Uzmanlardan 10 Years Challenge akımı uyarısı
Uzmanlardan 10 Years Challenge akımı uyarısı Sosyal medyada hızla yayılan "10 Years Challenge" benzeri popüler akımların veri güvenliğinde bazı olumsuzlukları beraberinde getirdiği bildirildi. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Murat Kırık, "Selfie, Ice Bucket Challenge, Kiki Dansı ve Falling Stars akımları gerek Türkiye'de gerekse dünyada milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edildi. Fakat '10 Years Challenge'ın da aralarında bulunduğu akımların hepsini masumane bir şekilde görmek günümüz dünyasıyla pek örtüşmüyor" dedi.
21.01.2019 Teknoloji
Seda Sayan sayesinde tanıştığımız 'Düşen Yıldızlar' akımına uyan çıkar mı?
Seda Sayan sayesinde tanıştığımız 'Düşen Yıldızlar' akımına uyan çıkar mı? Gün geçmiyor ki yeni bir akım çıkmasın. Akmadan duramıyoruz. Rusya'da başladığı söylenen ve orijinal adı 'FallingStars', Türkçesi 'Düşen Yıldızlar', Hintçesi ise Aamir Khan'ın filminden bildiğimiz kadarıyla "Taare Zameen Par" olan akımda, ünlüler yere düşmüş gibi poz veriyorlar. Bizdeki düşen yıldız ise Kandıralı oldu. (Kandıralı değil be Kadırgalı). Peki devamını getiren çıkar mı?
17.09.2018 Trend
Ice Bucket Challenge kampanyasının esin kaynağıydı, hayatını kaybetti
Ice Bucket Challenge kampanyasının esin kaynağıydı, hayatını kaybetti ALS hastalığına dikkat çekmek için başlayan ve bir anda tüm dünyayı etkisi altına alan 'Ice Bucket Challenge' kampanyasının ilham kaynağı olan Anthony Senerchia aramızdan ayrılmış. Anthony Senerchia, ALS ile 14 yıllık mücadelesinde ne yazık ki yenik düşmüş. İnsanın aklına pek çok soru işareti geliyor tabii ki...
14.03.2018 Trend
Ice Bucket Challenge (Buz Kovası Kampanyası) ve ALS
Ice Bucket Challenge (Buz Kovası Kampanyası) ve ALS Ice Bucket Challenge yani Buz Kovası Kampanyası ALS hakkındaki farkındalığı arttırdı mı? Farkındalık kampanyaları ALS hastalığında neden önemli?   Nöroloji Uzmanı Doç. Dr. Burcu Örmeci PembeNar.Com'dan Gizem Aydoğan'a ALS hastalığını anlattı.
2.01.2017 Sağlık
Ice Bucket Challenge bağışları işe yaradı!
Ice Bucket Challenge bağışları işe yaradı! ALS hastalığına para toplama amacıyla gerçekleştirilen Ice Bucket Challenge, bilim insanlarının hastalık hakkında yeni bilgilere ulaşmasını sağladı.
29.07.2016 Genel Sağlık
Yeni moda "Bee challange"
Yeni moda "Bee challange" ALS hastaları için düzenlenen ve tüm dünyada büyük ilgi gören buz kovası meydan okumaları çok farklı bir boyuta geldi. Bir grup genç kızın başlattığı "Bee Challange" twitter başta olmak üzere internet aleminin yeni popüler olayı oldu. Sütyenlerini çıkararak göz hizasında kafalarına takarak bir arı suratını andıran görüntü oluşturan yarı çıplak kızlara her dakika yenisi eklendi. İnternetteki bu seksi harekete bazı erkekler de destek verdi...
11.09.2019 Haberler
Buzlu kova kazası
Buzlu kova kazası ABD'li Ryan Pflederer, ALS hastalığına dikkat çekmek için başlatılan 'buzlu kova' kampanyasına destek vermek istedi. Ancak kova yerine iş makinesinin kepçesini kullanınca işler ters gitti. Kaynak: Youtube/Nick Pflederer
11.09.2019 Nevidyo
Özdemir'in ¨buz kovası¨ başına iş açtı
Özdemir'in ¨buz kovası¨ başına iş açtı Son haftalarda ALS hastalığına dikkat çekmek için başlatılan ve kısa sürede bir sosyal medya fenomeni haline gelen ¨Ice Bucket Challenge¨ (Buz Kovası İddiası), Cem Özdemir'in başına dert oldu. Zira, Özdemir'in kendi başından aşağı bir kova buzlu suyu izlemek için seçtiği mekan, Kreuzberg'deki kendi evinin balkonuydu ve videoda ünlü siyasetçinin yanında uyuşturucu olarak kullanılan bir "kenevir" bitkisi görülüyordu.
11.09.2019 İlginç Videolar
Desteğe kepçe engeli
Desteğe kepçe engeli ALS hastalığına dikkat çekmek için başlatılan kampanyaya destek vermek isteyen genç, sınırları fazla zorladı ve kepçeyle kampanyaya destek olmaya çalıştı. Ancak işler planlandığı gibi gitmedi.
11.09.2019 Nevidyo
Michael Jackson meydan okudu!
Michael Jackson meydan okudu! 2009 yılında hayatını kaybeden Pop'un Kralı Michael Jackson'a tıpa tıp benzeyen hayranı, efsane şarkıcının adına hayatını kaybetmiş 3 ünlü isime meydan okudu.
11.09.2019 İlginç Videolar
Dünya onu konuşuyor!
Dünya onu konuşuyor! Jan Claude Van Damme'ın 23 yaşındaki kızı Bianca Bree yaptığı icebucket challenge ile bu hafta internette en çok izlenen videoların başında geldi.
26.08.2014 Diğer Sporlar
Gazze için "bir kova kum" kampanyası
Gazze için "bir kova kum" kampanyası Son günlerde ALS hastalığına dikkat çekmeyi amaçlayan ve dünyada hızla yayılan "Bir kova buz" kampanyasının ardından, İsrail saldırılarına maruz kalan Gazze için de "bir kova kum kampanyası" başlatıldı.
11.09.2019 Haberler
Yıldızların buz kovası animasyonu
Yıldızların buz kovası animasyonu ALS hastalığına farkındalık yaratmak için kamera karşısına geçen yıldızların animasyonu da bu akıma katıldı.
25.08.2014 Futbol
Ünal Aysal'da meydan okudu!
Ünal Aysal'da meydan okudu! Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Ice Bucket Challenge kampanyasında kendisine meydan okuyanlara GS TV aracılığıyla cevap verdi...
24.08.2014 Futbol
Cem Yılmaz ALS meydan okuma ( ALS Ice Bucket Challenge)
Cem Yılmaz ALS meydan okuma ( ALS Ice Bucket Challenge) Cem Yılmaz ALS meydan okuma ( ALS Ice Bucket Challenge)
11.09.2019 Nevidyo
Aylin Nazlıaka meydan okuma ( ALS Ice Bucket Challenge)
Aylin Nazlıaka meydan okuma ( ALS Ice Bucket Challenge) Aylin Nazlıaka meydan okuma ( ALS Ice Bucket Challenge)
11.09.2019 Nevidyo
Kadın vekilden Meclis bahçesinde  buzlu kova eylemi
Kadın vekilden Meclis bahçesinde buzlu kova eylemi CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, ALS hastaları için başlatılan "Ice Bucket Challenge" (Bir Kova Buz) kampanyasına Meclis bahçesinden katıldı.
23.08.2014 Siyaset
Çarşı ALS'ye karşı!
Çarşı ALS'ye karşı! ALS hastalığına dikkat çekmek için yürütülen kampanyaya ALS hastası Akın Karadeniz'in meydan okuması sonrası Çarşı grubuda katıldı.
22.08.2014 Futbol
Lady Gaga meydan okuma ( ALS Ice Bucket Challenge)
Lady Gaga meydan okuma ( ALS Ice Bucket Challenge) Lady Gaga meydan okuma ( ALS Ice Bucket Challenge)
11.09.2019 Nevidyo
Iggy Azalea meydan okuma ( ALS Ice Bucket Challenge)
Iggy Azalea meydan okuma ( ALS Ice Bucket Challenge) Iggy Azalea meydan okuma ( ALS Ice Bucket Challenge)
11.09.2019 Nevidyo
Jennifer Lopez meydan okuma ( ALS Ice Bucket Challenge)
Jennifer Lopez meydan okuma ( ALS Ice Bucket Challenge) Jennifer Lopez meydan okuma ( ALS Ice Bucket Challenge)
11.09.2019 Nevidyo
Atilla Taş meydan okuma ( ALS Ice Bucket Challenge)
Atilla Taş meydan okuma ( ALS Ice Bucket Challenge) Atilla Taş meydan okuma ( ALS Ice Bucket Challenge)
11.09.2019 Nevidyo
Özge Ullusoy meydan okuma ( ALS Ice Bucket Challenge)
Özge Ullusoy meydan okuma ( ALS Ice Bucket Challenge) Özge Ullusoy meydan okuma ( ALS Ice Bucket Challenge)
11.09.2019 Nevidyo
Hilal Cebeci meydan okuma ( ALS Ice Bucket Challenge)
Hilal Cebeci meydan okuma ( ALS Ice Bucket Challenge) Hilal Cebeci meydan okuma ( ALS Ice Bucket Challenge)
11.09.2019 Nevidyo

Benzer Haber Etiketleri