem
Batan gemideki aşçı Zeynep'in yürek yakan mesajı! 'Bu son, kışın bir daha yapmam'
Batan gemideki aşçı Zeynep'in yürek yakan mesajı! 'Bu son, kışın bir daha yapmam' Marmara Denizi’nde 15 Şubat'ta batan kargo gemisi 'Batuhan A'nın aşçısı Zeynep Kılınç’ın dümende bulunması kelimenin tam anlamıyla muammaydı. Hâlâ neden battığı net olarak bilinmeyen gemiye dair olası ihtimalleri ve Zeynep'in yürek yakan hikâyesini, annesi Nilüfer Kılınç ile "Manevi abisiydim" diyen Kaptan İrfan Çiriğ Milliyet.com.tr'ye anlattı.
21.02.2024 Gündem
Batan gemide yeni iddia: ‘Dümende aşçı Zeynep mi vardı?
Batan gemide yeni iddia: ‘Dümende aşçı Zeynep mi vardı? Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa, Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası’nın güneybatısında batan “Batuhan A” isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları sürüyor.
19.02.2024 Gündem
Marmara Denizi'nde batan gemiyle ilgili Bakan Yerlikaya'dan açıklama
Marmara Denizi'nde batan gemiyle ilgili Bakan Yerlikaya'dan açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İmralı Adası'nın yakınlarında su alarak batan 59 metre boyundaki kargo gemisiyle ilgili açıklama yaptı.
15.02.2024 Gündem
Marmara Denizi'nde kargo gemisi battı: Mürettebatı kurtarma çalışması sürüyor
Marmara Denizi'nde kargo gemisi battı: Mürettebatı kurtarma çalışması sürüyor Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın yakınlarında su alarak batan 69 metre boyundaki kargo gemisinin mürettebatı için kurtarma çalışması başlatıldı.
15.02.2024 Haberler
Marmara Denizi'nde kargo gemisi battı: Mürettebatı kurtarma çalışması sürüyor
Marmara Denizi'nde kargo gemisi battı: Mürettebatı kurtarma çalışması sürüyor Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın yakınlarında su alarak batan 69 metre boyundaki kargo gemisinin mürettebatı için kurtarma çalışması başlatıldı.
15.02.2024 Haberler
Erdoğan'dan Hatay'daki sözleriyle ilgili açıklama: Ayrımcılık yapmadık, yapmayız
Erdoğan'dan Hatay'daki sözleriyle ilgili açıklama: Ayrımcılık yapmadık, yapmayız Kahramanmaraş'ta 'Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çağlayan Adliyesi'nde gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin ilk açıklamayı yaptı. Hatay'daki sözlerine ilişkin de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri Hatay'da söylediğimiz hükümet ve yerel yönetimlerin işbirliğine işaret ettiğimiz ifadelerin üzerinde tepiniyor. Yıllardır şu hakikati sürekli dikkate getiriyoruz. Hükümet olarak biz tüm belediyelere bütçeden almaları gereken payı eksiksiz gönderdik." ifadelerini kullandı.
6.02.2024 Gündem
Çin'de Türk denizcilerin bulunduğu gemi battı
Çin'de Türk denizcilerin bulunduğu gemi battı Çin’in Şanghay kenti açıklarında içinde Türk denizcilerin de bulunduğu Omega adlı gemi, Mirabella isimli gemiyle kötü hava koşullarından dolayı çarpıştı. Filikalarla gemiyi terk eden 16'sı Türk 21 denizcinin diğer gemi tarafından kurtarıldığı açıklandı.
24.01.2024 Haberler
Son dakika... Çin'de Türk denizcilerin bulunduğu gemi battı
Son dakika... Çin'de Türk denizcilerin bulunduğu gemi battı Çin’in Şanghay kenti açıklarında içinde Türk denizcilerin de bulunduğu Omega adlı gemi, Mirabella isimli gemiyle kötü hava koşullarından dolayı çarpıştı. Filikalarla gemiyi terk eden 16'sı Türk 21 denizcinin diğer gemi tarafından kurtarıldığı açıklandı.
24.01.2024 Dünya
Boğaz'da hep aynı şey oluyor! 55 yıl arayla can aldı, zararı milyonlarca lira
Boğaz'da hep aynı şey oluyor! 55 yıl arayla can aldı, zararı milyonlarca lira İstanbul yalıları paha biçilmez değerleri, muhteşem manzaralarıyla milyonlarca kişinin kalbinde taht kuruyor. Ancak Boğaz’ın incilerinin mükemmel görüntüsü ve sunduğu manzara, atlattıkları tehlikeleri geri planda bırakıyor. 55 yıl arayla gemi kurbanı olan iki yalının hikaye ise son derece hüzünlü.
16.01.2024 Yaşam
Bakan Güler: Birileri bize taarruz etmeyi aklından geçirirse S-400'ün ne yapacağını görecekler
Bakan Güler: Birileri bize taarruz etmeyi aklından geçirirse S-400'ün ne yapacağını görecekler Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, katıldığı televizyon programında S-400 tartışmalarıyla ilgili net mesajlar verdi. Bakan Güler, milli muharip uçak KAAN'ın uçuş tarihini de açıkladı.
11.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gemiyle ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.