Şok diyetler ile zayıflamanın vücuda verdiği 12 önemli zarar
Şok diyetler ile zayıflamanın vücuda verdiği 12 önemli zarar Covid-19 salgını sebebiyle tüm dünyada olduğu gibi bizler de evlere kapnadık. Kimi zaman stres kimi zaman da can sıkıntısı sebebiyle mutfağa girip yaptıklarımız ise bize bir hayli kilo aldırdı. Normalleşme sürecine girilmesi ve sıcak havaların da bastırması sebebiyle pek çok kişi kendine "Aldığım kiloları nasıl hızlı verebilirim?" diye soruyor. Peki, bu süreçte kilo vermek için başvurulan şok diyetlerin vücutta yaratacağı tahribatı biliyor musunuz? Beslenme ve Diyet Uzmanı Ayça Güleryüz, şok diyetlerin yol açtığı 12 sağlık sorununu sıraladı
2.06.2020 Diyetler
Bayram tatilinde alınan kilolar nasıl verilir?
Bayram tatilinde alınan kilolar nasıl verilir? Diyetisyen Perihan Kılıç, Kurban Bayramı'nda kilo alan kişilere formuna dikkat etmeleri için tavsiyelerde bulundu.
16.08.2019 Diyetler
Hızlı kilo vermenin yolları (Yaz diyetleri)
Hızlı kilo vermenin yolları (Yaz diyetleri) Özellikle yazın kapıda olduğu bu dönemde “hızlı kilo vermenin yolları” sıkça aranıyor. Kışın alınan kilolardan hızlı kilo vermenin yolları ile kurtulmak isteyenlerin tercih ettiği yaz diyetleri listelerine her gün yenisi ekleniyor. Ancak hızlı kilo vermenin yolları sağlığınız için ne kadar tehlikeli biliyor musunuz?