İbrahim Özdemir

İbrahim Özdemir

Son dakika ibrahim özdemir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ibrahim özdemir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ibrahim özdemir haber sayfamızda...

İbrahim Özdemir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.154 ibrahim özdemir haberi bulunmuştur.
Adana'da korkunç kaza! Otomobil ikiye bölündü: 3 ölü, 2 yaralı
Adana'da korkunç kaza! Otomobil ikiye bölündü: 3 ölü, 2 yaralı Adana’da kontrolden çıkan otomobil refüjdeki ağaçlara çarptı. Kazada otomobil paramparça olurken araç içerisindeki 3 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.
18.11.2023 Gündem
Adana'da feci kaza! Otomobil demir yığınına döndü: 3 kişi hayatını kaybetti
Adana'da feci kaza! Otomobil demir yığınına döndü: 3 kişi hayatını kaybetti Adana’da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, refüjdeki ağaçlara çarptı. Kazada demir yığını haline dönüşen otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
17.11.2023 Gündem
5 işçinin öldüğü MKE fabrikasındaki patlamada 6 sanık için istenen ceza belli oldu
5 işçinin öldüğü MKE fabrikasındaki patlamada 6 sanık için istenen ceza belli oldu Makine ve Kimya Endüstrisi'nin (MKE) Ankara Elmadağ'daki Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda 5 işçinin hayatını kaybettiği patlamaya ilişkin hazırlanan iddianamede, 6 sanık hakkında 15'er yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.
10.10.2023 Gündem
MKE Fabrikasındaki patlamada 3 tutuklama
MKE Fabrikasındaki patlamada 3 tutuklama Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikasında meydana gelen patlamayla ilgili gözaltınan alınan 7 şüpheliden 3'ü 'taksirle birden fazla insanın ölümüne sebebiyet verme' suçundan tutuklandı.
17.06.2023 Gündem
Patlamada şehit olan işçi, 15 Temmuz'da şehit olamadığı için ağlamış
Patlamada şehit olan işçi, 15 Temmuz'da şehit olamadığı için ağlamış Ankara'da Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) fabrikasında meydana gelen patlamada şehit olan işçilerden Ahmet Ünal'ın (32) 15 Temmuz darbe girişimine karşı direndiği ortaya çıktı.
14.06.2023 Gündem
Patlamada şehit olan işçiler, son yolculuğuna uğurlandı
Patlamada şehit olan işçiler, son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikası'ndaki patlamada şehit olan 5 işçiden, Mehmet Kutlu (51), İhsan Küçükerdem (27) ve İbrahim Özdemir (24), Elmadağ ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
13.06.2023 Gündem
Patlamada şehit olan işçi, hayalini kurduğu kızının mezuniyetini göremedi
Patlamada şehit olan işçi, hayalini kurduğu kızının mezuniyetini göremedi Ankara'da Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikası'ndaki patlamada şehit olan 5 işçiden Mehmet Kutlu'nun (51), üniversite öğrencisi kızı Burcu Kutlu'nun mezuniyet töreni için hazırlık yaptığı öğrenildi.
13.06.2023 Gündem
MKE fabrikasında patlama: 5 şehit
MKE fabrikasında patlama: 5 şehit Elmadağ ilçesindeki Makine ve Kimya Endüstrisi’ne ait Roket ve Patlayıcı Fabrikası’nda meydana gelen patlamada 5 işçi şehit oldu. Fabrika yerleşkesindeki üretim birimlerinin birbirinden uzak olması faciayı önledi.
11.06.2023 Gündem
Ankara'da roket fabrikasında patlama! MSB acı haberi duyurdu
Ankara'da roket fabrikasında patlama! MSB acı haberi duyurdu Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikası'nda meydana gelen patlamada 5 işçi hayatını kaybetti. Olayın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Güler'i arayarak bilgi aldı. Öte yandan patlamaya tanık olan esnaf da yaşadıklarını anlattı: Basıncı biz yüzümüzde bile hissettik.
10.06.2023 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığından:
Milli Eğitim Bakanlığından: Milli Eğitim Bakanlığından:               Bakanlığımız personeli iken KHK ile kamu görevinden çıkarılan ya da Bakanlığımız adına yurtdışında resmi burslu öğrenci statüsünde öğrenim görmekte iken KHK ile   öğrencilikle ilişiği kesilen ve aşağıda bilgileri yer alan kişilerin ihraç işlemine karşın OHAL  İşlemleri İnceleme Komisyonuna yapmış olduğu başvuruları sonuçlandırılmıştır...
17.05.2023 Resmi İlanlar
Engelli çocukları olan aileye komşu kabusu!
Engelli çocukları olan aileye komşu kabusu! Karabük’ün Safranbolu ilçesinde hareket ve konuşma kabiliyeti olmayan engelli Ays Kara'nın (17) annesi Aynur (43) ile babası Muharrem Kara (48), gürültü nedeniyle üst komşularıyla kavga edince mahkemelik oldu. Kara çiftine 5 yıl denetimli serbestlik kararı verilirken, evlerini satışa çıkaran aileye bazı komşuları ile mahalleli destek oldu.
30.10.2022 Haberler
Engelli çocukları olan aileye komşu kabusu! Evlerini satışa çıkardılar
Engelli çocukları olan aileye komşu kabusu! Evlerini satışa çıkardılar Karabük’ün Safranbolu ilçesinde hareket ve konuşma kabiliyeti olmayan engelli Ays Kara'nın (17) annesi Aynur (43) ile babası Muharrem Kara (48), gürültü nedeniyle üst komşularıyla kavga edince mahkemelik oldu. Kara çiftine 5 yıl denetimli serbestlik kararı verilirken, evlerini satışa çıkaran aileye bazı komşuları ile mahalleli destek oldu.
30.10.2022 Gündem
Yaya köprüsünden ıramağa atladı! Tüm çabalara rağmen kurtarılamadı
Yaya köprüsünden ıramağa atladı! Tüm çabalara rağmen kurtarılamadı Antalya'da yaya köprüsünden Manavgat Irmağına atlayan ve 2 vatandaş tarafından ırmaktan çıkarılan şahıs, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
27.09.2022 Haberler
Yaya köprüsünden ıramağa atladı! Tüm çabalara rağmen kurtarılamadı
Yaya köprüsünden ıramağa atladı! Tüm çabalara rağmen kurtarılamadı Antalya'da yaya köprüsünden Manavgat Irmağına atlayan ve 2 vatandaş tarafından ırmaktan çıkarılan şahıs, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
27.09.2022 Gündem
İbrahim Özdemir, Avrupa şampiyonu oldu
İbrahim Özdemir, Avrupa şampiyonu oldu Romanya'da düzenlenen U17 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda İbrahim Özdemir, 71 kiloda Avrupa şampiyonu oldu.
15.06.2022 Diğer
6 yaşında 68 kiloya ulaştı! 'Sürekli acıktığını hissediyor'
6 yaşında 68 kiloya ulaştı! 'Sürekli acıktığını hissediyor' Gaziantep'te doğuştan Prader-Willi sendromu hastası olan Mustafa Özdemir, 6 yaşında 68 kiloya ulaştı. Tek hayali yaşıtları gibi koşup oynamak olan küçük Mustafa'nın annesi, oğlunun bakımında zorluk çektiğini ifade ederek, hayırseverlerden solunum cihazı ve koşu bandı desteği istedi.
24.09.2021 Haberler
6 yaşında 68 kiloya ulaştı! 'Sürekli acıktığını hissediyor'
6 yaşında 68 kiloya ulaştı! 'Sürekli acıktığını hissediyor' Gaziantep'te doğuştan Prader-Willi sendromu hastası olan Mustafa Özdemir, 6 yaşında 68 kiloya ulaştı. Tek hayali yaşıtları gibi koşup oynamak olan küçük Mustafa'nın annesi, oğlunun bakımında zorluk çektiğini ifade ederek, hayırseverlerden solunum cihazı ve koşu bandı desteği istedi.
24.09.2021 Gündem
Kapıkule'de çıkış için sıra bekleyen gurbetçiler, dev ekrandan maç izledi
Kapıkule'de çıkış için sıra bekleyen gurbetçiler, dev ekrandan maç izledi Edirne Valiliği, Kapıkule Sınır Kapısı'nda Avrupa'da yaşadıkları ülkelere dönmek için bekleyen gurbetçi vatandaşlar için, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda sahne alan Türk takımlarının rövanş maçlarını dev ekrandan yayınladı. Bin 200 araçlık otoparkta kurulan 36 metrekarelik dev ekrandan tuttukları takımların maçlarını izleyen Türk vatandaşları, bir yandan da çıkış için sıranın kendilerine gelmesini bekledi.
26.08.2021 Futbol
Son dakika... FETÖ'nün Akıncı Üssü davasında gerekçeli karar açıklandı
Son dakika... FETÖ'nün Akıncı Üssü davasında gerekçeli karar açıklandı Gelen son dakika haberine göre; 15 Temmuz darbe girişimin merkez üssü olan Akıncı Üssü davasında 475 sanık hakkında verilen hükmün gerekçesi açıklandı. Gerekçeli kararda, darbe girişimini yöneten Kemal Batmaz'ın Hava Kuvvetleri, Nurettin Oruç'un Jandarma, Hakan Çiçek'in Deniz Kuvvetleri, Adil Öksüz'ün ise TSK imamı olduğu belirtildi. Kararda darbe girişiminin, elebaşı Gülen ve yanındaki sözde tepe yöneticileriyle anlık iletişim halinde olan Akıncı Üssündeki sivil imamların talimatıyla gerçekleştiği vurgulandı.
12.07.2021 Gündem
Son dakika - Galatasaray Başkanı Burak Elmas mazbatasını aldı
Son dakika - Galatasaray Başkanı Burak Elmas mazbatasını aldı Galatasaray Kulübü'nün geçen cumartesi yaptığı seçimli olağan genel kurulda başkanlığa seçilen Burak Elmas ve ekibi, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu Basın Salonu'nda düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.
22.06.2021 Galatasaray
Son dakika - Galatasaray'da Fatih Terim Florya'ya geri dönüyor! Yönetimden transfer ve Arda Turan kararı...
Son dakika - Galatasaray'da Fatih Terim Florya'ya geri dönüyor! Yönetimden transfer ve Arda Turan kararı... Nefes nefese geçen başkanlık yarışında kazanan Burak Elmas oldu. İlk 27 sandıkta yarıştaki rakibi Eşref Hamamcıoğlu’nun ardından gelen Elmas, önce 8 fark öne geçti, seçimin sonunda da 1541 oy alarak koltuğa oturdu. Hamamcıoğlu ise 1500’de kaldı. Galatasaray'da teknik direktör konusu ise netlik kazandı. Yönetim, Arda Turan konusunda kararını verdi. İşte sıcak gelişmeler...
20.06.2021 Galatasaray
Son dakika - Galatasaray'ın 38. başkanı Burak Elmas oldu!
Son dakika - Galatasaray'ın 38. başkanı Burak Elmas oldu! Galatasaray Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Burak Elmas kulübün 38. başkanı seçildi. Bin 541 oya ulaşan Burak Elmas sarı-kırmızılı kulübe 3 sene başkan olarak hizmet verecek.
19.06.2021 Galatasaray
Galatasaray'da başkan adayları oylarını kullandı
Galatasaray'da başkan adayları oylarını kullandı Galatasaray'da başkan adayları Burak Elmas, Metin Öztürk, Yiğit Şardan, Eşref Hamamcıoğlu ve İbrahim Özdemir seçimde oylarını kullandı
19.06.2021 Futbol
Son dakika - Galatasaray kulübü başkanını seçiyor! İşte ilk sonuçlar...
Son dakika - Galatasaray kulübü başkanını seçiyor! İşte ilk sonuçlar... Galatasaray'da seçim heyecanı resmen başladı. Mustafa Cengiz dönemi bugün bitiyor ve sarı kırmızılılar 38. başkanını seçiyor. Galatasaray Lisesi'nde gerçekleşen kongrede oylama işlemi 15:00 itibariyle tamamlandı. İşte detaylar...
19.06.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Özdemir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.