Hedef

Hedef

Son dakika hedef haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hedef gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hedef haber sayfamızda...

Hedef

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 75.007 hedef haberi bulunmuştur.
Kahvehanede 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralayan sanığın cezası belli oldu
Kahvehanede 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralayan sanığın cezası belli oldu Konya'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin tutuklu yargılanan Mehmet Ali Yaman, 42,5 yıl hapse çarptırıldı.
25.04.2024 Gündem
Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor!
Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor! Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Damla Güler mahkemeden canlı aktarıyor. İşte detaylar...
25.04.2024 Haberler
Mansur Yavaş: Söz verdiğimiz projeleri gerçekleştirmek için azimle çalışacağız
Mansur Yavaş: Söz verdiğimiz projeleri gerçekleştirmek için azimle çalışacağız Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında büyükelçilere ve yabancı misyon şeflerine resepsiyon verdi.
25.04.2024 Gündem
Elazığ'da 'yalancı veba' alarmı! İnsanlara bulaşma riski var
Elazığ'da 'yalancı veba' alarmı! İnsanlara bulaşma riski var Elazığ’ın Ağın ilçesinde Keban Baraj Gölü kıyısında binlerce martı telef olurken hayvan ölümlerinin nedeninin yalancı veba hastalığı olduğu belirtildi.
25.04.2024 Gündem
Son dakika...Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşti!
Son dakika...Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşti! Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında yargılanan Engin- Dilan Polat çifti için mahkeme ara kararını açıkladı. Kararı duyan Dilan Polat sinir krizi geçirdi. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
BNP Paribas'ın ilk çeyrek karı düştü
BNP Paribas'ın ilk çeyrek karı düştü Euro Bölgesi'nin en büyük bankası BNP Paribas, ilk çeyrekte karında ve gelirinde düşüş bildirdi, ancak açıklanan sonuçlar analist tahminlerini aştı.
25.04.2024 Uzmanpara
Beşiktaş'ın derbi öncesi planları tuttu!
Beşiktaş'ın derbi öncesi planları tuttu! Kartal’ın Ankaragücü deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılması teknik heyeti mutlu etti. Olumsuz bir sonuç hem finali tehlikeye atacak hem de derbi öncesi morallerin bozulmasına neden olabilecekti.
25.04.2024 Beşiktaş
‘Savunmada artık kısıtlama kalksın’
‘Savunmada artık kısıtlama kalksın’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile düzenlediği basın toplantısında “Almanya ile savunma sanayiinde karşılaştığımız kısıtlamaları artık gündemimizden tamamen çıkartalım istiyoruz. Engelleri değil bundan sonra ortak üretimi konuşalım” dedi.
25.04.2024 Gündem
Gök Kubbe yurt sathını saracak! Demir Kubbe'den farkı yok
Gök Kubbe yurt sathını saracak! Demir Kubbe'den farkı yok “Gök Kubbe” adı altında toplanan hava savunma sistemini anlatan ASELSAN Genel Müdürü Mehmet Akyol, “Hava savunma döngüsünde radarlar, komuta kontrol sistemleri, haberleşme sistemleri, atıcı platformlar gibi birçok büyük sistem birlikte çalışıyor” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Meclis'teki tartışma bahçeye taştı! DSP Lideri Aksakal'dan DEM Parti'ye 'bayrak' tepkisi
Meclis'teki tartışma bahçeye taştı! DSP Lideri Aksakal'dan DEM Parti'ye 'bayrak' tepkisi DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık ile TBMM 23 Nisan özel oturumunda DEM Partili belediyelerde yaşanan 'İstiklal Marşı' ve 'bayrak' tartışmalarına tepki gösteren DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın tartışması Meclis bahçesine taştı. Sakık, Aksakal'a "Sen terbiyesizsin. Partini bütün her şeyini satmışsın bir milletvekilliğine" derken, Aksakal ise Sakık'a "Dayı mısın sen? Eşkıyalığı dağlarda yaparsın, burada değil" diye cevap verdi. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
24.04.2024 Gündem
Rusya'yı karıştıran haber! Şoygu'nun yardımcısı gözaltında, ultra-lüks hayatında yok yok
Rusya'yı karıştıran haber! Şoygu'nun yardımcısı gözaltında, ultra-lüks hayatında yok yok Ukrayna işgalinin yirmi yedinci ayı bugün dolarken, Moskova'da savaşın başından bu yana en üst düzey gözaltı aniden gerçekleşti. Şoygu'nun yardımcısı, Kremlin sözcüsü Peskov'un parti arkadaşı Timur İvanov'un göz kamaştırıcı lüks hayatında yok yok: Albümden Cote d’Azur'daki yaz tatilleri, kiralık yatlar, helikopterler, İstanbul'da doğum günü ve elbette lüks arabalar ve mücevherler çıktı.
24.04.2024 Dünya
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, İtalyan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Futbol
Thermonator'u dünyaya tanıttılar! Telefondan kontrol ediliyor: Lazer ve otomatik hedef alma
Thermonator'u dünyaya tanıttılar! Telefondan kontrol ediliyor: Lazer ve otomatik hedef alma ABD'li robot üretimi yapan bir şirketin son ürettiği cihazın fotoğrafları dünyada ses getirdi. Söz konusu robotun özellikleri ise uluslararası medyada gündem haline geldi.
24.04.2024 Dünya
İbrahim Tatlıses'ten Mustafa Keser'e: Haddini bil!
İbrahim Tatlıses'ten Mustafa Keser'e: Haddini bil! 'İmparator' lakaplı İbrahim Tatlıses, usta sanatçı Mustafa Keser’in "Orhan Gencebay iyi bir ses sanatçısı değil. Müslüm Gürses’i dinlemedim, kötü okuyor. Fatih Kısaparmak türkü baba olacak en son adam” sözlerine sinirlendi. Canlı yayına bağlanan ünlü türkücü, "Söyledikleri hadsizlik. Gündemde kalmak için yapıyor" dedi.
24.04.2024 Cadde
Turizmin yeni rotası Diyarbakır Ekspresi
Turizmin yeni rotası Diyarbakır Ekspresi Popüler Doğu Ekspresi treninin yaz versiyonu ilk seferini önceki gün tamamladı. Ankara Garı’ndan hareket eden tren Malatya, Diyarbakır, Elazığ ve Kayseri rotasını 4 günde tamamlandı. Yolcular kültürel yolculuğun yanı sıra uğradıkları kentlere özel lezzetleri tatma imkanı buldu.
24.04.2024 Ekonomi
'Sürüdeki kurt'un zindanı! Telefon sinyalini sıfırladı, vahşetin planı varilden çıktı
'Sürüdeki kurt'un zindanı! Telefon sinyalini sıfırladı, vahşetin planı varilden çıktı 30'larında iki kadın aniden ortadan kaybolmuştu. Aileleri ne yaparsa yapsın bir türlü haber alamadı, ta ki biri gözlerden uzak çiftlikte şüpheli bir yağ varili bulana kadar. Kendini 'koyun sürüsündeki kurt' ve 'vicdan sahibi psikopat' olarak tanımlayan caninin itirafı ise tüm dünyanın kanını dondurdu.
24.04.2024 Yaşam
Gazze'de İsrail saldırısında ölen annenin karnındaki bebek kurtarıldı
Gazze'de İsrail saldırısında ölen annenin karnındaki bebek kurtarıldı Sabrin Jouda isimli Gazzeli kız bebek, annesinin İsrail bombardımanında öldürülmesinin ardından dünyaya yetim olarak geldi.
23.04.2024 Dünya
Arsenal-Chelsea maçı Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile Misli'de
Arsenal-Chelsea maçı Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile Misli'de Premier Lig'in zirvesinde Manchester City ve Liverpool'la amansız bir şampiyonluk yarışı veren Arsenal, son haftalarda kırılması güç bir görüntüde olan Chelsea'yi Emirates'te konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet seçenekleriyle ve Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi! Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024 Dünya
‘PKK’nın Irak’taki varlığı bitecek’
‘PKK’nın Irak’taki varlığı bitecek’ Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi önemdeki Irak ziyaretinde “PKK’nın resmen terör örgütü ilan edilerek Irak’taki varlığının en kısa zamanda sonlanacağına olan inancımı paylaştım” dedi.
23.04.2024 Gündem
Avrupa’nın doğusunu Rusya korkusu sardı!
Avrupa’nın doğusunu Rusya korkusu sardı! Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaş devam ederken, bölge ülkelerinin Rus tehdidine karşı silahlanma çabası dikkat çekiyor.
23.04.2024 Dünya
ABD-İsrail ilişkisi iyice gerildi!
ABD-İsrail ilişkisi iyice gerildi! İki önemli müttefik olan ABD ile İsrail arasındaki ilişki her geçen gün biraz daha geriliyor. Washington’ın, insan hakları ihlalleriyle gündeme gelen İsrail taburuna yaptırım uygulayacağına yönelik haberler ve Tel Aviv’den tepkiler, tansiyonu artırdı.
23.04.2024 Dünya
Acun Ilıcalı yeni kulüp alıyor! Panathinaikos cevabı
Acun Ilıcalı yeni kulüp alıyor! Panathinaikos cevabı Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, yeni kulüp satın almayı hedeflediğini açıkladı. Panathinaikos iddialarını cevaplayan Acun Ilıcalı, Hull City'deki durumu anlattı.
22.04.2024 Dünyadan Futbol
Ankara'da Türkiye ile ABD arasında terörle mücadele zirvesi
Ankara'da Türkiye ile ABD arasında terörle mücadele zirvesi Diplomatik kaynaklar: Türkiye ile ABD arasındaki terörle mücadele istişareleri Ankara'da yapıldı. Toplantıda PKK/YPG/PYD, DHKP-C, DEAŞ ve FETÖ terör örgütleri de dahil olmak üzere, ulusal güvenlikle bağlantılı birçok konu ele alındı.
22.04.2024 Gündem
Donald Trump seçimlere hile karıştırmakla suçlandı! 'Basit bir sahtekarlıktı'
Donald Trump seçimlere hile karıştırmakla suçlandı! 'Basit bir sahtekarlıktı' ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasının jüri seçimi sonrası ilk gününde savcılar, Trump’ı 2016 seçimlerine hile karıştırmakla suçladı.
22.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hedef ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.