İfadeler

İfadeler

Son dakika ifadeler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ifadeler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ifadeler haber sayfamızda...

İfadeler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22.127 ifadeler haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, PFDK'ya sevk edildi
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle PFDK'ye sevk edildi.
7.05.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da ayrılıklar peş peşe! 3 veda açıklandı
Galatasaray'da ayrılıklar peş peşe! 3 veda açıklandı Sultanlar Ligi'ni altıncı olarak tamamlayan Galatasaray Daikin'de yeni sezon kadro çalışmaları kapsamında 3 isimle yollar ayrıldı.
7.05.2024 Voleybol
Mehmet Demirkol'dan puan kaybı sonrası iddia: Fenerbahçe'de devam etmeyecek!
Mehmet Demirkol'dan puan kaybı sonrası iddia: Fenerbahçe'de devam etmeyecek! Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında 2 puan bırakarak şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'la ilgili övgü dolu ifadeler kullanan yorumcu Mehmet Demirkol'dan flaş iddia geldi.
7.05.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal: Matematiksel olarak hala yarışın içindeyiz
İsmail Kartal: Matematiksel olarak hala yarışın içindeyiz Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kartal, Galatasaray'la olan şampiyonluk yarışı hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
6.05.2024 Fenerbahçe
Mehmet Özdilek'ten şampiyonluk vurgusu! 'İştahı biraz daha kabarmış'
Mehmet Özdilek'ten şampiyonluk vurgusu! 'İştahı biraz daha kabarmış' Galatasaray'ın Sivasspor'u 6-1 mağlup ettiği müsabakayı spor yorumcuları değerlendirdi. Mehmet Özdilek, İlker Yağcıoğlu ve Mehmet Topal çarpıcı ifadeler kullandı.
6.05.2024 Galatasaray
Bandırmaspor'da Metehan Mimaroğlu stadyumu terk etti!
Bandırmaspor'da Metehan Mimaroğlu stadyumu terk etti! Bandırmaspor Kulübü, Ankara Keçiörengücü maçının 88'inci dakikasında Metehan Mimaroğlu'nun stadyumu terk ettiğini açıkladı.
5.05.2024 1.Lig
Sakaryaspor'da Coşkun Demirbakan dönemi!
Sakaryaspor'da Coşkun Demirbakan dönemi! Sakaryaspor'da teknik direktörlük görevine Coşkun Demirbakan getirildi.
5.05.2024 1.Lig
Sakaryaspor'da Burak Süleyman ile yollar ayrıldı!
Sakaryaspor'da Burak Süleyman ile yollar ayrıldı! Sakaryaspor, takım kaptanı Burak Süleyman ile vedalaştı.
5.05.2024 1.Lig
Sakaryaspor'da Tuncay Şanlı dönemi sona erdi!
Sakaryaspor'da Tuncay Şanlı dönemi sona erdi! 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'da Tuncay Şanlı ile vedalaşıldı.
5.05.2024 1.Lig
Krunoslav Simon'dan Tomislav Mijatovic çıkışı! 'Kimse daha çok sevmiyor'
Krunoslav Simon'dan Tomislav Mijatovic çıkışı! 'Kimse daha çok sevmiyor' Anadolu Efes'in eski yıldızlarından Krunoslav Simon, Tomislav Mijatovic ile sözleşme yenilenmesini değerlendirdi. Hırvat efsanenin kullandığı ifadeler ses getirdi.
Joanna Wolosz'dan Fenerbahçe Opet cevabı! 'Bizim için tokat gibiydi'
Joanna Wolosz'dan Fenerbahçe Opet cevabı! 'Bizim için tokat gibiydi' Imoco Volley Conegliano'nun yıldızı Joanna Wolosz, CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki performanslarını değerlendirdi.
5.05.2024 Voleybol
Alessia Sorro'dan Fenerbahçe Opet itirafı! 'Koltuk değnekleriyle yürüyordum'
Alessia Sorro'dan Fenerbahçe Opet itirafı! 'Koltuk değnekleriyle yürüyordum' Allianz Vero Volley Milano forması giyen Alessia Sorro suskunluğunu bozdu. İtalyan voleybolcunun, Fenerbahçe Opet eşleşmesine dair itirafı dikkat çekti.
4.05.2024 Voleybol
TFF'den Arda Güler'e tebrik mesajı!
TFF'den Arda Güler'e tebrik mesajı! TFF, La Liga'da şampiyon olan Real Madrid'in genç oyuncusu Arda Güler'i tebrik etti.
4.05.2024 İspanya La Liga
LGS KONULARI 2024 MEB KILAVUZU✍ Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayımlandı mı, LGS sınavı ne zaman?
LGS KONULARI 2024 MEB KILAVUZU✍ Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayımlandı mı, LGS sınavı ne zaman? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) 2024 sınavı için nefesler tutuldu! Ortaöğretim kurumlarında eğitim hayatını sürdürecek öğrenciler LGS sınav giriş belgesi için bekleyişe geçti. MEB 2024 LGS sınavı ne zaman, konular neler? İşte, LGS konuları...
4.05.2024 Bilgi Rehberi
TFF'den Esenler Erokspor ve Amed Sportif Faaliyetler'e tebrik mesajı!
TFF'den Esenler Erokspor ve Amed Sportif Faaliyetler'e tebrik mesajı! Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol 1. Lig'e yükselen Esenler Erokspor ile Amed Sportif Faaliyetler için tebrik mesajı yayınladı.
4.05.2024 1.Lig
Esenler Erokspor'un rakibi sahaya U19'la çıkınca, Vanspor sahadan çekildi
Esenler Erokspor'un rakibi sahaya U19'la çıkınca, Vanspor sahadan çekildi Vanspor, Serik Belediyespor'un lider Esenler Erokspor maçına U19 takımı ile çıktığını öğrenince Bursaspor deplasmanında sahadan çekildi. Vanspor, Esenler Erokspor ile arasında sadece 2 puan vardı. Deplasmanda 6-0 galip gelen Erokspor puanını 83'e yükselterek 1. Lig'e adını yazdırdı.
4.05.2024 2.Lig
Hamit Altıntop'tan Beşiktaş'a Semih Kılıçsoy tepkisi: Mobbing nedir ya!
Hamit Altıntop'tan Beşiktaş'a Semih Kılıçsoy tepkisi: Mobbing nedir ya! Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, Beşiktaş Kulübü'nün Semih Kılıçsoy tepkisine sert yanıt verdi. Altıntop o süreçte yaşananları tek tek anlattı.
4.05.2024 Beşiktaş
Bahadır Özdener'den Sharon Stone'a 'Kurtlar Vadisi' cevabı!
Bahadır Özdener'den Sharon Stone'a 'Kurtlar Vadisi' cevabı! ABD'li aktris Sharon Stone, 2005 yılında Andy Garcia ile 'Kurtlar Vadisi' dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştı. Hollywood yıldızı, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda, "Sette kimse İngilizce konuşmuyordu" demişti. Stone'un gündem olan sözlerine, fenomen dizinin senaristi Bahadır Özdener’den yanıt geldi.
4.05.2024 Cadde
‘Siyasette yumuşama sürecini başlatalım’
‘Siyasette yumuşama sürecini başlatalım’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel’le görüşmesiyle ilgili “Türk siyasetinin buna ihtiyacı var. İlk fırsatta da bu ziyaretin karşılığını gerçekleştirerek Türkiye’de siyasetin yumuşama sürecini başlatalım istiyorum. Bu adımı da atacağız” dedi.
4.05.2024 Gündem
Beşiktaş - Rizespor maçı sonrası eski hakemden penaltı tepkisi! 'VAR için net bir kanıt'
Beşiktaş - Rizespor maçı sonrası eski hakemden penaltı tepkisi! 'VAR için net bir kanıt' Beşiktaş, Süper Lig'in 35'inci haftasında Rizespor'u konuk etti. Ali Şansalan'ın tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
3.05.2024 Beşiktaş
Hatayspor'da Özhan Pulat dönemi başladı!
Hatayspor'da Özhan Pulat dönemi başladı! Volkan Demirel ile yollarını ayıran Hatayspor, Özhan Pulat ile el sıkıştı.
3.05.2024 Hatayspor
Berke Özer'den Arda Turan itirafı! 'Görünce bana kızdı'
Berke Özer'den Arda Turan itirafı! 'Görünce bana kızdı' Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Eyüpspor'da genç eldiven Berke Özer açıklamalarda bulundu. Berke Özer'in Arda Turan ile ilgili yorumları dikkat çekti.
3.05.2024 1.Lig
Galatasaray Daikin'de yeni menajer belli oldu!
Galatasaray Daikin'de yeni menajer belli oldu! Galatasaray Daikin'de takım menajerliği görevine Neşve Büyükbayram getirildi.
3.05.2024 Voleybol
Volkan Demirel sürprizi! İstifa sonrası muhtemel yeni adresi
Volkan Demirel sürprizi! İstifa sonrası muhtemel yeni adresi Hatayspor'daki görevinden istifa eden Volkan Demirel'in Süper Lig ekibinin gündeminde olduğu öğrenildi. Kırmızı-beyazlı camiada, mevcut teknik adamla vedalaşılması durumunda ilk adayın Volkan Demirel olduğu kaydedildi.
3.05.2024 Hatayspor
Beşiktaş'ta Arthur Masuaku şoku! Kadrodan çıkarıldı
Beşiktaş'ta Arthur Masuaku şoku! Kadrodan çıkarıldı Siyah-beyazlı kulüp, diz kapağı yağ dokuda ödem saptanan deneyimli oyuncunun Çaykur Rizespor maçının kadrosundan çıkarıldığını açıkladı.
3.05.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

İfadeler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.