Öz annesini, boğazını baltayla kesip öldürdü
Öz annesini, boğazını baltayla kesip öldürdü KOCAELİ'nin Kandıra İlçesi Çerçilli Köyü’nde psikolojik sorunları olduğu bilinen Ayhan Dilbaz, öz annesi Hatice Dilbaz’ın boğazını baltayla keserek öldürdü...
19.07.2008 Gündem
MİT'ten kaçış yok! 'Hayalet Hücreler' tek tek avladı
MİT'ten kaçış yok! 'Hayalet Hücreler' tek tek avladı Milli İstihbarat Teşkilatı 2018 yılının Ağustos ayı itibarıyla terörle mücadele konseptini değiştirdi. Analitik, teknik ve operatif imkanlarla insan istihbaratı yeteneklerini bir araya getirerek terör örgütlerine büyük darbe vurdu.
17.07.2023 Gündem
Uzmanlardan 'Sosyal medyadaki koronavirüs paylaşımlarında yaşlıları incitmeyin' uyarısı
Uzmanlardan 'Sosyal medyadaki koronavirüs paylaşımlarında yaşlıları incitmeyin' uyarısı Türkiye'de koronavirüs önlemleri kapsamında dışarı çıkması yasaklanan 65 yaş ve üstündeki vatandaşlarla ilgili sosyal medyada yer alan görüntüler tepkilere neden olurken, uzmanlar yaşlıların incitilmemesi gerektiğini bildirdi.
27.03.2020 Sosyalmedya
Hepimizin öğrenme stili farklı
Hepimizin öğrenme stili farklı Okulumuzda 4. sınıfta herkese öğrenme stilleri testi uygulanıyor. Genç Gazete sayfamız için annemiz Eda Özülkü’ye de bu test yapıldı. Buna göre; ben masa başında oturarak daha iyi öğreniyorum, annem öğleden sonra insanı... Kardeşim Volkan ise sessiz ortamları tercih ediyor. Peki, sizin öğrenme stiliniz hangisi?
15.02.2015 Gündem
BDP tüm adaylarını açıkladı
BDP tüm adaylarını açıkladı BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır il binasında düzenlediği basın toplantısında tüm il ve ilçenin belediye başkan adayları ile eş başkan adaylarını açıkladı.
26.12.2013 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri