İdris Şahin

İdris Şahin

Son dakika idris şahin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan idris şahin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan idris şahin haber sayfamızda...

İdris Şahin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.673 idris şahin haberi bulunmuştur.
İstanbul'da sandıkların yüzde 100'ü açıldı! Henüz itiraz yok
İstanbul'da sandıkların yüzde 100'ü açıldı! Henüz itiraz yok 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İstanbul'da sandıkların yüzde 100'ü açıldı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) verilerine göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu yüzde 51,14, AK Partinin adayı Murat Kurum ise yüzde 39,59 oy aldı. İmamoğlu'nun oy sayısı 4 milyon 432 bin 691, Kurum'un oy sayısı ise 3 milyon 431 bin 587 oldu.
1.04.2024 Gündem
Yerel seçim sonuçları 2024 | CHP’li 4 vekil belediye başkanlığını kazandı
Yerel seçim sonuçları 2024 | CHP’li 4 vekil belediye başkanlığını kazandı Yerel seçimde aday olan 26 milletvekilinden 4’ü belediye başkan adaylığını kazandı.
1.04.2024 Gündem
SON DAKİKA: İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? İşte seçim sonuçları
SON DAKİKA: İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? İşte seçim sonuçları Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. İstanbul'da da sonuçlar merak ediliyor. İstanbul’un oy oranları, hangi partinin ne kadar oy aldığı, ilçe ilçe seçim sonuçları Milliyet.com.tr'de...
1.04.2024 Gündem
26 milletvekili belediye başkan adayı olmuştu... Sandıktan ne çıktı?
26 milletvekili belediye başkan adayı olmuştu... Sandıktan ne çıktı? 31 Mart seçimlerinde 26 milletvekili birçok il ve beldeden belediye başkan adayı olmuştu. Sandıklardan gelen veriler doğrultusunda sonuçlar belli oldu.
31.03.2024 Gündem
DEM Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı: Aldığı oylar onun değil
DEM Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı: Aldığı oylar onun değil İstanbul'da seçim sonuçları netleşirken, DEM Parti'den de dikkat çeken bir çıkış geldi. DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Meral Danış Beştaş, "İmamoğlu 'Bu oylar benimdir' demesin sakın. Aldığı oylar onun değil. Bizim seçmenlerimiz oraya oy verdi" ifadelerini kullandı.
31.03.2024 Gündem
Türkiye seçimleri Milliyet.com.tr'den takip edecek! Anlık sonuçlar özel seçim sayfasında...
Türkiye seçimleri Milliyet.com.tr'den takip edecek! Anlık sonuçlar özel seçim sayfasında... Türkiye bugün yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları Milliyet.com.tr 'de olacak...
31.03.2024 Gündem
Seçim sonuçları 2024: İsim isim, şehir şehir tüm adaylar...
Seçim sonuçları 2024: İsim isim, şehir şehir tüm adaylar... Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü 5 yıl boyunca yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor.  Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Peki oy kullanacağımız bölgede adaylarımızı tanıyor muyuz? 81 il 973 ilçe ve 390 beldede tüm adayları seçim sonuçları ekranımızda topladık. İşte isim isim bölge bölge tüm belediye başkan adayları... Milliyet’in seçim sonuçları 2024 sayfası secim.milliyet.com.tr/ de...
27.03.2024 Bilgi Rehberi
İşte 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak adaylar! 30'u büyükşehir 81 il, 973 ilçe...
İşte 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak adaylar! 30'u büyükşehir 81 il, 973 ilçe... Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü 5 yıl boyunca yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Peki oy kullanacağımız bölgede adaylarımızı tanıyor muyuz? 81 il 973 ilçe ve 390 beldede tüm adayları seçim sonuçları ekranımızda topladık. İşte isim isim bölge bölge tüm belediye başkan adayları... Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları Milliyet.com.tr 'de olacak...
21.03.2024 Gündem
İstanbul'da kim önde? İşte Optimar'ın son anketinde Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu arasındaki fark
İstanbul'da kim önde? İşte Optimar'ın son anketinde Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu arasındaki fark Yerel seçime 32 gün kala gözler rekabetin en yüksek seviyeye çıktığı İstanbul'da... Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında Optimar'ın 21-24 Şubat tarihleri arasında 3 bin kişi üzerinde yaptığı İstanbul anketinden çıkan çarpıcı sonuçlara yer verdi.
29.02.2024 Gündem
DEVA grup için DP’le görüşüyor
DEVA grup için DP’le görüşüyor 14 Mayıs seçimlerinde CHP listesinden TBMM’ye 15 vekil gönderen DEVA Partisi, Meclis’te grup kurmak için bir süredir üç vekili bulunan DP ile görüyordu. Kurumsal düzeydeki görüşmelerin ardından, iki partinin lideri Ali Babacan ve Gültekin Uysal biraraya geldi.
28.02.2024 Gündem
CHP ile DEVA arasında ipler gerildi
CHP ile DEVA arasında ipler gerildi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’da hafta sonu DEVA Partili ilçe başkanlarıyla toplantı yaptığının ortaya çıkması iki parti arasında krize neden oldu.
26.10.2023 Gündem
‘CHP halkın sorunlarına çözüm arıyor’
‘CHP halkın sorunlarına çözüm arıyor’ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada parti içi tartışmalarla ilgili mesaj verdi.
25.10.2023 Gündem
Antalya'da korkunç olay! İki aile arasında silahlı çatışma: 2 ölü, 6 yaralı
Antalya'da korkunç olay! İki aile arasında silahlı çatışma: 2 ölü, 6 yaralı Antalya’nın Serik ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada Ahmet ve Şerife Yavuz çifti hayatını kaybetti, kavgayı ayırmaya çalışan 2 jandarma personelinin de aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.
12.10.2023 Gündem
Akşener'e ‘Masa’dan jet tepki geldi: Yadırgadık
Akşener'e ‘Masa’dan jet tepki geldi: Yadırgadık İYİ Parti lideri Akşener’in sert eleştiriler içeren konuşması ve ‘seçime ayrı girelim’ çağrısına Millet İttifakı paydaşlarından yanıt geldi.
28.08.2023 Gündem
Genel Merkez memnun kaldı
Genel Merkez memnun kaldı Ekrem İmamoğlu’nun açıklamalarını Genel Merkez’de kurmaylarıyla birlikte dinleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun verilen mesajlar ve kullanılan üsluptan memnun olduğu ifade edilerken, parti yöneticileri “Bu formül, Ahlatlıbel’de Kemal Bey’in önerdiği formül” ifadelerini kullandı.
16.08.2023 Gündem
Akşener'den 'gizli mutabakat' açıklaması: Bakanlıkları dağıtmak isabetli olmadı
Akşener'den 'gizli mutabakat' açıklaması: Bakanlıkları dağıtmak isabetli olmadı Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 28 Mayıs seçimleri öncesi İçişleri Bakanlığı dahil üç bakanlığı ve MİT'i verdiğine ilişkin gizli mutabakat yaptıklarını açıklamıştı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener gizli mutabakatla ilgili ilk kez konuştu.
23.07.2023 Gündem
Muhalefette gizli protokol depremi! Tartışmalara HDP de katıldı
Muhalefette gizli protokol depremi! Tartışmalara HDP de katıldı Kılıçdaroğlu ile Özdağ arasındaki ‘gizli protokol’e ilişkin devam eden tartışmalara HDP de katıldı. Öte yandan İmamoğlu’nun Zoom toplantısını kaydedip sızdıran ‘gizli katılımcı’ gizemini korurken gözler bugünkü CHP Genel Merkezi'ndeki toplantıya çevrildi.
22.07.2023 Haberler
Muhalefette gizli protokol depremi! Tartışmalara HDP de katıldı
Muhalefette gizli protokol depremi! Tartışmalara HDP de katıldı Kılıçdaroğlu ile Özdağ arasındaki ‘gizli protokol’e ilişkin devam eden tartışmalara HDP de katıldı. Öte yandan İmamoğlu’nun Zoom toplantısını kaydedip sızdıran ‘gizli katılımcı’ gizemini korurken gözler bugünkü CHP Genel Merkezi'ndeki toplantıya çevrildi.
22.07.2023 Gündem
Eleştirdiği kişiye dönüşen bir isim
Eleştirdiği kişiye dönüşen bir isim CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın gizli protokol iddiasını doğrulayıp, detayını açıklamazken, İYİ Parti kurmayları ve ittifakın diğer ortaklarından CHP liderine sert eleştiriler yöneltti.
22.07.2023 Gündem
DEVA Parti'li Şahin: Kılıçdaroğlu ve Özdağ arasındaki protokolden bilgimiz yoktu
DEVA Parti'li Şahin: Kılıçdaroğlu ve Özdağ arasındaki protokolden bilgimiz yoktu Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü İdris Şahin, seçimden önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında 'gizli protokol' yapıldığı iddialarına ilişkin, "Bu şekilde gizli bir protokol olduğuna ilişkin herhangi bir bilgimiz söz konusu değildi" dedi.
21.07.2023 Gündem
Siyasilerden 15 Temmuz mesajı: Darbe ilk defa yargılanmıştır
Siyasilerden 15 Temmuz mesajı: Darbe ilk defa yargılanmıştır Türkiye, Cumhuriyet ve demokrasi tarihine kara bir gece olarak geçen 15 Temmuz hain darbe girişiminin yedinci yıldönümünde yaşananlar unutulmadı. Parti kurmayları, meclis’te hain darbe girişimi ve sonrasındaki gelişmeleri değerlendirdi.
15.07.2023 Gündem
‘Meclis kapanmadan önce grup kurmayı istiyoruz’
‘Meclis kapanmadan önce grup kurmayı istiyoruz’ Meclis’e CHP listelerinden giren Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Saadet Partisi’nin Meclis’te grup kurmak için yürüttüğü görüşmeler sürüyor.
9.06.2023 Gündem
39 vekil CHP'den ayrıldı! Yemin töreninde dikkat çeken görüntü
39 vekil CHP'den ayrıldı! Yemin töreninde dikkat çeken görüntü TBMM'de milletvekillerinin yemin etmesiyle birlikte 28. Dönem resmen başladı. CHP ve YSP listelerinden seçilen vekiller kendi partilerine geçti.
2.06.2023 Gündem
DEVA Partisi, grup kurmaya hazırlanıyor
DEVA Partisi, grup kurmaya hazırlanıyor DEVA Partisi Merkez Yönetim Kurulu (MYK) dün Genel Başkan Ali Babacan başkanlığında toplandı.
31.05.2023 Gündem
CHP-DEVA arasında '14 Mayıs' gerilimi! İmamoğlu: Ölçsün, biçsin öyle konuşsun
CHP-DEVA arasında '14 Mayıs' gerilimi! İmamoğlu: Ölçsün, biçsin öyle konuşsun Millet İttifakı ortakları CHP ve DEVA Partisi arasında 14 Mayıs gerilimi var. Deva Partili İdris Şahin'in "14 Mayıs saat 20.00'de sonuçlar belliydi" açıklamasına Ekrem İmamoğlu tepki gösterdi.
23.05.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

İdris Şahin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.