Güvenlik Duvarı

Güvenlik Duvarı

Son dakika güvenlik duvarı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan güvenlik duvarı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan güvenlik duvarı haber sayfamızda...

Güvenlik Duvarı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.234 güvenlik duvarı haberi bulunmuştur.
Bakan Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşlar için tarih verdi
Bakan Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşlar için tarih verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı’nın depremlere dayanıklı hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmaların 2026 yılı başında tamamlanacağını belirterek, “Benzer depremler yaşanması halinde dahi altyapı hasar görmeyecek şekilde yapılıyor” dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya operasyonların detaylarını açıkladı! 'Bu ülkede kimse benim vatandaşıma şekil yapamaz'
Bakan Yerlikaya operasyonların detaylarını açıkladı! 'Bu ülkede kimse benim vatandaşıma şekil yapamaz' İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gaziantep'te Türkiye'nin Huzuru Gaziantep'in Huzuru Toplantısı'na katıldı. Bakan Yerlikaya, 1 Haziran 2023 ile 12 Mart 2024 tarihleri arasında yapılan tüm operasyonların detaylarını açıkladı.
16.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Terörü ülkemizin gündeminden çıkartmaya kararlıyız
Bakan Yerlikaya: Terörü ülkemizin gündeminden çıkartmaya kararlıyız İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya TBMM Genel Kurulu Bütçe görüşmelerinde konuştu. Bakan Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Terörle mücadelemizi ara vermeden sürdüreceğiz." dedi. Bakan Yerlikaya, 2023'ün 11 ayında etkisiz hale getirilen terörist sayısını açıkladı.
16.12.2023 Gündem
Yorulan vücudunuzda doping etkisi yapabilecek besinler! Ulaşımı kolay bu yiyecekleri mutlaka deneyin...
Yorulan vücudunuzda doping etkisi yapabilecek besinler! Ulaşımı kolay bu yiyecekleri mutlaka deneyin... Günün rutin koşuşturmalarının yanı sıra gün içerisinde aldığımız besinlerin vücuda olan olumlu etkilerini artırmak oldukça önemlidir. Yorulan vücudunuzda doping etkisi yapacak bir çok besinler bulunmaktadır. Ulaşımı kolay bu besinleri alarak hem kendimizi daha enerjik ve zinde hissederiz hem de bağışıklık sistemimizi güçlü tutarak daha sağlıklı olmayı sağlarız. Yorulan vücut sinyalleri nasıl okunmalıdır? Destek için neler yapılmalıdır sizler için derledik.
5.08.2023 Sağlık
Bakan Yerlikaya duyurdu: İstanbul'a 39 göç mobil noktası
Bakan Yerlikaya duyurdu: İstanbul'a 39 göç mobil noktası İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, düzensiz göçmenle ilgili mücadeleye ilişkin son bilgileri açıkladı.
26.07.2023 Gündem
Van- İran sınır hattında modüler beton duvarın 96 kilometresi tamamlandı
Van- İran sınır hattında modüler beton duvarın 96 kilometresi tamamlandı Kaçak göçmenlerin yasa dışı geçişlerinin engellenmesi için Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde başlatılıp, Van'ın Çaldıran ve Hakkari'nin Yüksekova ilçesine kadar olan İran hattındaki 560 kilometrelik sınıra modüler beton duvar örme çalışmaları devam ediyor. Van-İran sınır hattında planlanan 295 kilometrelik duvarın 96 kilometresi tamamlanırken, geri kalan kısmın bitirilmesi için de çalışmalar sürüyor.
26.05.2023 Gündem
Bakan Soylu CNN TÜRK'te Sinan Oğan'ın kararını yorumladı: 2 sebebi var
Bakan Soylu CNN TÜRK'te Sinan Oğan'ın kararını yorumladı: 2 sebebi var İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK kanalında Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Bakan Soylu, seçimlerin 2. turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı alan Sinan Oğan'ın açıklamalarını değerlendirdi.
23.05.2023 Gündem
Şanlıurfa'da 'Kökünü Kurutma' operasyonu! Bakan Soylu detayları paylaştı
Şanlıurfa'da 'Kökünü Kurutma' operasyonu! Bakan Soylu detayları paylaştı Şanlıurfa’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yönetiminde 600 polisin katıldığı ‘Kökünü Kurutma Operasyonu’nda 182 kişi gözaltına alındı. Bakan Soylu, “Göreceğiz el mi yaman bey mi yaman. Devletin ciddiyeti, mücadelesini ve kararlılığını buradaki bu musibeti gençlerimize bulaştırmak ve buradan huzur ve sükunu ortadan kaldırmak isteyenlere kökünü kurutarak göstereceğiz” dedi.
14.12.2022 Gündem
Sınırdaki güvenlik zırhı genişletiliyor
Sınırdaki güvenlik zırhı genişletiliyor İçişleri Bakanlığı, bütçe çalışmaları kapsamında hazırlayarak TBMM’ye sunduğu faaliyet raporunda, sınır güvenliğine ilişkin yürütülen çalışmalara da yer verdi
29.11.2022 Gündem
Bakan Soylu, Türkiye-İran sınırındaki güvenlik duvarı çalışmalarını inceledi
Bakan Soylu, Türkiye-İran sınırındaki güvenlik duvarı çalışmalarını inceledi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Avrupa Komisyonu Komşuluk ve Genişleme Komiseri Oliver Varhelyi ve AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ile Türkiye-İran sınırında yapımı devam eden güvenlik duvarı çalışmalarını inceledi.
27.10.2022 Siyaset
Bakan Soylu, gönüllü geri dönüş yapan Suriyeli sayısını açıkladı
Bakan Soylu, gönüllü geri dönüş yapan Suriyeli sayısını açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2021 yılbaşından eylül ayına kadar gönüllü geri dönüş yapan Suriyelilerin sayısı 43 bin 420'ydi." diyerek yeni rakamı paylaştı.
22.10.2022 Siyaset
Festivalin yıldızı Frenk kaktüsü
Festivalin yıldızı Frenk kaktüsü İklim krizi derinleştikçe farkındalıklarımız da yükseliyor.
9.09.2022 Kültür Sanat
9 günlük bayram tatilinde siber saldırılara dikkat
9 günlük bayram tatilinde siber saldırılara dikkat Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkması çalışanları sevindirirken, uzmanlar her geçen gün daha büyük bir tehdit haline gelen siber saldırganlar konusunda şirketleri uyardı. Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Berqnet Genel Müdürü Hakan Hintoğlu, “Uzun süreli tatiller, tehdit aktörlerinin saldırılarını artırmaları için uygun bir zaman ve ortam sunuyor" dedi.
6.07.2022 Ekonomi
Formula 1'de korkunç kaza! 4 araç karıştı, takla attı
Formula 1'de korkunç kaza! 4 araç karıştı, takla attı Silverstone'da daha yarışın ilk virajında yaşanan büyük bir kazanın ardından kırmızı bayrak çıktı. Guanyu Zhou, George Russell, Alexander Albon, Gasly kazaya karıştı.
4.07.2022 Motor Sporları
Van'nın isimsiz 255 mezarı!
Van'nın isimsiz 255 mezarı! Van'a yasa dışı yollardan geçiş yapan göçmenlerin bazıları çıktıkları bu yolculukta hayatlarını kaybediyor. Sınırdan geçerken donan, gölde boğulan ya da kazalarda ölen göçmenler, 'Kimsesizler Mezarlığı'na defnediliyor. 2017'de oluşturulan mezarlıkta 255 göçmen mezarı bulunuyor.
2.07.2022 Gündem
Kaçak göçmenler sınırda ve denizde yakalandı!
Kaçak göçmenler sınırda ve denizde yakalandı! Türkiye genelinde düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığı ile mücadele kapsamında jandarma ekiplerinin aldığı önlemler ve faaliyetleri Jandarma Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Daire Başkanı Albay Bülent Baykal tarafından anlatıldı. Türkiye genelinde jandarma tarafından yılbaşından 19 Mayıs 2022'ye kadar yakalanan düzensiz göçmenlerin yüzde 63'ünün doğu ve güneydoğu sınır illerinde, yüzde 37'lik oranın ise ülkenin diğer bölgelerinde yakalandığı belirtildi.
22.05.2022 Gündem
Van'ın İran sınırında 40 kilometrelik duvar örüldü
Van'ın İran sınırında 40 kilometrelik duvar örüldü Van'ın İran sınırındaki Çaldıran ilçesinde yasa dışı geçişlerin engellenmesi için geçen yıl başlatılan modüler beton duvar çalışmaları devam ediyor. Eski vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Van'ın bir göç baskısı altında olduğunu, ancak sınırdaki kaçak göçmen geçişlerinin alınan önlemler sayesinde minimize edildiğini belirterek, "Ocak ayından bu yana 41 bin civarında göçmeni sınırda engelledik. 7 bin civarında göçmeni de iç bölgelerde yakaladık. 761 organizatör yakalandı" dedi.
12.05.2022 Gündem
Göç İdaresi Başkanı Ünlü: Suriyelilere bayrama özel izin yok
Göç İdaresi Başkanı Ünlü: Suriyelilere bayrama özel izin yok İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanı Savaş Ünlü, 2016 yılından bu yana Suriye'de güvenliği sağlanan bölgelere 2017 sonrası ilk bayramlarda giden Suriyelilerden yaklaşık 150 bininin sağlanan huzur ve güven ortamı ile hizmetleri görüp, geri gelmediğini söyledi. Ünlü, bayrama gidip geri gelmeyenlerin oranın son 2 bayram ciddi azaldığına dikkat çekerek, "Bundan sonra bayrama has böyle gidip, geri gelmelere izin verilmemesi yönünde karar alındı" dedi.
27.04.2022 Gündem
Bakan Soylu: Van-İran sınır hattındaki 295 kilometrelik alana duvar örülecek
Bakan Soylu: Van-İran sınır hattındaki 295 kilometrelik alana duvar örülecek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van'daki temasları kapsamında, Türkiye- İran sınır hattındaki hudut karakollarını havadan inceledi. Daha sonra kaçak geçişlerin engellenmesi için duvarın örüldüğü bölgeye geçen Bakan Soylu, Van-İran sınır hattındaki 295 kilometre duvarın 2023'te bitirileceğini söyledi.
25.04.2022 Gündem
Bakan Soylu: 19 bin 336 Suriyeli'nin asayiş sorunları sebebiyle ülkeden çıkışı sağlandı
Bakan Soylu: 19 bin 336 Suriyeli'nin asayiş sorunları sebebiyle ülkeden çıkışı sağlandı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2016’dan bugüne kadar 19 bin 336 Suriyelinin asayiş sorunları sebebiyle ülkeden çıkışı sağlandı." ifadelerini kullandı.
13.04.2022 Siyaset
Uçtan Uca Şifreleme Nedir, Nasıl Çalışır? Uçtan Uca Şifreleme Avantajları Nelerdir?
Uçtan Uca Şifreleme Nedir, Nasıl Çalışır? Uçtan Uca Şifreleme Avantajları Nelerdir? Uçtan uca şifreleme nedir, birçok teknolojik sistemde çalışan ürünlerde güvenlik ve gizlilik önemli bir etkendir. Özel olan şeylerin korumasının tam anlamda sağlanması için gereken şeyler şifrelendirme olmaktadır. Bilgilerin 3. şahıslara ulaşamaması ve yeterince bilgi güvenliği duvarının sağlanması için bu şifreleme yöntemleri mutlaka kullanılmalıdır. Uçtan uca şifreleme nedir tüm detayları ile derledik.
22.03.2022 Eğitim
İlan ettiği gün geldi! 'Fişi çekerse kripto para yatırımcıları da etkilenir'
İlan ettiği gün geldi! 'Fişi çekerse kripto para yatırımcıları da etkilenir' Teknoloji alanında da yaptırımlarla karşılaşan Rusya, bir süredir üzerinde çalıştığı 'interneti dış dünyaya kapatma planı'nı devreye sokmaya hazırlanıyor. Peki bu ne anlama geliyor? Rusya internetin fişini çekecek mi? Tüm gözler 11 Mart tarihine kilitlenmişken, uzmanlar Rusya'nın küresel internet sisteminden kopmasından kripto para yatırımcılarının da etkileneceğini söylüyor.
12.03.2022 Dünya
Evdeki gizli tehlike! Soluğu mahkemede almamak için...
Evdeki gizli tehlike! Soluğu mahkemede almamak için... Çoğumuzun evlerinde kullandığı internet bağlantısıyla çalışan akıllı elektronik cihazlar, göründüğü kadar masum olmayabilir! Özellikle son dönemlerde kullanımı yaygınlaşan robot süpürgülerin bile ciddi güvenlik açıklarına sebep olabileceğini belirten uzmanlar, bu ürünlerin kullanımı konusunda önemli uyarılarda bulundu.
20.03.2022 Gündem
Yemeksepeti'ne büyük ceza!
Yemeksepeti'ne büyük ceza! KVKK'nin internet sitesinde yer alan kararda, Yemeksepeti'ne ilişkin veri ihlali bildiriminin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince incelenerek sonuçlandırıldığı ifade edildi.
7.02.2022 Ekonomi
Cem Bölükbaşı ve Salih Yoluç F3'te kaza yaptı
Cem Bölükbaşı ve Salih Yoluç F3'te kaza yaptı E-spor dünyasından gerçek Formula yarışlarına geçen hikayesiyle dünyada bir ilk olan Cem Bölükbaşı ve Salih Yoluç, F3 Asya'da yarışırken kaza yaptı. İki pilotun da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
23.01.2022 Motor Sporları

Benzer Haber Etiketleri

Güvenlik Duvarı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.