Ünlülerin yeni gözde meyvesi: Passiflora!
Ünlülerin yeni gözde meyvesi: Passiflora! Türkiye'nin tropik ve subtropik meyve üreticiliğinde son yıllarda büyük gelişmenin sağlandığı, başta Antalya'nın Gazipaşa ve Alanya ilçelerinde yetiştirilen 'çarkıfelek', 'gençlik iksiri' gibi isimlerle de anılan passiflora meyvesi, ünlü isimlerin yeni gözdesi oldu. Antalya'dan birçok ünlü isme passiflora gönderildi.
21.07.2020 Yaşam
Kan donduran gençlik iksiri: Adrenokrom
Kan donduran gençlik iksiri: Adrenokrom Son günlerde dünya çapında bilinen e-ticaret şirketi Wayfair ile ilgili bir Reddit kullanıcısı tarafından ortaya atılan iddialar ve beraberinde birçok farklı iddiaya şahit olmuştuk. Adrenokrom, Wayfair skandalı ile gündeme gelen fakat varlığını uzun süredir sürdüren bir başka kan dondurucu olay. Daha önce bu kavramı hiç duymadıysanız ya da daha detaylı bilgiler edinmek istiyorsanız, yaşı ilerlemesine rağmen nasıl genç kaldığına inanamadığınız sanatçılar varsa bu yazımız okunmaya değer...
17.07.2020 Dünya
Günde iki adet hurma tüketin
Günde iki adet hurma tüketin Beslenme ve Diyet Uzmanı Melisa Karataş, içeriğindeki kalsiyum, magnezyum, sodyum, demir, potasyum, kükürt, klor, fosfor mineralleri, A ve B grubu vitaminler yönünden zengin olan hurmanın tam bir gençlik iksiri olduğunu söyledi.
Bilim adamları gençlik iksiriyle yaşlanma sürecini geri çevirdi
Bilim adamları gençlik iksiriyle yaşlanma sürecini geri çevirdi Hollanda'nın Rotterdam kentinde Erasmus Üniversitesi'nde görevli bilim insanlarının yaşlanmayı önleyen bir ilacı farelerin üzerinde başarıyla test etti.
27.03.2017 Teknoloji
Gençlik iksiri patates
Gençlik iksiri patates Patatesin cilt üzerindeki etkisini biliyor musunuz?
17.03.2017 Cilt Bakımı
Güzelleşmenin ardındaki vahşet!
Güzelleşmenin ardındaki vahşet! Genç ve güzel görünüm sağlamak amacıyla yapılan gençlik iksirinin altından bir vahşet ortaya çıktı...
14.11.2016 Estetik
Gençlik iksirini buldu
Gençlik iksirini buldu Gençlik iksirini buldu
11.09.2019 İlginç Videolar
Gençlik aşısı 'beyaz çay'
Gençlik aşısı 'beyaz çay' Beyaz çaydan mucize olarak bahsediliyor çünkü insan sağlığı için neredeyse fayda sağlamadığı alan bulunmuyor. Dr. Yasemin Bradley, faydalarına geçmeden önce beyaz çayı bu kadar mucizevi yapan içeriğini açıklıyor.
6.07.2021 Bilgi