Göre

Göre

Son dakika göre haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan göre gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan göre haber sayfamızda...

Göre

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 748.108 göre haberi bulunmuştur.
Ticaret Bakanlığı'ndan 'IBAN kiralama' uyarısı
Ticaret Bakanlığı'ndan 'IBAN kiralama' uyarısı Ticaret Bakanlığı, IBAN kiralama ilanları başta olmak üzere sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı vatandaşları uyararak; bir banka hesabının maddi menfaat karşılığında başka kişiler tarafından kullanılmasına izin vermenin 'Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu'na göre suç teşkil ettiğini bildirdi.
26.04.2024 Ekonomi
74 yaşındaki 'silahlı büyükanne': Dolandırılıp tüm parasını kaybedince banka soydu!
74 yaşındaki 'silahlı büyükanne': Dolandırılıp tüm parasını kaybedince banka soydu! Tüm parasını online bir dolandırıcılıkta kaybetti, kız kardeşine ve arkadaşına da büyük miktarda borcu bulunuyordu. Çaresizlikten gözü dönen yaşlı kadın banka soymaya karar verdi. Başlangıçta kimse onu ciddiye almadı, ta ki elinde bir silahla bankadan içeri girdiği görüntüler manşetlere taşınana kadar.
26.04.2024 Dünya
Barış Alper Yılmaz'ı Almanya'dan 16 milyon euroluk resmi teklif!
Barış Alper Yılmaz'ı Almanya'dan 16 milyon euroluk resmi teklif! Galatasaray'ın genç yıldızı Barış Alper Yılmaz, Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor.
26.04.2024 Galatasaray
Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt! Hasan Arat görüşme gerçekleştirdi
Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt! Hasan Arat görüşme gerçekleştirdi Teknik direktörlük için Nuri Şahin'le görüşme gerçekleştiren Beşiktaş, genç hocanın Dortmund'daki geleceğinin şekillenmesini bekliyor.
26.04.2024 Beşiktaş
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili, "Harcama kontrolü devreye girecek." dedi.
26.04.2024 Ekonomi
'BoJ üç kez daha faiz artırabilir'
'BoJ üç kez daha faiz artırabilir' Pacific Investment Management Co'ya (Pimco) göre Japonya Merkez Bankası (BoJ) üç kez daha faiz artırabilir.
26.04.2024 Uzmanpara
Antalya'da zincirleme kaza! Yaralılar var
Antalya'da zincirleme kaza! Yaralılar var Antalya'nın Alanya ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
26.04.2024 Gündem
36 bin sözleşmeli personel alınacak: Karar Resmi Gazete'de!
36 bin sözleşmeli personel alınacak: Karar Resmi Gazete'de! Sağlık Bakanlığı, eleman temininde güçlük çekilen yerlerde ve hizmet dallarında sağlık hizmetlerinin etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alacak. Karar, Resmi Gazete’de yayımlandı.
26.04.2024 Ekonomi
Çin'in altın tüketimi arttı
Çin'in altın tüketimi arttı Çin Altın Birliği verilerine göre Çin'in 2024 yılının ilk çeyreğindeki altın tüketimi artan güvenli liman talebiyle bir önceki yıla göre %5,94 oranında arttı.
26.04.2024 Uzmanpara
ÖZEL | Ali Güneş, şampiyonluk favorisi için net konuştu! Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi çarpıcı tahmin
ÖZEL | Ali Güneş, şampiyonluk favorisi için net konuştu! Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi çarpıcı tahmin Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen eski futbolcu Ali Güneş, dev derbi öncesi Skorer'den Nergis Aşkın'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ali Güneş, Süper Lig'deki çekişmeli geçen şampiyonluk yarışını da yorumlarken, favorisini açıkladı.
26.04.2024 Fenerbahçe
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2024 | Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı?
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2024 | Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ile ilgili karar Resmi Gazete'de yayımlandı. 36 bin sağlık personeli alımı ilanına göre 1 diyetisyen, 9 ebe, 2 hemşire, 25 sağlık memuru, 1 sağlık teknikeri, 3 bin 498 tabip, 32 bin 464 de uzman tabip istihdamı gerçekleşecek. Başvuru yapacak adaylar ÖSYM başvuru ve tercih kılavuzunu bekliyor. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman yapılacak?
26.04.2024 Bilgi Rehberi
Fiyatı 55 TL’den 150 TL’ye çıktı! Ambalaj uygulaması fahiş artışı bitirecek
Fiyatı 55 TL’den 150 TL’ye çıktı! Ambalaj uygulaması fahiş artışı bitirecek Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde fahiş fiyatla mücadele kapsamında kendisine sorulan bir soru üzerine, “Gerekli tedbirler için ilgili Bakanlıklarımız şu anda çalışmalarını yapıyor. Ambalajların üzerine fiyatlarının yazılması konusu da düşünülebilir” dedi. Peki ambalaj fiyatı uygulaması temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde fahiş fiyatı bitirir mi? Marketler ambalajda yazan fiyatın üzerinde satış yapabilecek mi? İşte detaylar...
26.04.2024 Ekonomi
Milyonlarca ev sahibini yakından ilgilendiriyor: Kira artışında dikkat çeken tablo!
Milyonlarca ev sahibini yakından ilgilendiriyor: Kira artışında dikkat çeken tablo! Son dönemde bazı bölgelerde kira fiyatları geriledi. Bazı semtlerde ise fiyatların artış hızı durdu. Peki kira fiyatlarındaki artış hızının yavaşlamasının nedeni ne? Hangi ilde fiyatlar ne durumda? İşte detaylar...
26.04.2024 Ekonomi
EKPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ 2024: EKPSS ne zaman, saat kaçta başlayacak? Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) tarihi
EKPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ 2024: EKPSS ne zaman, saat kaçta başlayacak? Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) tarihi 2024 EKPSS sınav tarihi merak ediliyor. ÖSYM tarafından her iki yılda bir düzenlenen EKPSS bu sene gerçekleştirilecek. Sınava girmek için heyecanla bekleyen adaylar "2024 EKPSS ne zaman, hangi gün?" sorusuna yanıt arıyor. İşte, ÖSYM sınav takvimine göre 2024 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı tarihi...
26.04.2024 Bilgi Rehberi
CUMA NAMAZI SAATİ KAÇTA İSTANBUL, ANKARA, İZMİR? 26 Nisan Cuma namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet İstanbul, Ankara, İzmir il il cuma namazı vakitleri
CUMA NAMAZI SAATİ KAÇTA İSTANBUL, ANKARA, İZMİR? 26 Nisan Cuma namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet İstanbul, Ankara, İzmir il il cuma namazı vakitleri Cuma namazı saati, cuma namazını eda etmek isteyenler tarafından sorgulanıyor. Cuma namazı bu hafta 26 Nisan'a denk geliyor. "Cuma namazı saat kaçta kılınacak?" sorusu Müslümanlar tarafından araştırılırken bu haftaki cuma namazı 26 Nisan'da öğle namazıyla birlikte kılınacak. Binlerce kişi ikamet ettiği ilin namaz vaktine göre ibadetlerini yerine getirmiş olacak. İl il cuma namazı vakitleri Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından paylaşılıyor. Her hafta cuma günü öğle ezanı ile birlikte Müslümanlar tarafından camilerde saf tutulup ibadetler yerine getiriliyor. İşte 26 Nisan İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa cuma namazı vakitleri...
26.04.2024 Bilgi Rehberi
‘Yüksek yargıda hiyerarşi yok’
‘Yüksek yargıda hiyerarşi yok’ AYM Başkanı Kadir Özkaya, yüksek mahkemeler arasındaki gerilimle ilgili, “Anayasa’ya göre yasama, yürütme ve yargı organları arasında hiyerarşik bir ilişki olmadığı gibi yüksek yargı organları arasında da böyle bir ilişki yoktur” dedi.
26.04.2024 Gündem
Türkiye’den AB’ye misilleme
Türkiye’den AB’ye misilleme Avrupa Birliği Devlet ve Hükümet Başkanları Özel Zirvesi’nde Türkiye’ye yönelik alınan kararların ardından Ankara’dan misilleme adımı geldi.
26.04.2024 Gündem
‘Konut satış fiyatı 9 aydır düşüşte’
‘Konut satış fiyatı 9 aydır düşüşte’ Konutta reel satış fiyatında 9 aydır düşüşün devam ettiğini ortaya koyan sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” mart ayı raporunda kiralıkta da gerileme olduğu belirtildi.
26.04.2024 Ekonomi
Organik çilekle tarıma doping!
Organik çilekle tarıma doping! Ünü Türkiye’yi aşan Hüyük çileği ile Sason çileğinde ilk ürünler geri sayımda. Anadolu’dan çıkan bu iki organik tat, küçük ve engebeli arazileri üretime katarken; aynı zamanda şehirden köye göçü sağlayarak kırsal kalkınmanın iyi birer örneği oluyor.
26.04.2024 Ekonomi
TikTok için ‘İDN’ önlemi
TikTok için ‘İDN’ önlemi ABD Senatosu, Amerikalıların verilerinin Çin’in eline geçeceği iddiasıyla, TikTok’un sahibi ByteDance’ı hisselerini satmaya zorlayan, aksi haldeyasaklanmasına yol açabilecek yasa tasarısını onayladı.
26.04.2024 Ekonomi
10 bin işletme için dijital yetkinlik ölçümü
10 bin işletme için dijital yetkinlik ölçümü Vodafone Business, Yıldız Teknik Üniversitesi akademisyenleri iş birliği ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) desteğiyle hazırlamış olduğu Sanayide Dijital Yetkinlik Analizi’yle şirketlerin dijital yetkinlik seviyelerini ölçeceğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre kendi dijital yetkinliklerini sektördeki diğer işletmelerle karşılaştırabilme şansı yakalayabilecek olan KOBİ’ler geliştirmeleri gereken alanları tespit edebilecek.
26.04.2024 Ekonomi
Kaygı çocukları esir aldı
Kaygı çocukları esir aldı Dünya sorunları, akıllı telefonlar, sosyal medya ve sınavlar nedeniyle çocuklar, adeta kaygının esiri oldular. Korku, endişe, saç dökülmesi, egzema, depresyon bu durumun belirtileri arasında.
26.04.2024 Eğitim
Fatih'te 4 katlı binada yangın! 2 kişi dumandan etkilendi
Fatih'te 4 katlı binada yangın! 2 kişi dumandan etkilendi Fatih'te, 4 katlı binanın ikinci katında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, kısa sürede yangına müdahale ederek söndürürken, yangın anında dairede bulunan ve dumandan etkilenen 2 kişiden birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
26.04.2024 Gündem
Adana'da kardeşlerin kavgası kanlı bitti: 3 yaralı
Adana'da kardeşlerin kavgası kanlı bitti: 3 yaralı Adana’nın Ceyhan ilçesinde tarlada patates başağı toplayan kardeşler arasında paylaşım anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. 1’i kadın 3 kişinin yaralandığı çatışma anları cep telefonu kamerasına yansıdı.
26.04.2024 Gündem
Diyarbakır'da korkunç olay! Yolcu koltuğunda gördüğü annesini tabancayla vurdu
Diyarbakır'da korkunç olay! Yolcu koltuğunda gördüğü annesini tabancayla vurdu Diyarbakır'da S.D. (17), cadde üzerinde bir otomobilin yolcu koltuğunda gördüğü annesi B.D.'yi (35) tabancayla vurdu. Hastaneye kaldırılan kadının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, şüpheli S.D. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.
25.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Göre ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.