Hesap

Hesap

Son dakika hesap haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hesap gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hesap haber sayfamızda...

Hesap

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 31.218 hesap haberi bulunmuştur.
Bahçeli: Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla komplo devrededir
Bahçeli: Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla komplo devrededir Geçtiğimiz günlerde İsveç'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen Eurovision şarkı yarışması ve İsviçre'nin kazanmasına ilişkin MHP lideri Bahçeli açıklama yaptı. Bahçeli, bir soruşturma kapsamında Ankara Emniyeti'nde 3 üst düzey memurun görevden uzaklaştırılmasıyla ilgili de, 'Tüm kanun dışı irtibat ve ilişki ağının farkındayız. Bir komplo devrededir. Hedef AK Parti, MHP ve Cumhur İttifakı'dır. Maşa kullananları takipteyiz.' dedi.
14.05.2024 Gündem
Ölen turistin külleri denize atıldı, ilçe karıştı
Ölen turistin külleri denize atıldı, ilçe karıştı  Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir grup İngiliz turist, ölen yakınlarının küllerini denize döktü.
14.05.2024 Gündem
Tarıma dijital hizmet
Tarıma dijital hizmet Kuveyt Türk, tarım sektörüne, mobilden anında hesap açılışı, hasat ödemeli Tohum Kart gibi hizmetler sunuyor. Mobilden Troy Tohum Kart alan çiftçilere 20 bin TL ve üzeri ilk harcamaları için 1000 TL iade eden Kuveyt Türk, çiftçilere 12 aya varan ödemesiz dönem de tanıyor.
14.05.2024 Ekonomi
8 başlıkta kamuda tasarruf: 3 sene kemer sıkılacak!
8 başlıkta kamuda tasarruf: 3 sene kemer sıkılacak! Taşıt kullanımından, temsil harcamasına, personel alımından, yatırımlara kamu 3 yıl kemer sıkacak. TBMM hariç, istisnasız tüm kamu idareleri ve personelini bağlayacak Tasarruf Genelgesi bu hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı harcamaları izleyip aykırılıkları raporlayacak. Genelgeye uymayana yaptırım var
14.05.2024 Ekonomi
Bursa'da Elon Musk'ın fotoğrafıyla vurgun! Para yatıranlar soluğu karakolda aldı
Bursa'da Elon Musk'ın fotoğrafıyla vurgun! Para yatıranlar soluğu karakolda aldı Dünyaca ünlü zenginlerin servetini örnek gösteren sponsorlu paylaşımlarla tuzağa düşürdüler. Bursa'da ekipler 3 ay boyunca takip ettiği 'çağrı merkezi' çetesini çökertti.
13.05.2024 Haberler
Bursa'da Elon Musk'ın fotoğrafıyla vurgun! Para yatıranlar soluğu karakolda aldı
Bursa'da Elon Musk'ın fotoğrafıyla vurgun! Para yatıranlar soluğu karakolda aldı Dünyaca ünlü zenginlerin servetini örnek gösteren sponsorlu paylaşımlarla tuzağa düşürdüler. Bursa'da ekipler 3 ay boyunca takip ettiği 'çağrı merkezi' çetesini çökertti.
13.05.2024 Gündem
Cezaevinde 37 kiloya kadar düşmüştü! Candan kardeşler soruşturmasında yeni gelişme
Cezaevinde 37 kiloya kadar düşmüştü! Candan kardeşler soruşturmasında yeni gelişme Cezaevinde 37 kiloya kadar düşünce tahliye edilen, sosyal medya fenomeni Nihan Candan'ın tutuklu eski polis memuru sevgilisi Onur Apaydın'ın avukatları müvekkilinin 14 sayfalık ifadesini içeren dilekçeyi mahkemeye vermek üzere adliyeye geldi. Avukat Ayşenur Çolak, adliye önünde açıklamalarda bulundu.
13.05.2024 Gündem
Kamuda tasarruf tedbirleri açıklandı
Kamuda tasarruf tedbirleri açıklandı Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, alınan tedbirleri duyurdu.
13.05.2024 Uzmanpara
Cevdet Yılmaz: Az kaynakla daha çok proje yapacağız
Cevdet Yılmaz: Az kaynakla daha çok proje yapacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Kamu olarak inşallah biz öncülük ve rehberlik edecek, daha az kaynak kullanarak daha fazla etkide bulunacak projelere ağırlık vereceğiz" dedi.
13.05.2024 Ekonomi
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oluyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, alınan tedbirleri duyurdu.
13.05.2024 Haberler
Son dakika: Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu
Son dakika: Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, alınan tedbirleri duyurdu. İşte detaylar...
13.05.2024 Ekonomi
Emekliye zamda 3 farklı formül! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?
Emekliye zamda 3 farklı formül! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Memur ve emekli maaşlarının belirlenmesine yaklaşık 1.5 ay kala ne kadar zam yapılacağı merak ediliyor. Nisan ayı enflasyon rakamlarının açıklanması ve Merkez Bankası’nın yıl sonu enflasyon tahminini 2 puan artırmasının ardından gözler yeni dönem maaş zamlarına çevrildi. Kamuoyunda emekli maaşlarıyla ilgili 3 farklı formül konuşuluyor. İşte detaylar...
13.05.2024 Ekonomi
Ercan Güven, Fenerbahçe maçı sonrası sert çıktı! 'Bavulunu toplaması gerekenler'
Ercan Güven, Fenerbahçe maçı sonrası sert çıktı! 'Bavulunu toplaması gerekenler' Süper Lig'in 36'ncı haftasında Fenerbahçe, Kayserispor'u 3-0 mağlup etti. Galatasaray'ın puan kaybetmediği haftada puan farkı 6 olarak korundu. Milliyet Gazetesi yazarları, karşılaşmayı ve Fenerbahçe'yi değerlendirdi.
13.05.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya çağrı! 'Bütün ülkeleri Filistin devletini tanımaya davet ediyoruz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya çağrı! 'Bütün ülkeleri Filistin devletini tanımaya davet ediyoruz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi'nde konuştu. Bütün ülkeleri Filistin'i tanımaya çağıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail'in her vicdanlı sesi antisemitizm sopası ile susturmasına fırsat vermeyeceğiz." dedi.
12.05.2024 Gündem
Anneler Günü'nde yıkan haber: Toprağa gömülü bulundu
Anneler Günü'nde yıkan haber: Toprağa gömülü bulundu Elazığ'da 8 gündür kayıp olan bir çocuk annesi kadın, Anneler Gününde toprağa gömülü halde bulundu
12.05.2024 Gündem
Borsada yatırımcı sayısı arttı
Borsada yatırımcı sayısı arttı Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) nezdinde borsada yatırımcı sayısı halka arzlarla birlikte yeniden yükselişe geçti.
12.05.2024 Uzmanpara
Borsada yatırımcı sayısı yükselişe geçti
Borsada yatırımcı sayısı yükselişe geçti Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) nezdinde borsada yatırımcı sayısı halka arzlarla birlikte yeniden yükselişe geçti.
12.05.2024 Ekonomi
Dünyanın isyan çığlığı: Bu artık insanlığa açılmış bir savaş
Dünyanın isyan çığlığı: Bu artık insanlığa açılmış bir savaş İsrail’de çalışan ilk Filistinli Dr. olan ve üç kez Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterilen Izzeldin Abuelaish, “Gazze şeridi cehennem gibi. Umutsuz, yardımsız, işsiz, susuz, gıdasız, elektriksiz... En ağır faturayı kadınlar ve çocuklar ödüyor. Bu artık insanlığa açılmış bir savaş” diyor.
12.05.2024 Pazar
Hülya Koçyiğit'ten 'sahne hesap' uyarısı!
Hülya Koçyiğit'ten 'sahne hesap' uyarısı! Yeşilçam efsanelerinden Hülya Koçyiğit, sosyal medyada adını açılan sahte hesaplara karşı takipçilerini uyardı.
11.05.2024 Cadde
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması Anayasa görüşmeleri kapsamında partileri ziyaret eden TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş açıklamalarda bulundu. "Bu süreci kimsenin zehirlemesine müsaade edilmemeli. Bu süreç, parlamenterler arasında, siyasi iradeyle olacak bir şeydir." diyen Kurtulmuş, "Şimdiye kadar ziyaret ettiğim partiler, anayasa çalışmaları için kapıyı açık tutmuştur. Yöntemi bulunduktan sonra esas tartışma, konulara girildikçe ortaya çıkacaktır." dedi.
11.05.2024 Gündem
'Evde kazanç' platformlarıyla iş arayanları dolandıranlara operasyon
'Evde kazanç' platformlarıyla iş arayanları dolandıranlara operasyon Sosyal medyada oluşturdukları 'evde kazanç' platformlarıyla iş arayanları dolandıranlara yönelik 'avans' operasyonu gerçekleştirildi.
11.05.2024 Gündem
Aman dikkat! Dolandırıcıların 'Anneler günü' tuzağı
Aman dikkat! Dolandırıcıların 'Anneler günü' tuzağı Anneler Günü yaklaşırken dolandırıcıların gönderdiği çekiliş linki pek çok kişiyi tuzağa düşürüyor. Peki sahte site dolandırıcılığı nasıl gerçekleştiriliyor ve bu tuzağa düşmemek için hangi önlemlerin alınması gerekiyor? Yanıtı CNN Türk ekranlarında anlatıldı...
10.05.2024 Gündem
100 bin lira karşılığında ormanı yaktı! 2 kez ağırlaştırılmış müebbet
100 bin lira karşılığında ormanı yaktı! 2 kez ağırlaştırılmış müebbet Muğla'nın Bodrum ilçesinde 2 yıl önce terör örgütü PKK'nın dağ kadrosunda bulunan bir yakınının isteği üzerine 100 bin lira karşılığında ormanı yakan İbrahim Soncul (27), 'devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak' suçundan tutuklu yargılandığı davada 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.  
10.05.2024 Gündem
Ölüm makinasına ulaşmak bu kadar kolay! ‘Bizden çıkınca ne yaparsanız yapın’
Ölüm makinasına ulaşmak bu kadar kolay! ‘Bizden çıkınca ne yaparsanız yapın’ Okul Müdürü İbrahim Oktugan’ın, daha önce ruhsatsız silah bulundurmaktan suç kaydı olan 17 yaşındaki Y.K. tarafından öldürülmesi, silaha ulaşmanın kolaylığını ve cezasızlık algısını bir kez daha gündeme getirdi. Alıcı gibi ulaştığımız bir silah satıcısına “Birini vuracağım. Sizin için sıkıntı olmaz değil mi?” diye sorduğumuzda gelen “Kargo bizden çıktıktan sonra sorun yok” yanıtı da durumun sıradanlığını anlatıyor.
10.05.2024 Gündem
TEMETTÜ TAKVİMİ 2024 AÇIKLANDI! Hangi şirket ne kadar temettü ödeyecek?
TEMETTÜ TAKVİMİ 2024 AÇIKLANDI! Hangi şirket ne kadar temettü ödeyecek? 2024 temettü takvimi açıklandı. Şirketler geçtiğimiz yıla ait performanslarına göre kar dağıtım planlarını hazırladı. Bununla birlikte temettü miktarları ve tarihleri belirlendi. Portföylerini şekillendirmek ve yatırım stratejilerini belirlemek isteyen yatırımcılar, ''Bu ay hangi şirket ne zaman ve ne kadar temettü ödeyecek?'' sorusunu araştırıyor. İşte, 2024 Temettü ödeyecek şirketler listesi ile temettü ödeme tarihleri…
9.05.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Hesap ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.