İdam Kararı

İdam Kararı

Son dakika idam kararı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan idam kararı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan idam kararı haber sayfamızda...

İdam Kararı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.882 idam kararı haberi bulunmuştur.
Vietnam'da 'dolandırıcılıktan' suçlu bulunan milyarder iş kadını idam cezasına çarptırıldı
Vietnam'da 'dolandırıcılıktan' suçlu bulunan milyarder iş kadını idam cezasına çarptırıldı Vietnamlı milyarder iş kadını Truong My Lan ve suç ortakları, çok aracı vasıtasıyla kontrol ettiği Saigon Anonim Ticaret Bankası'ndan 12 milyar dolar para hortumlamakla suçlanıyor. Bu miktar, ülkenin gayri safi yurt içi hasılasının yüzde 3'ünü oluşturuyor.
11.04.2024 Dünya
Türkiye’den İran’a kaçırılan çifte vatandaşa idam
Türkiye’den İran’a kaçırılan çifte vatandaşa idam İran, dün hakkında idam kararı verilen bir kişinin infazını gerçekleştirdiğini duyurdu. Türkiye’den İran’a kaçırılan ve İsveç vatandaşlığı da bulunan rejim muhalifi Habib Chaab’ın idam cezasının infaz edildiği açıklanırken, İsveç, olaya tepki gösterdi.
7.05.2023 Dünya
51 yıl önce idam edilmişlerdi: Üç fidan bugün anılıyor
51 yıl önce idam edilmişlerdi: Üç fidan bugün anılıyor 68 kuşağının gençlik önderlerinden Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan, 51 yıl önce bugün Ankara Ulucanlar Merkez Kapalı Cezaevi’nde idam edildi. Üç fidan, bugün yapılacak etkinliklerle anılacak.
6.05.2023 Gündem
İran, İngiltere vatandaşı da olan eski savunma bakan yardımcısı Ekbari'yi idam etti
İran, İngiltere vatandaşı da olan eski savunma bakan yardımcısı Ekbari'yi idam etti İngiliz gizli servisi MI6 adına adına casusluk yapmakla suçlanan Alirıza Ekbari'nin aynı zamanda İngiltere vatandaşlığı da vardı. Tahran yönetimi, Londra ve Washington'dan gelen uyarılara kulak asmadı ve infazı gerçekleştirdi.
14.01.2023 Dünya
İran'da casuslukla suçlanmıştı! Nükleer fizikçinin suikastında rol oynadığı iddiası
İran'da casuslukla suçlanmıştı! Nükleer fizikçinin suikastında rol oynadığı iddiası İran, idam cezasına çarptırılan eski Savunma Bakan Yardımcısı Alirıza Ekberi’nin 2020’de ülkenin önde gelen nükleer fizikçisi Muhsin Fahrizade’nin öldürüldüğü suikastta rol oynadığını iddia etti.
12.01.2023 Dünya
İran'da casusluk skandalı! Eski Bakan Yardımcısı için idam kararı
İran'da casusluk skandalı! Eski Bakan Yardımcısı için idam kararı İran’ın eski Savunma Bakan Yardımcısı Alirıza Ekberi, İngiltere adına casusluk yapmak ve İran’a ait önemli bilgileri kasten yabancı istihbarat servisleri ile paylaşmak suçlamasıyla idama mahkum edildi.
11.01.2023 Dünya
DEAŞ'ın sözde yöneticisi olduğu iddia edilen sanık hakim karşısında
DEAŞ'ın sözde yöneticisi olduğu iddia edilen sanık hakim karşısında DEAŞ’ın Türkiye’de yakalanan ve 'Ebu Zeyd /Üstaz Zeyd’ kod adlı en önemli sözde üst düzey yöneticisi olduğu iddia edilen Beşar Hattab Gazal Al-Sumaidai'nin de arasında bulunduğu 3 sanık hakim karşısına çıktı.
22.12.2022 Gündem
İran'da ikinci idam! Bir protestocu daha asıldı
İran'da ikinci idam! Bir protestocu daha asıldı Tüm şehirlere yayılan gösterilere katılanları idam sehpasına çıkarmaya başlayan Tahran yönetimi, bir haftalık aradan sonra ikinci infazı gerçekleştirdi.
12.12.2022 Dünya
Velma Barfield: Gittiği her yere ölüm götüren kadın
Velma Barfield: Gittiği her yere ölüm götüren kadın Kendisine selam verenin ertesi gün ölüm haberinin geldiği Velma Barifeld'in dehşet verici hikayesine gelin hep birlikte Molatik olalım...
29.09.2022 Kaos
Aralarında idam mahkumları da var! Rusya serbest bıraktı
Aralarında idam mahkumları da var! Rusya serbest bıraktı Ukrayna saflarında Rusya’ya karşı savaşırken esir düşen 5’in İngiliz 10 savaş esiri Suudi Arabistan’ın arabuluculuğu ile serbest bırakıldı. Serbest bırakılan İngilizler arasında Donetsk Halk Cumhuriyeti’nde çıkarıldıkları mahkemece idama mahkum edilen Sean Pinner ve Aiden Aslin de bulunuyor.
21.09.2022 Dünya
Güvenlik görevlisi bıçaklanarak öldürüldü! Babası: Böyle bir acı yaşatılır mı?
Güvenlik görevlisi bıçaklanarak öldürüldü! Babası: Böyle bir acı yaşatılır mı? İstanbul'da Esenyurt Necmi Kadıoğlu Hastanesi'nde bıçaklanarak öldürülen güvenlik görevlisi Tuğrul Okudan'ın babası Hüseyin Okudan'ın feryadı yürek yaktı.
15.09.2022 Gündem
42 yıl geçse de acılar hafızalarda
42 yıl geçse de acılar hafızalarda 12 Eylül 1980 sabahında tankların sokağa çıktığı radyoda okunan bildiriyle duyuruldu. Ardından gözaltılar, sürgünler, idamlar başladı. Demokrasiye vurulan kara leke siyasal, toplumsal, ekonomik ve kültürel hayatta derin yaralar bıraktı.
12.09.2022 Gündem
Bozgundan sonra...
Bozgundan sonra... Stelyo Berberakis Milliyet için yazdı.
30.08.2022 Gündem
Aileen Wuornos: Dünyanın sempati duyduğu seri katil
Aileen Wuornos: Dünyanın sempati duyduğu seri katil Dünya seri katil hikayeleriyle dolu anca Aileen Wuornos'ın hikâyesi en dikkat çekenlerinden biri. İdam edilebilmek için söylediği sözlerin tarihe kazındığı seri katil Aileen dünyanın en çok sempati duyulan ve merhametle yaklaşılan seri katillerinden biri. Aileen'in ilginç hikâyesine gelin hep birlikte Molatik olalım...
1.08.2022 Kaos
Darbeciler idam etti! 1988'den bu yana ilk infazlar
Darbeciler idam etti! 1988'den bu yana ilk infazlar 1 Şubat 2021 tarihinde Myanmar'da yönetime el koyan cuntanın astığı dört isim, dünyada ilk haber. Resmi medya, kurbanların 'terör eylemleri' için emir verdiğini savunan haberler yayımlıyor.
25.07.2022 Dünya
'Yanlışları olursa gereğini yaparız'
'Yanlışları olursa gereğini yaparız' Üçlü muhtıraya atılan imzaların iki ülkenin NATO üyesi olduğu anlamına gelmediğini vurgulayan Erdoğan, “Bir yanlışları olursa gereğini yaparız. Verilmiş sözler var; İsveç 73 teröristi bize gönderecek. Şu anda 3-4 tane gönderdiler. Bunlar yeterli değil” dedi.
2.07.2022 Siyaset
Yabancı askerlere idam kararı!
Yabancı askerlere idam kararı! Ukrayna ordusuyla beraber savaşan İngiliz vatandaşları Sean Pinner ve Aiden Aslin ile Fas vatandaşı Saadoun Brahim’in davası Donetsk’in ayrılıkçı bölgesinde görülürken, davada idam kararı çıktı.
10.06.2022 Dünya
Korkunç idam! 43 dakika can çekişince ortalık karıştı
Korkunç idam! 43 dakika can çekişince ortalık karıştı 38 yaşındaki Clayton Locket’in başarısız idamı ABD'nin Oklahoma eyaletinde büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi. Mahkûmun 'idam kokteyli' sonrası 43 dakika can çekişmesi sebebiyle açılan davanın sonucu ise beklenilen gibi olmadı.
8.06.2022 Dünya
46 yıl önce idam cezasına çarptırılmıştı! Son arzusu 'pes' dedirtti!
46 yıl önce idam cezasına çarptırılmıştı! Son arzusu 'pes' dedirtti! ABD'nin Georgia eyaletinde görülen bir idam davası gündeme bomba gibi düştü. 46 yıl önce idam cezasına çarptırılan adamın son arzusu ve ardından infazına sayılı saatler yaşanan gelişme duyanlara 'pes' dedirtiyor.
4.06.2022 Dünya
Trende dehşet! Genç kadının yaşadıkları ülkeyi ayağa kaldırdı
Trende dehşet! Genç kadının yaşadıkları ülkeyi ayağa kaldırdı Pakistan’da 25 yaşında iki çocuk annesi genç kadın korkunç bir saldırıya uğradı. Tren yolculuğunda başına gelenler tüm ülkeyi ayağa kaldırdı. Halk suçluların idam edilmesini istiyor.
4.06.2022 Dünya
İdam mahkumununun ölüm minibüsü ile turu!
İdam mahkumununun ölüm minibüsü ile turu! Başına geleceklerden habersiz uçağa binmeye hazırlanıyordu. Hayatını değiştirecek olay yaşandığında 32 yaşındaydı. Kanadalıydı ama bir süredir Çin'de yaşıyordu. Robert Lloyd Schellenberg'in Çin ve Kanada arasında diplomatik krize neden olacak hikâyesi bir havalimanında başladı.
29.05.2022 Dünya
Annenin idamına bir gün kala inanılmaz olay! İlk sözleri bu oldu
Annenin idamına bir gün kala inanılmaz olay! İlk sözleri bu oldu Her şey genç kadının 2 yaşındaki kızının merdivenden düşmesiyle başladı. İdamına 24 saat kala başına gelenler ise tüm dünyayı ayağa kaldırdı.
14.05.2022 Dünya
16 yıl önce işlenen kuzen cinayetinde müebbet! Acılı aileler idam istedi
16 yıl önce işlenen kuzen cinayetinde müebbet! Acılı aileler idam istedi Balıkesir'de 16 yıl önce işlenen cinayete kurban giden 10 yaşındaki Büşra Karabacak ve Tuğçe Yıldırım'ın ölümüyle ilgili geçen hafta verilen cezaların ardından acılı aileler çocuklarının mezarında hem bayramlaştı hem de içlerini döktü. Zanlılardan 2'sinin müebbet hapis cezası alması, 2'sinin de beraat etmesi sonrası yürek sızıları dinmeyen aileler, 'idam' istedi.
4.05.2022 Gündem
İnsan hakları kuruluşlarına göre İran'da geçen yıl 333 kişi idam edildi
İnsan hakları kuruluşlarına göre İran'da geçen yıl 333 kişi idam edildi İki insan hakları grubu, İran'da geçen yıl idamların bir önceki yıla göre yüzde 25 oranda arttığını ve aşırı muhafazakar din adamı İbrahim Reisi'nin Haziran'da cumhurbaşkanlığına seçilmesinden sonra infazlara hız verildiğini duyurdu.
29.04.2022 Dünya
Başak Cengiz’in annesi: Bugün orucumu Başak’ın bayramı ile açacağım
Başak Cengiz’in annesi: Bugün orucumu Başak’ın bayramı ile açacağım Ataşehir'de geçen kasım ayında hiç tanımadığı mimar Başak Cengiz'i yolda yürürken samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Karar sonrası adliye bahçesinde açıklama yapan anne Beyhan Cengiz, "Bugün orucumu Başak’ın bayramı ile açacağım" dedi.
22.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İdam Kararı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.