Gökyüzünde

Gökyüzünde

Son dakika gökyüzünde haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gökyüzünde gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gökyüzünde haber sayfamızda...

Gökyüzünde

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.833 gökyüzünde haberi bulunmuştur.
Çelik kanatlar Kıbrıs'ta! Uçaktan atlayıp kurtuldu, TCG Kocatepe'de dost ateşiyle vuruldu
Çelik kanatlar Kıbrıs'ta! Uçaktan atlayıp kurtuldu, TCG Kocatepe'de dost ateşiyle vuruldu Kıbrıs Barış Harekâtı’nın üzerinden neredeyse yarım asırlık bir süre geçmiş olsa da birçok detay yeteri kadar kayıt alınmadığı için gizemini koruyor. Sonuçları sebebiyle günümüzde dahi zaman zaman gündemde yer bulan, Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en önemli olaylardan biri olan harekâta ilişkin ortaya çıkan yeni detaylar ise o dönemde yaşananları gözler önüne seriyor.
9.05.2024 Gündem
Niğde'de görülen mercek bulutu hayran bıraktı
Niğde'de görülen mercek bulutu hayran bıraktı Gökyüzünde çok katmanlı oluşan mercek bulutu, Niğde'de görüldü. Birçok kişi gökyüzündeki doğa olayını cep telefonlarıyla kayıt altına aldı.
7.05.2024 Gündem
Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde görüldü! Gökyüzünde ilginç an
Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde görüldü! Gökyüzünde ilginç an İstanbul’da etkili olan yağmurun ardından ortaya çıkan Raf bulutu (shelf cloud) gün batımı sırasında havadan çekilen görüntülerde ilginç manzaralar ortaya çıkarttı. Gün batımı, raf bulutu ve yıldırım ise aynı anda tek karede görüntülere yansıdı.
6.05.2024 Gündem
'UFO' kamyon kasasında taşındı! Görenler şaşkına döndü, sosyal medya karıştı
'UFO' kamyon kasasında taşındı! Görenler şaşkına döndü, sosyal medya karıştı Otoyolda ilerleyen sürücüler, kamyonun kasasında taşınan 'UFO' karşısında şaşkına döndü. Hemen telefonlarına sarılan sürücülerin görüntüleri paylaşması üzerine sosyal medya karıştı.
3.05.2024 Dünya
Bayraktar TB3 2 test uçuşunu da başarıyla tamamlandı! Yerli motor ile rekor irtifa
Bayraktar TB3 2 test uçuşunu da başarıyla tamamlandı! Yerli motor ile rekor irtifa Bayraktar TB3, 34. ve 35. test uçuşu da başarıyla tamamladı. Yerli motor ile rekor irtifa gerçekleştirildi. Yeni gelişmeyi Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından duyurdu.
2.05.2024 Gündem
Uçağın camında UFO belirdi! Ne olduğu tespit edilemedi, şehrin üzerinde şok görüntü
Uçağın camında UFO belirdi! Ne olduğu tespit edilemedi, şehrin üzerinde şok görüntü ABD'nin New York eyaletinin tam üzerinde siyah silindire benzeyen bir UFO kaydeden genç kadın dünya medyasında ses getirdi.
29.04.2024 Dünya
Yer: Hatay! Gökyüzünde esrarengiz 3 cisim: Sanki takım elbise giymişlerdi
Yer: Hatay! Gökyüzünde esrarengiz 3 cisim: Sanki takım elbise giymişlerdi Hatay’ın İskenderun ilçesinde gökyüzünde beliren 3 cisim vatandaşlarda merak uyandırdı. İnsan figürüne benzetilen cisimi görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.
28.04.2024 Haberler
Yer: Hatay! Gökyüzünde esrarengiz 3 cisim: Sanki takım elbise giymişlerdi
Yer: Hatay! Gökyüzünde esrarengiz 3 cisim: Sanki takım elbise giymişlerdi Hatay’ın İskenderun ilçesinde gökyüzünde beliren 3 cisim vatandaşlarda merak uyandırdı. İnsan figürüne benzetilen cisimi görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.
28.04.2024 Gündem
Rize'de çöl tozu etkisi
Rize'de çöl tozu etkisi Kuzey Afrika üzerinden gelen toz taşınımı nedeniyle, Rize'de görüş mesafesi düştü, gökyüzünde gri toz tabakası kapladı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dilek Karadoğan, “Bu sene 4 milyon ton çöl tozunun ülkemize geldiği saptanmıştır. Toz yoğunluğunu dönemlerinde dışarı çıkmamak veya maske kullanmak gerekiyor" dedi.
27.04.2024 Haberler
Muş semalarında insanı andıran bir cisim görüntülendi
Muş semalarında insanı andıran bir cisim görüntülendi Muş’un Varto ilçesi semalarında akşam saatlerinde insan şeklini andıran bir cisim görüntülendi.
27.04.2024 Haberler
SOLOTÜRK pilotları, Çanakkale'de öğrencilerle bir araya geldi
SOLOTÜRK pilotları, Çanakkale'de öğrencilerle bir araya geldi Türk Hava Kuvvetleri gösteri timi SOLOTÜRK pilotları, Çanakkale'de İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde öğrencilerle buluşarak tecrübelerini aktardı.
26.04.2024 Gündem
Gökyüzünden bulut gibi indiler: Nereden geliyorlar bilmiyorum
Gökyüzünden bulut gibi indiler: Nereden geliyorlar bilmiyorum Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde nereden geldiği belli olmayan arılar, sanayideki iş yerlerini bastı. Arıların baskınına çalışırken yakalanan esnaf neye uğradığını şaşırdı.
26.04.2024 Gündem
Uzaydan gelen gizemli nesne! Yerel halk kaydetti, 1600 kilometre uzaklıkta aynı görüntü
Uzaydan gelen gizemli nesne! Yerel halk kaydetti, 1600 kilometre uzaklıkta aynı görüntü Çin'de aniden gökyüzünde beliren gizemli nesne önce yerel sonra da ulusal medyada gündem oldu. Resmi makamlar henüz cisimle ilgili bir açıklamada bulunmadı.
24.04.2024 Dünya
Yurtta 23 Nisan neşesi...
Yurtta 23 Nisan neşesi... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yurt çapında büyük coşku ve neşeyle kutlandı. Törenlerde birbirinden renkli gösteriler sahneleyen çocuklar, oturdukları makam koltuklarında barış mesajları verdi, bu günü kendilerine armağan eden Atatürk’e de saygı ve minnetlerini ifade etti...
24.04.2024 Gündem
Bir damla yağmur düşmezken sel vurdu! Dubai'de çakan şimşeklerin sırrı: 'Drone yaptı'
Bir damla yağmur düşmezken sel vurdu! Dubai'de çakan şimşeklerin sırrı: 'Drone yaptı' Geçtiğimiz salı günü Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde yaşanan sel felaketinin ardından ortaya çıkan görüntüler tüm dünyayı şoke etti. Normal koşullarda 1,5 ila 2 yılda yağması gereken yağmurun yaklaşık 24 saat içinde yağmış olması, Dubai’de hayatı tam anlamıyla felç etti. Peki, hayatı durma noktasına getiren yağışların, gökyüzünde beliren şimşeklerin ardındaki neden tam olarak ne?
20.04.2024 Yaşam
Selçuk Bayraktar paylaştı! İki Bayraktar TB3 havada
Selçuk Bayraktar paylaştı! İki Bayraktar TB3 havada Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA test uçuşlarına hız kesmeden devam ediyor. Hafta boyunca süren testlerde iki prototipi de test uçuşları gerçekleştiren Bayraktar TB3’ün toplam uçuş saati 272 saat 47 dakikaya ulaştı. Selçuk Bayraktar o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
19.04.2024 Gündem
İsfahan'da şiddetli patlamalar
İsfahan'da şiddetli patlamalar İran'ın orta bölümünde yer alan İsfahan eyaletinde yaşayanlar, gece yarısı patlama sesleriyle yataklarından fırladı. Çok şiddetli en az üç patlama sesi duyuldu.
19.04.2024 Haberler
Hava aydınlandı, ilk görüntüler geldi!
Hava aydınlandı, ilk görüntüler geldi! Dünya gözünü, İran'ın başkenti Tahran'ın yaklaşık 350 kilometre güneyindeki İsfahan'a çevirdi.
19.04.2024 Haberler
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler oldu? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler oldu? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı İran, İsrail'e onlarca intihar dronu ve füze fırlattı. Dünyanın şoke olduğu gelişme anbean takip edildi. CNN TÜRK Washington temsilcisi Paksoy dün gecenin arka planını aktardı. İşte detayları...
14.04.2024 Haberler
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler yaşandı? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler yaşandı? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı İran, İsrail'e onlarca intihar dronu ve füze fırlattı. Dünyanın şoke olduğu gelişme anbean takip edildi. CNN TÜRK Washington temsilcisi Paksoy dün gecenin arka planını aktardı. İşte detaylar...
14.04.2024 Dünya
Kripto para dolandırıcılarına para kaptıran kadın kayboldu
Kripto para dolandırıcılarına para kaptıran kadın kayboldu Bağcılar’da kripto para dolandırıcılarına 700 bin lirasını kaptıran kadın ortadan kayboldu. Ekrem Tank ve ailesi günlerdir ablasından gelecek olan iyi haberi bekliyor.
13.04.2024 Gündem
'Şeytan' Pons Brooks gökyüzünde belirdi! Türkiye'den de gözlemlendi, korkunç kehanetler
'Şeytan' Pons Brooks gökyüzünde belirdi! Türkiye'den de gözlemlendi, korkunç kehanetler Türkiye dahil dünyanın birçok ülkesinden gözlemlenen ‘12P/Pons Brooks’ 2095 yılında tekrar ortaya çıkacak. 71 yılda bir beliren ve geride sadece kehanetler bırakan 'Şeytan Kuyruklu Yıldızı'nın habercisi olduğu öne sürülen konular dünyada ses getirdi.
13.04.2024 Dünya
Muş semalarında şaşırtan manzara! Cep telefonu ile kaydedildi
Muş semalarında şaşırtan manzara! Cep telefonu ile kaydedildi Muş'ta akşam saatlerinde gökyüzünde tanımlanamayan bir cisim görüntülendi. Hareket halindeki cisim cep telefonu ile kaydedildi.
12.04.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50.000 saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50.000 saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı.
9.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gökyüzünde ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.