Gülben

Gülben

Son dakika gülben haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gülben gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gülben haber sayfamızda...

Gülben

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.641 gülben haberi bulunmuştur.
Pankreas kanserine yakalanmıştı! Tanyeli sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı
Pankreas kanserine yakalanmıştı! Tanyeli sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı Bir senedir pankreas tedavisi gören Tanyeli, eşi İlker Sünnili ile Nişantaşı City's'de görüntülendi. 47 kiloya düştüğünü belirten oryantal, "Hayatımda ilk kez bu kadar fazla kilo verdim. Benim diyen manken bile 47 kilo değildir" dedi. Sevilen isim, sağlık durumu hakkında da açıklamalarda bulundu.
8.05.2024 Cadde
Özkan Uğur'suz MFÖ konseri! 'Kelimelerle anlatmak zor'
Özkan Uğur'suz MFÖ konseri! 'Kelimelerle anlatmak zor' MFÖ grubu, geçtiğimiz sene 8 Temmuz'da hayatını kaybeden Özkan Uğur'suz Bostancı Gösteri Merkezi'nde ilk kez sahne aldı. Duygusal anların yaşandığı gecede ekranda sık sık Uğur'un fotoğraflarına yer verildi. Konseri izlemeye giden Gülben Ergen, duygularını dile getirdi.
18.03.2024 Cadde
Merve Dizdar, Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti!
Merve Dizdar, Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti! Fransa'da düzenlenen 76'ncı Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Merve Dizdar başarılı oyunculuğu ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. İki yıl önce Gürhan Altundaşar ile boşanan Dizdar aradığın aşkı sonunda buldu. Merve Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti.
15.02.2024 Cadde
Girişimciler doğuyor!
Girişimciler doğuyor! Türkiye'de bebek ve çocuk ürünleri pazarı 2 milyar doları aşıyor. Özellikle girişimci kadınlar biraz da 'kendi hayatlarından' aldıkları ilhamla, gördükleri 'eksikliklerle' harekete geçerek üretici oluyor.
12.02.2024 Milliyet Executive
Ali Sürmeli'nin Instagram hesabı hack'lendi! Olay yaratan iddialar
Ali Sürmeli'nin Instagram hesabı hack'lendi! Olay yaratan iddialar 'Deli Yürek', 'Kurtlar Vadisi: Pusu', 'Çukur' ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' gibi çok izlenen dizilerde rol alan Ali Sürmeli’nin Instagram hesabı ele geçirildi. Telefonunu kaybettiği belirtilen usta oyuncunun ağzından çok konuşulacak iddialarda bulunuldu.
10.02.2024 Cadde
'Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim! Bizim bir cinayetimiz var'
'Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim! Bizim bir cinayetimiz var' Gülben Ergen, annesi ve babası boşandıktan sonra kendisinden beş yaş büyük olan abisi Rıfat'tan ayrılmak zorunda kaldı. Abisi babasıyla, kendisi annesiyle kalan şarkıcı, 23 yaşındaki hayatını kaybeden abisiyle ilişkisini anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.
19.01.2024 Magazin
'Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim! Bizim bir cinayetimiz var'
'Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim! Bizim bir cinayetimiz var' Gülben Ergen, annesi ve babası boşandıktan sonra kendisinden beş yaş büyük olan abisi Rıfat'tan ayrılmak zorunda kaldı. Abisi babasıyla, kendisi annesiyle kalan şarkıcı, 23 yaşındaki hayatını kaybeden abisiyle ilişkisini anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.
19.01.2024 Cadde
Ayla Algan'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu: Evinin duvarında asılıydı bu fotoğraf!
Ayla Algan'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu: Evinin duvarında asılıydı bu fotoğraf! Tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan, 86 yaşında beyin kanaması sebebiyle hayatını kaybetti. Algan'ın vefatının ardından sanat dünyasından birçok isim art arda başsağlığı mesajları yayınladı. İşte ünlülerin Ayla Algan paylaşımları...
5.01.2024 Cadde
G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: G Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: G Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftlerin yaşadığı mutluluğun yanında bir telaş da sarıyor. Çocuklarının cinsiyetini öğrenme heyecanı yaşayan aileler ardından isim araştırmasına giriyor. Kız bebekleri için anlamlı isimler seçmek isteyen aileler nadir bulunan, modern ve günümüz çağına uygun isimleri tercih ediyor. İsmin kendisi kadar kulağa hoş gelmesi de anne ve baba adaylarının dikkat ettiği faktörler arasında yer alıyor. G harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri Sevimli görünüşleri, inşalarla kurdukları yakın dostluk ve bağ ile kendilerini sevdiren köpekler dünya üzerinden en çok sahiplenilen ikinci evcil hayvanlardır. Etçil ve memeli olan köpeklerin 400’den fazla ırkı olduğu tahmin edilmektedir. Günümüzde en çok sahiplenilen köpek cinsi ile fino türüdür. İlk köpek sahiplenildiğinde dişi veya erkek oluşuna göre isim verilir. Köpek sahipleri yeni dostlarına en güzel, duyulmamış, havalı isimleri vermek ister. Bazı evcil hayvan sahipleri köpeklerine yabancı isim vermek isterken bazıları da Türkçe isim tercih ederler. Köpeklere verilebilecek birbirinden güzel köpek isimleri vardır. En güzel, yaratıcı, duyulmamış, havalı, Türkçe, yabancı dişi ve erkek köpek isimleri ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Sultangazi’de şoke eden olay! Elinde döner bıçağı ile hırsızlık yaptı
Sultangazi’de şoke eden olay! Elinde döner bıçağı ile hırsızlık yaptı Sultangazi’de bir apartmana giren hırsız, dairenin önündeki ayakkabıları çalarak kaçtı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde hırsızın elindeki döner bıçağı dikkat çekti.
13.12.2023 Haberler
Sultangazi’de şoke eden olay! Elinde döner bıçağı iel hırsızlık yaptı
Sultangazi’de şoke eden olay! Elinde döner bıçağı iel hırsızlık yaptı Sultangazi’de bir apartmana giren hırsız, dairenin önündeki ayakkabıları çalarak kaçtı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde hırsızın elindeki döner bıçağı dikkat çekti.
13.12.2023 Gündem
Yıl 1992... 'Gülben Ergen'in vokalistliğini yaptığım dönem'
Yıl 1992... 'Gülben Ergen'in vokalistliğini yaptığım dönem' Ekran macerası 1992'de başlayan, 337'nci bölümü ile Haziran 2002'de sona eren 'Mahallenin Muhtarları' dizisinin Eczacı Bahadır'ı Alp Balkan (53), 31 yıl önce çekilen fotoğrafı sosyal medyada takipçileriyla paylaştı.
8.12.2023 Cadde
Safiye Soyman: Faik'in sarışın sevdası beni sinirlendiriyor!
Safiye Soyman: Faik'in sarışın sevdası beni sinirlendiriyor! Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman ile hayat arkadaşı Faik Öztürk, geçtiğimiz akşam bir balıkçıda görüntülendi. Pembe kıyafetleri ile dikkat çeken ikili, her zamanki gibi birbirlerine takılarak, eğlenceli açıklamalar yaptı. Soyman'ın, hayat arkadaşına yönelik esprili sitemi de dikkat çekti.
26.11.2023 Cadde
Gülben Ergen'in Filistin konuşması alkış topladı
Gülben Ergen'in Filistin konuşması alkış topladı Gülben Ergen, kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği ile 50 anaokulu yaptırdı. Bu çalışmaları ödüllendirilen sanatçı, törende yaptığı konuşmada "Gazze'ye özgürlük" dedi.
21.11.2023 Cadde
Daha anne karnında depreme yakalanıp, babasını kaybetti! Minik kalbini durdurup ameliyat ettiler
Daha anne karnında depreme yakalanıp, babasını kaybetti! Minik kalbini durdurup ameliyat ettiler Kahramanmaraş merkezli depremlere hamileyken yakalanan annenin Adıyaman’da dünyaya getirdiği bebek, kalbindeki ciddi doğumsal rahatsızlık nedeniyle İstanbul’a nakledildi. Depremden önce 3’üncü çocuğunun olacağını öğrenen babanın depremde yaşamını yitirdiği öğrenilirken, kardeşleri Adıyaman’da konteynerda bekleyen bebeğe Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi sahip çıktı.
20.11.2023 Gündem
40 yaş küçük aşkından ayrılmıştı! Mehmet Ali Erbil'den Gülseren Ceylan açıklaması
40 yaş küçük aşkından ayrılmıştı! Mehmet Ali Erbil'den Gülseren Ceylan açıklaması Özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Mehmet Ali Erbil, 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşamaya başlamasıyla magazin gündemini karıştırmıştı. Nikâh masasına oturacakları iddia edilen çift, 31 Ekim'de ayrılık kararı almıştı. Eski sevgililerden ünlü şovmen ayrılığıyla ilgili sessizliğini bozdu.
11.11.2023 Cadde
Gülben Ergen'den esprili gönderme! 'Göğsümde çok yılan taşıdım'
Gülben Ergen'den esprili gönderme! 'Göğsümde çok yılan taşıdım' Gülben Ergen, önceki akşam Ataköy'de bir mekanda sahneye çıktı. Yılan figürlü kıyafetine seyircinin laf atması üzerine ünlü şarkıcıdan esprili bir açıklama geldi.
6.11.2023 Cadde
Abese Suresi Okunuşu ve Anlamı: Abese Suresi Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti ve Diyanet Meali
Abese Suresi Okunuşu ve Anlamı: Abese Suresi Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti ve Diyanet Meali Abese Suresi, Kur’an’da yer alan önemli surelerden biridir. Bu surenin tüm ayetlerinin Mekke devrinde tebliğ edildiğine inanılmaktadır. Toplamda 42 ayetten meydana gelen sure, Kur’an-ı Kerim’in 80. suresidir. Abese Suresi ismi, 1. ayette yer alan terime dayanmaktadır. Abese, “huzursuzluk sebebiyle yüz buruşturmak” anlamına gelmektedir. Abese Suresi’nin indirilme sebebi ise aynı zamanda Hz. Muhammed’e verilen bir uyarı olarak görülmektedir. Abese Suresi okunuşu, Türkçe anlamı, Arapça yazılışı, fazileti ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
24.10.2023 Sureler
Gülben Ergen depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ı unutmadı!
Gülben Ergen depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ı unutmadı! Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 49'uncu anaokulunu dün Hatay Kırıkhan’da açtı. Ünlü şarkıcı, 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinde Hatay’da enkaz altında kalan ve günler sonra cansız bedenine ulaşılan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ı unutmadı.
9.10.2023 Cadde
Yıllardır konuşuluyor! Gülben Ergen'den 'taksi plakaları' açıklaması
Yıllardır konuşuluyor! Gülben Ergen'den 'taksi plakaları' açıklaması Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Gülben Ergen, sık sık takipçileriyle soru-cevap etkinliği yapıyor. Ünlü şarkıcı, son olarak 'silikon' sorusuna verdiği yanıtla magazin gündemine geldi. Uzun süredir taksi plakaları olduğuna dair haberler çıkan Gülben Ergen, bu konuya da bir kez daha açıklık getirdi.
26.09.2023 Cadde
Düetlerde zaman tüneli
Düetlerde zaman tüneli Mor ve Ötesi ile Aleyna Tilki’nin bir araya gelip “Yaz Yaz Yaz”ı seslendirmeleri, bir hayli gürültü kopardı. Bu vesileyle Türk popüler müziğinde düet çalışmalarının geçmişine şöyle bir göz atalım istedik.
5.08.2023 Pazar
Disney'in 'Atatürk' dizisi kararına ünlülerden tepki!
Disney'in 'Atatürk' dizisi kararına ünlülerden tepki! Dijital yayın platformu Disney Plus'ın, Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı 'Atatürk' dizisini yayınlamama kararına ve bu kararın arkasında ABD'deki Ermeni lobisinin baskısı olduğunun ortaya çıkmasına ünlü isimler de sert tepki gösterdi.
3.08.2023 Cadde
‘Nasıl gittin Özkan’ım böyle bırakılmaz ki’
‘Nasıl gittin Özkan’ım böyle bırakılmaz ki’ 8 Temmuz’da hayatını kaybeden Özkan Uğur dün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze öncesi AKM’de düzenlenen törene 69 yaşında aramızdan ayrılan Özkan Uğur’un ailesi, dostları ve sevenleri katıldı. Usta isme kalabalıklar gözyaşları ve alkışlar eşliğinde veda etti.
12.07.2023 Kültür Sanat
Özkan Uğur son yolculuğuna uğurlandı!
Özkan Uğur son yolculuğuna uğurlandı! Geçirdiği lenf kanserinden dolayı tedavi gördüğü hastanede 8 Temmuz'da hayata gözlerini yuman usta müzisyen ve şarkıcı Özkan Uğur, AKM’de gerçekleşen törenle ebediyete uğurlandı. Vefat haberi ile sanat dünyasını yasa boğan 69 yaşındaki sanatçıyı, binlerce seveni uğurladı. Anmasının gerçekleştiği AKM’deki salon hınca hınç dolarken Özkan Uğur, tören sonrası öğle namazına müteakip Taksim Cami’de kılınan cenaze namazı sonrası Karacaahmet Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.
12.07.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Gülben ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.