Hamster

Hamster

Son dakika Hamster haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hamster gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hamster haber sayfamızda...

Hamster

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 129 hamster haberi bulunmuştur.
Hayvan İsimleri 2024: En Güzel, Değişik ve Yaratıcı Evcil Hayvan İsimleri Listesi
Hayvan İsimleri 2024: En Güzel, Değişik ve Yaratıcı Evcil Hayvan İsimleri Listesi Dünya üzerinde en çok sahiplenen hayvanların başında kedi köpek gelse de muhabbet kuşu, hamster ve balık bakanlar da bulunuyor. Sevimli halleri, dostane yaklaşımları ile aile bireyi haline gelen bu hayvanlara ne isim vereceği konusunda sahipler kararsız kalıyor. Hayvanın türüne, rengine ve karakteristik özelliğine göre verilebilecek birbirinden güzel hayvan isimleri bulunuyor. En güzel, karizmatik, komik ve eğlenceli havan isimleri listesine sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Evcil Hayvan
Down sendromlu doğdu, 4 yaşında okudu! Sırrını annesi keşfetti
Down sendromlu doğdu, 4 yaşında okudu! Sırrını annesi keşfetti Her 750-1000 doğumda bir görülen Down Sendromu'yla dünyaya geldi. Ancak 'Okuyamaz, öğrenemez, konuşamaz, matematik yetenekleri gelişemez, kendisini ifade edemez ve yardıma muhtaç olur' sözlerinin hiçbiri Elif’in annesini etkilemedi. Cesaretini kırmadığı gibi aksine perçinledi. Başarılarıyla gurur kaynağı olan Elif Güler, “İyilerin ve kötülerin dünyasında kendimi ifade etme yolum her zaman yazmak oldu. Çünkü ne yaparsam yapayım herkesin gözünde farklı biriyim” diyerek yaşadığı zorlukları anlattı.
21.10.2023 Yaşam
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Hamster Türleri ve İsimleri Nedir? Hamster Özellikleri Nelerdir?
Hamster Türleri ve İsimleri Nedir? Hamster Özellikleri Nelerdir? Kemirgen türleri arasında yer alan hamsterlar evcilleştirilebilen hayvanlardan bir tanesidir. Hamsterler her yaştan insan arasında popülerdir ve ABD ve Avrupa'daki en popüler evcil hayvanlardan biridir. Popülerliklerinin anahtarlarından biri, bakımlarının oldukça kolay olmasıdır. TDK’da hamster ‘cırtlak sıçan’ olarak geçer. Türleri ve isimleri farklılık göstermektedir. 20. yüzyılda evcilleştirilen hamsterlar farelere göre çok az benzer. Kafeslerde veya hamster akvaryumlarında bakılan hamsterların Gonzales, Suriye ve Sibirya gibi türleri bulunmaktadır. Hamster nedir ve özellikleri nelerdir? Hamster türleri ve isimleri ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
26.08.2023 Evcil Hayvan
Bunları evde beslemek cesaret ister! Çoğu kişi onları ilk defa görüyor...
Bunları evde beslemek cesaret ister! Çoğu kişi onları ilk defa görüyor... Kedi, köpek gibi hayvanlar sıkça evlerde besleniyor. Ancak bazı egzotik hayvanların hem bakımı oldukça zor hem de cesaret istiyor. Çoğu kişinin ilk defa gördüğü, beslemenin cesaret isteyen bu hayvanlar hakkında merak edilenleri sizler için derledik.
23.08.2023 Yaşam
Balık Türleri: Balık Çeşitlerinin İsimleri ve Özellikleri Nelerdir?
Balık Türleri: Balık Çeşitlerinin İsimleri ve Özellikleri Nelerdir? Balıkların %98 gibi büyük bir oranı suda yaşamaktadır. Buna karşın %2'lik kısmını ise amfibi olan ve hem karada hem de denizde yaşayan balık türleri oluşturuyor. Son yıllarda balık türlerinin net sayısına ulaşmak için çok kapsamlı araştırmalar yapıldı. Söz konusu araştırmaların sonucuna göre dünya denizlerinin genelinde toplamda 15 binden fazla balık türü bulunuyor. Türkiye'de ise balık çeşitlerinin net rakamı 384'tür. İşte, balık türleri hakkında bilinmesi gerekenler.
5.06.2023 Evcil Hayvan
Hamsterını kesip yediği anlar görüntülenince hapis cezası aldı
Hamsterını kesip yediği anlar görüntülenince hapis cezası aldı Birleşik Krallık'ta, yaşayan hamsterı 'Nibbles'ı yemeden önce ikiye bölerken görüntülenen bir kadın bir yıl hapis cezasına çarptırıldı.
11.03.2023 Dünya
Kaçak getirdiği hamster ve pitonu satmaya çalışırken yakalandı
Kaçak getirdiği hamster ve pitonu satmaya çalışırken yakalandı Aksaray’da, yasa dışı yollarla Türkiye'ye getirdiği hamster ile pitonu 4 bin 500 TL'ye satmak isterken yakalanan A.Ü. (25), gözaltına alındı.
19.01.2023 Gündem
Tayland'da kediden insana geçen ilk Covid-19 vakası
Tayland'da kediden insana geçen ilk Covid-19 vakası Tayland'da yaklaşık bir senedir yapılan bilimsel çalışmalar sonucunda, ilk kez bir kediden insana Covid-19 bulaştığı tespit edildi.
20.06.2022 Dünya
Bilim insanları uyarmıştı! Kediden insana koronavirüs bulaştı
Bilim insanları uyarmıştı! Kediden insana koronavirüs bulaştı Tayland’da ilk kez bir kediden insana koronavirüs bulaştığı tespit edildi.
19.06.2022 Dünya
Maymun çiçeği İrlanda’ya sıçradı
Maymun çiçeği İrlanda’ya sıçradı İrlanda Sağlık Hizmetleri İdaresi, ülkede ilk maymun çiçeği vakasının tespit edildiğini duyurdu.
28.05.2022 Dünya
Maymun çiçeği hayvanlara yayılabilir
Maymun çiçeği hayvanlara yayılabilir Birleşik Krallık Sağlık Güvenliği Ajansı, maymun çiçeği virüsü ile enfekte olan kişilerin 21 gün boyunca evcil hayvanlar ile temas kurmamasını tavsiye etti.
28.05.2022 Dünya
Hamster Nedir, Özellikleri Nelerdir? Hamster Ne İle Beslenir?
Hamster Nedir, Özellikleri Nelerdir? Hamster Ne İle Beslenir? Hamster, ne olduğu merak edilen ve aynı zamanda özelliklerinin sık sık araştırıldığı hayvanlardan biridir. Özellikle birçok kişi tarafından da sevimli bulunmasından dolayı merak uyandıran hayvanlar arasındadır. Bu bakımdan Hamster nedir öğrenebilir ve özellikleri ile ilgili de bilgi sahibi olabilirsiniz. Hamster nedir, özellikleri nelerdir? Hamster ne ile beslenir tüm detayları ile derledik.
24.02.2022 Eğitim
Hamsterlardan insanlara Kovid-19 virüsü bulaştı
Hamsterlardan insanlara Kovid-19 virüsü bulaştı Hong Kong Üniversitesi’nden araştırmacılar, ülkede baş gösteren Kovidli Hamster vakalarından sonra hayvandan insana Kovid-19 bulaşmasını konu alan bir vaka incelemesi yaptı. Çalışma sonucunda Hamsterların Delta varyantını insanlara bulaştırdığı sonucuna varıldı. Bu çalışmadan öncesadece bir çiftlik vizonundan insana virüsün geçtiği tespit edilmişti.
9.02.2022 Dünya
11 hamster koronavirüse yakalandı, 2 bin hayvan öldürülecek!
11 hamster koronavirüse yakalandı, 2 bin hayvan öldürülecek! Hong Konglu yetkililer, bir pet shop'ta bazı hamster'larda koronavirüs görülmesi üzerine yaklaşık 2 bin hamster ve diğer küçük memelinin itlaf edileceğini açıkladı.
19.01.2022 Dünya
Hong Kong'da 2 bin hamster Covid-19 nedeniyle itlaf edilecek
Hong Kong'da 2 bin hamster Covid-19 nedeniyle itlaf edilecek Hong Kong'da bir petshopta bazı hamsterlerin koronavirüs testlerinin pozitif çıkması üzerine yaklaşık 2 bin hamsterin itlaf edileceği açıklandı.
19.01.2022 Dünya
Üç yıldır gözlerini kapatamıyor! Çareyi Türkiye'ye gelmekte buldu...
Üç yıldır gözlerini kapatamıyor! Çareyi Türkiye'ye gelmekte buldu... 79 yaşındaki emekli adam, şişkin yanaklarını düzeltmek için geçirdiği estetik operasyondan sonra kabusu yaşadı. Başarısız operasyon nedeniyle üç yıldır gözlerini kapatamayan adam, çareyi ameliyat için Türkiye'ye gelmekte buldu.
17.01.2022 Dünya
Koronavirüs Bilim Kurulu'nun aşı kararı öncesi flaş 3. doz Biontech açıklaması
Koronavirüs Bilim Kurulu'nun aşı kararı öncesi flaş 3. doz Biontech açıklaması Koronavirüs Bilim Kurulu'nun, 2 doz Biontech aşısı olanlar için 3. doz aşı kararı merakla bekleniyordu. Virüs uzmanı Semih Tareen, 3. doz Biontech aşısı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 6 ay sonra aşının koruması tamamen bitiyor algısının doğru olmadığını söyleyen Tareen, aşı işlemi sonrası görülebilecek yan etkilere de dikkat çekti.
25.02.2022 Gündem
Evcil Hayvanlar Nelerdir? Örnekler İle Evde Bakılabilecek (Beslenebilecek) Hayvanlar
Evcil Hayvanlar Nelerdir? Örnekler İle Evde Bakılabilecek (Beslenebilecek) Hayvanlar Ev hayatında hayvan beslemeyi kimimiz çok seviyor. Evde birçok hayvan türü beslenebilmektedir. Evinde hayvan beslemek isteyen kişiler bu hayvanların hangi hayvanlar olduğunu merak etmektedirler. Pek çok kişi evcil hayvanlar ile ilgili araştırmalarını sürdürmektedir. Son günlerde evcil hayvanlar ile ilgili araştırmalar devam etmektedir. Peki, evcil hayvanlar nelerdir? Örnekler ile evde bakılabilecek beslenebilecek evcil hayvanlar neler olabilir tüm detayları ile derledik.
30.10.2021 Evcil Hayvan
İngilizce Hayvanların İsimleri Ve Okunuşları Nasıldır?
İngilizce Hayvanların İsimleri Ve Okunuşları Nasıldır? İngilizce öğrenmek ve konuşmak son zamanlarda oldukça yaygın olan bir durum olmaktadır. Yabancı bir dili öğrenirken kişilerin yaşadığı sorunlardan biri de kelimelerin telaffuzlarının doğru yapılamayışı olmaktadır. İngilizce dilini kolay bir şekilde öğrenmek için yapılan bazı çalışmalar bulunmaktadır. Bu çalışmalardan biri de bir liste hazırlanarak kelimelerin yazılışları ve okunuşlarına beraber çalışmak olmaktadır. Peki, İngilizce hayvanların isimleri ve okunuşları nasıl olmaktadır? İşte, İngilizcede hayvan isimlerinin okunuş ve yazılışları hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için gerekli bilgiler.
26.10.2021 Eğitim
7 Harfli Hayvanlar Nelerdir? Kısaca 7 Harfli Hayvan İsimleri
7 Harfli Hayvanlar Nelerdir? Kısaca 7 Harfli Hayvan İsimleri Dilimizde 7 harften oluşan birçok hayvan ismi bulunmaktadır. Bu isimlerin bazıları öz Türkçeyken bazıları dilimize Arapça ve Farsçadan geçmiştir. En çok bilinen 7 harfli hayvan isimlerinin başında karınca geliyor. Dünya genelinde 10 binden fazla karınca türü yaşamaktadır. Bunlar arasında en bilinenleri şu şekilde sıralanabilir:
23.10.2021 Eğitim
Hamster coin (HAM) nedir, nereden ve nasıl alınır? Elon Musk'tan hamstercoin paylaşımı...
Hamster coin (HAM) nedir, nereden ve nasıl alınır? Elon Musk'tan hamstercoin paylaşımı... Hamstercoin nedir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Milyarder iş insanı Tesla'nın CEO'su Elon Musk kripto paralar ile yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettiriyor. Bitcoin ve Dogecoin ile ilgili yaptığı paylaşımlar ile coinlerin ivme kazanması veya gerilemesine neden olan Elon Musk bu kez Hamster coin paylaşımında bulundu. Peki Hamster coin nedir nasıl ve nereden alınır?
28.10.2021 Ekonomi
Hamster Ne Yer, Nasıl Beslenir? Hamsterların En Sevdiği Besinler Nelerdir?
Hamster Ne Yer, Nasıl Beslenir? Hamsterların En Sevdiği Besinler Nelerdir? Hamster evlerde beslenmekte olan kemirgen bir hayvan olarak bilinmektedir. Evinde hamster besleyen kişiler ise hamster beslenme alışkanlıkları ile ilgili olarak detaylı bir şekilde bilgi edinmek istemektedir. Hamster ne yer, nasıl beslenir? Hamsterların en sevdiği besinler nelerdir? Hamsterların beslenme alışkanlıkları ve sevdikleri besinlerle ilgili tüm detayları sizler için derledik.
12.10.2021 Evcil Hayvan
Kemirgen Hayvanlar Hangileridir? İsimleri Ve Özellikleri İle Kemirgenler
Kemirgen Hayvanlar Hangileridir? İsimleri Ve Özellikleri İle Kemirgenler Doğada pek çok hayvan türü vardır. Bu hayvanlar kategorilere ayrılmıştır. Kemirgen hayvanlar da o hayvan türlerinden birisi olup belirli bir kategoriye alınmışlardır. Kemirgen hayvanların neler olduğu son günlerde merak konusu olmuştur. Peki kemirgen hayvanlar hangileridir? İsimleri ve özellikleri ile kemirgen hayvanlar nelerdir? İşte kemirgen hayvanlar ile ilgili tüm detaylar.
19.05.2021 Yaşam
Çin'de 'kapalı kutularda' canlı hayvan satışı tepki çekti
Çin'de 'kapalı kutularda' canlı hayvan satışı tepki çekti Çin'de canlı hayvanların kapalı kutulara koyularak internet üzerinden satılması tepki topladı.
7.05.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hamster ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.